تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871014706




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیش قدمی بانک صادرات در نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور قابل تقدیر است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پیش قدمی بانک صادرات در نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور قابل تقدیر است
کشاورزیان رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور و معاون وزیر راه و شهرسازی که به اتفاق فریدون همتی استاندار قزوین در از طرح تولید خودرو سنگین سبز توسط شرکت ماموت دیزل بازدید می نمود، از تلاشهای مدیران بانک صادرات ایران در اعطای ٧٥٢٠ میلیارد ریال تسهیلات فروش اقساطی خودروهای سنگین، قدردانی کرد.
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، کشاورزیان که از نحوه تحویل خودروهای سنگین به متقاضیان برخوردار از تسهیلات ٣٧٦٠ میلیون ریالی این بانک بازدید می کرد، گفت: شرط اصلی در نوسازی ناوگان خودروهای سنگین فرسوده، تأمین وجه مالی آن است چرا که امروز کمتر کسی علاقه مند به خرید نقدی خودرو سنگین داشته و اغلب تمایل به استفاده از فاینانس یا لیزینگ برای این منظور دارند بنابراین ورود بانکها به این موضوع بسیار حائز اهمیت است تا روند نوسازی ناوگان خودروهای سنگین فرسوده با سرعت بیشتری به پیش شود.

وی با اشاره به حمایت بانک صادرات ایران در این زمینه افزود: مدیران بانک صادرات ایران پیشقدم شدند و قراردادی را برای لیزینگ این خودروها با شرکت ماموت دیزل به امضاء رسانند که نتیجه آن نوسازی 2 هزار دستگاه از این ناوگان بود. این امر بسیار قابل ستایش است و امیدوارم که بقیه بانکها نیز از این الگو تبعیت کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: میزان ریسکی که بانکها در این زمینه دارند به مراتب کمتر از بسیاری وامها است که پرداخت می کنند. برای اطمینان خاطر نیز باید بگویم سازمان راهداری خود را متعهد می داند که در زمینه بازگشت قسط این تسهیلات همکاری صددرصدی با بانکها داشته باشد و قطعاً این کار انجام خواهد گرفت.

در این بازدید مهرزاد فردوس مدیرعامل گروه ماموت دیزل نیز در خصوص کمکهای بانک صادرات ایران به پروژه نوسازی خودروهای سنگین فرسوده گفت: بیش از ١٠ سال است که بخشنامه نوسازی خودروهای فرسوده صادر شده و دلیل این که تا به امروز به موفقیت نرسیده این بود که هیچ بانکی جلو نیامد و آمادگی پرداخت تسهیلات به متقاضیان را نداشت اما خوشبختانه بانک صادرات ایران در این زمینه پیشقدم شد و اینکار بزرگ را تقبل نمود و نتیجه آن چیزی است که الان شاهد آن هستیم.

وی افزود: شرکت ماموت بدون بانک صادرات ایران توان اجرای چنین پروژه بزرگی را نداشت. حامی اصلی ما در به نتیجه رسیدن این پروژه بانک صادرات ایران بود. من به نوبه خودم از این بانک تشکر می کنم چرا که این امر نه تنها موجب رضایت ما و متقاضیان شده بلکه باعث امنیت جاده ها، هوای کشور و کاهش آلودگی صوتی خواهد شد.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: سایر بانکها نیز این بانک را الگوی خود قرار دهند تا نه فقط این ٢٠٠٠ دستگاه بلکه ٦٠ هزار دستگاه خودروی سنگین فرسوده از رده خارج بالای ٣٥ سال نیز نوسازی شود.



۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن