تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871822021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترامپ در آستانه تصمیم گیری درباره برجام وزرای خارجه و دفاع آمریکا را به کاخ سفید فرا خواند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ترامپ در آستانه تصمیم گیری درباره برجام وزرای خارجه و دفاع آمریکا را به کاخ سفید فرا خواند
شبکه تلویزیونی "سی ان ان" در آستانه تصمیم ترامپ درباره توافق هسته ای ایران گزارش داد: انتظار می رود وزرای خارجه و دفاع برای صرف ناهار امروز به کاخ سفید بیایند.
آفتاب‌‌نیوز : "جو جانز" (Joe Johns) خبرنگار ارشد این شبکه تلویزیونی از واشنگتن با اعلام این خبر درادامه گفت: رئیس جمهوری آمریکا درحالی با وزرای خارجه و دفاع خود در کاخ سفید صرف ناهار خواهد داشت که تا چند روز آینده درباره برجام تصمیم گیری کند و همچنانکه اعلام کرده انتظار می رود ، برجام را تایید نکند و آنرا به "کپتال هیل" (کنگره) آمریکا بفرستد.

به گزارش ایرنا، سی ان ان درحالی از صرف ناهار وزیرخارجه و دفاع آمریکا با ترامپ در کاخ سفید خبر می دهد که "جولیان زلیزر" (Julian Zelizer) مورخ آمریکایی در ارتباط با شدت گرفتن اختلاف بین "رکس تیلرسون" وزیر خارجه و "جیمز متیس" وزیر دفاع با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درمورخ 16 مهرماه در تفسیری دراین مورد به سی ان ان گفت: جهان شاهد هیات حاکمه ای پر هرج و مرج در آمریکا است.

دونالد ترامپ در اویل هفته جاری در توئیت هایی تلاش های "رکس تیلرسون" وزیر خارجه خود مبنی بر گشودن راه ارتباطی با کره شمالی و انجام مذاکره به پیونگ یانگ را اختلاف وقت خوانده بود.
درهمین حال رسانه های آمریکایی در روزهای اخیر از اختلاف نظر بین جیمز متیس وزیر دفاع و رئیس جمهوری آمریکا درباره توافق هسته ای خبر دادند.
همچنین تیلرسون درحالی قرار است امروز با رئیس جمهوری آمریکا بر سر یک میز بنشیند که زمزمه هایی درباره کناره گیری وی به گوش می رسد.

جولیان زلیزر درباره آینده رکس تیلرسون به سی ان ان گفت: فکر می کنم تیلرسون دوام نیاورد و باقی نماند، اختلاف (با ترامپ) مربوط به هفته گذشته نیست بلکه به هفته ها و ماه ها قبل باز می گردد چراکه وزارت خارجه (آمریکا ) منزوی شده و می بینیم که تیلرسون به یک سمت و رئیس جمهوری به سمت دیگری می رود، فکر نمی کنم این رابطه سرانجامی داشته باشد،اکنون پرسش این است که کدام گام اول را بر می دارد، آیا رئیس جمهوری اقدام به برکناری وی می کند و یا خود تیلرسون می گوید که از این وزارتخانه می رود.

گمانه زنی ها درمورد قصد دونالد ترامپ مبنی بر عدم تایید توافق هسته ای ایران و فرستادن آن با کنگره ابعاد تازه تر بین المللی پیدا کرده و واکنش ویلیام هیگ وزیر خارجه پیشین انگلیس را به همراه داشت.
ویلیام هیگ وزیر خارجه پیشین انگلیس روز سه‌شنبه (امروز) در یادداشتی که در روزنامه دیلی تلگراف منتشر شد نوشت: اگر دونالد ترامپ برجام را پاره کند، سایر کشورها هرگز نمی‌توانند به آمریکا اعتماد کنند.

وزیر خارجه پیشین انگلیس تصمیم دونالد ترامپ برای عدم تایید پایبندی ایران به برجام را "اشتباهی بزرگ" خواند و نوشت: او در ذهن خود فکر می‌کند که علیه دیکتاتورها و اشاعه دهندگان سلاح هسته‌ای ایستاده است. اما خروج از توافقی که تمام طرف‌ها صادقانه به آن پایبند بودند، راهش نیست.
وی بابیان اینکه "حتی آمریکا هم برای اقداماتش به اعتماد جامعه جهانی نیاز دارد" افزود: طی روزهای آینده خواهیم فهمید که آیا رئیس‌جمهوری این مساله را درک می‌کند یا خیر.



۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن