تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845242191




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مازندران چشم به راه استاندار بیست و دوم


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مازندران چشم به راه استاندار بیست و دوم
دکتر عبدالرحیم حسن نژاد



ناجي مازندران در سمت استانداري در دولت دوازدهم چه ويژگيهايي بايد داشته باشد؟

بي شك خطه سرسبز شمال ايران  به ويژه استان مازندران يا همان طبرستان يا تپورستان  داراي پیشینه تاریخی و تمدني و ديني روشني است. انسانهايي كه در اين سامان در گذشته تاريخ زيستند تاثير گذار  و صاحب عنوان  و افتخار و نقش آفرين بوده اند خوشبختانه  در نسل معاصر هم از اين عناصر برجسته و نقش آفرين هستند كه با خدمات شايسته خويش در سطح ملي و بين المللي افتخاراتي را نصيب ملت و كشور نموده اند.

اما امروزه استان مازندران با وسعتی معادل 23756/4کیلومتر مربع ،حدود 1/46درصد از مساحت کشور را در بر دارد و هجدهمین استان از این حیث در کشور محسوب می گردد بر اساس آخرین تقسیمات کشوري سال ، 1391 ، داراي 20شهرستان ، 55بخش ، 58شهر ، 129دهستان می باشد .

با توجه با تغييرات وتحولات پديد آمده در نظام  سياسي ، اجتماعي ، اداري و اقتصادي و علمي و فرهنگي كشور بنا بر نظر بسياري از انديشمندان  بين المللي ، ملي و استاني، مازندران از رشد و جايگاه شايسته اي برخودار نشده است. عمده اين مشكل  و عدم توسعه يافتگي اين استان را بايد در فقدان برنامه هاي راهبردي  جامع  استاني و عدم حضور مديران توانمند و جامع نگر در سطح ستادي استان  به ويژه در جايگاه و سمت استاندار مشاهد كرد.

تا پیش از انقلاب شكوهمند اسلامی ۱۷ نفر ، سمت استانداری مازندران را بر عهده داشتند، پس از انقلاب نیز تاکنون ۲۱ نفر در این پست قرار گرفته اند گرچه نمي توان از تلاشهاي استانداران شايسته  و مردمي و متخصص استان در دوره هاي مختلف چشم پوشي كرد و مردم اين استان تلاشها و خدمات آنان را ارج مي نهند، ولي تعداد آنان انگشت شمار می باشد بی شک  انتظار و ظرفيت استان بيش از عملكرد آنها بوده است.

گرچه كشور از عدم حضور مديران و برنامه ريزان شايسته و جامع نگر و با دانش روز در برخي از جايگاهاي در رنج و عذاب است ولي استان مازندران و برخي شهرهاي قديمي و كهن آن متاسفانه از اين جهت بيشترين آسيب را ديده اند .

لذا با روشن شدن تكليف كابينه دوازدهم و اخذ آراي وزراي پيشنهادي در مجلس و استمرار وزارت رحماني فضلي  در وزارت كشور، به نظر مي رسد كه تغيير و جابجايي استانداران در دستور كار وزير قرار گرفته است.

ضرورت تغيير و انتصاب جديد استانداران بر اساس شاخصها و عملكردها از اولويتهاي وزير در اين دوره خواهد بود كه اميد است وزير پر تلاش و با تجربه كشور در انتخاب و انتصاب استاندار جديد مازندران با توجه به ضعف عملكردي در استان در دوره گذشته اين نقيصه را جبران نماید . اما اين تغييرات و انتصابات  بايستي از چند شاخص مهم  پيروي كند و مورد توجه و عنايت جدي وزير كشور باشد.

1/ پاک‌دستي ،کارآمدي و دارا بودن تخصص همراه با تعهد اهل شور و مشورت با نخبگان و برجستگان سياسي  علمي ، اقتصادي، قضايي، فرهنگي و ديني... استان.

2/ مديري جدي ، قاطع، كار آزموده در حوزه اجرايي و صاحب تجربيات ارزشمند و عملگرا و موفق و با كارنامه درخشان با نمره عالي در مجموعه هاي كلان كشور را دارا بودن .

3/ پاي‌بندي به اصول قانون اساسي كه خون بهاي شهيدان اين ملت است و دلبستگي به افكار نوراني امام راحل و منويات مقام معظم رهبري و شعارهاي اساسي رياست جمهور  در عرصه هاي  سياسي ، فرهنگي و اقتصادي و ملزم دانستن خويش به اجراي برنامه هاي اقتصاد مقاومتي  پويا  با محوریت توليد و اشتغال با نگاه صادرات برتر در دوره اي كه كشور بيشترين فشار تحريمهای ظالمانه غرب را تحمل مي نمايد.

4/ رشد يافته در ديار فكري و فرهنگي استان؛ تعامل گرا و داراي ارتباط مردمي بطوريكه فرهنگ و اولويتهاي استان را بدرستي بشناسد و عمل كند تا سبب ساز نشاط روحي و انگيزه آفرين براي رشد و توسعه استان گردد.

5/ داراي افكار و انديشه هاي روشن در جهت ، رشد و توسعه متوازن شهرهاي استان بدور از تعصبات بي معني غربي ؛ شرقي و يا مركزي استان باشد بلكه بر اساس عقلانيت و اعتدال و ظرفيتهاي شهرهاي استان كه حاصل مطالعات علمي و تخصصي باشد برنامه هاي راهبردي را تدوين و با انتخابات مديران شايسته، بي حاشيه ؛ ،عملگرا؛و مسئوليت پذير و ساعي در حل معضلات و در نهايت ارتقاي سطح زندگي و رفاه مردم را در دستور كار جدي و اولويتي قرار دهد.

در هر حال به نظر مي رسد كه با تبيين شاخصهاي مطرح شده براي استانداري مازندران ، فردي كه واجد شرايط عالي باشد در بين افراد مطرح وجود دارد بطوري كه او را بايد لقب ناجي استان مازندران نام نهاد.

دكتر سيد عبدالله حسيني  فردي با ويژگيهاي برجسته عالي و ممتاز  علمی ، مديريتي و اجرايي، داراي افكار روشن و متعالي؛ ساختار گرا و تشكيلاتي ؛ جسور و جدي ؛ تحولگرا؛ مسئوليت پذير؛ منطقي اصولي اعتدالگرا؛ متخصص و قدردان كار متخصصان  ؛ داراي كار نامه اي درخشان و مورد تاييدكارشناسان برجسته استاني ؛ ملي و بين المللي و مورد اعتماد دولتمردان برجسته كشور؛

فردي كه در هنگام كار و تلاش به سربلندي ايران اسلامي مي انديشد و به فرهنگ و ديار كهن مازندران عشق مي ورزد. اشاره به سوابق  و بالاتر از سوابق به عملكرد شايسته و ماندگار او در دوران خدمت در مسئوليتهاي  متعدد هر ایرانی وطن پرست و آرمان گرای  و متدینی را به وجد مي آورد و باعث غرور مي گردد.

عملكرد او در مسئوليتهاي مديريتي باعث تقدير و تشكر افرادي قرار گرفت كه توان همگرايي و عملكردي او را در عرصه هاي مختلف ديده اند.

اگر بخواهم بعنوان يك مازندراني و همكار ايشان به يك دوره از مديريت او اشاره نمايم بايد گفت پس از افتتاحيه سفارت جمهوري اسلامي ايران در بلاروس كه وزارت خارجه كشورمان از سال 2001 تا سال 2012 چهار سفير به بلاروس اعزام نمود ایشان ممتازترين سفير با كارنامه درخشان شناخته شد، بطوركه سفیری پر کار و موفق در عرصه روابط دو کشور نام گرفت و تقدیرنامه های متعددی در طول چهار سال سفیری در بلاروس ازسوی مقامات ایرانی و بلاروسی به ایشان اهدا گردید و الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس در دیدار خداحافظیِ پایان مأموریت سفیرحسینی در بلاروس در 10 دسامبر 2012 اظهار داشتند که با هر سفیری پس از اتمام مأموریت دیپلماتیک دیدار نمی‌کنند و چنین ملاقات‌هایی معمولاً با سفرای کشورها دوست انجام می گیرد، این موضوع را پنهان نمی‌کنم که ترک دوستان همیشه ناراحت کننده است.

امیدوارم که مسئولان ایران سفیري شایستۀ مثل شما را انتخاب کنند تا بتوانیم روابطمان را با دولت و مردم ایران گسترش دهیم.

اين تقدير برپايه ارتقاي سطح همكاري روابط ایران و بلاروس در دوره سفیری حسینی در حوزه های سیاسی، اقتصادی، تجاری، مهندسی، علمی و فرهنگی كه رشد غیر قابل انکاری داشته است ناشي شده بود ، ایشان در مصاحبه خویش در 6 آذر 1392 با سایت خبری تحلیلی بولتن نیوز برخی از عملکرد های خویش در حوزه های مختلف را تشریح کرد  و اظهار داشت که 250 طرح و برنامه  که شامل 30  پروژه سیاسی، 90 پروژه اقتصادی، 50 پروژه فرهنگی و 80 پروژه علمی و فناوری  می باشد را در طول مأموریتش در بلاروس  اجرا کرده است .

در طول این مدت  300 هیأت ازایران  به بلاروس سفر کردند و متقابلاً 90 هیأت از بلاروس به ایران سفر داشتند که در این هیأتها تا 250 نفر هم حضور داشته اند.  در این دوره چهار ساله بیش از 110 پروتکل همکاری امضاء شده است که در16 سال، روابطِ پیشینِ دو کشور این رقم 80 پروتکل بوده است.

ایشان برای تسهیل و تسریع در روابط دو کشور، 5 رایزن و مشاور در حوزههای مختلف از جمله رایزن علمی از وزارت علوم، رایزن علم و فناوری از ریاست جمهوری، رایزن دفاعی، رایزن بازرگانی و رایزن فرهنگی را در سفارت مستقر ساخت و کارمندان محلی ایرانی و بلاروس زیادی را به خدمت گرفت، مکان مناسبی را برای ساخت ساختمان جدید سفارت در بهترین مکان شهری و با نقشۀ زیبا مهیّا کرد .

دو بانک تجارت و کنسرسیوم بانک های رفاه، صادرات، و توسعه صادرات را برای کمک ویژه به کاهش اثر تحریم ها ایجاد کرد. همچنین پرواز مستقیم تهران – مینسک را برای افزایش رفت و آمد و راحتی سفرها را بر قرار کرد.

ایشان در گزارش خود به رئیس جمهور بلاروس در همان دیدار خداحافظی اظهار داشت که حجم سرمایه گذاری ایران در بلاروس از 6 میلیون دلار در سال 2008 ، به بیش از 960 میلیون دلار در حال حاضر رسیده است و این حجم سرمایه گذاری عمدتاً در قالب سرمایه بانکی و سرمایه گذاری تجاری بوده است، ایشان خاطر نشان ساخت که مبادلات تجاری میان دو کشور در چهار سال گذشته 3 برابر افزایش یافته است و سهم عمدۀ آن  مربوط به صادرات محصولات کمپانی «بلاز» است که  به ایران تعلق دارد.

سفیر حسینی همچنین  ضمن تأکید بر گسترش و ارتقای حجم همکاریهای  دو جانبه در حوزهای  اقتصادی ، علمی و فرهنگی از 10 مورد عناوین تعریف شده  به 75 زمینه، تصریح کرد که در طول این مدت 4 سال ، 38 موافقت نامه نیز میان وزارتخانه ها و سازمانهای دولتی دو کشور به امضاء رسیده است .

اين گوشه اي از تلاشهاي بي وفقه و دلسوزانه اين مرد خستگي ناپذير در جهت اعتلاي ميهن اسلامي است كه اميد است رداي استانداري بر قامت اين فرزند برومند اين خطه سرسبز قرار گيرد تا ايشان بتوانند نقش تاريخي خود را براي مردم استان و كشور ايفا نمايند، بي شك هركس كه آرزوي رشد و تعالي ايران و استانهاي شمالي كشور به ويژه خطه سرسبز مازندران را دارد ، هميار اين نتخاب و انتصاب خواهدبود.
                                             
یاحق:  دکتر عبدالرحیم حسن نژاد
             
سوابق اجرایی؛

رئیس سازمان ایرانگردی و جهانگردی کل کشور ( معاون وزیر) ۱۳۷۵-۱۳۷۶
 سفیر تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در بلاروس ۱۳۸۷-۱۳۹۱
مشاور حقوقی در نهاد ریاست جمهوری ۱۳۶۹-۱۳۷۱
مدیر کل مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۳۷۱
 مشاور وزیر و مدیر کل حوزه ریاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۳۷۱ -۱۳۷۵
عضو هیات مدیره سازمان ایرانگردی و جهانگردی کشور و عضو هیات امنای کانون اتومبیلرانی کشور
مشاور در سازمان بازرسی کل کشور ۱۳۷۶-۱۳۷۷
قائم مقام مرکز آموزش مدیریت دولتی کل کشور در حوزه مراکز تخصصی ۱۳۷۷-۱۳۷۹
معاون مدیر کل طرح و برنامه وزارت امور خارجه ۱۳۷۹-۱۳۸۱
مدیر کل طرح و برنامه وزارت امور خارجه  (و نماینده تام الاختیار وزارت  امور خارجه در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و کمیسیونهای هیات وزیران و مجلس شورای اسلامی برای دفاع  از بودجه و طرح های وزارتخانه) ۱۳۸۱-۱۳۸۷
عضو شورای عالی برنامه ریزی نهاد ریاست جمهوری از آبان ۱۳۹۲
مشاور  معاون کل نهاد ریاست جمهوری از اسفند ۹۳
مشاور معاون حقوقی ریاست جمهوری از اردیبهشت ۱۳۹۳


تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - 24 September 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن