تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871021063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده مجلس: خشونت علیه زنان مورد توجه جامعه بین‌الملل قرار گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نماینده مجلس: خشونت علیه زنان مورد توجه جامعه بین‌الملل قرار گیرد
 رئیس هیات بین المجالس آسیایی ایران گفت: انواع خشونت علیه زنان مورد توجه جامعه بین الملل قرار گیرد و در این زمینه از رویکرد گزینشی پرهیز شود.

به گزارش ایسنا، سیده فاطمه ذوالقدر در نشست نمایندگان زن کشورهای عضو مجمع مجالس آسیایی در بوتان اظهار کرد: در ابتدا مایلم از میزبانی مجلس محترم بوتان در برگزاری این نشست مهم قدردانی نمایم. نشست حاضر فرصت مغتنمی برای نمایندگان زن مجالس آسیایی است تا تجربیات مثبت خود را در حوزه زنان به اشتراک گذاشته و راهکارهای رسیدگی و غلبه بر چالش های پیش رو را مورد بررسی قرار دهند.

وی افزود: حضور زنان در عرصه های تصمیم سازی و مدیریت خرد و کلان یکی از اهداف ملی در جمهوری  اسلامی ایران است که با توسعه فرهنگی و نه با اعمال استانداردهای خارجی مانند اعمال سیاست سهمیه بندی پیگیری می شود. حاصل این حرکت را می توان در انتخابات شوراهای شهر و روستا مشاهده نمود، بطوریکه در آخرین انتخاباتی که در سال ١٣٩٦ (٢٠١٦) و با مشارکت ١٢٠٠٠ کاندیدای زن برگزار شد. نیمی از این کاندیداها در سراسر کشور انتخاب و به شوراها راه یافتند.

نائب رئیس فراکسیون زنان مجلس ادامه داد: در عرصه قانونگذاری نیز در ایران، مبارزه با تبعیض و خشونت منجر به نتایجی شده است که مهمترین آنها را می توان در تحقق فرصت های برابر آموزشی، الزام دولت به فراهم آوردن خدمات و امکانات بهداشتی برای زنان به خصوص زنان روستایی و حساسیت قانون نسبت به مجازات مرتکبین خشونت، بویژه خشونت جنسی علیه زنان، مشاهده کرد.

ذوالقدر همچنین خاطرنشان کرد: کلیه انواع خشونت علیه زنان باید مورد توجه جامعه بین الملل قرار گیرد و در این زمینه از رویکرد گزینشی پرهیز شود. خشونت علیه زنان در مناقشات مسلحانه و صدمات روحی و جسمی وارد شده به آنان در بحران های کنونی منطقه ای بویژه در فلسطین اشغالی، یمن، عراق و افغانستان و نیز در حملات گروههای تروریستی و سوء استفاده از زنان به عنوان ابزار جنگی نباید و نمی تواند مورد غفلت جامعه بین الملل بخصوص نمایندگان ملت ها قرار گیرد. اقدامات قهر آمیز یکجانبه و تحریم ها نیز از جمله نقض های آشکار حقوق زنان است که بهره مندی آنان از حقوق خود را تحت تاثیر منفی قرار داده و به افزایش تبعیض علیه آنها می انجامد.

رئیس هیات بین المجالس آسیایی ایران تصریح کرد:‌ مجلس شورای اسلامی با اعتقاد راسخ به برابری زن و مرد در شئون انسانی و کرامت ذاتی بشر همواره تلاش نموده است با هرگونه تبعیض و خشونت مبتنی بر جنسیت مبارزه نموده و فرصت بهره مندی کامل از حقوق زنان را برای آنان فراهم آورد. در این راستا مایلم آمادگی مجلس شورای اسلامی ایران را جهت میزبانی نشستی در سال ٢٠١٨ با حضور نمایندگان زن کشورهای عضو مجمع مجالس آسیایی و با هدف بررسی وضعیت زنان در کشورهای آسیایی را اعلام کنم.

وی در پایان اضافه کرد: بر این باوریم که برگزاری این نشست می تواند ضمن افزایش هماهنگی لازم میان نمایندگان زن پارلمان های آسیایی در پیشبرد اهداف مشترک، نقش مهمی در ایجاد بسترهای مناسب جهت ارتقاء مشارکت زنان در امور اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در سطوح ملی و منطقه ای ایفا نماید.


تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۶ - 31 August 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن