واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
سفیر ژاپن در تهران : برجام دریچه جدیدی برای همکاری با ایران گشود
سفیر ژاپن در تهران با اعلام آمادگی کشورش برای گسترش همکاری های اقتصادی گفت : برجام دریچه جدیدی برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران گشوده است .
روز نو : سفیر ژاپن در تهران با اعلام آمادگی کشورش برای گسترش همکاری های اقتصادی گفت : برجام دریچه جدیدی برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران گشوده است .
به گزارش روز نو ، " هیرو سویا کوبا یاشی " روز پنجشنبه در آئین افتتاح نخستین کارگاه تولید عرقیات گیاهی شمال کشور در روستای " تیرتاش " شهرستان گلوگاه در شرق مازندران افزود : جمهوری اسلامی ایران و ژاپن همیشه همکارهای خوبی با یکدیگر در زمینه های متخلف داشتند و پسابرجام زمینه هموارتر شده است .
وی با اشاره به مساعدت مالی کشورش برای کمک به زنان سرپرست خانوار در ایران ، گفت : ما طرح های مشابه عرقیات گیاهی را که برای زنان سرپرست خانوار در شرق مازندران ایجاد کردیم ، مورد حمایت قرار خواهیم داد.
سفیر ژاپن در ایران اظهار داشت : پیش از این نیز ژاپن در زمینه اصلاح اراضی شالیزاری در مازندران با این استان همکاری داشت و در شرایط فعلی نیز این آمادگی برای همکاری در زمینه کشاورزی وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این نشست با قدردانی از حمایت مالی ژاپن در ایجاد واحد عرقیات گیاهی برای زنان سرپرست خانوار در روستای تیرتاش شهرستان گلوگاه ، گفت که این سازمان آمادگی دارد تا در زمینه نوسازی اراضی کشاورزی از تجربیات و تکنولوژی ژاپن استفاده کند.
دلاور حیدرپور افزود : در چند سال اخیر دولت تدبیر و امید کمک های خوبی برای مکانیزاسیون بخش کشاورزی به خصوص اراضی کشاورزی اختصاص داده است.
وی اضافه کرد : هم اکنون 90 درصد از برداشت محصول برنج در مازندران به صورت مکانیزه انجام می شود که نشانگر توسعه خوب مکانیزاسیون کشاورزی در این استان در دولت یازدهم است .
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت که با بهره برداری از کارگاه عرقگیری گیاهی روستای تیرتاش ، برای 14 زن سرپرست خانوار ایجاداشتغال شده است.
ساخت این واحد تولیدی از مهر ماه 94 آغاز و امروز بهره برداری شد.
قرار است در این واحد 20 نوع داروی گیاهی فراوری شود .
در استان مازندران افزون بر 400 نوع گیاه داروئی شناسایی شده است . شرق مازندران بویژه مناطق کوهستانی و ییلاقی آن مهم ترین عرصه رویش گیاهان داروئی خودرو و همچنین کشت این نوع گیاهان است.
جهاد کشاورزی مازندران در دولت تدبیر و امید ترویج کشت گیاهان دارویی در مناطق کوهپیایه ای شرق این استان را در کنار باغ درختان سیاه ریشه در دستور کار قرار داده است .
نبود امکانات فراوری در حال حاضر مهم ترین مشکل بخش کشاورزی مازندران بویژه در بخش باغداری و کشت گیاهان داروئی است
منبع: ایرنا
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]