تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829413837




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کدام استان‌ها جزو مناطق پرخطر زلزله هستند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کدام استان‌ها جزو مناطق پرخطر زلزله هستند؟
استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: تبریز، مشهد و تهران جزو مناطق پر خطر هستند و با توجه به جمعیتی که در این استان‌ها وجود دارد، باید این مناطق به عنوان مناطق با ریسک بالاتر تلقی شوند.
آفتاب‌‌نیوز : مهدی زارع در نشستی که با عنوان مخاطرات طبیعی، چالش‌های زیست‌محیطی و بحران آب و خشکسالی در ایران در دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران برگزار شد؛ در مورد موضوع "ارزیابی اولیه ریسک سوانح در ایران" به سخنرانی پرداخت و گفت: پرسش مهم این است که آیا با توجه به اتفاقاتی مانند زلزله بم و طبس که در دنیا رخ داده است، آیا چیزی که با عنوان نقشه‌های خطر در ایران و دنیا ارائه می‌شود به ما کمک می‌کنند؟ این سئوال بعد از زلزله 2011 توکیو مطرح شد که زلزله‌ای به بزرگای 9 ریشتر رخ داد در حالی که تصور بر امکان بروز زلزله‌ با بزرگای 8 وجود داشت.

به گزارش ایسنا، استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله اضافه کرد: در طول 40 سال گذشته در ایران در زمینه توسعه زیرساخت‌های لزره نگاری کارهایی انجام شد و در حال حاضر تقریبا 150 ایستگاه لرزه‌نگاری داریم که با استفاده از این شبکه‌ها لرزه‌خیزی‌های بالای 4 ریشتر به صورت منظم گزارش می‌شوند.

وی همچنین گفت: در حال حاضر بیش از یکهزار و 100 ایستگاه لرزه‌نگاری نیز در ایران داریم که پوشش مناسبی در کشور دارند.

زارع با اشاره به اینکه علم زلزله شناسی در معرض تغییر قرار گرفته است، اظهار کرد: درست مانند زمانی که از آنالوگ به سمت دیجیتال رفتیم در حال حاضر هم در معرض تغییر دیگری قرار گرفته‌ایم و اکنون داده‌های یکسان و بر خط از همه ایستگاه‌های دنیا قابل دریافت است.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با بیان اینکه کارهایی در سطح ملی در حال انجام است تصریح کرد: کشور ما تقریبا به سابقه داده‌های لرزه‌نگاری، سابقه نقشه پهنه‌بندی هم دارد و به موازات آن نقشه‌هایی برای آیین‌نامه زلزله در ایران از سال 66 منتشر شده است. حتی این آیین نامه در سال 66 در هیئت وزیران هم تصویب و لازم‌الاجرا می شود. ولی وقتی که زلزله منجیل رخ داد توجه‌ها به آن جلب شد و هر 5 سال یک بار این آیین نامه به روز رسانی شد. آخرین به‌روزرسانی هم مربوط به 4 سال قبل است.

وی در صحبت‌هایش به مناطق با ریسک بالای کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس نقشه‌ها تبریز، مشهد و تهران جزو مناطق پر خطر هستند و با توجه به جمعیتی که در این استان‌ها وجود دارد، باید این مناطق به عنوان مناطق با ریسک بالاتر تلقی شوند.

زارع با اشاره به تصویری که از پهنه‌بندی کل خاورمیانه به دست آمده افزود: بر این اساس آنچه در ایران و جنوب آسیا با آن مواجه هستیم این است که هر چه طی زمان جلو آمدیم و جمعیت بیشتر شد، تلفات حادثه‌ها هم بالاتر رفت. دلیلش هم این است که تمرکز انسان‌ها در شهرها بیشتر شده است. بنابراین تاب‌آوری این شهرها جزو چالش‌های مهم قرن است. به زبان ساده می‌توان گفت که استان‌ها در کشورهای توسعه نیافته و در حال توسعه، در حال تجمع در مناطق شهری هستند و همان محل‌ها، محل‌های خطرناکی هستند. این چالش بزرگی است که پیش روی ما قرار دارد.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در مورد بزرگای زلزله احتمالی تهران گفت: آنچه در مورد تهران حدس می‌زنیم این است که شاید گسل‌های شمال تهران بتوانند زلزله ای با بزرگای 7.5 ریشتر تولید کنند.




۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن