تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):با احمق مشورت نکن و از دروغگو یارى مجو و به دوستى زمامداران اعتماد مکن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829462954




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آرای دلواپسی که به وزرای روحانی داده شد/ ۸ نماینده فعال مجلس در جریان رأی اعتماد به وزرا


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: آرای دلواپسی که به وزرای روحانی داده شد/ ۸ نماینده فعال مجلس در جریان رأی اعتماد به وزرا


نامه نیوز نوشت: روحانی در مجلس دهم با بازماندگانی ضعیف از دلواپسان روبروست که خطری جدی برای او نیستند اما همان اقلیت کم حال در تلاش هستند که با همین رای کم تعداد برای روحانی خط و نشان بکشد.


دومین کابینه روحانی تنها با یک اوت شده رای اعتماد نمایندگان را بدست آورد، یک خوش شانسی برای شیخ دیپلمات که با دردسر کمتری نسبت به دولت اولش کار را آغاز کند.


دلواپسان با چند رای به مقابله با روحانی برخواستند؟


اما مروری بر آرای انداخته شده در گلدان حکایات جالبی را روایت می کند. اگر از ارای موافق عبور کرده و به سطح ارای مخالف برسیم نوسان جالبی از آرا را مشاهده خواهیم کرد. به جز وزرای دفاع و بهداشت که کمترین میزان مخالف را داشتند و بیطرف و جهرمی که رای منفی بالای 100 را برای خود ثبت کردند، در اکثر موارد نوسانی بین 20 تا 30 رای مخالف در سبد هر وزیر پیشنهادی مشاهده می شود. آماری که ریزتر شدن در آن شاید بتواند ما را به پشت پرده این آرای ثابت و بازماندگان دلواپس مجلس قبل برساند.


فراکسیون ولایی مجلس که اصولگرایان را زیر سقف خود جمع کرده است شاید در خوشبینانه ترین حالت اعضایش را به صد نفر برساند، در این میان می شود طیفی از اصولگرایان سنتی، نواصولگرایان، وزرای احمدی نژاد و ...را مشاهده کرد. اگر اصولگرایان سنتی حاضر در این فراکسیون را در طیفی اعتدالی در نظر بگیریم که کمتر در قامت یک دلواپس رای خود را بین مثبت و منفی شدن جابجا می کنند نمی توان از آرای نواصولگرایان حاضر در مجلس عبور کرد. نواصولگرایانی که در بین آنها پایداری ها و منتقدان دلواپس دولت هم یافت می شوند. گرچه تعداد آنها در این مجلس اندک است اما شاید ردپای همان 20 تا 30 رای اعتماد منفی را بتوان در همین طیف سیاسی مجلس جستجو کرد. افرادی که قدرت بازی سازی و جریان سازی در صحن مجلس را ندارند اما بنایی هم ندارند که رای شان را به نفع دولت خرج و هزینه کنند.


روحانی در مجلس دهم با بازماندگانی ضعیف از دلواپسان روبروست که خطری جدی برای او نیستند اما همان اقلیت کم حال در تلاش هستند که با همین رای کم تعداد برای روحانی خط و نشان بکشد.


نامه نیوز همچنین در مطلبی دیگر نوشت؛


۸ نماینده فعال مجلس در جریان رأی اعتماد به وزرا /قاضی‌پور همچنان پرسروصدا و پرحاشیه /جدال پینگ پنگی آقای اصلاح‌طلب با رئیس مجلس /پایداری‌ها با یک نماینده میدان‌داری کردند




«اعتماد به وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم» دستور کاری بود که 5 روز از جلسات علنی مجلس را به خود اختصاص داد تا نمایندگان با حرف های پشت تریبونی، رایزنی های بین فراکسیونی و لابی های درگوشی، برای تصمیم به نتیجه نهایی برسند. اما در میان تمام اظهار نظرهای منفی و مثبت و تذکرهای پی در پی، برخی از نمایندگان بیش از دیگران، فعال بودند و این فعالیت شان تنها به گفت و شنود بین نمایندگان محدود نمی شد و تریبون مجلس نیز فرصتی بود که آنها از خود دریغ نکردند.


از میان چهره های اصلاح طلب، مصطفی کواکبیان و محمدرضا رحیمی به دلیل تذکرهای متعدد و از سوی دیگر جواد ابطحی و مجتبی ذوالنوری به عنوان چهره های شناخته شده نزدیک به طیف جبهه پایداری در جایگاه نمایندگان فعال جلسه‌‌های بررسی رای اعتماد جای گرفتند.


از میان چهره های اصولگرا نیز می توان به نادر قاضی پور مرد همیشه در صحنه، جهانبخش محبی نیا با تذکرهای خاصش، پورمختار نماینده مخالف دولت و عضو فراکسیون ولایی و همچنین بائوج لاهوتی از فراکسیون مستقلین اشاره کرد.


تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - 21 August 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن