واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: در نشست پیوستن شهر رشت به شهرهای تالابی دنیا مطرح شد: توجه به تالاب عینک به عنوان ثروت ملی/ انجام پروژههای زیستمحیطی در راستای احیا رودخانهها و تالاب شهر رشت
نشست هم اندیشی اعضای شورای اسلامی شهر رشت با نهادهای دولتی و سازمانهای مردم نهاد در راستای پیوستن شهر رشت به شهرهای تالابی دنیا در تالار گفت و گوی شهرداری رشت برگزار شد. به گزارش ایلنا از رشت، امیر حسین علوی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اذعان داشت: در شورای پنجم شهر رشت، نگاه ما به تالاب عینک به عنوان ثروت ملی است و همه باید در توسعه این تالاب تلاش مجدانه ای داشته باشیم. رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تأکید بر استفاده از همه ظرفیت ها در ثبت شهر رشت به عنوان اولین شهر تالابی کشور تصریح کرد: بسیاری از فعالیت های مربوط به ثبت این شهر به عنوان یکی از شهرهای تالابی کشور در محدوده منطقه ۴ خواهد بود. سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت نیز ضمن تبریک انتصاب دکتر سالاری به عنوان استاندار گیلان اذعان داشت: امید است با حضور دکتر سالاری قطار خدمت گذاری به مردم سرعت بیشتری گیرد و آنچه که مستحق مردم شریف شهر رشت است محقق شود. رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری با اظهار تاسف از عدم وجود فرزندان رشت در بدنه دولت گفت: اعضای شورای پنجم در یک مشارکت و همدلی با سازمان های مردم نهاد سعی دارند تا پروژه های زیست محیطی شهر رشت را در راستای احیا رودخانه ها و تالاب این شهر یکی پس از دیگری به اجرا درآورند. ثبت رشت به عنوان اولین شهر تالابی کشور یکی از این چنین اقداماتی است که در دستور کار شورای اسلامی قرار دارد. محمد حسن عاقل منش رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت نیز مشارکت همه مسئولین را نقطه عطفی در تحقق توسعه شهر دانست و گفت: شهر رشت مطالبات زیادی در راستای توسعه دارد لذا با این نشست ها و همیاری ها می توان به اهداف توسعه یافتگی در این شهر دست یافت. احمد رمضانپور با تسلیت به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) گفت: شورای پنجم مصمم است از حداقل های موجود در شهر رشت حداکثر بهره وری در بخش های زیست محیطی، عمران و.... داشته باشد. عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به دوری اعضای شورا از هرگونه تفکر سیاسی خاطرنشان کرد: با کنار گذاشتن فضای سبز از استان گیلان شاهد زخم های زیادی به دلیل عدم وجود جوانان گیلانی در بدنه دولتی هستیم.که این یکی از دلایل مهم عدم توسعه یافتگی این شهر است. خاوری نیز از آمادگی کامل اداره کل راه و شهرسازی استان در تصویب رشت به عنوان شهر تالابی دنیا خبر داد و گفت: ما به عنوان یک رشتوند باید در جهت ارتقا کیفیت زندگی مردم رشت گام برداریم.
وی افزود: مطالعات بافت فرسوده در شهر رشت انجام شده و از آن جایی که همواره طرح های بالا دست، بسیاری از نیازهای شهر را مرتفع خواهد کرد، شایسته است تا همه ما در اجرای این طرح همراه و همگام هم باشیم. مدیرعامل سازمان پدافند غیرعامل استانداری گیلان با اشاره به ضرورت مشارکت و همراهی کلیه دستگاهها در اجرا و تصویب طرح پیوستن شهر رشت به شهرهای تالابی دنیا اذعان داشت: سال گذشته با جمع آوری سنبل آبی در یک اقدام شایسته شاهد حضور حدود ۴۶ دستگاه دولتی و سازمان های مردم نهاد بوده ایم. مرادی با تاکید بر عدم دوری و جدایی مسئولین و مردم خاطرنشان کرد: بعد از جنگ تحمیلی جمع آوری سنبل آبی از تالاب عینک تنها گامی بود که بدون درنظر گرفتن هرگونه بودجه و اعتباری با مشارکت مردم محقق شد. علی بهارمست معاون خدمات شهری شهرداری رشت از آمادگی کامل شهرداری در اجرا و تصویب شهر تالابی خبر داد. شهردار منطقه ۴ نیز با اشاره به اهمیت موضوع پیوستن رشت به شهرهای تالابی گفت: منطقه ۴ به دلیل شرایط خاص خاص خود با داشتن فرصت منابع طبیعی، چون پارک مفاخر، پهنه زمین ۱۴ هکتاری، تالاب عینک و داشتن ۸۸ درصدی سکونت گاه های رسمی، از طرفی با فرصت های خوب و از طرفی با تهدیدهای گوناگونی مواجه شده است. متین عاشوری ضمن قدردانی از مهندس مقصودی در اجرای جمع آوری سنبل آبی از تالاب عینک تصریح کرد: در حال حاضر فاز دوم پارک دانشجو و پیست دوچرخه سواری افتتاح شده که در ادامه این پروژه، این پارک به تالاب عینک متصل می شود. در ادامه هریک از نمایندگان سازمان های مردم نهاد به بیان نقطه نظرات خود در زمینه اجرای طرح و تصویب پیوستن شهر رشت به شهرهای تالابی دنیا پرداختند.
۱۳۹۶/۰۷/۰۶ ۰۹:۴۰:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]