تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871825598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقتدی صدر: در رابطه با سفرم به عربستان با ایران هماهنگ نکردم/ برنامه سفر به واتیکان و دیدار با پاپ را دارم


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مقتدی صدر: در رابطه با سفرم به عربستان با ایران هماهنگ نکردم/ برنامه سفر به واتیکان و دیدار با پاپ را دارم
به هیچ وجه، مساله تفکیک و فروپاشی الحشد الشعبی مطرح نشده است.
رهبر جریان صدرعراق در دیدار با یک عالم شیعی سعودی گفت: در سفرم به عربستان با ایران هماهنگ نکردم و با آنها مشورت نکردم.

به گزارش عصر ایران به نقل از موازین نیوز، مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق با شیخ عبداللطیف الحرز، عالم شیعی سعودی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار شیخ عبداللطیف پرسید: برخی از شیعیان عربستان از سفرتان به عربستان تاثیر منفی پذیرفتند و من به آنها گفتم که نتایج این سفر نشان خواهد داد که این سفر موفقیت آمیز بود یا خیر، آیا در سفرتان به عربستان با دولت ما در مورد شیعیان عربستان نیز صحبت کردید؟

به گزارش ایسنا، مقتدی صدر پاسخ داد: بیش از دو سال است که از من دعوت شد تا به عربستان بروم و من در این امر مردد بودم و اتفاقاتی که در رابطه با معارضان عربستان و بحرین می‌افتاد مانع سفر من می‌شد، منتظر بودم تا برخی اطراف و به خصوص جمهوری اسلامی ایران وارد عمل شوند و اختلافات دولت با معارضان را حل کنند و تنش‌ها را کاهش دهند، اما وارد عمل نشدند و آزادسازی برخی شهرهای عراقی و به خصوص موصل و همچنین تشدید تنش در شهر العوامیه از مهمترین دلایل سفرم بود.

وی افزود: در این سفر در رابطه با شیعیان عربستان و پرونده یمن، بحرین و موضوع شیخ عیسی قاسم، سوریه، ایران،‌ فلسطین و بیشتر در مورد عراق با دولت عربستان گفت‌وگو کردم.

شیخ عبداللطیف الحرز در ادامه پرسید: آیا در رابطه با سفرتان به عربستان با ایران، هماهنگ کردید و این سفر، ایران و حزب الله لبنان را ناراحت کرده است؟

مقتدی پاسخ داد: با ایران هماهنگ نکردم و با آنها مشورت نکردم. دشمنی ایران و عربستان بر این سفر تاثیر گذاشت و گویا با این سفر، من دشمن ایران شدم، اما حقیقت امر اینگونه نیست و من به جز با رژیم صهیونیستی خواهان دشمنی با هیچ‌کس نیستم و در عین حال از هیچ‌کس پیروی نخواهم کرد.

وی با بیان این که از طریق رسانه‌های برادران در لبنان معلوم شد که حزب الله و همچنین ایران از سفر من به عربستان آزرده خاطر شدند، مدعی شد: آنها می‌خواهند که فقط خودشان حق گفت‌وگو و مذاکرات داشته باشند و ما نداشته باشیم. من این امر را نمی‌پذیرم. من می‌خواهم که عراق در تصمیم‌گیری مستقل باشد و روابط خوب با تمام همسایگانش داشته باشد. اغلب جمعیت کشور ما را شیعیان و عرب‌ها تشکیل می‌دهند و من می‌خواهم از روابط عربی و شیعی عراق محافظت کنم. امیدوارم که کشت و کشتار در سوریه و یمن متوقف شود، این سخن من به معنای اظهار ضعف نیست و همه می‌دانند که ما در جنگ با اشغالگران و غیره بیشترین پیروزی‌ها را داشتیم و قدرت آن را داریم که در داخل و خارج عراق وارد جنگ شویم، اما آیا این راه حل است؟

وی در پاسخ به این سوال که آیا شما خواستار فروپاشی الحشد الشعبی شده‌اید، گفت: به هیچ وجه، مساله تفکیک و فروپاشی مطرح نشده است.

وی در پاسخ به این سوال که برنامه‌ای برای سفر دیگری دارید و جریان هدیه عربستان چیست؟ گفت:  برنامه سفر به واتیکان و دیدار با پاپ را دارم. من هیچ هدیه مالی و مشابه آن از هیچ کسی دریافت نکردم و در سفر به عربستان فقط یک پارچه از کعبه و یک ساعت مچی به عنوان هدیه پذیرفتم .

مقتدی صدر در پاسخ به این سوال که در مورد اصلاحات میان شما و آیت‌الله سیستانی هماهنگی وجود دارد، گفت: می‌توانم بگویم که هماهنگی‌های گسترده‌ای در این رابطه با هم داریم و این موضوع باعث ناراحتی و ترس برخی‌ها شده است.

شیخ عبداللطیف در پایان پرسید: شنیده‌ایم که آیت الله سیستانی به شما گفته است که شما می‌توانید در رابطه با پرونده اصلاحات ملت را تحریک کنید و من از طریق خطبه و دیگر چیزها از شما حمایت می‌کنم؟

مقتدی صدر با لبخند جواب داد: محرمانه به تو پاسخ خواهم داد.

تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۶ - 25 August 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن