تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 6 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818571261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توحیدی: «فروشنده» فیلمی تا بن دندان شهری است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: توحیدی: «فروشنده» فیلمی تا بن دندان شهری است
فرهاد توحیدی شهرهای امروز ایران را همچنان در مرحله گذار توصیف می‌کند و معتقد است هنوز به تعریف دقیقی از شکل درست شهرنشینی که مطابق با فرهنگ و داشته هایمان باشد، نرسیده‌ایم.
آفتاب‌‌نیوز : فرهاد توحیدی، فیلمنامه نویس و داور بخش سینمای ایران جشنواره فیلم شهر گفت: «حدود دویست سال است که جنس مسئله ما با شهرنشینی عوض شده است، شاید از دهه 30 به بعد. در این 60 سال اخیر بحث سبک زندگی و پایبندی به قالب‌های سنتی یا تقابل سنت و مدرنیته در قالب زندگی شهری خود را بیشتر نشان داده است. همه شهرهای بزرگ ما بعد از دهه 30 شروع به پوست اندازی کردند و مثلا ساخت اولین مجموعه‌های آپارتمانی در تهران از اواخر دهه 30 و اوایل دهه 40 شروع می شود.»


او درباره تغییر شکل شهرنشینی بیان کرد: «تبدیل شدن خانه به آپارتمان دغدغه‌هایی مثل محرمیت و اشراف خانه‌ها به یکدیگر و ... را ایجاد می‌کند. از طرف دیگر توسعه کشور رشد حاشیه‌نشینی و آسیب‌زا بودن آن را ایجاد کرده است بنابراین ما چالش‌هایی داریم که از نگاه من هیچ وقت برطرف نشده و همچنان در یک دوره برزخ به سر می‌بریم. نه می‌توانیم بگوییم جامعه شهرنشین داریم نه می‌توانیم بگویم سنتی است. هنر، فرصتی است برای طرح چالش‌هایی از این دست و سینما بهترین محمل است برای به جریان در آوردن این پرسش‌ها بنابراین فیلم شهری فیلمی است که موضوعات آن به زیست خاص شهری مربوط باشد و نه فقط روایت قصه در چند لوکیشن داخلی و خارجی واقع در یک شهر.»


این فیلمنامه نویس همچنین گفت: «فیلم شهری لزوما فیلم تلخی نیست و قصه‌های ملودرام یا کمدی هم در شهر اتفاق می‌افتند. حتی در آثار کمدی قبل از انقلاب مثل مجموعه فیلم‌های «صمدآقا» می‌توان تقابل بین شهر و روستا را دید، پس به نوعی آن هم فیلم شهری است. در هر دوره‌ای به شیوه متفاوتی به شهر پرداخته شده است مثلا در برخی فیلم‌های قدیمی این کلیشه را مرور ‌می‌کردند که شهر جای آدم‌های خرابکار است و زندگیِ پر از صفا و صمیمیت را تنها در روستا می‌توان جست که این هم یک نوع از سینمای شهری است. مهم این است ما بفهمیم در شرایط فعلی به چه فیلم شهری و با کدام دغدغه ها نیاز داریم. فیلمی جدید مثل «فروشنده» هم تا بن دندان شهری است و چالش هایش مطابق با زندگی امروز است بنابراین شهر در تاریخ سینمای ایران همواره به عنوان یک عنصر مهم وجود داشته است.»




۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن