تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846021297




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معنای دردهای شکمی چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



معنای دردهای شکمی چیست؟
روز نو : گرچه اغلب ما از بیماری‌های مرتبط با معده و دستگاه گوارش رنج می‌بریم؛ اما اغلب‌مان معنی دردهایی که در معده، شکم یا روده‌های‌مان می‌پیچد را نمی‌دانیم. ناآگاهی در خصوص درد، سوزش یا مشکلاتی که در این نواحی تجربه می‌کنیم،درمان مشکل را به تاخیر انداخته یا در مواردی آن را ناممکن می‌کند.


استرس، رژیم غذایی نامناسب، کم‌تحرکی، مشکلات ژنتیکی و حتی وضعیت آب‌وهوایی، اصلی‌ترین عوامل ایجادکننده بیماری‌های گوارشی هستند و در کنار کنترل این عوامل، با شناخت نوع دردها و علائم‌شان، می‌توانید احتمال دچارشدن به این بیماری‌ها را کاهش دهید.
تیرکشیدن 
درد معده‌تان قطع نمی‌شود؟ با مشکلات روده‌ای مثل یبوست یا اسهال همراه است؟ نفخ مداوم کلافه‌تان کرده؟ شاید شما از سندرم روده تحریک‌پذیر آی‌بی‌اس رنج می‌برید. آی‌بی‌اس یکی از شایع‌ترین اختلالات دستگاه گوارش است که بیشتر زنان را درگیر می‌کند. گرچه علت اصلی ابتلا به این مشکل ناشناخته است؛ اما محققان می‌گویند اغلب مبتلایان این سندرم، روده‌های بسیار حساسی دارند یا روده‌ای فراخ دارند.
گذشته از این، به باور محققان دچار بودن به استرس مزمن هم می‌تواند زمینه را برای ابتلا به این مشکل فراهم کند و در روزهایی که میزان بیشتری استرس را تجربه می‌کنید، حال روده‌های‌تان را بدتر کند. گرچه افراد زیادی دچار این سندرم می‌شوند و سال‌ها با آن زندگی می‌کنند؛ اما اگر در عین مبتلا بودن به این سندرم، کاهش وزن یا خونریزی مقعدی را تجربه می‌کنید، موضوع را جدی بگیرید. ممکن است روده‌های شما، در آستانه دچار شدن به مشکلی بزرگتر باشند.
 خونریزی مقعدی 
درد و گرفتگی شکم، وقتی با خونریزی مقعدی همراه می‌شود، از ابتلا به التهاب روده آی‌بی‌دی خبر می‌دهد. بسیاری از مبتلایان به تورم مزمن دستگاه گوارش، علائم بیماری خود را با سندرم روده تحریک‌پذیر اشتباه می‌گیرند، درحالی‌که التهاب روده، یک بیماری نادر و جدی است؛ اما آی‌بی‌دی، از هر پنج نفر در جهان، یک نفر را دچار می‌کند.
گرچه متخصصان سال‌ها تصور می‌کردند که التهاب روده نوعی بیماری خودایمنی است؛ اما بررسی‌های جدید پژوهشگران نشان داده که التهاب مزمن روده نه به‌دلیل حمله‌ دستگاه ایمنی به‌خود بدن، بلکه به‌خاطر حمله‌ آن به ویروس‌ها و باکتری‌های بی‌ضرر یا غذای باقی‌مانده در روده‌ها ایجاد می‌شود و به‌دنبال آن، آسیب در روده‌ها ایجاد می‌شود.
تیرکشیدن قسمت پایین شکم, سندرم روده تحریک‌پذیر
اگر درد با بی‌اشتهایی و وجود التهاب در معده همراه شود،احتمالا به زخم معده دچار شده‌اید
سوزش سر دل
احتمالا وقتی یک وعده غذای چرب می‌خورید یا یک نوشیدنی کافئین‌دار می‌نوشید، دچار این نوع درد می‌شوید. اغلب آدم‌ها، حداقل یک‌بار در عمرشان سوزش سر دل را تجربه کرده‌اند و برخی آن‌قدر گرفتار این مشکل هستند که در مجرای گوارشی‌شان مدام احساس سوزش دارند. ریفلاکس اسید، دلیل اصلی این مشکل است. وقتی معده شما توان مهار اسید را ندارد و بیش از اندازه آن را تولید می‌کند، مری‌تان مازاد اسید را بالا می‌آورد و گاهی حتی تا گلوی شما آن را انتقال می‌دهد. ریفلاکس مزمن، می‌تواند این درد آزاردهنده را به مشکلی جدی‌تر تبدیل کند و درصورتی که درمان نشود، شما را گرفتار اختلالات گوارشی مزمن کند.
سنگ‌های صفراوی
اگر درد معده شما، با درد مبهمی در نزدیکی شانه‌تان همراه شد و بعد از خوردن یک وعده غذای چرب، شدت گرفت، احتمالا صفرای‌تان سنگ‌ساز شده است. این مشکل بسیاری از زنان بالای 40سال را درگیر خود می‌کند و حتی ممکن است در دوران بارداری، ایجاد شود. ممکن است شما سال‌ها بدون احساس هیچ‌گونه دردی، سنگ را در صفرای‌تان تحمل کنید و از وجود آن بی‌خبر باشید؛ اما وقتی که وجود این سنگ با درد همراه می‌شود، باید علاوه بر رعایت رژیم غذایی مناسب و کم‌چرب، راه‌های تخصصی دیگری را برای برطرف کردن آن امتحان کنید.
زخم‌‌‌معده: درد خفیف و سوزاننده شکمی که با مصرف آنتی‌اسیدها کاهش می‌یابد
اگر درد با بی‌اشتهایی، کاهش وزن و وجود التهاب در معده همراه شود، احتمالا به زخم معده دچار شده‌اید. زخم‌های گوارشی، بسیاری از افراد را به خود دچار می‌کنند و وجود هلیکوباکتر (نوعی باکتری شایع معده) یکی از دلایل اصلی ایجاد این زخم در معده است؛ اما خوشبختانه با انجام یک آزمایش تنفسی ساده، می‌توانید از وجود این باکتری در معده‌تان مطمئن شوید. گذشته از این، اگر بیش‌از‌اندازه از داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن یا آسپرین استفاده کنید، احتمال دچار شدن‌تان به زخم معده بیشتر می‌شود.
دیورتیکولیت
دیورتیکول‌ها، بیرون‌زدگی‌های کوچک کیسه‌مانند، هستند که در دیواره دستگاه گوارش شکل می‌گیرند. آنها اغلب در قسمت پایینی روده بزرگ تشکیل می‌شوند و وجودشان در دستگاه گوارش افراد بالای 40 سال، شایع است. گرچه وجود دیورتیکول‌ها، به خودی خود، یک مشکل تلقی نمی‌شود؛ اما وقتی که آنها ملتهب یا عفونی می‌شوند، بیماری دیورتیکولیت یا التهاب دیورتیکول را ایجاد می‌کنند و شما را به دردسر می‌اندازند. درد شدید شکمی، همراه با تب و حالت تهوع یا بروز تغییرات مشخص در تعداد دفعات دفع کردن در روز، از علائم آشکار این بیماری است. گذشته از این، مبتلایان دیورتیکولیت، معده‌های گاز‌ساز دارند و گرچه به مشکلی آزاردهنده دچار هستند؛ اما با رعایت رژیم غذایی و مصرف آنتی‌بیوتیک یا در موارد حاد با جراحی، می‌توانند از این بیماری خلاص شوند.


ركنا




تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن