تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871825508




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میدل‌ایست‌آی: افزایش احتمال رویارویی ایران و اسرائیل/پوتین تهران را رها می‌کند‌؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: میدل‌ایست‌آی: افزایش احتمال رویارویی ایران و اسرائیل/پوتین تهران را رها می‌کند‌؟
«اگرچه اسرائیل بی‌طرفی در جنگ سوریه را اعلام کرده است اما واقعیت آن است که از نیروهای معارض سوری در برابر اسد و متحدان‌اش حمایت کرده است. حملات ارتش اسرائیل علیه کاروان‌های انتقال تسلیحات وابسته به حزب‌الله بوده است. با این حال،‌ این اقدامات مانع از موفقیت‌های ایران و حزب‌الله نشده‌اند. اکنون اسرائیل درباره فکر کردن به پیامدهای پیروزی‌های ایران در منطقه است. در حال حاضر حزب‌الله ۱۰۰ هزار موشک در اختیار دارد».
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- سایت تحلیلی «میدل ایست آی» در گزارشی اشاره می‌کند که اسرائیل با یک حقیقت ناراحت‌کننده برای خود مواجه است: باید نقش کوچک‌تری در خاورمیانه داشته باشد‌ و خود را با این موضوع انطباق دهد. 


به گزارش آفتاب‌نیوز، «ریچارد سلیور اشتاین» روزنامه‌نگار تحقیقی در گزارشی در میدل ایست آی با اشاره به چهارمین دیدار نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل با پوتین رییس‌جمهوری روسیه در یک سال گذشته اشاره می‌کند که براساس گزارش رسانه‌ها، موضوع اصلی در این دیدار بحث ایران و نقش آن در سوریه بود. با افزایش پیشروی نیروهای وابسته به ایران و همکاری عمیق ارتش سوریه، روسیه و حزب الله لبنان و موفقیت آنان در شکست دادن داعش اسرائیل به‌طور فزاینده‌ای در مورد پیامدهای آن نگران است. 



میدل‌ایست‌آی: افزایش احتمال رویارویی ایران و اسرائیل/پوتین تهران را رها می‌کند‌؟



میدل ایست ای می‌نویسد: «اگرچه اسرائیل بی‌طرفی در جنگ سوریه را اعلام کرده است اما واقعیت آن است که از نیروهای معارض سوری در برابر اسد و متحدان‌اش حمایت کرده است. حملات ارتش اسرائیل علیه کاروان‌های انتقال تسلیحات وابسته به حزب‌الله بوده است. با این حال،‌ این اقدامات مانع از موفقیت‌های ایران و حزب‌الله نشده‌اند. اکنون اسرائیل درباره فکر کردن به پیامدهای پیروزی‌های ایران در منطقه است. در حال حاضر حزب‌الله ۱۰۰ هزار موشک در اختیار دارد». 


این سایت در ادامه می‌نویسد: ایران که متحد اصلی حزب‌الله است نقش مهمی در جبهه شمالی اسرائیل ایفا کرده است. تسلیحات ایران به مقابله با گروه‌های داعش کمک کرده است. این عمق نفوذ می‌تواند احتمال رویارویی ایران و اسرائیل را افزایش دهد. به همین دلیل است که ارتش اسرائیل هفته گذشته اعلام کرد که کارخانه موشک‌سازی ایران در داخل لبنان وجود دارد. روزنامه یدیعوت احارونوت اسرائیل نیز به نقل از منابع مخالف دولت اسد در سوریه مدعی شد که سامانه‌های اس-۴۰۰ روسی در بندر تارتوس در کنار تاسیسات تولید موشک‌های پیشرفته ایران قرار دارند که به نظر می‌رسد برمبنای یک تجزیه و تحلیل اطلاعاتی اسرائیلی بوده باشد. 


همه این گزارش‌ها نشان‌دهنده تلاش رهبران اسرئیل برای احیای ترس و تردید است. این سناریو پیش از توافق هسته‌ای نیز از سوی اسرائیل به کار برده شد. نتانیاهو در آخرین سفر خود به مسکو تلاش داشت پوتین را متقاعد کند که دست از حمایت از ایران بردارد. شاهدان عینی می‌گویند که نتانیاهو در این دیدار بیش از حد احساساتی بوده و حتی گاهی بیمناک. او تصویری آحزالزمانی را برای پوتین ترسیم کرده است و گفته که اگر تلاش برای محدود کردن ایران صورت نگیرد آن کشور مصمم به نابود کردن اسرائیل خواهد بود. 


این سایت در ادامه می‌نویسد: «واقعیت آن است که اسرائیل نمی‌تواند حمله مستقیمی به ایران انجام دهد. در این مسیر اسرائیل به حمایت امریکا نیاز دارد. در حالی که ترامپ به نگرانی اسرائیل نسبت به ایران واقف است اما بعید است که ژنرال‌هایش را بتواند متقاعد کند که وارد جنگ دیگری در خاورمیانه شوند. ترامپ ممکن است چراغ سبز را به اسرائیل بدهد اما معلوم نیست آیا ارتش اسرائیل ماجراجویی بزرگی را انجام می‌دهد یا خیر». 


میدل ایست ای در ادامه اشاره می‌کند که نتانیاهو گزینه‌های بسیار محدودی دارد. این سایت می‌نویسد: ایران یک متحد نظامی دائمی روسیه نیست بلکه یک خریدار عمده سامانه‌های تسلیحات پیشرفته روسی و دانش فنی روس‌هاست. مهندسان روس و دانشمندان روس تاسیسات هسته‌ای بوشهر را راه‌انداری کردند. طبق گزارش اندیشکده «چتم هاوس» صادرات تسلیحاتی روسیه به خاورمیانه سالانه از ۱.۲ میلیارد دلار به ۵.۶ میلیارد دلار افزایش یافته است. در این میان ایران یکی از خریداران اصلی است پس نتانیاهو چگونه فکر می‌کند که پوتین به این راحتی تهران را رها می‌کند‌؟ برای پوتین در جنگ طولانی‌مدت حمایت از اسرائیل چه نتیجه‌ای خواهد داشت؟ 


این سایت در ادامه می‌نویسد: «پوتین با احترام به حرف‌های نتانیاهو گوش داد و هیچ کاری نکرد. نتانیاهو روسیه را با دست خالی ترک کرد. واقعیت آن است که اسرائیل خواستار مهار ایران در مرزهای خود می‌باشد اما روسیه می‌داند بدون حمایت زمینی ایران و متحدانش موفقیت ارتش سوریه و روسی امکان‌پذیر نبود. اسرائیل قصد داشت روسیه را متقاعد سازد که ارسال تسلیحات به حزب الله لبنان را متوقف کند اما این امر غیر‌قابل دستیابی است. روسیه نه در تخریب کاروان‌های تسلیحاتی حزب‌الله مداخله می‌کند و نه در ارسال تسلیحات به ایران تواقفی به عمل خواهد آورد. 


به نظر نمی‌رسد امضا‌ءکنندگان توافق هسته‌ای با ایران نیز بخواهند از آن کناره‌گیری کنند. اسرائیل ممکن است مجبور شود نقش کوچکتری را در منطقه بپذیرد. آن رژیم با افزایش قدرت منطقه‌ای ایران مواجه است  دیگر نمی‌تواند هر جایی که خواست دست‌اندازی کند. اسرائیل باید خود را آماده پذیرش دو قدرت جدید در نزدیکی مرزهایش  کند: محور مقاومت به رهبری ایران و روسیه». 




۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن