تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798431794




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معرفی 15 برند خارجی برای تولید پوشاک در کشور/ برنامه‌های اجرایی مد و طراحی لباس گردآوری شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: افسانه محرابی اعلام کرد: معرفی 15 برند خارجی برای تولید پوشاک در کشور/ برنامه‌های اجرایی مد و طراحی لباس گردآوری شده است
معرفی 15 برند خارجی برای تولید پوشاک در کشور/ برنامه‌های اجرایی مد و طراحی لباس گردآوری شده است

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه تا پایان شهریور امسال 15 برند پوشاک خارجی در راستای دستورالعمل تولید بخشی از واردات از طریق تولید کنندگان داخلی به تشکل‌های مربوطه معرفی شدند، گفت: برنامه‌ها و پیشنهادات اجرایی در بخش مد و طراحی پوشاک با همکاری انجمن‌ها و تشکل‌های مربوطه گردآوری شده است. به گزارش ایلنا به نقل از  شاتا، تسهیل فضای کسب و کار و رفع موانع تولید، بستری مناسب برای افزایش کیفیت تولیدات داخلی فراهم می کند.
در همین رابطه با مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص برنامه‌های این دفتر برای رقابتی کردن تولید و افزایش عرضه و تقاضای محصولات نساجی و پوشاک در بازار داخلی به گفت‌و‌گو نشستیم.
افسانه محرابی تولید پارچه چادر مشکی را در اولویت سرمایه گذاری و حمایت دانست و از تلاش برای سفارش و تولید بخشی از واردات پوشاک از طریق تولید کنندگان داخلی برای برند سازی سخن گفت.
در ادامه مشروح این گفت‌و‌گو را با هم می‌خوانیم:
*دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه افزایش کیفیت و استاندارد محصولات چه اقداماتی انجام داده است؟
- تولیدات صنایع نساجی و پوشاک بیشتر براساس نیاز، درخواست مشتری و بازار تولید می‌شود و خوشبختانه درحال حاضر تولیدات داخلی در مقایسه با تولیدات کشورهای بزرگ تولیدکننده محصولات نساجی و پوشاک از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند.
اما بنابر وظیفه سازمانی، دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای حفظ و گسترش تولیدات مناسب جهت بازارهای داخلی و بین‌المللی و کسب اطمینان از کیفیت محصولات، در تدوین و بازنگری استاندارد کالاهای مرتبط با سازمان ملی استاندارد هماهنگی فعال و مداوم دارد. همچنین از آنجا که افزایش کیفیت تولیدات داخلی در شرایط رقابتی عادلانه تحقق می یابد، این دفتر از طریق تسهیل در فضای کسب و کار و رفع موانع تولید، ایجاد بستر مناسب برای بوجودآمدن شرایط مورد اشاره را پیگیری می کند.
*برنامه‌های این دفتر برای رقابتی کردن تولید و افزایش عرضه و تقاضا در بازار داخلی چیست؟
- از جمله برنامه‌های در اولویت دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت جهت افزایش توان رقابتی تولیدات داخلی، تامین مواداولیه موردنیاز این صنعت به لحاظ کمی و کیفی، بررسی حقوق ورودی ردیف تعرفه‌های مرتبط در طول زنجیره تولیدات صنایع نساجی و پوشاک با رویکرد حمایت منطقی و هدفمند از تولیدات داخلی، تعیین ارزش گمرکی مناسب با همکاری گمرک جمهوری اسلامی ایران و ترجیحات تعرفه‌ای، ایجاد بازار رقابتی سالم جهت صادرات، اتخاذ تصمیمات و راهکارهای اجرایی مناسب برای کاهش قیمت تمام شده محصولات تولیدی، سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی با شرایط بهینه برای تولیدکنندگان، ایجاد شهرک‌های تخصصی پوشاک، حمایت از توسعه برندهای ملی و ارتقای سطح مد، طراحی ملی بهبود کیفیت محصولات بویژه در واحدهای تولیدی کوچک و متوسط و ترغیب و تشویق به صادرات کالاهای با ارزش افزوده بالا و نهایی است.
* با توجه به تأکیدات مسؤولین روی حمایت از تولید ملی برنامه‌های این دفتر در این حوزه و برند سازی در محصولات دارای پتانسیل بازار مانند چادر ملی  یا پوشاک با رویکرد ملی چیست و چه برنامه‌هایی تا کنون در این راستا انجام شده است؟
- تولید پارچه چادرمشکی همواره در اولویت سرمایه گذاری و حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و درصورت ارایه تقاضا در چارچوب قوانین و مقررات و اختیارات موجود، بررسی و حمایت‌های لازم از سرمایه گذاری در این  زمینه از جهت تولید این محصول صنعتی، فرهنگی به عمل خواهد آمد. 
همچنین یکی از برنامه‌های حمایت از تولید داخل و ارتقای آن، اجرای ماده 3 دستورالعمل نحوه صدور گواهی فعالیت نمایندگان، توزیع کنندگان، دفاتر و شعب شرکت‌های خارجی عرضه کننده کالای پوشاک دارای نام و نشان تجاری (برند) در ایران مبنی بر سفارش و تولید بخشی از واردات از طریق تولید کنندگان داخلی بوده است که زمینه و بستر مناسب جهت پیشرفت و برند سازی در واحدهای تولیدی را ایجاد خواهد کرد.
دراین راستا دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت تا شهریور امسال نمایندگان 15 شرکت (برند) پوشاک خارجی را جهت اجرای ماده 3 این دستورالعمل به تشکل‌های مرتبط معرفی کرده است تا برای تولید داخلی به تولید کنندگان مجاز ابلاغ کنند. 
* توجه به مد و طراحی در کشور، زمینه توسعه صنعت پوشاک را فراهم می‌کند این دفتر، چه برنامه‌ای در این حوزه دارد؟
- این دفتر برنامه‌ها و پیشنهادات اجرایی در بخش مد و طراحی پوشاک را در راستای ارتقای بهره‌وری و افزایش توان رقابت‌پذیری با همکاری انجمن‌ها و تشکل‌های مربوطه گردآوری و جهت جمع بندی نظرات اصلاحی و تکمیلی به دیگر مراکز ارسال کرده است تا پس از تأیید به وزیر صنعت،معدن و تجارت ارایه شود.
*برای توسعه و بازسازی صنعت نساجی چه برنامه‌ای دارید؟
- دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به قدمت ماشین آلات نساجی و مصوبه بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی صنعتی، معدنی و صنوف تولیدی که به استانها ابلاغ شده و در راستای آن مبلغ 10 هزار میلیارد تومان برای امسال پیش بینی شده است، در حال پیگیری جهت تصویب و تخصیص اعتبارات تسهیلات موردنیاز به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدات، افزایش راندمان، اصلاح ساختار، نوسازی خطوط تولید و کاهش قیمت تمام شده و انرژی است.  
*جهت جلوگیری از ورود غیر قانونی برندهایی که پتانسیل تولیدشان در داخل کشور وجود دارد، چه اقداماتی صورت گرفته است؟
- دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به سیاست‌های حمایتی وزارتخانه ضمن همکاری با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، جهت اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدامات مناسبی را برای جلوگیری از عرضه پتوی قاچاق، کنترل و پیشگیری در زنجیره تامین و مقابله با واردات غیر رسمی (قاچاق)، مدیریت واردات از طریق مناطق آزاد و ویژه، ساماندهی واردات از طریق ثبت نمایندگی نام و نشان‌های تجاری (برندهای) پوشاک خارجی،   شناسنامه دار کردن تولیدات کالاهای پوشاک تحت عناوین برندهای ایرانی یا غیرایرانی، الزام برچسب کد شناسه و رهگیری کالاهای وارداتی براساس ماده 11 آیین نامه اجرایی شناسه های کالا و رهگیری کالا (موضوع ماده 13 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز) پیگیری کرده که همچنان در دست اجرا است.
همچنین در زمینه جلوگیری از ورود غیرقانونی کالاهای نهایی، موضوع کمک به کاهش قیمت تمام شده تولیدات داخلی از اهمیت بالایی برخوردار است و این دفتر با جدیت در حال پیگیری از دیگر بخش‌های دولت است که به امید خدا نتایج آن در آینده نزدیک موجبات رضایت خاطر بیشتر تولیدکنندگان عزیز و زحمتکش در این حوزه و مصرف کنندگان را فراهم خواهد کرد.
 

۱۳۹۶/۰۷/۰۲ ۱۴:۳۶:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن