واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: واکنش یک نماینده مجلس به «فتنهگر» و «بهایی»خواندن مدیران وزارت نفت
رییس کمیته سیاستداخلی فراکسیون امید مجلس با اشاره به اینکه طرح اتهام «فتنهگر» و «بهایی» علیه مدیران وزارت نفت دخالت در کار قوه قضاییه است، بر لزوم بررسی کارشناسی انتصابات وزارت نفت در کمیسیون انرژی تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، جلال میرزایی با اشاره به اظهارات اخیر رییس کمیسیون انرژی مجلس درباره برخی انتصابات در وزارت نفت اعلام کرد: به نظر میرسد دغدغه فریدون حسنوند بهعنوان نماینده مجلس و رییس کمیسیون انژری درباره انتصابات وزارت نفت دغدغهای بجاست و اینکه تاکید دارد افراد شایسته و توانمند بهکار گرفته شود، درست است اما وقتی که وارد مصادیق شده و اتهاماتی علیه افراد وارد میکند، مسیر صحبتها به سمت حواشی میرود که زیبنده نیست.
او با تاکید بر اینکه انتصاب افراد توانمند و شایسته در وزارت نفت دغدغه تمامی نمایندگان مجلس و بهویژه اعضای کمیسیون انرژی است، یادآور شد: انتظارمان این است که افرادی کارآمد و متخصص در مناصب حساس بهکار گرفته شود اما اینکه افراد با اتهامات غیرقابل اثبات طرد کنیم و یکی را فتنهگر، دیگری را بهایی و آن یکی را مفسد بخوانیم و بگوییم فلان مدیر در فلان موقعیت مرتکب تخلف شده و پرونده دارد، عملاً مرتکب دخالت در کار دستگاه قضا و قوه قضاییه شدهایم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با ناگزیر و طبیعی خواندن اختلاف دیدگاه نمایندگان با یکدیگر درباره مسائل مختلف اظهار داشت: باتوجه به شناختی که از فریدون حسنوند داریم، انتظارمان این بود که ابتدا از آقای زنگنه برای حضور در کمیسیون انرژی و ارائه توضیحاتی در رابطه با انتصابات مختلف در وزارت نفت دعوت بهعمل میآمد و از وزیر نفت میخواستیم درباره انتصابات توضیح دهد و پس از استماع استدلال و دلائل این مسئله، با نگاهی کارشناسی و بهدور از اتهامزنیهای نامربوط موضعگیری میکردیم.
عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس با اشاره به برخی اتهاماتی که ازسوی رییس کمیسیون انرژی علیه بعضی مدیران وزارت نفت مطرح شده، گفت: این رویکردی منسوخ است که از هر کس خوشمان نیامد، بگوییم «فتنهگر» است؛ حقیقتاً انتظار ما از یک نماینده این نیست که با چنین رویکردی با مسائل تخصصی و کارشناسی برخورد کند. اظهارات فریدون حسنوند بهعنوان رییس یکی از کمیسیون تخصصی مجلس شایسته نیست و چنین رویکردی نه کمکی به صنعت نفت میکند و نه تاثیر مثبتی در ادامه همکاری کمیسیون انرژی و وزارت نفت خواهد داشت و برعکس صنعت نفت، کمیسیون انرژی و وزارت نفت را دچار مشکل میکند.
میرزایی تصریح کرد: کسانی که منابع کشور و ثروتهای ملی را هدر داده و سرمایههای ما را از بین بردند، «فتنهگر» هستند؛ این درست نیست که به کسانی که در یک انتخابات فعالیت قانونی و سیاسی در ستادهای انتخاباتی داشتهاند و پس از سخنان مقام معظم رهبری نیز در هیچ تجمعی شرکت نکرده، صرفاً به این دلیل که از این افراد خوشمان نمیآید، به آنها برچسب «فتنهگر» بزنیم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس در واکنش به پرسشی درباره ادعای رییس کمیسیون انرژی درخصوص نسبت یکی از مدیران منصوب وزارت نفت با خاندان بهاییان ایران و همچنین انتصاب فردی که پیشتر بهخاطر ناکارآمدی عزل شده بود، گفت: این اظهارات صرفاً ادعا است و شخصاً بدون بررسی دقیق و کارشناسی موضوع، نه قادر به تایید این مدعیات هستم و نه تکذیبش! شایسته بود با دعوت از آقای زنگنه به کمیسیون و بررسی کارشناسی این انتصابات، به جمعبندی میرسد و نهایتاً نظر اجماعی کمیسیون نیز از طریق سخنگوی کمیسیون اعلام میشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - 16 September 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]