واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: زجر ٥ دولت با ارثیه احمدینژاد
عباس آخوندی، وزیر راهوشهرسازی دولت یازدهم، میگوید با وجود تحویل مسکن مهر، همچنان مشکلات زیرساختی آن باقی خواهد ماند.
آفتابنیوز : چالشهاي مسكن مهر از همان زمان كه به دولت يازدهم به ارث رسيد، براي دولت روشن بود و بدزخمبودن آن، به گفته مسئولان، مشخص. با اينكه دولت يازدهم با شرط و شروطي گفته اين پروژه را (البته بهطور مشخص در تهران) تا پايان امسال به پايان خواهد برد؛ اما عباس آخوندي، وزير راهوشهرسازي دولت يازدهم، ميگويد با وجود تحويل مسكن مهر، همچنان مشكلات زيرساختي آن باقي خواهد ماند؛ آنهم تا سه یا چهار برنامه توسعهاي آينده؛ يعني معادل ٢٠ سال! اين عدد، رقم بزرگي است براي پروژهاي كه كارشناسان مسكن و مصالح، از آن از همين اكنون با عنوان بافتهاي فرسوده نام ميبرند؛ يعني آمادهشدن زيرساختها در شرايط عمق فرسودگي ساختمان. اين علاوه بر آن است كه مسكن مهر به گفته آخوندي، حاشيهنشيني را افزايش داده است.
به گزارش آفتابنیوز، وزير راهوشهرسازي دولت يازدهم با بيان اينکه مسکن مهر تا چهار برنامه توسعهاي ديگر هم درگير مشکلات زيرساختي است، گفت: مسکن مهر براي ازبينبردن حاشيهنشيني بود؛ اما در حقيقت حاشيه ديگري به حاشيهنشيني اضافه کرد.
عباس آخوندي با بيان اينکه اکنون ٩ ميليون نفر در بافت فرسوده و ١٩ ميليون نفر در مسکن حاشيهنشين زندگي ميکنند، اظهار کرد: در اين سالها راهحلهاي انجامشده، با مسئله سازگاري نداشته و با طرحهايي مانند مسکن مهر براي ازبينبردن حاشيهنشيني، در حقيقت حاشيه ديگري بر آن افزودهايم.وي تصريح کرد: يکي از اين مسائل، حاشيهنشيني است که اكنون ١١ ميليون حاشيهنشين در کشور داريم. معتقديم اين مشکل را بايد در خود آن منطقه حل کرد. اين جمعيت امکان جابهجايي به نقطه ديگري را ندارد.
آخوندي با بيان اينکه در مسکن مهر بايد از ابتدا تناقضي را حل ميکرديم؛ چراکه نبايد براي مردم انتظار جديدي ايجاد ميشد، افزود: به همين منظور، تعهد داديم اين پروژه نيمهتمام را که تعهد دولت بوده، تکميل کنيم و در اين مدت، ٩٠٠ هزار واحد مسکن مهر را تحويل دادهايم و تقريبا همه آنها بهجز ٩٠ هزار واحد آن در پرديس، البرز و برخي شهرهاي استان خوزستان، به اتمام رسيده است.
وزير راهوشهرسازي دولت يازدهم اظهار کرد: کار ما براي ساخت مسکن مهر، انجام شده است؛ اما به دليل نبود زيرساختهايي مانند مراکز آموزشي، مراکز درماني و تأسيسات مورد نياز، بايد بگويم تا سه يا چهار برنامه توسعهای ديگر، مشکلات زيرساختي مسکن مهر، اموال شما نمايندگان خواهد بود.
رئيس مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي هم روز گذشته در رابطه با مسكن مهر، موضعي انتقادي گرفت و گفت: شأن دولت سياستگذاري، برنامهريزي، نظارت و هدايت است؛ نه مباشرت در ساختوساز. بنابراين حرکتها در دولت آينده با توجه به اتمام تعهدات ساخت مسکن مهر به اين سمتوسو تداوم پيدا ميکند.
محمد شکرچيزاده افزود: گزارشها نشان ميدهد امکان مکانيابي بهتري براي پروژههاي مسکن مهر در برخي از سايتها، بهويژه پرديس، وجود داشته است تا هزينههاي آمادهسازي زيرساختهاي اساسي اعم از تأمين آب، برق، گاز، تلفن و ديگر امکانات ضروري با مشکلات کمتري مواجه باشد.وي ادامه داد: اما جانمايي نادرست و غيرکارشناسي پروژهها، موجب تحميل هزينههاي فراواني به دولت و حتي متقاضيان مسکن مهر ميشود.
به گزارش شرق، رئيس مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي بيان کرد: بیشتر پيمانکاران پروژههاي مسکن مهر، در دولت قبل انتخاب شده و درعينحال بخشي از اجراي پروژههاي مدنظر به پيمانکاران خارجي واگذار شده بود؛ درحاليکه امکان اجراي اين پروژهها از سوي پيمانکاران داخلي وجود داشته است.
۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]