محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831864697
تمسخر فرمان جنگ احتمالی ترامپ علیه ایران/واشنگتن در جنگ احتمالی با تهران از چه تسلیحاتی استفاده خواهد کرد؟ +تصاویر
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تمسخر فرمان جنگ احتمالی ترامپ علیه ایران/واشنگتن در جنگ احتمالی با تهران از چه تسلیحاتی استفاده خواهد کرد؟ +تصاویر
با بالا گرفتن گمانهزنی در رسانههای امریکایی درباره احتمال فرمان جنگ ترامپ علیه ایران، روزنامه «بالتیمور سان» در مطلبی تحت عنوان «درس تاریخی درباره ایران برای رییس جمهوری امریکا» با شبیهسازی تخیلی جلسه بحث ترامپ با مشاوران امنیت ملی خود درباره ایران مینویسد: تصور کنید بحثی در کاخ سفید آغاز شده است و دولت ترامپ به دنبال بهانهای برای حمله علیه ایران است. قبل از هرگونه تصمیمگیری رییسجمهوری امریکا به درس تاریخی از مشاوران امنیتی خود و کسب اطلاعات بیشتر نیاز دارد.
آفتابنیوز : سرویس بینالملل- با بالا گرفتن لفاظیهای ترامپ رییسجمهوری امریکا علیه ایران نشریات امریکایی بیش از گذشته از احتمال وقوع جنگ
بین تهران – واشنگتن سخن میگویند.
به گزارش آفتابنیوز؛ در این راستا، نشریه تخصصی دفاعی- نظامی «نشنال اینترست» در گزارشی به بررسی تسلیحات احتمالی امریکا در هرگونه حمله مستقیمی علیه ایران پرداخته است.
این نشریه در ادامه به معرفی این تسلیحات میپردازد:
جنگنده فوق پیشرفته اف-۲۲
اف-۲۲ رپتور جنگنده نسل پنجم ساخت شرکتهای لاکهید و بوئینگ است. ایالات متحده تنها کشوری است که این هواپیمای پنهانکار و فرامانورپذیرِ دوموتوره و تکسرنشین را در اختیار دارد. اف-۲۲ در وهلهٔ نخست به عنوان یک جنگنده برتری هوایی طراحی شده اما دارای قابلیتهای ثانویهای برای مأموریتهای حمله به زمین، جنگ الکترونیکی و تجسس سیگنال میباشد. لاکهید مارتین پیمانکار اصلی طرح است و تولید بیشتر بدنهٔ هواپیما، سیستمهای سلاح و مونتاژ نهایی اف-۲۲ را به عهده دارد. برنامه بوئینگ شامل بال، بخشی از بدنه، ادغام اویونیک و تمامی سیستم آموزش خلبان و نگهداری سیستم است.
نخستین پیشنمونه رپتور (به معنی شکارچی) در سال ۱۹۹۷ به پرواز درآمد در حالیکه برنامه طراحی آن از اوایل دهه ۱۹۸۰ آغاز شده بود. ابتدا برای هواپیما اسامی مختلف اف-۲۲ و اف/آ-۲۲ تعیین شده بود و در دسامبر ۲۰۰۵ وقتی به طور رسمی وارد نیروی هوایی شد «اف-۲۲آ» نامیده شد. با وجود دوران طولانی و پرهزینهٔ تکوین و توسعه نیروی هوایی آمریکا در نظر دارد از ۱۸۷ فروند اف-۲۲ خود به عنوان یک جزء حیاتی برای آینده قدرت هوایی تاکتیکی ایالات متحده بهره گیرد و معتقد است که ترکیب پنهانکاری، نمایش ایرودینامیکی و هشیاری موقعیتی اف-۲۲ قابلیتهای بیرقیبی به آن در مأموریتهای هوابههوا میبخشد و با هیچیک از هواپیماهای موجود یا در حال طراحی کشورهای دیگر قابل مقایسه نیست.
اف-۲۲ با توجه به حساسیت تکنولوژی آن به هیچ کشور دیگری فروخته نشده و درخواستهای ژاپن، استرالیا و اسرائیل برای خرید آن رد شدهاست. این هواپیما اولین تجربه جنگی خود را در سال ۲۰۱۴ در جریان حمله علیه نیروهای داعش در عراق و سوریه به دست آورد. از اف-۲۲ در این حملات برای شلیک بمبهای هزار پوندی هدایت جیپیاس به مواضع داعش در نزدیکی سد تشرین استفاده شده اما مأموریت اصلی این هواپیما استفاده از اویونیک پیشرفتهٔ خود برای مأموریتهای جاسوسی، پایش و مراقبت و شناسایی است. موتورهای بکار رفته در این هواپیما قابلیت کنترل دمای گاز خروجی برای کاهش خط اثر حرارتی دارد که مشابه این تکنولوژی فقط در بمب افکن رادارگریز بی-۲ اسپیریت بکار رفته است و حتی جنگنده نسل پنجمی سوخو پک فا هم دارای این تکنولوژی پیچیده نمیباشد. به گفته سازندگان، این جنگنده پنهان کارترین جنگنده جهان است.
اف-۲۲ میتواند در ماموریتهای مختلف از جمله حمله به اهداف زمینی، جنگ الکترونیک و جمعآوری اطلاعات و سیگنالها مورد استفاده قرار گیرد. جای تعجبی ندارد که امریکا اف -۲۲ های بیشتری را به پایگاههای هوایی خود در خلیج فارس اعزام میکند.
بمب افکنهای بی-۲
در جنگ ایران و آمریکا نقش بمبافکنهای بی-۲ برجسته خواهند بود. این بمب افکن از سیستم پیشرفته ضد هوایی بهره میبرد و میتواند محدوده باورنکردنیای را با توانایی پرواز شش هزار مایل دریایی تنها با یک بار سوختگیری هوایی انجام دهد. هر بمب افکن بی-۲ قادر به حمل بیش از ۲۰ تن موشک متعارف و هستهای است و میتواند تحت هر شرایط آب و هوایی عمل کند.
نفوذگر مهمات انبوه
نام پروژهای است از سوی نیروی هوایی امریکا برای ساخت بمبهای هدایت دقیق ۱۳ هزار کیلوگرمی سنگرشکن. این بمب، پس از ساخت، از سنگرکوبهای کنونی که ۲٬۲۶۸ کیلوگرمی (۵٬۰۰۰ پوندی) هستند نفوذ بسیار بیشتری در عمق زمین خواهد داشت.این بمب بزرگ قابلیت نفوذ در سازههایی را دارد که در زیر زمین ساخته شدهاند.
پنتاگون اعلام کرده است که طی یک قرارداد ۵۱ میلیون و ۹۰۰ هزار دلاری که با شرکت مکدانل داگلاس بستهاست، قصد دارد بمبافکنهای بی ۲ را برای حمل این بمبهای بزرگ جدید تجهیز کند. با ۱۳ هزار کیلوگرم وزن یا ۳۰ هزار پوند و ۲۰.۵ فوت طول این بمبها شش برابر بزرگتر از بمبهای معمول در زرادخانههای امریکا و اسرائیل هستند. قدرت انهدامی و تخریبی این بمبها ده برابر بیش از بمبهای معمولی است و اجازه میدهد تا بتنیترین و سختترین اهداف در زیر زمین را نابود کند.
نفربرهای آبی خاکی
این نفربرها در اختیار تفنگداران امریکایی هستند و هدف از ساخت آن سرعت بالا در آب و جابجایی تعداد زیاد سرنشینان با حداکثر سرعت و مقابله با تهدیدات دریایی است. امریکا در برنامه Amphibious Combat Vehicle که هدفش جایگزینی وسایل نقلیه ناوشکن با وسایل نقلیه مهاجم قدیمی است درصدد ساخت وسایل نقلیه با سرعت بالا و چند منظوره بوده است.
تسلیحات لیزری
سیستمهای لیزری نظامی امریکایی در حال طی کردن مراحل تکاملی خود آن هم با سرعتی بالا هستند. در گزارشهای اخیر اشاره شد که نیروی دریایی امریکایی تسلیحات لیزری (LaWS) را با موفقیت آزمایش کرده است. در هر تیراندازی برای هر گلوله لیزری با منبع انرژی هدایت شونده هزینه کمی برای امریکا خواهد داشت که بسیار کمتر از هزینه شلیک موشک است. همچنین، لیزر محدودیت فضایی کاربرد موشکها را ندارد. این یک فناوری نظامی مقرون به صرفه برای امریکاست.
تسلیحات لیزری کنونی امریکا سرعتی ۷.۵ برابر سرعت صوت را دارند و قادر به تیراندازی در محدودهای ۱۲۵ مایلی هستند. تنها نقص این سامانه آن است که باید در شرایط آب و هوایی مناسب مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش آفتابنیوز؛ با بالا گرفتن گمانهزنی در رسانههای امریکایی درباره احتمال فرمان جنگ ترامپ علیه ایران، روزنامه «بالتیمور سان» در مطلبی تحت عنوان «درس تاریخی درباره ایران برای رییس جمهوری امریکا» با شبیهسازی تخیلی جلسه بحث ترامپ با مشاوران امنیت ملی خود درباره ایران مینویسد: «تصور کنید بحثی در کاخ سفید آغاز شده است و دولت ترامپ به دنبال بهانهای برای حمله علیه ایران است. قبل از هرگونه تصمیمگیری رییسجمهوری امریکا به درس تاریخی از مشاوران امنیتی خود و کسب اطلاعات بیشتر نیاز دارد. در این میان مشاوران امنیت ملی امریکا فهرستی از مسائل را احتمالا به ترامپ ارائه خواهند کرد. آنان میگوید باید شرایط ایران و تاریخ و فرهنگ آن را درک کرد. باید دانست که در کودتای ۱۹۵۳ میلادی این امریکا بود که در سرنگون کردن یک دولت منتخب دموکراتیک در ایران نقش داشت. اختلافنظر درباره این که آیا امریکا بیشتر نقش داشت یا بریتانیا وجود دارد اما واقعیت آن است که اکثر ایرانیها امریکا را به دلیل آن کودتا سرزنش میکنند. سپس مشاوران امنیت ملی میگویند در جنگ ایران و عراق که در سال ۱۹۸۰ میلادی ایران توسط صدام آغاز شد و هشت سال به طول انجامید، در آن زمان دولت ریگان و دیک چنی از صدام حمایت کردند و به او چراغ سبز یا دستکم چراغ زرد برای حمله به ایران دادند و از نظر اطلاعاتی با ژنرالهای بعثی به تبادل اطلاعات پرداختند در اینجا نیز امریکا نقش منفی را بازی کرد».
این روزنامه با تمسخر مینویسد که در آن زمان ترامپ به مشاوران امنیت ملی میگوید من هرگز اینها را نمیدانستم؛ آن زمان مشغول ساخت کازینو بودم و با کارگران سرو کله میزدم. مشاوران امنیت ملی در ادامه میگویند که در سال ۱۹۸۸ میلادی موشک هدایت شونده از سوی رزم ناو نیروی دریایی امریکا (وینسنس) یک هواپیمای غیرنظامی ایرانی را هدف قرار داد و در جریان آن ۲۹۰ سرنشین ایرانی از جمله کودکان کشته شدند و بسیاری از آنان برای سفر به مکه و فرائض حج در راه بودند.
این روزنامه در ادامه مینویسد مشاوران ترامپ احتمالا به او خواهند گفت: «آقای رییسجمهور آیا میدانید در کدام کشور امریکا را بیش از هر کشور دیگری دوست دارند؟ ترامپ می گوید: لهستان، اسرائیل و شاید روسیه؟ و مشاوران میگویند: خیر پرزیدنت ترامپ: در ایران. هفتاد درصد جمعیت ایران زیر ۳۰ سال سن دارند. آنان امریکا، فرهنگ، موسیقی و نظام آموزشیاش را دوست دارند آیا فکر نمیکنید با حمله به ایران ما تمام اعتبار و علاقهای که در میان جوانان ایرانی نسبت به خودمان وجود دارد را از بین میبریم. در آن زمان ترامپ میگوید پس چرا باید درباره حمله به ایران صحبت کنیم و مشاوران میگویند: ما باید گزینههای دیگری را به جای جنگ بررسی کنیم؛ دیپلماسی اجباری گزینه خوبی است. ایرانیان به دنبال منافع ملی خود هستند و به دنبال بهرهبرداری از نقاط ضعف ما در منطقه هستند. آنان سالها توسط افراد بسیار بدی احاطه و محاصره شده بودند. در افغانستان طالبان بود که سفرا و دیپلماتهای آنان را کشت و در عراق که صدام علیه آنان جنگید. در دوران بوش ما آن دو را سرنگون کردیم. ترامپ میگوید: پس ما به نفع ایران کار کردیم چرا آنان ما را دوست ندارند؟ و سپس غمگینانه در فکر فرو میرود».
۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]
صفحات پیشنهادی
ترامپ مجبور به مذاکره با چین است/ واشنگتن و پکن بازیگر اصلی جنگ احتمالی در شبهجزیره
خرم در گفتوگو با ایلنا مطرح کرد ترامپ مجبور به مذاکره با چین است واشنگتن و پکن بازیگر اصلی جنگ احتمالی در شبهجزیره چین و روسیه به دلیل اختلافات خود با آمریکا فشار جدی بر کرهشمالی اعمال نخواهند کرد و تنها راهحل برای تهدیدهای پیونگیانگ مذاکره پکن و واشنگتن با یکدیگر است کهچرا آمریکا نباید با ایران، بشار اسد و روسیه وارد جنگ شود؟/ سیاستهای تهاجمی علیه تهران به توافق هستهای آسیب م
چرا آمریکا نباید با ایران بشار اسد و روسیه وارد جنگ شود سیاستهای تهاجمی علیه تهران به توافق هستهای آسیب میزند مجله آمریکایی نشنال اینترست در گزارشی به دلایل عدم ورود آمریکا به یک جنگ تمام عیار با ایران و روسیه و بشار اسد در سوریه پرداخته و گفته هدف آمریکا جنگ با ایران نیستتوصیههای روزنامه آمریکایی به ترامپ و هشدار درباره خطرات جنگی تمامعیار با ایران
توصیههای روزنامه آمریکایی به ترامپ و هشدار درباره خطرات جنگی تمامعیار با ایران واقعیت آن است که ایران بزگترین دشمن امریکا نیست این یک دام است بزرگترین دشمن ما اکنون داعش است با کمال تاسف هر ابزاری برای سرنگونی حکومت شانس کمی برای موافقت دارد نیروی نظامی و استفاده از آن ممکنترامپ واقعا آماده جنگ با ایران شده؟
افزایش شدت درگیری طولانی میان امریکا و ایران به روایت کارشناسان ترامپ واقعا آماده جنگ با ایران شده یش از ۱۰ نکته درباره علل افزایش تنش ایران و امریکا ممکن است جنگ سوم امریکا در خاورمیانه از سال ۲۰۰۱ میلادی به این سو و این بار با ایران آغاز شود ترامپ در حال تخریب مسیرهای تعاملیدرخواست مجدد وزیر جنگ اسرائیل برای تشکیل ائتلاف عربی-صهیونیستی علیه ایران - پایگاه خبری تحلیلی تنگستان نما
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن تکرار درخواست خود برای تشکیل ائتلاف با کشورهای عربی بر ضد ایران گفت کشورهای عربی برای بقای خود به اسرائیل نیاز دارند به گزارش تنگستان نما به نقل از هرمز آویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی مصاحبه با روزنامه آلمانی "دی فیلت" گفت کشوسیاست ترامپ در قبال ایران صرفاً برپایه تغییر نظام شکل گرفته است/ هشدار معاون سابق سیا: حتی بحث درباره تغییر نظ
سیاست ترامپ در قبال ایران صرفاً برپایه تغییر نظام شکل گرفته است هشدار معاون سابق سیا حتی بحث درباره تغییر نظام مضر است تهران چگونه واشنگتن را به چالش می کشد بخش سیاست خارجی الف 5 تیر 96تاریخ انتشار دوشنبه ۵ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۶ ۰۰ برخی مشاوران سناتورها وزرا و کشورهای خاورمیانسفیر ایران: سینماگران عراقی رشادت های رزمندگان را در جنگ علیه تروریسم جاودانه کنند
سفیر ایران سینماگران عراقی رشادت های رزمندگان را در جنگ علیه تروریسم جاودانه کنند بغداد-ایرنا- سفیر ایران در عراق در مراسم افتتاح هفته فیلم ایران در بغداد با اشاره به نقش سینما و فیلم در انتفال مفاهیم ارزشی و نفوذ آن در انتقال افکار از سینماگران عراقی خواست رشادت ها و دلاوری ههشدار فارین پالسی به ترامپ درباره جنگ نیابتی با ایران/خطر از کنترل خارج شدن درگیری - خبرداغ
دولت ترامپ ممکن است یمن را منطقه ای مناسب برای نشان دادن عزم خود به منظور مقابله با ایران بدون تحریک یک جنگ بزرگتر در خاورمیانه قلمداد کند در سوریه آمریکا تمرکزش بیش از آن که بر روی سقوط دولت اسد باشد بر روی مبارزه با داعش است در عراق آمریکا نیازمند ایران است در خلیج فارس نیزوزیرجنگ سابق اسرائیل: امیدواریم ترامپ، موضع ما را در برابر ایران درک کند
وزیرجنگ سابق اسرائیل امیدواریم ترامپ موضع ما را در برابر ایران درک کندتاریخ انتشار چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۸ ۰۲ وزیر جنگ سابق اسرائیل در سخنرانی خود در هفدهمین دوره کنفرانس هرتزیلیا به گزافهگوییهای همیشگی خود درباره ایران پرداخت به گزارش باشگاه خبرنگاران جواترامپ از جنگ ایران ـ عراق درس بگیرد/ آمریکا به روشنی پایبندیاش را به توافق هستهای اعلام کند
ترامپ از جنگ ایران ـ عراق درس بگیرد آمریکا به روشنی پایبندیاش را به توافق هستهای اعلام کند پایگاه خبری وابسته به کنگره آمریکا با اشاره به رویکرد دولت آمریکا برای بازنگری سیاستهای واشنگتن در قبال تهران گزارش داد دولت ترامپ نباید درسهای جنگ ایران و عراق را نادیده بگیرد آفتاب-
گوناگون
پربازدیدترینها