محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842960565
فراکسیون امید دقیقا دارد چکار میکند؟
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
عملکرد فراکسیون امید مجلس در جلسه حزب اراده ملت بررسی شد
فراکسیون امید دقیقا دارد چکار میکند؟
کواکبیان: عدهای از امیدیها، سلفیهایشان را با ما انداختند و زنبیلشان را جای دیگر گذاشتند رضوی فقیه: وقتی به دختران بهزیستی تجاوز شد، نمایندگان زن لیست امید چه موضعی گرفتند؟ حزب اراده ملت ششمین نشست تخصصی نقد و نظر خود را به بررسی عملکرد لیست امید در فرایند تشکیل کابینه اختصاص داد. این نشست با حضور مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون امید، سعید رضوی فقیه از اعضاء اسبق شورای مرکزی تحکیم وحدت و مصطفی کرمی فعال سیاسی برگزار شد. کواکبیان در این نشست گفت فراکسیون امید در مجلس در اکثریت نیست. بسیاری از نامزدها در انتخابات با اصلاح طلبان عکس گرفتند اما زنبیلشان جای دیگر بود. رضوی فقیه یکی از معضلات جامعه ایران را وجود تبعیض دانست و سیاست زدایی را همراه با عواقب بدی توصیف کرد. کرمی نیز از زاویه شفافیت و آلوده نشدن به فساد سخن گفت و از اصلاح طلبان خواست نشان دهند تفاوتشان با دیگران در پاکدستی است.
روز نو : کواکبیان: عدهای از امیدیها، سلفیهایشان را با ما انداختند و زنبیلشان را جای دیگر گذاشتند
رضوی فقیه: وقتی به دختران بهزیستی تجاوز شد، نمایندگان زن لیست امید چه موضعی گرفتند؟
حزب اراده ملت ششمین نشست تخصصی نقد و نظر خود را به بررسی عملکرد لیست امید در فرایند تشکیل کابینه اختصاص داد. این نشست با حضور مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون امید، سعید رضوی فقیه از اعضاء اسبق شورای مرکزی تحکیم وحدت و مصطفی کرمی فعال سیاسی برگزار شد. کواکبیان در این نشست گفت فراکسیون امید در مجلس در اکثریت نیست. بسیاری از نامزدها در انتخابات با اصلاح طلبان عکس گرفتند اما زنبیلشان جای دیگر بود. رضوی فقیه یکی از معضلات جامعه ایران را وجود تبعیض دانست و سیاست زدایی را همراه با عواقب بدی توصیف کرد. کرمی نیز از زاویه شفافیت و آلوده نشدن به فساد سخن گفت و از اصلاح طلبان خواست نشان دهند تفاوتشان با دیگران در پاکدستی است.
فراکسیون امید در اکثریت نیست
به گزارش روز نو :مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران حزب اراده ملت گفت: بهترین راه اداره حکومت دموکراسی است و بشر به توجه به عقل خود به این نتیجه رسیده است و هسته دموکراسی در احزاب قرار دارد و باید به حزب اراده ملت که به عنوان یک حزب با ساختار قانونی و تحول خواه تبریک گفت. عضو هئیت رئیسه فراکسیون امید در ادامه تاکید کرد: سر جمع از عملکرد فراکسیون امید حمایت می کنم اما این به این معنی نیست که ضعف ها را نبینیم و انتقاد ها را نپذیریم. من به شخصه در فراکسیون حالت اپوزوسیون خود را حفظ کردهام و به شدت مخالف دوست بودن با دولت هستم. باید بگویم دادن لیست امید اشتباه بود خیلی از کاندیداهای خوب را حذف کردیم چرا؟ زیرا میخواستیم همراه دولت باشیم و حرف دولت را گوش کنیم و حاصل لیست امید حضور افراد در مجلس بود که با ما سلفیهایشان را انداختن اما زنبیل خودشان را جای دیگر گذاشته بودند. او در ادامه افزود: یک اشتباه وجود دارد که ما در مجلس اکثریت هستیم اما این گونه نیست ما در مجلس اکثریت هستیم در صورتی که کسانی که در لیست امید بودهاند با ما باشند که فقط اسماً با ما هستند و اغلب کسانی که در تهران و یا شهرستان در لیست امید قرار گرفتند صرفا به خاطر رای مردم با ما بودند و بعد از راه یافتن به مجلس راه خود را از فراکسیون امید جدا کردند و برخی از انها فراکسیون مستقلین ولایی را تشکیل دادند. متاسفانه اشکالاتی وجود دارد؛ باید به پذیریم که منافع حوزه انتخابی خود را دوستان به منافع ملی ترجیح میدهند. در فراکسیون رای گیری شد که به تمام وزرا رای دهیم هر چند من مخالف برخی از آنان بودم اما خرد جمعی را مقدم دانستم و همان دوستانی که رنگ عضو کردهاند با آن کسی که موافقش بودیم مخالفت کردند. آقای بیطرف صادقانه عمل کرد و مانند برخی دوستان نبود که وعده سر خرمن بدهد. ما یک تعهد شرعی داریم و نباید نظر شخصی خودمان را وارد فراکسیون کنیم به عبارتی اگر کار جمعی و تشکیلاتی میکنیم باید پیرو عقل و خرد جمعی باشیم. آقای بیطرف به هر دلیلی رای نیاورد و باید این موضوع برای همه شفاف شود که ما اکثریت را در مجلس نداریم و در صورتی اکثریت هستیم که همه پای کار باشند. فراکسیون امید اگر با ٨٠ نفر و یا صد نفر اعلام موجودیت میکرد ولی همین تعداد واقعا به اصلاحات معتقد بودند ما بهتر می توانستیم تاثیر گذار باشیم. مشکل دوم نبود احزاب و یا نادیده گرفتن انها در فراکسیون است و اگر از همان روز اول این سازوکار منطقی وجود داشت که افرادی با تجربه و سابقه حزبی لیست امید، در لیست وجود داشتند و افراد حقیقی بدون سابقه حزبی را راه نمیدادیم الان با مشکل ناکارامدی فراکسیون مواجه نبودیم. دبیر کل حزب مردمسالاری مشکل عمده سیاسی کشور را در نبود دولت و مجلس حزبی دانست و اشاره کرد تا زمانی که سیاست به اهلش واگذار نشود نباید انتظار داشته باشیم که کار خاصی صورت پذیرد.
مشکل اصلی تبعیض است
سعید رضوی فقیه عضو سابق دفتر تحکیم که سخنران دیگر این نشست بود گفت: یکی از مشکلها در جامعه ایران وجود تبعیض در جامعه است که بین اقلیت ها وجود دارد. ما ادعای اهل اخوت بودن را داریم. اساسا امروز مثل دهه 50 سیاست معنای خود را در چارچوب سیاسی از دست داده است و شاهد لیستهایی هستیم که سیاسی نیستند. عده ای لاجرم صرف آنکه نماینده باشند و از امکانات آن استفاده کنند از این دست نمایندگان برای درک موضوع به فراوانی یافت می شود، لیست امید در فضایی بسته شد که اصلاحطلبان نام و نشان دار حذف شدند و اتفاقا باید با وسواس بیشتری افراد باقیمانده را به لیست اضافه میکردیم. باید سراغ کسانی میرفتیم که به اصلاحات نه فقط به عنوان یک شعار برای ورود به لیست بلکه به معنای واقعی اعتقاد داشتند. ولی متاسفانه رفتیم سراغ اصلاحطلبان سببی و نصبی! خانم حسینی با چه اساسی باید وارد لیستی شوند که پشتوانه اصلاحات را دارد و عملکرد ایشان چه بوده است؟ به طور کلی زنان مجلس برای اصلاح ساختار زنستیزانه چه کرده اند؟ دختران که در بهزیستی مورد تجاوز قرار گرفتند کدام یک از نمایندگان زن مجلس موضع خود را اعلام کرده اند؟ در خصوص حقوق نجومی آقای حسینی که به هر سوء نیتی منتشر شد خانم حسینی از تریبون مقدس مجلس از حقوق پدرشان دفاع کردند.
او در ادامه تاکید کرد: این مجلس به عنوان مجلس امید فعالیت می کند اما هیچ هویتی ندارد. آقای عارف با سکوت خود فقط نمک بر زخم تمام کسانی میزنند که به ایشان رای دادهاند. بهتر نیست آقای عارف منافع ملی را به منافع شخصی ترجیح دهند؟ سوال اساسی اینجا به وجود می آید که چرا نمایندگان مردم با رای مردم معامله می کنند؟ سیاستزدایی عواقب بدی را به دنبال خواهد داشت. طبیعی ست که کسانی که قلبا به اصلاحات اعتقادی ندارند، نمیتوانند در بزنگاههای حساس و مهم و تاریخی منافع شخصی را برای منافع ملی نادیده بگیرند و نتیجه آن میشود که دیدیم !
فراکسیون امید شفاف سازی کند
مصطفی کرمی، پژوهشگر و فعال سیاسی به عنوان سومین سخنران نشست گفت: اصلاحطلبان پیروزیهای که پیاپی کسب کردهاند و مورد اعتماد مردم قرار گرفتهاند باید بتوانند خروجی مثبتی برای مردم داشته باشند. خیلی مهم است برآیند مشارکت گسترده مردم به حمایت از جریان اصلاحطلب چه باشد. همین موضوع اینده اصلاحطلبی و کشور را به طور جدی تحت تاثیر قرار خواهد داد. وی دو مسئله شفافیت و آلوده نشدن به فساد و کار آمدی در براوردن مطالبات مردم را تنها راه موفقیت در آینده و تداوم حضور مردم در فرآیند سیاست در ایران خواند و گفت: اصلاحطلبان باید با اهتمام جدی به مسائل مورد اشاره کار کنند و نشان دهند که در دولت، مجلس و شوراها تفاوتشان در سلامت، پاکدستی و کارامدی است.
او افزود: رای اعتماد به کابینه تنها یکی از موضوعاتی است که فراکسیون امید باید به آن پاسخگو باشد، بلکه این خواستی حداقلی است که جامعه انتظار داشته باشد گزارش کار و پاسخگویی این فراکسیون را بخواهد. این فعال سیاسی سپس افزود: ارائه گزارش فعالیت ها و عملکرد به مردم باعث افزایش جلب اعتماد و سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان می شود و از این منظر و طریق است که میتوان شاهد ترمیم بخشهایی از اعتماد از دست رفته بین مردم و نهادهای حکومتی بود. وی سپس ادامه داد. اعتماد بیسابقه مردم قدرت اجتماعی و ذخیره استراتژیک اصلاحطلبی است هیچ کس در هیچ جایگاهی نباید آن را دستمایه منافع شخصی و گروهی قرار دهد. وی همچنین اظهار داشت: بازگشت به گذشته و یا تداوم راه اصلاح و حرکت به سمت آینده در گرو عملکرد شفاف و کارآمدی نهادهای برامده از رای مردم است. او سپس در خصوص تحلیل عملکرد فراکسیون امید و وجود برخی نقدها به آن تاکید کرد: واقعیتهای جاری سیاسی و اجتماعی وجود دارد از نظر تحلیل سیاسی باید به نحوه شکل گیری لیست امید نگاهی کنیم؛ یکی از مهم ترین ایراد در فراکسیون، نبود احزاب و ضعف در نقش آفرینی جدی احزاب و فردمحوری است. وی سپس گفت: اگر احزاب نقشی موثر تری داشتند حالا می شد از آنان خواست تا پاسخگو باشند. وقتی افرادی بدون حمایتها و معرفی و نمایندگی احزاب وارد لیست و فراکسیون شدهاند که عقبه ای ندارند این مسئله تاکید بر مسئولیت و امکان نظارت اجتماعی را محدود میکند. این موضوع به عملکرد اصلاحطلبان باز می گردد. حال باید کسانی که لیستها را بستهاند پاسخگو باشند.
وی همچنین تصریح کرد: موضوع مهم دیگر نبود گفتمان مشخص در فراکسیون است از این رو شاهد تک روی تعدادی از نمایندگان عضو فراکسیون هستیم. این پژوهشگر سیاسی همچنین افزود: جامعه مدنی، رسانهها و آحاد مردمی که دلبسته اصلاحطلبی هستند لازم است به طور مستمر پایش و نظارت و مطالبه گری خود را حفظ کنند.اینان باید از دستاوردهای کسب شده صیانت کرده و با هوشیاری و نظارت اجتماعی خود خواهان حرکت دولت، مجلس و شورا در مسیر اصلاح، قانون، تعهد به منافع شهروندان و عملکرد شفاف باشند.
روزنامه همدلي
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]
صفحات پیشنهادی
فراکسیون امید موضوع حصر را تا حل مسئله پیگیری میکند/ نظر نهایی فراکسیون درباره وزرا احتمالا شنبه اعلام میشود
فراکسیون امید موضوع حصر را تا حل مسئله پیگیری میکند نظر نهایی فراکسیون درباره وزرا احتمالا شنبه اعلام میشود سخنگوی فراکسیون امید از پیگیریهای این فراکسیون در ارتباط با اعتصاب غذای مهدی کروبی خبر داد و گفت اعضای فراکسیون و اعضای کمیته حصر و دیگر اعضای فراکسیون پیگیر موضوع حصرنحوه بررسی صلاحیت کابینه دوازدهم در فراکسیون امید به روایت عارف
نحوه بررسی صلاحیت کابینه دوازدهم در فراکسیون امید به روایت عارف رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تصمیمات این فراکسیون درباره نحوه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در این فراکسیون را تشریح کرد محمدرضا عارف در گفتوگو با ایسنا درباره جلسه شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس که امراصلاحطلبان در مسیر «خالصسازی» فراکسیون امید
هیأت داوری علیه عهدشکنان فراکسیونی فعال میشود | لیست اعضا شفافسازی خواهد شد اصلاحطلبان در مسیر خالصسازی فراکسیون امید امیدی ها دومین انتخابات هیات رئیسه را با یک ماه تاخیر آن هم بعد از یک دوره حواشی و حرف و حدیث هایی برگزار کردند روز نو امیدی ها دومین انتخابات هیات رئیستشکیل کمیته مشترک ۱۵ تا ۲۰ نفره «گفتوگوی ملی» باحضور اعضای فراکسیونهای مجلس/ نقد درونگفتمانی جریان اصلاحات
مازنی به ایلنا خبر داد تشکیل کمیته مشترک ۱۵ تا ۲۰ نفره گفتوگوی ملی باحضور اعضای فراکسیونهای مجلس نقد درونگفتمانی جریان اصلاحات در فراکسیون امید عضو کمیته گفتوگوی ملی فراکسیون امید مجلس ضمن تشریح جزئیات نشست روز گذشته این کمیته از تشکیل کمیته مشترک ۱۵ تا ۲۰ نفره باحضورتعیین ترکیب هیئترئیسه فراکسیون امید
تعیین ترکیب هیئترئیسه فراکسیون امید سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از تعیین ترکیب جدید هیئت رئیسه این فراکسیون در جلسه صبح امروز چهارشنبه خبر داد آفتابنیوز بهرام پارسایی در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت در جلسه صبح امروز هیئت رئیسه فراکسیون امید آقایان تابش وتصمیم مشترک فراکسیون امید و شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان
در جلسه مشترک اعلام شد تصمیم مشترک فراکسیون امید و شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان جلسه اعضای هیات رئیسه فراکسیون امید مجلس و هیات رئیسه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان بعد از ظهر امروز به ریاست محمدرضا عارف برگزار شد به گزارش ایلنا در این جلسه هریک از اعضا به بیان نظراتجعفرزاده:با لیست امید وارد مجلس شدم اما این لیست تا درِ ورودی مجلس بود/میرزایی:برخی به دلیل نگرانی از رد صلاحی
گیل نگاه جعفرزاده گفت ما خیلی از اسم مستقلان راضی نیستیم که انشاءالله در اولین مجمع تغییر نامخواهیم داد غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده رشت در مجلس و نایبرئیس فراکسیون مستقلین و جلال میرزایی عضو فراکسیون امید در مناظره آنلاین خبرگزاری خبرآنلاین به بحث جدالهای فراکسیونی وبرنامههای فراکسیون امید برای کابینه دوازدهم/برگزاری جلسه با وزرایی که معرفیشان با ابهام مواجه است
گیل نگاه رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تصمیمات این فراکسیون درباره نحوه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در این فراکسیون را تشریح کرد محمدرضا عارف درباره جلسه شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس که امروز یکشنبه برای بررسی نحوه ارزیابی کابینه پیشنهادی برگزار شد اظهار کرد درجمعبندی اولیه فراکسیون امید درباره تعدادی از وزرای پیشنهادی دوشنبه شب انجام میشود
نماینده ایلام به ایلنا خبر داد جمعبندی اولیه فراکسیون امید درباره تعدادی از وزرای پیشنهادی دوشنبه شب انجام میشود عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس ضمن تشریح برخی مسائل مطرح شده در نشست عصر دیروز این فراکسیون با دو وزیر پیشنهادی کشور و مخابرات از انجام نخستین جمعبندی فراکسیوتشکیل جلسه شورای مرکزی فراکسیون امید - ایسنا
جلسه شورای مرکزی فراکسیون امید صبح امروز یکشنبه به ریاست محمدرضا عارف برگزار شد به گزارش ایسنا در این جلسه درباره کمیتههای تخصصی هفتگانه فراکسیون امید بحث و بررسیهایی صورت گرفت انتهای پیام یکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵ ۰۹ ۱۱-
گوناگون
پربازدیدترینها