محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828459801
میرزایی: اصلاحطلب نبودن کابینه، توهین به مردم است/ جعفرزاده:مخالف به کار گرفته نشود کارشکنی میکند
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
میرزایی: اصلاحطلب نبودن کابینه، توهین به مردم است/ جعفرزاده:مخالف به کار گرفته نشود کارشکنی میکند
دو نماینده مجلس در مناظرهای در کافه خبر به موضوع کابینه دوازدهم و مسئله سهم خواهی جناحهای سیاسی از آن پرداختند.
روز نو : دو نماینده مجلس در مناظرهای در کافه خبر به موضوع کابینه دوازدهم و مسئله سهم خواهی جناحهای سیاسی از آن پرداختند.
به گزارش روز نو : چندي پيش مناظرهای با موضوع بررسی رفتار فراکسیونهای سیاسی مجلس دهم در خبرآنلاین با حضور غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی (نائب رئیس فراکسیون مستقلین) و جلال میرزایی (عضو فراکسیون امید) برگزار شد. در اين نشست، بحث به تعیین دولت جدید و سهم خواهیها از کابینه دوازدهم نیز کشیده شد. میرزایی به نمایندگی از فراکسیون امید معتقد بود که روحانی پایگاه رایش از جانب اصلاح طلبان بوده و باید کابینهای اصلاحطلب سکان امور را به دست گیرد و از سوی دیگر جعفرزاده ایمن آبادی اعتقاد به فراجناحی بودن کابینه داشت.
آنچه می خوانید بخشی از مناظره میان این دو نماینده مجلس است که حول محور تشکیل کابینه دوازدهم چرخید؛
خبرآنلاین: اخیرا صحبتهایی در مورد سهم خواهی فراکسیونها از دولت مطرح میشود. شما بهعنوان نایب رئیس فراکسیون مستقلین اعتقاد دارید که رئیس جمهور باید با مجلس مشورت و رایزنی کند؟ توقع شما از دولت چیست؟
جعفرزاده: شما اگر اخبار را رصد کرده باشید، ما اولین فراکسیونی بودیم که موضع گرفتیم نسبت به نظرات برخی از دوستان و اعلام کردیم دولت باید نظرات آنها را اعمال کند؛ من با سهمخواهی مخالفم اما مجلس باید رسالت خود را انجام دهد. از این جهت که باید مطالبه گر حقوق مردم باشیم و چک سفیدی هم به دولت ندادهایم. یعنی این انتظار وجود نداشته باشد که من این تعداد رأی آوردم پس باید به همه کابینه پیشنهادیم رأی بدهید. با این وجود رویکرد ما کمک به دولت است نه مانع تراشی. بنابراین برای انکه دچار اشتباه نشویم، یکسری شاخص مشخص کردیم که منتشر خواهد شد. در آن مشخص کردیم وزرا باید از چه ویژگی هایی برخوردار باشد. از سن گرفته تا نوع ارتباط با مجموعه و مدارک تحصیلی و ... همه تعیین شده است. آنچه اهمیت فراوان دارد این است که باید وزرا اسناد بالا دستی را مورد توجه قرار دهد.
خبرآنلاین: این مربوط به وظایف ذاتی مجلس است و پاسخ شما مربوط به بعد از معرفی کابینه است. من منظورم قبل از آن است. یعنی اینکه آیا انتظار دارید دولت از فراکسیون شما فردی را در کابینه قرار دهد یا خیر؟
جعفرزاده: اتفاقا من منظورم این است که برخی از فراکسیونها از وظیفه ذاتی خود خارج شدند. درحالیکه اعضای فراکسیون ما در حال انجام وظایف خود هستند. ما اصلا به دنبال ورود به دولت نیستیم و اگر دولت از ما انتخابی داشته باشد آن را پس خواهیم زد.
خبرآنلاین: اما قبول دارید برخی در مجلس به دنبال سهم خواهی هستند؟
جعفرزاده: بله هستند با مراجعه به رسانه ها میتوانید این را متوجه شوید اما ما به دنبال سهم خواهی نیستیم بلکه برای ما شاخص ها مهم هستند.
خبرآنلاین: من احساس کردم منظور آقای جعفرزاده این است که فراکسیون امید به دنبال سهم خواهی است. آقای میرزایی آیا شما این را تائید می کنید؟
میرزایی: من تائید میکنم اما باید توضیح دهم که ریشه آن در کجاست. فراکسیون مستقلین وقتی اعلام استقلال کرد اصلاحطلب ها از آنها قطع امید کردند و دیگر فشار نمی آورند که از دولت بخواهید وزرا را اصلاحطلب انتخاب کند. اما ما که در فراکسیون امید هستیم تلاش زیادی کردیم برای رأی آوری آقای روحانی. البته خود آقای جعفرزاده هم تلاش فراوان کرد.
طبق روال جوامع دموکراتیک ما نیز دو جریان اصلی در کشور داریم یک جریان اصلاحطلب که کاندیدای آن آقای روحانی بود و جریان دیگر اصولگرایان بودند که آقای رئیسی در رقابت های انتخابات این جریان را نمایندگی میکرد. آقای روحانی با حمایت اصلاحطلب ها به قدرت رسید و در نظام های دموکراتیک اینیک روند است که رئیس دولت با جناح حامی خود به مشورت بنشیند و پیشنهاد آنها را دریافت کند. به نظرم اکثریتی که به آقای روحانی رأی دادند گرایش اصلاحطلبانه دارند و انتظار این است که یک کابینه اصلاحطلب روی کار بیاید. اما متاسفانه در این مدت، دو جریان این بحث سهم خواهیها را مطرح میکنند. در حالی که این حداقل انتظار است که آقای روحانی با جریان حامی خود به مشورت بنشیند. این موضوع مشارکت سیاسی را ضعیف میکند؛ آنها با طرح بحث "سهمخواهی" میخواهند فشار بیاورند تا کابینه اصلاحطلب نباشد، این توهین به مردم است!
خبرآنلاین: شما بهعنوان یک نماینده اصلاحطلب اگر آقای روحانی کابینهای بچیند که سه چهارم آن اصلاحطلب باشد و یک چهارم آن اصولگرا آیا با این مشکلی دارید؟
میرزایی: من به نظرم این موضوع ما را دچار مشکل میکند. کابینهای که به لحاظ جهت گیری شفاف نباشد، دچار اشکال است. ما میگوییم از اصلاحطلبان کارآمد استفاده کند تا جهت گیری ها شفاف باشد.
جعفررزاده: من اول میخواهم آقای میرزایی آرامش خود را حفظ کند و بعد میخواهم از ایشان بپرسم سند شما برای اینکه اکثریت رأی دهندگان به آقای روحانی اصلاحطلب بودند چیست؟ من ضمن احترام به اهل تسنن می خواهم بگویم که این استانها به دلیل فتوای اهل تسنن به آقای روحانی رأی دادند. استان گیلان استانی بود که بالاترین رأی را به آقای روحانی دادند. در برخی مناطق 90 درصد آنها کشاورز هستند کشاورزهایی که نمی دانند اصلاحطلب و اصولگرا کیست بلکه فقط نگران آینده خود و کشورشان بودند. آنها نگران بودند که مبادا 8 سال گذشته تکرار شود، برای همین پای صندوق های رأی آمدند.
این کشور سال 88 ضربه ای خورد به خاطر وجود کسی که 13 میلیون رأی را علیه خود ندید و آنها را خس و خاشاک خواند. آن 13 میلیون تبدیل به 24 و 28 میلیون شد؛ البته من میدانم اگر آن 15 میلیون بدانند، شعارها دروغ بوده است 50 درصد این آرا ریزش خواهد کرد. اما با این وجود سؤال من این است که ایا در میان اصولگرایان کسی را نداریم که درد مردم را بداند و برای مردم کار کند؟! من از شما میپرسم نظرتان در مورد آقای باهنر چیست؟
میرزایی: آقای باهنر از آقای رئیسی حمایت کرد.
جعفرزاده: ببینید خواهش میکنم منصفانه نظر بدهید آنجایی که میگویم افراطی برخورد میکنیم اینجاست. بههرحال افراد دلسوزی وجود دارند که باید از ظرفیت آنها استفاده کرد. ما نباید همان راهی را برویم که دیگران رفتند و سرمایه های کشور را خانه نشین کردند.
میرزایی: با این نظر چه نیازی به برگزاری انتخابات است؟
جعفرزاده: ما انتخابات برگزار میکنیم که رئیس جمهور عاقل انتخاب کنیم. به نظرم آقای روحانی باید از همه ظرفیت ها استفاده کند. در غیر این صورت بدون تردید مشکلات قبل دوباره تکرار خواهد شد. نباید این پیروزی ها ما را مغرور کند. اگر ما اعتقاد به "درود بر مخالف من" داریم باید در همل آن را نشان دهیم. من اصرار دارم در کابینه همه را ببینیم، در غیر این صورت تاریخ تکرار میشود. شما نمیتوانید نقش آقای ناطق نوری و آقای لاریجانی را نادیده بگیرید. وقتی آقای لاریجانی با یک جمله که گفت این وعده ها غیرقابل اجراست همه رشته های آنها را پنبه میکند اسم این را چه می گذارید؟!
خبرآنلاین:آقای جعفرزاده من همین سؤال را از شما میپرسم اگر آقای روحانی همه کابینه را اصلاحطلب معرفی کند شما به آنها رأی نخواهید داد؟
جعفرزاده: من به اصلاحطلب و اصولگرا کاری ندارم بلکه شاخص و معیار برای من اهمیت دارد یعنی افرادی که بتوانند مشکلات مردم را حل کنند و تابع سیاستهای دولت باشند. ما اگر بخواهیم کشور را به خودی و غیر خودی تقسیم کنیم این کشور به توسعه نمیرسد.
میرزایی: به نظرم خودی و غیر خودی در کشور معنا ندارد. اکثریت جامعه به گفتمان اصلاحطلبی رأی دادند و خود آقای روحانی هم انتخاب خود را کرده است. اما باید توجه داشت در نظام های دموکراتیک احترام به رقیب این نیست که از آنها در کابینه استفاده کند. یک برنامه ای ارائه شده است برای کل کشور؛ برای پیاده کردن این برنامه ها نیاز است از جریان حامی برنامه ها در کابینه استفاده شود. اگر قرار باشد از مخالفین و افرادی که از کاندیدای رقیب حمایت کردند استفاده شود این موضوع ما را با مشکل مواجه خواهد کرد.
جعفرزاده: برنامه مشخص برای کشور وجود دارد و هر آن که میتواند این برنامه ها را اجرا کند باید به میدان بیاید. من از آقای میرزایی خواهش میکنم تجربه تلخ ریاست جمهوری های دیکتاتوری گذشته را کنار بگذاریم. یک انتخابات و یک رقابت بود که تمام شد و اینکه بخواهیم به دولت فشار بیاوریم که فقط باید از یک جریان در کابینه حضورداشته باشد، اشتباه است. با این تفکر ما چند سال دیگر به سال 88 برمی گردیم.
میرزایی: الان وقت آن است که اقلیت به رأی اکثریت احترام بگذارد و اجازه دهد رئیس جمهور برنامه های خود را ارائه دهد اگر روحانی برنامه های خود را ارائه کرد و دید خیر عموم در آن نیست، آن زمان است که باید اعتراض کند. ما متاسفانه اقلیتی داریم که رئیس جمهور و جریان اصلاحطلب را متهم میکند. برای مثال در حوزه سیاست خارجی دائما میگوید دولت سازشگر است! آیا باید کسی که این فکر را دارد و برای رقیب کار کرده است، بجای افرادی که دلسوزانه برای ریاست جمهوری روحانی کار کرده اند در کابینه قرار داده شوند؟!
جعفرزاده: من میگویم نگاه شما مخالف دیدگاه اصلاحطلبانه است. چراکه دیدگاه اصلاحطلبانه میگوید باید همه به کارگرفته شوند و منطق هم پشت آن هست .چراکه اگر مخالف به کار گرفته نشود و بیکار باشد شروع میکند به کار شکنی. بنابراین عقل سیاسی حکم میکند همه به بازی گرفته شوند.
منبع: خبرانلاین
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]
صفحات پیشنهادی
انتقاد مکارمشیرازی از توهین به رئیسجمهور/نیروهای انقلاب اینکار را نکوهش کنند/ این افراد را نصیحت کنید/حاکم
انتقاد مکارمشیرازی از توهین به رئیسجمهور نیروهای انقلاب اینکار را نکوهش کنند این افراد را نصیحت کنید حاکمیت از طرف خداست ولی اجرای آن بدون کمک مردم ممکن نیست مطالب توهینآمیز و تفرقهافکن کار زشت و ناپسندی است و خداوند به آن راضی نیست به یقین اقلیت کوچکی هستند که به سراغجعفرزاده:با لیست امید وارد مجلس شدم اما این لیست تا درِ ورودی مجلس بود/میرزایی:برخی به دلیل نگرانی از رد صلاحی
گیل نگاه جعفرزاده گفت ما خیلی از اسم مستقلان راضی نیستیم که انشاءالله در اولین مجمع تغییر نامخواهیم داد غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده رشت در مجلس و نایبرئیس فراکسیون مستقلین و جلال میرزایی عضو فراکسیون امید در مناظره آنلاین خبرگزاری خبرآنلاین به بحث جدالهای فراکسیونی وپایان مذاکرات ژنو۴؛ تداوم کارشکنی معارضه به قیمت جان مردم سوریه - پایگاه خبری تحلیلی رهیاب خوزستان
مذاکرات ژنو۴ درباره سوریه در حالی اخیرا پایان یافت که بار دیگر این پافشاری معارضان بر مواضع غیراصولی و زیاده خواهانه خود بود که منجر به بی نتیجه ماندن گفتگوهای صلح شد به گزارش رهیاب مذاکرات صلح سوریه موسوم به گفتگوهای ژنو۴ به مدت یک هفته در سوئیس برگزار شد این مذاکرات که اخیراسلطانیوش خطاب به وزیر ورزش وجوانان: پرداختهای میلیاردی به ورزشکاران از بیتالمال عین تخلف و بی عدالتی است/ ا
سلطانیوش خطاب به وزیر ورزش وجوانان پرداختهای میلیاردی به ورزشکاران از بیتالمال عین تخلف و بی عدالتی است اکثریت قاطع مردم با این دستمزدها مخالفند دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس در نامهای به وزیر ورزش نوشت همانگونه که دریافت چند دهمیلیونی مسئولان عین تخلف و بتوهینکنندگان به رییسجمهور دغدغه فقر و بیکاری مردم را ندارند
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون توهینکنندگان به رییسجمهور دغدغه فقر و بیکاری مردم را ندارند معاون رفاه اجتماعی وزارت رفاه با اظهار تاسف از توهین عده ای قلیل به رئیس جمهور در مراسم امروز روز جهانی قدس اظهار داشت توهین کنندگان به رئیس جمهور دغدغه فقر و بیکاری و مشکلات مردم را ندشمنان با اصل حضور مردم درانتخابات مخالفند/مردم بار دیگر دشمن را مایوس می کنند
نماینده ولی فقیه در البرز دشمنان با اصل حضور مردم درانتخابات مخالفند مردم بار دیگر دشمن را مایوس می کنند کرج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در البرز و امام جمعه کرج گفت که دشمنان بااصل حضور و رأی دادن مردم مخالفاند با شور وهیجان و وحدت و انسجام ملی مردم در فضای انتخابات مخالفاندفعال سیاسی: شعار 4 درصدی و 96 درصدی مخالف بیانات رهبر انقلاب است/ مردم ایران 100درصدی هستند
فعال سیاسی شعار 4 درصدی و 96 درصدی مخالف بیانات رهبر انقلاب است مردم ایران 100درصدی هستند تهران-ایرنا- رئیس ستاد انتخابات اصولگرایان معتدل حامی روحانی با تاکید بر این که شعار چهار درصدی و 96 درصدی مخالف بیانات رهبر معظم انقلاب است گفت طبق بیانات ایشان نباید جامعه را دو قطبی کبیکاری در دولت روحانی بی سابقه شد/ روحانی ۳ سال مردم را معطل کرد
نماینده سابق مجلس گفت بیکاری در دولت روحانی از ابتدا تاکنون افزایش یافته و به ۱۲ ۲ درصد رسیده که یک رقم بی سابقه است به گزارش تهران پرس الیاس نادران نماینده سابق مجلس شورای اسلامی عصر امروز دوشنبه در همایش مردم گله مندند که در سالن بصیرت سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد گفتاحتمال برگزاری مجمع ملی فوق العاده جبهه مردمی/ برنامه گسترش و تقویت جبهه مردمی در دستور کار است
حسینی احتمال برگزاری مجمع ملی فوق العاده جبهه مردمی برنامه گسترش و تقویت جبهه مردمی در دستور کار است سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت هنوز برای برگزاری مجمع ملی فوق العاده جمعبندی نهایی صورت نگرفته است اما احتمال برگزاری آن ظرف ماههای آینده وجود دارد تا با نشاط بیشتری فعااهل مطالعه نبودن مردم، اتهام بزرگی است - ایسنا
مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران اهل مطالعه نبودن مردم را اتهام بزرگی دانست و گفت باید شکل ایستگاه های مطالعه در مازندران تغییر کند زیرا قرار دادن کتاب در بیمارستان و پارک مناسب نیست به گزارش ایسنا آرزو ولیپور امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته کتاب در باشگاه فرهنگی-
گوناگون
پربازدیدترینها