محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832147119
روسای جمهوری سابق آمریکا بهطور همزمان زبان به انتقاد از دولت آمریکا گشودند بوش و اوباما علیه ترامپ
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
روسای جمهوری سابق آمریکا بهطور همزمان زبان به انتقاد از دولت آمریکا گشودند بوش و اوباما علیه ترامپ
باراک اوباما و جورجبوش، روسایجمهوری سابق آمریکا سیاستها و عملکرد ترامپ را مورد انتقاد شدید قرار دادند. باراک اوباما که برای نخستینبار از زمان پایان دوره ریاستجمهوریاش وارد مبارزات انتخاباتی شده، در سخنانی در جمع هواداران حزب دموکرات در نیوجرسی از رأیدهندگان آمریکایی خواست تا آنچه را که وی «سیاست تفرقه» خواند، نفی کنند. وی گفت که این سیاست «دموکراسی آمریکا را تهدید میکند.» جورجبوش هم در یک سخنرانی در همایش «گفتوگوی ملی در مورد آزادی، بازار آزاد و امنیت» که توسط موسسه بوش در نیویورک برگزار شده بود، تلویحا به انتقاد از سیاستهای دونالد ترامپ پرداخت و گفت: «قلدری و تعصب در فعالیتهای سیاسی، زمینه را برای رشد خشونت و تعصب فراهم میآورد.»
روز نو : باراک اوباما و جورجبوش، روسایجمهوری سابق آمریکا سیاستها و عملکرد ترامپ را مورد انتقاد شدید قرار دادند. باراک اوباما که برای نخستینبار از زمان پایان دوره ریاستجمهوریاش وارد مبارزات انتخاباتی شده، در سخنانی در جمع هواداران حزب دموکرات در نیوجرسی از رأیدهندگان آمریکایی خواست تا آنچه را که وی «سیاست تفرقه» خواند، نفی کنند. وی گفت که این سیاست «دموکراسی آمریکا را تهدید میکند.» جورجبوش هم در یک سخنرانی در همایش «گفتوگوی ملی در مورد آزادی، بازار آزاد و امنیت» که توسط موسسه بوش در نیویورک برگزار شده بود، تلویحا به انتقاد از سیاستهای دونالد ترامپ پرداخت و گفت: «قلدری و تعصب در فعالیتهای سیاسی، زمینه را برای رشد خشونت و تعصب
فراهم میآورد.»
به گزارش روز نو ، باراک اوباما و جورج دبلیو بوش، روسای پیشین آمریکا با شکستن عرف سکوت و عدم دخالت در مورد رئیسجمهوری فعلی، بهطور جداگانه انتقادات شدیدی را علیه ساکن اصلی کاخ سفید
مطرح کردند.
پرزیدنت ترامپ اما، ظاهرا اهمیتی به این مسائل نمیدهد. او سیاست اصلی خود را براساس سرزنش و ملامت روسایجمهوری پیشین و تخریب سیاستهای این دونفر و همچنین سنتگرایانی که رفتار ترامپ را موجب از بینرفتن جایگاه رئیسجمهوری میدانند، چیده است.
درحالی که بوش و اوباما، بدون آنکه نامی از دونالد ترامپ بر زبان برانند یا به سخنان جنجالی اخیر وی در مورد چهار سرباز آمریکایی که همین ماه در عملیاتی در نیجر کشته شدند و ترامپ، «اوباما و روسایجمهوری پیشین»را مقصر دانسته بود، اشارهای بکنند، در مورد سیاستهای ترامپ هشدار دادند.
در نیویورک جورجبوش با محکومیت شدید ناسیونالیسم پوپولیستی ترامپ و همچنین محکومکردن «نظریههای توطئه» وی از سیاستهای او در مورد «حمایتگرایی داخلی» و مخالفت با «ارزشهای بازار آزاد و تجارت آزاد» انتقاد کرد. جورجبوش گفت: «فراموش کردهایم که همیشه سیاست حمایتگرایی داخلی، جنگ، بیثباتی و فقر از راه رسیده است.» بوش همچنین در مورد عواقب «قلدری و تعصب» در زندگی عمومی هشدار داده است. گرچه او نامی از ترامپ نبرده، اما کار سختی نبود که متوجه شویم روی سخن او، در یکی از شدیداللحنترین سخنرانیهایش در مورد سیاست از زمانی که در سال ٢٠٠٩، کاخ سفید را ترک کرده، چه کسی است. وی هشدار داد: «قلدری و تعصب در فعالیتهای سیاسی همیشه نگرش و منش ملی را شکل میدهد، زمینه را برای رشد خشونت و تعصب فراهم میآورد و حس مصالحه و آموزش معنوی کودکان ما را تضعیف میکند. تنها راه برای حفظ ارزشهای مدنی، رعایت آنها در زندگی شخصی و اجتماعی است.»
بوش که از سال ٢٠٠١ تا ٢٠٠٩ رئیسجمهوری آمریکا بود و در آن زمان به داشتن سیاستهای راستگرایانه شهرت داشت، در سخنرانی خود بر اهمیت حضور مهاجران و تداوم تجارت جهانی تأکید کرد. جورجبوش گفت: ما شاهد بودهایم که ملیگرایی افراطی به قومگرایی انجامیده، ما آن تحرکی را که مهاجرت همواره برای آمریکا به ارمغان آورده، به فراموشی سپردهایم.»
سخنرانی باراک اوباما ساعاتی پس از سخنرانی جورجبوش ایراد شد. اوباما در نخستین مبارزات انتخاباتی پس از ریاستجمهوریاش که برای حزب دموکرات آغاز کرده، در مورد سیاستهای ترامپ هشدار داده است. طی هفتههای آینده، انتخابات محلی در دو ایالت نیوجرسی و ویرجینیا برگزار میشود و باراک اوباما به نفع نامزدهای حزب دموکرات در این انتخابات تبلیغ میکند. رئیسجمهوری سابق ایالات متحده آمریکا پس از گذشت هفتهها که رفتار و گفتار دونالد ترامپ را زیر نظر داشته و میبیند که سیاستهای ترامپ، همه دستاوردهای مهم دوران ریاستجمهوری او ازجمله توافق اتمی با ایران و بیمه مقرونبهصرفه «اوباماکر» را تضعیف میکند، زبان به انتقاد گشوده است.
اوباما پس از گذشت ٢٧٣روز از آغاز ریاستجمهوری ترامپ با اشاره به خشونتهای نژادپرستانه در «شارلوتزویل» ویرجینیا و محکومکردن طرفداران برتری نژادی سفیدپوستها از «سیاستهای تفرقهآمیز سابق» انتقاد کرد.
اوباما گفت: «بعضی از سیاستهایی که درحال حاضر شاهد آنها هستیم، همانهایی هستند که فکر میکردیم به خواب ابدی سپردهایم، اما حالا مثل این است که داریم به ٥٠سال قبل برمیگردیم. حالا قرن بیستویکم است نه قرن نوزدهم!»
باراک اوباما با اشاره به سیاستها و تاکتیکهای ترامپ برای پیروزی در انتخابات گفت: «ما با کسانی مواجه شدهایم که میکوشند مردم را به خشم بیاورند، وجهه کسانی را که نظرات متفاوتی دارند، مخدوش کنند و هیجان بیهوده ایجاد کنند؛ چراکه با این کار، منافع سیاسی کوتاهمدتی را کسب میکنند.» باراک اوباما بدون اینکه نامی از دونالد ترامپ به زبان بیاورد، گفت: «ما با تکرار گذشته رشد نمیکنیم، باید از گذشته درس گرفت. او اضافه کرد: «ما سیاست تفرقه، سیاست ترس و زورگویی را رد میکنیم و به سیاستی روی میآوریم که میگوید همه افراد به شکل یکسان مهم هستند، همه استحقاق برخورداری از عزت و ارزشها را دارند- سیاست امید.»
شکی نیست که اوباما و بوش، هر دو از رفتارهای غیرمعمول ترامپ ناامید شدهاند. این دونفر کاملا نسبت به سخنان خود و پیامهایی که انتقال دادند، آگاه هستند. هر دوی آنها از اینکه چطور مسند ریاستجمهوری را بهعنوان یک مسند کوتاهمدت میبینند که متکی بر اعتماد عمومی مردم است و نه ابزاری برای رسیدن به منافع شخصی، سخن گفتند.
در مقابل ترامپ به نظر میرسد که با کنوانسیونها، پروتکلهای ریاستجمهوری کاملا بیگانه است. منتقدان او، دایما از این مسأله شکایت دارند که ترامپ به مقام ریاستجمهوری آسیب میرساند.
با وجود سخنان دو تن از روسایجمهوری پیشین آمریکا نسبت به ترامپ، او هنوز هیچ واکنشی به این حرفها نشان نداده است. گرچه نمیتوان پیشبینی کرد که او در توییتر نیز ساکت بنشیند.
درحالی که چنین انتقادهای واضح و بیپردهای از سوی روسایجمهوری پیشین آمریکا نسبت به رئیسجمهوری فعلی این کشور صورت گرفته، میتوان این سخنان غیرمعمول را بهعنوان هشداری در نظر گرفت که حاکی از وضع غیرعادی سیاسی آمریکا پس از روی کارآمدن ترامپ است.
«آنا ناوارو» استراتژیست و تحلیلگر جمهوریخواه با اشاره به سنت پیشین روسایجمهوری آمریکا که پس از پایان دورهشان، معمولا خود را از درگیریهای سیاسی با رئیسجمهوری وقت کنار میکشند، گفته است: «اما دیگر کافی است!»
خانم ناوارو به سی.ان.ان گفته است: «بسیاری از مردم ناامید شدهاند. بسیاری از قلبها از غصه شکسته است. دیگر زمان آن به صحبتکردن و عملکردن و موضعگیری رسیده است.» فشارهای سیاسی انتقادات بوش و اوباما محدود است. روسایجمهوری پیشین آمریکا دیگر قدرت نفوذی که پیشتر داشتهاند را ندارند. با این اوصاف اما، برای طرفداران ترامپ و احتمالا شخص خود او، ظهور مجدد باراک اوباما و جورجبوش، نه به معنای سرزنش سیاستهای او، بلکه به معنای اعتباربخشیدن بیشتر به ترامپ باشد. برای طرفداران ترامپ، چه چیزی بهتر از این میتواند باشد که دو رئیسجمهوری پیشین آمریکا از دو حزب مختلف، دولت و سیستم ناقص سیاسی را هدف قرار دادهاند؟
انتقادات بوش و اوباما، همچنین سهم ناخواسته هر دوی آنها در کمک به روی کارآمدن ترامپ را نشان میدهد. بیش از یکدههونیم از جنگی که بوش آغاز کرد، میگذرد. حمله نظامی به عراق و پایگاههایی که هیچگاه در آنها، سلاحهای کشتار جمعی پیدا نشد. امری که به روی کارآمدن ترامپ و حامیان انزواطلب او کمک کرد. (انزواطلبی به معنای نگاه به داخل کشور و اولویت قراردادن مردم کشور در مقابل با سیاستهای خارجی و مداخله در سایر کشورها).
باراک اوباما اقتصاد کشور را از بدترین بحران مالی ٧٠سال گذشته آمریکا که در اواخر دوره دوم ریاستجمهوری بوش به وقوع پیوست، نجات داد؛ اما بازیابی اقتصادیای که اوباما در پیش گرفته بود، منجر به نادیدهگرفتهشدن بسیاری از کارگران صنعتهای سنتی شد؛ خصوصا در ایالتهای غربی میانه که همین امر موجب شد که ساکنان این مناطق، نویدهای اقتصادی ترامپ را بپذیرند و زمینه پیروزی او را
فراهم آورند.
روزنامه شهروند
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]
صفحات پیشنهادی
تلاش روسای جمهوری سابق آمریکا برای کمک به آسیبدیدگان طوفان «ایرما»
تلاش روسای جمهوری سابق آمریکا برای کمک به آسیبدیدگان طوفان ایرما پنج رییسجمهوری سابق آمریکا تلاش برای کمک به آسیبدیدگان طوفان ایرما از طریق کمپین درخواست یک آمریکای واحد را آغاز کردند به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری کنگره آمریکا تمامی روسای جمهوری سابق آمریکا که اانتقاد عراقچی از بدعهدی و برخوردهای غیرسازنده دولت جدید آمریکا در اجرای برجام
در دیدار با آمانو مطرح شد انتقاد عراقچی از بدعهدی و برخوردهای غیرسازنده دولت جدید آمریکا در اجرای برجام در دیدار عصر پنجشنبه معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه کشورمان با مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در محل آژانس روابط و همکاریهای موجود میان طرفین مورد بحث و بررسیکرهشمالی موضوع اصلی گفت و گوی تلفنی روسای جمهوری آمریکا و چین
کرهشمالی موضوع اصلی گفت و گوی تلفنی روسای جمهوری آمریکا و چین روسای جمهوری آمریکا و چین طی تماسی تلفنی شرایط شبه جزیره کُره را بررسی کردند به گزارش ایلنا به نقل از رویترز «دونالد ترامپ» و «شی جینپینگ» روسای جمهوری آمریکا و چین امروز-دوشنبه- طی تمافرمانده بسیج: بین این رییس جمهور آمریکا و روسای جمهور دیگر تفاوتی است/ آنها زبان دیپلماسی بلد بودند اما این کو
فرمانده بسیج بین این رییس جمهور آمریکا و روسای جمهور دیگر تفاوتی است آنها زبان دیپلماسی بلد بودند اما این کودن احمق زبان دیپلماسی را هم بلد نیست وی افزود امروز دست دشمن رو شده است البته بین این رییس جمهور آمریکا و روسای جمهور دیگر تفاوتی است آنها زبان دیپلماسی بلد بودند اماهشدار 48 مقام سابق و فعلی دولت آمریکا درباره خروج ترامپ از برجام
هشدار 48 مقام سابق و فعلی دولت آمریکا درباره خروج ترامپ از برجام چهل و هشت نفر از مقام های سابق و فعلی دولت آمریکا در بیانیه ای نسبت به تبعات سیاسی و امنیتی خروج واشنگتن از برجام هشدار دادند آفتابنیوز به گزارش ایرنا در این بیانیه که روز سه شنبه در تارنمای نشنال اینترست مندرآمد هنگفت اوباما از سخنرانی/روسای جمهور سابق آمریکا چگونه امرار معاش می کنند؟
وضعیت مالی روسای جمهوری سابق امریکا درآمد هنگفت اوباما از سخنرانی روسای جمهور سابق آمریکا چگونه امرار معاش می کنند نشریه نیوزویک در گزارشی اشاره می کند که براساس اطلاعات تازه بلومبرگ باراک اوباما رییس جمهوری امریکا یک بار دیگر برای سخنرانی پول هنگفتی دریافت می کند و این پرسشآمریکا در پس انتقاد دولت عراق از توافق حزب الله و داعش بود
آمریکا در پس انتقاد دولت عراق از توافق حزب الله و داعش بودتاریخ انتشار شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ ۴۸ روزنامه رای الیوم به بررسی دلایل واقعی انتقاد دولت عراق از توافق میان حزب الله و داعش جهت انتقال نیروهای داعش به شهر البوکمال در دیرالزور در مجاورت مرز سوریه با عراق پرداخت بهبررسی سفرهای روسای دولت ایران به آمریکا/ ۴، ۸، ۵؛ مقصد نیویورک
بررسی سفرهای روسای دولت ایران به آمریکا ۴ ۸ ۵ مقصد نیویورک روحانی پنج بار احمدینژاد هشت بار و سایرین چهار بار این تعداد سفرهایی است که روسای دولت جمهوری اسلامی ایران به نیویورک داشتهاند آفتابنیوز به گزارش ایسنا حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی امروز یکشنبه- ۲۶ شهریدوران رقابتهای داخل خانوادگی انتخابات ریاست جمهوری تمام شده است/ دولت آمریکا مانند گذشته به بدعهدیهای خود اد
سردار جلالی دوران رقابتهای داخل خانوادگی انتخابات ریاست جمهوری تمام شده است دولت آمریکا مانند گذشته به بدعهدیهای خود ادامه میدهد رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور از ماموریت جدید این سازمان برای مقابله با تهدیدات تروریستی خبر داد و گفت که بعد از حادثه تروریستی مجلس شورای اسلانتقاد سناتورهای آمریکایی از تأیید پایبندی ایران به برجام در دولت ترامپ
انتقاد سناتورهای آمریکایی از تأیید پایبندی ایران به برجام در دولت ترامپ چند نماینده جمهوریخواه مجلس سنا از اقدام دولت دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا در تأیید پایبندی ایران به برجام انتقاد کردند آفتابنیوز چند نماینده جمهوریخواه مجلس سنا از اقدام دولت دونالد ترامپ رئیس-
گوناگون
پربازدیدترینها