تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843219515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روش‌های باز کردن قفل گوشی‌ها از ابتدا تا به امروز


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روش‌های باز کردن قفل گوشی‌ها از ابتدا تا به امروز
قبلا باز کردن قفل گوشی‌ها ساده بود، اما به این معنی بود که به راحتی قابل دسترس و سوء استفاده بودند. اما اکنون بحث امنیت گوشی‌های هوشمند متفاوت است.
آفتاب‌‌نیوز :

در گذشته، بازکردن قفل گوشی‌ها به سادگی انجام می‌گرفت و کاربر با فشار دادن دو کلید، مثلا در گوشی‌های قدیمی نوکیا، به سادگی می‌توانست گوشی را باز کند. اما اکنون گوشی‌ها و قفل‌هایشان پیچیده‌تر شده‌اند. اثر انگشت و حتی فناوری تشخیص چهره حالا دیگر عادی شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک تایمز، اپل ابتدا روش لغزشی را برای باز کردن قفل گوشی‌ها محبوب کرد. روشی که "استیو جابز"، مدیر عامل اسبق شرکت اپل، معرفی آن را به منظور جلوگیری از باز شدن آیفون به طور تصادفی در هنگام جابجایی در داخل جیب عنوان کرد.

سپس، اندروید با روش خاص خود آمد، که در آن کاربران آزاد بودند که به دلخواه، یک الگوی 3 × 3 را به عنوان رمز عبور خود ایجاد کنند. این روش الگو(Pattern) نامیده شد.

اما راه حل اندروید آنچنان امن نیست. مطالعه جدیدی نشان داده است که چگونه یک الگوی قفل اندروید به راحتی قابل لو رفتن است، آن هم نه توسط کارهای پیچیده و هک کردن، بلکه توسط کسی که دست کاربر را نگاه می‌کند و به سادگی این الگو را حفظ کند.

محققان امنیتی در "آکادمی نیروی دریایی آمریکا"، همراه با دانشگاه "مریلند بالتیمور"، یک مطالعه را منتشر کردند که نشان می‌دهد چگونه یک بیننده عادی می‌تواند از لحاظ بصری یک الگو را حفظ کرده و آن را به راحتی به خاطر بسپارد.

آنها در آزمایشات دریافتند که دو نفر از هر سه نفر توانستند صرفا با نگاه کردن از فاصله 1.5 تا 2 متری، الگوهای شش نقطه‌ای را بازسازی کنند.

سپس شرایط مشابه با یک کد شش رقمی سنتی تکرار شد که حدس و بخاطر سپردنش بسیار دشوار بود و تنها یکی از 10 ناظر قادر به باز کردن گوشی بود.

اما چرا اینطور است؟ این مطالعه ادعا می‌کند باز کردن گوشی‌های اندرویدی به روش الگو بیشتر برای مغز انسان به یاد ماندنی است، زیرا مغز عاشق الگوها و اشکال است.

"آدام آویو"، استاد آکادمی نیروی دریایی آمریکا گفت: الگوها واقعا خوب در حافظه می‌مانند و الگوها قطعا کمتر از رمزهای عبور شماره‌ای امن هستند.

این مطالعه 1173 شرکت کننده را مورد بررسی قرار داد تا بازکردن قفل گوشی را از زوایا و فاصله‌های مختلف، از هر دو روش پین و الگو از طریق فیلم و در اینترنت تماشا کرده و سعی کنند آنها را حدس بزنند.

آنها این مطالعه را تقریبا با 100 نفر به صورت حضوری انجام دادند تا ببینند آیا با آزمایش‌های اینترنتی تفاوت وجود دارد یا نه.

در آزمایشات آنلاین، 64 درصد توانستند الگوی اندروید را پس از تنها یک مشاهده بازسازی کنند، اما پس از دو بار مشاهده، به 80 درصد افزایش یافت.

در حالی که پین کدها میزان به مراتب کمتری از آسیب پذیری را نشان می‌دهند: تنها 11 درصد قادر به شناسایی یک پین شش رقمی پس از یک بار مشاهده و 27 درصد پس از دومین مشاهده بودند.

اما راه حل چیست؟ کاربرانی که حساسیت بیشتری راجع به امنیت گوشی خود دارند باید به ناچار از پین کد شش رقمی استفاده کنند. هر چند که روش الگویی ساده‌تر و روش پین کد کمی آزاردهنده و وقت‌گیر است، اما برای اطمینان از امنیت اطلاعات خود، طبق نتایج و پیشنهاد مطالعه اخیر، استفاده از روش پین کد شش رقمی برای باز کردن قفل گوشی‌های اندرویدی بسیار امن‌تر است.

اما جهان در این زمینه در حال گذار به سمت روش‌های غیرالگویی همچون فناوری تشخیص چهره است که تعبیه این فناوری روی آیفون X یکی از بزرگترین نشانه‌های آن است.

روش‌های باز کردن قفل بیومتریک در حال تبدیل به یک ضرورت هستند و روش‌های جاری و سنتی تنها برای زمانی به کار گرفته خواهند شد که فناوری‌های جدید دچار اخلال شوند.



۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن