تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829639407




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیش نیازهای جذب سرمایه گذاری خارجی در اقتصاد ایران


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پیش نیازهای جذب سرمایه گذاری خارجی در اقتصاد ایران
تحقق جذب 65 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی که تکلیف برنامه ششم توسعه برای دولت است، به زیرساخت های اقتصادی از جمله بهبود ساختار بانکی، کاهش بروکراسی های اداری، جهانی سازی قوانین، تک نرخی شدن ارز نیاز دارد.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایرنا، مهم ترین پیامد انزوی ایران در طول در دولت های نهم و دهم همزمان با تشدید تحریم ها، محروم ماندن از سرمایه های خارجی بود. در سال هایی که درهای کشور به روی سرمایه گذاران خارجی بسته شد، کشورهای همسایه توانستند توجه سرمایه گذارن را به خود جلب کنند، تبعات این انزوا زمانی بیشتر خود را نشان می دهد که متوجه فرار سرمایه های داخلی از کشورمان در آن سال ها می شویم.

اما ورق برگشت و با امضای تفاهمنامه برجام در دولت یازدهم، راه برای بازگشت سرمایه گذاران خارجی و داخلی به ایران هموار شد و بسیاری از سرمایه گذاران خارجی و شرکای تجاری قدیمی ایران که به دلیل جبر تحریم از اقتصاد کشورمان خارج شده بودند، دوباره به بازار ایران بازگشتند. به طوری که طبق گزارش های رسمی، در طول چهار سال گذشته 10 میلیارد و 700 میلیون دلار سرمایه خارجی محقق شد. البته باید از این نکته غافل نشویم که برنامه دور اول دولت تدبیر و امید برای جذب سرمایه گذاری های خارجی حدود 18 میلیارد دلار بود اما به دلیل آماده نبودن تمام زمینه های جذب سرمایه ها، از رسیدن به این هدف بازماند.
برجام تنها یکی از بسترهای مورد نیاز برای افزایش سرمایه گذاری در کشور است و برای ادامه این روند رو به رشد وجود چندین پیش نیاز اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... ضرورت دارد.

**راهکارهای افزایش سرمایه گذاری در ایران
«کیومرث فتح الله کرمانشاهی» معاون اسبق سازمان توسعه تجارت ایران در گفت وگو با گروه پژوهش و تحلیل خبری ایرنا با بیان اینکه معتقدم مهم ترین اصل برای جذب سرمایه گذاری در هر کشوری چه سرمایه گذاری داخلی و چه خارجی، برقراری امنیت اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است، گفت: در بین این موارد، اصلی ترین عامل جذب سرمایه ها امنیت و ثبات اقتصادی است و این موضوع می تواند بیشترین تاثیر گذاری را داشته باشد.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشورمان اظهار داشت: در حال حاضر ضعف سیستم بانکی یک تهدید برای جذب سرمایه گذاری ها به دنبال آن ایجاد اشتغال، تولید و رشد صادرات محسوب می شود. از سوی دیگر هنوز هم دوگانی نرخ ارز در کشورمان حل نشده است و تا زمانی که این مشکلات رفع نشود نمی توان موانع پیش روی جذب سرمایه ها را برداشت.
کرمانشاهی با بیان اینکه بیماری سیستم بانکی ایران، مشکلات متعدد بازار سرمایه و مسائل مربوط به صنایع کوچک و متوسط کشور بر همگان روشن است، گفت: جذب سرمایه گذاری اتفاقی به وقوع نمی پیوندد و نیازمند به برنامه ریزی مدون و مستمر دارد.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: در حالی که صنایع کوچک و متوسط بیشترین سهم را در اشتغالزایی دارند اما برنامه بلند مدتی برای جلب توجه سرمایه گذاران به این صنایع دیده نمی شود و بیشترین تمرکز بر روی صنایع بزرگ مانند نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد است.
وی تاکید کرد: سرمایه گذار خارجی در صورتی می تواند ارزش افزوده داشته باشد که به همراه سرمایه، تکنولوژی روز دنیا را هم وارد کشور کند و بهترین روش ورود سرمایه گذار های خارجی به کشور، مشارکت آنها با بخش خصوصی و سرمایه گذاران داخلی است بنابراین در وهله اول باید مشکلات بخش خصوصی در کشور مرتفع شود تا بتوانند توان مشارکت با سرمایه گذاران خارجی را داشته باشند.

کرمانشاهی با اشاره به ضرورت پیوستن ایران به WTO (سازمان جهانی تجارت) گفت: به طور قطع برای سرمایه گذاران عضویت ایران در این سازمان بین المللی حائز اهمیت است و تاکنون نتوانستیم به عضویت دائم آن در آییم چراکه آمادگی لازم برای پیوستن به این نهاد جهانی وجود ندارد.

معاون اسبق سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه لازمه پیوستن به سازمان جهانی تجارت شفافیت اقتصادی است، ادامه داد: مباحث مالیاتی، تسهیلات گران بانکی، هزینه های تامین اجتماعی که بر دوش کارفرما گذاشته می شود، همه این ها موضوعات مهم در بحث سرمایه گذاری است.
وی افزود: موضوع مهم دیگر در حوزه سرمایه ها، رعایت مباحث تجارت فرامرزی است به این معنا که تعداد اسناد تجاری به حداقل برسد و بروکراسی اداری کاهش یابد.

** رشد سرمایه گذاری، آرزوی اشتغال را برآورده می کند
طبق اهداف برنامه ششم باید 65 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در بخش های مختلف جذب شود.این میزان سرمایه گذاری پیش بینی شده شامل 30 میلیارد دلار فاینانس، 20 میلیارد دلار مشارکت اقتصادی و 15 میلیارد دلار سرمایه مستقیم است .
یکی از مهم ‌ترین موفقیت‌های دولت گذشته هم پیس از رفع تحریم‌ها، افزایش جذب سرمایه خارجی بوده است. به طوری که از شروع رفع تحریم‌ها و تا پایان سال گذشته بیش از10 میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب اقتصاد ایران شد.حال اینکه برای پایداری رشد اقتصادی 8 درصدی، سرعت روند جذب سرمایه های داخلی و خارجی باید افزایش یابد.

از سوی دیگر یکی از مهم ترین عوامل در اشتغالزایی، جذب سرمایه ها است به طوری طبق گفته «اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری؛ برای ایجاد 950 هزار شغل به صورت سالانه نیاز به 700 هزار میلیاردتومان سرمایه گذاری است و طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی 65 میلیارد دلار این میزان سرمایه گذاری مربوط به منابع خارجی است که تامین آن قطعا نیازمند یک تعامل جدی با دنیاست.

سال اول برنامه ششم توسعه شروع شده و دولت دوازدهم فرصت چهار ساله دارد تا با احیا و تامین زیرساخت های افزایش سرمایه گذاری ها، به اهداف و ماموریت های تکلیف شده در برنامه ششم توسعه تحقق بخشد، اهدافی که تنها یک مورد آن افزایش اشتغالزایی یعنی همان دغدغه عمومی مردم است.




۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن