تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما موهاى سبيل و موهاى زير بغل و موى زير شكم خود را بلند نكند؛ چرا كه شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829609441




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت درد زانو در حین ورزش چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: علت درد زانو در حین ورزش چیست؟
یک دکترای حرکات اصلاحی و آسیب‌های ورزشی گفت: بر اثر انجام بیش از حد یک حرکت (over use) بر مفصل زانو آسیب‌هایی وارد می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز : دکتر حمید بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به درد زانو در حین ورزش اظهار کرد: زانو به عنوان مهم‌ترین مفصل بدن در حین راه رفتن و ورزش وزن بدن را تحمل می‌کند و به تبع آسیب‌های فروانی را متحمل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه زانو ساختار پیچیده‌ای دارد و متشکل از لیگامنت‌ها و کپسول‌های مفصلی است، اضافه کرد: این ساختار در بسیاری از مواقع دچار آسیب‌هایی شده که در دو دسته حاد و مزمن تقسیم‌بندی می‌شوند. آسیب‌های حاد به صورت ناگهانی و بر اثر ضربه به وجود می‌آیند در حالی که آسیب‌های مزمن شامل دردی می‌شوند که زمان آنها مشخص نیست.

عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه مکانیزم ایجاد آسیب‌های زانو، تروما و فشارهای ناگهانی در ورزش‌های مختلف و حرکات تکراری است، تصریح کرد: بر اثر انجام بیش از حد یک حرکت  (over use)  بر مفصل زانو آسیب‌هایی وارد می‌شود. در رشته‌های ورزشی مانند فوتبال، بسکتبال، کشتی و والیبال شیوع آسیب به زانو بالاتر است. تحقیقات نشان می‌دهد که بیشتر آسیب‌هایی که به زانو وارد می‌شود به لیگامنت‌هاست.

این دکترای حرکات اصلاحی و آسیب‌های ورزشی یادآور شد: یکی از مشکلاتی که در ناحیه زانو در بین ورزشکاران رایج است، درد مبهم در قسمت جلو و زیر کشکک ران است که اصطلاحاً آن را سندروم درد کشککی-رانی می‌نامند و بیشتر در بین ورزشکارانی که به صورت  over use  تمرین می‌کنند به وجود می‌آید. در این حالت به دلیل به وجود آمدن عدم تعادل عضلانی، کشکک از مسیر اصلی خود خارج شده و درد مبهم در بین ورزشکاران به وجود می‌آید.

بابایی با برشمردن راه‌های پیشگیری از آسیب به زانو اظهار کرد: ورزشکاران باید در وهله اول از تجهیزات و کفش مناسب استفاده کنند. ورزش کردن روی سطوح مناسب، گرم کردن بدن قبل تمرین، اجرای حرکات روی اصول و تعیین سطح شدت تمرین متناسب با شرایط و آمادگی بدن ورزشکار از جمله راهکارهای پیشگیری از آسیب به زانو است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه پیام ‎ نور تصریح کرد: وجود تناسب و هماهنگی در قدرت و عملکرد عضلات اطراف زانو بسیار مهم است چراکه در غیر این صورت کشکک از مسیر خود خارج شده و زانو مستعد آسیب می‌شود.

وی یادآور شد: ارزیابی ورزشکار از نظر ناهنجاری‌های بدنی قبل از شروع به ورزش بسیار بااهمیت است. برخی از افراد دارای زانوی ضربدری و پرانتزی هستند که باعث می‌شود در مفصل وضعیتی به وجود آید که شخص مستعد آسیب‌هایی از جنس آرتروز و ساییدگی شود.

بابایی خاطرنشان کرد: پرهیز از فشار زیاد در حین ورزش و تبعیت از اصل پیشرفت تدریجی نیز از عمده راهکارهای پیشگیری از ایجاد آسیب به زانو است. تمرینات ورزشی باید به صورت تدریجی سخت و سنگین‌تر شوند تا بدن آمادگی لازم را کسب کند.

 این دکترای حرکات اصلاحی و آسیب‌های ورزشی عنوان کرد: اگر درد در ناحیه زانو زیاد باشد ورزشکار می‌تواند از داروهای مسکن ضد التهاب وارد مانند ایبوپروفن استفاده کند. اگر آسیب‌هایی که با شدت پایین به زانو وارد می‌شوند با استراحت یک تا دو هفته بهبود می‌یابد.

بابایی اظهار کرد: بسیاری دیگر از آسیب‌ها باعث پارگی لیگامنت‌ها می‌شوند که در این صورت ورزشکار باید به پزشک مراجعه کند تا در صورت نیاز تحت عمل جراحی قرار گرفته و بعد از آن توسط تیم توانبخشی متشکل از پزشک، متخصص و فیزیوتراپ، تحت درمان قرار گیرد. در صورتی که آسیب‌هایی که به زانو وارد می ‎ شود، درمان نشوند ممکن است ورزشکار برای همیشه با مشکل مواجه شده و دیگر نتواند ورزش کند



۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن