تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842247470




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا آمریکا نمی‌تواند برنده جنگ تجاری با چین باشد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چرا آمریکا نمی‌تواند برنده جنگ تجاری با چین باشد؟
آمریکا از لحاظ اقتصادی آنقدر خود را به چین وابسته کرده که در صورت اعمال تحریم‌ها و آغاز یک جنگ تجاری، خود بازنده آن بوده و پکن نگرانی از این بابت ندارد.
آفتاب‌‌نیوز : روزنامه اینترنتی «آر.ب.کا» روسیه می نویسد: کارشناسان هشدار داده اند که اعمال تحریمهای تجاری آمریکا علیه چین می تواند واکنشهای زنجیرواری را بوجود آورد: افزایش قیمت محصولات تولیدی چین، رشد نرخ بهره و در نهایت افزایش هزینه های خدمات مربوط به بدهی دولتی آمریکا.


تحریمهای تجاری آمریکا علیه چین یکی از پربحث ترین موضوعات مورد بررسی در سطح جهانی است. "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد اقدامات محافظتی برای کالاهای چینی در نظر بگیرد تا بدین طریق از موقعیت شغلی و فرار سرمایه از آمریکا حمایت کند. چنین اقدامی بطور  طبیعی منجر به کاهش حجم مبادلات بازرگانی جهانی و همچنین کاهش درخواست برای محصولات انرژی و مواد خام خواهد شد.


البته رئیس جمهوری آمریکا در بررسی طرح اعمال تحریم اقتصادی و امکان بروز یک جنگ تجاری با چین، این واقعیت را در نظر نگرفته که ایالات متحده تا چه اندازه به کشور چین وابسته است و می تواند در نتیجه این اقدامات، خود آسیب جدی ببیند. اعمال تحریمها می تواند منجر به تغییرات ساختاری فاجعه آمیزی در اقتصاد آمریکا شود. در واقع چین خود را در برابر هر نوع اعمال تحریمی از جانب آمریکا، مصون ساخته است.


این مسئله غالبا فراموش می شود که واقعیتهای تاریخی به درک مسائل بسیار کمک می کند. رویارویی بین آمریکا و چین بهتر از هر چیز، در مقایسه با قضیه «جنگ تریاک در قرن 19» خود را قابل درک است. در آن زمان آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها، تریاکی که از هند مستعمره آن زمان انگلیس برمی گشت را در کشور چین می فروختند و در ازای آن طلا و نقره چین دریافت می کردند.


بدین ترتیب طی چند دهه اعتیاد به تریاک در سراسر چین چنان گسترش پیدا کرده که عملا این کشور را به مرز نابودی کشاند. مقامات پکن تلاش کردند تا جلوی ورود تریاک را بگیرند، ولی در مقابل مداخله نظامی کشورهای غربی، کاملا بی قدرت باقی مانده بودند.


در دوران حاضر، وضعیت به همان شکل است، ولی نقش بازیگران آن تغییر یافته، نقش تریاک را کالاهای مصرفی چینی گرفته است. ماجرا این است که در اوایل هزاره سوم (اوایل سالهای 2000) آمریکا در چارچوب جهانی سازی شروع به خودداری از ساخت کالاهایی دارای ارزش تجاری کم نمود و توان صنعتی خویش را روی محصولات دارای فناوریهای پیشرفته متمرکز نمود. بدین ترتیب تولید پوشاک، کفش و دیگر کالاهای مصرفی سریعا در چین آغاز شد که دارای توانایی تولید بالایی در این زمینه بود. در واقع بین آمریکا و چین نوعی معامله صورت گرفت: کالاهای پیشرفته در ازای کالاهای ساده.


ولی مسئله این است که کشور چین به خوبی قادر به تولید محصولات دارای فناوری پیشرفته نیز هست. در این بین آمریکا وسوسه شد و شروع به واردات بیشتر کالاهای پیچیده تر از چین نمود و از تولید داخلی آنها خودداری کرد. بدین ترتیب توازن بین واردات و صادرات بهم خورد و در نظام جدید جهانی، آمریکا دیگر کالاهایی که بتواند در ازای واردات از چین به این کشور ارائه دهد را در اختیار نداشت. بنابراین وضعیت به گونه ای شد که اکنون شاهد هستیم که واردات از چین بیشتر از طریق اعتبار و همچنین تبادل آنها با ذخایر طلا و املاک و مستغلات در آمریکا صورت می گیرد. دقیقا تاریخ تکرار شده، ولی اینبار وضعیت به نفع چین است.
منبع: تسنیم



۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن