واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: مطالبات بازنشستگان به صورت سهام پرداخت مي شود
وزير رفاه:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:وزير رفاه و تامين اجتماعي در پاسخ به آخرين وضعيت حقوق بازنشستگان گفت: امسال قانون مديريت خدمات كشوري در مورد بازنشستهها اجرا ميشود و مطالباتي كه در اين قانون از اول مهر ماه 86 نيز پيشبيني شده، خدمت همه بازنشستگان به صورت سهام بهترين شركتهايي كه در بورس هستند، ارائه ميشود.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران،"عبدالرضا مصري"اظهارداشت امروز ما درخدمت همه مردم هستيم كافي است تماس بگيرند و همكاران ما در بهزيستي به كمك آنها برسند.
وي راهاندازي اورژانس اجتماعي را براي رسيدگي به كساني كه در معرض آسيب قرار دارند و همچنين جلوگيري از آسيبديدگيهاي روحي و رواني دانست و افزود: اورژانس اجتماعي سه بخش عملياتي جدا از هم دارد؛ در بخش اول، روانشناسان و مددكاران اجتماعي در مراكز حضور دارند و ممكن است، حتي با مشاورههاي تلفني صرف، مشكلاتي را حل كنند، بخش دوم مربوط به زماني است كه فرد نياز به مشاور يا روانشناس دارد كه تيم اورژانس با تماسي كه ميگيرند، مشاور يا روانشناس در محل حاضر ميشوند و كمك ميدهند، و بخش سوم نيز به اساس كار اورژانس اجتماعي مربوط ميشود كه پيشگيري از وارد شدن به نقطه شروع آسيب و لحظهاي است كه ممكن است، فرد، مسير زندگي را به اشتباه برود.
وزير رفاه با اشاره به خودروهاي اورژانس اجتماعي در سطح شهر، افزود: داخل اين خودروهايي كه از بيرون مشاهده ميكنيد، غير از وسايل پذيرايي و غير از فضاي لطيفي كه با مشاوره ايجاد ميشود، چيزي وجود ندارد و نام اورژانس نيز فقط از اين جهت است كه مشاوران، به داد فردي كه نياز به كمك دارند، ميرسند.
وي ادامه داد:مثلا ممكن است يك جواني از خانه به قصد قهر كردن، بيرون آيد و در آن لحظه، اگر كسي باشد، به او مشاورهاي بدهد، ممكن است آن جوان از مسيري كه ميخواهد در پيش بگيرد، منصرف شود و شماره تلفني هم كه براي اورژانس اجتماعي انتخاب شده يعني 123، شماره تلفني است كه اميدواريم در ذهن مردم باشد؛ البته نه اين كه خود با آن تماس بگيرند، بلكه زماني كه به مشكلي مربوط به آسيبهاي اجتماعي برخورد ميكنند، با اين شماره تماس حاصل كنند.
وزير رفاه سخناني هم در مراسم سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر ايراد كرد و گفت: با بيان اين كه تغيير نگرش به مساله مواد مخدر و اتخاذ رويكرد علمي نسبت به اين مساله، توفيقات زيادي را در امر مقابله، درمان و بازتواني، پيشگيري و كاهش آسيب اعتياد حاصل كرده كه قابل عرضه در سطح جهاني است، سازمانهاي مردم نهاد را در تصديگري امر كاهش آسيب اعتياد در كشور بسيار موفق برشمرد.
مصري گفت:من امروز، حرفي را كه چهار سال پيش در جلسه عمومي وين زدم، تكرار ميكنم. چيزي را كه آن روز پيشبيني كردم، امروز محقق شد و آن، اين بود كه حضور آمريكا در افغانستان، موجبات افزايش سه برابري كشت خشخاش و توليد ترياك را فراهم كرده و اين امر، يا ناشي از ضعف و ناتواني آن كشوري است كه مستقيما مسووليت مبارزه با مواد مخدر را در افغانستان عهدهدار شده، يا ناشي از سهلانگاري در كنترل توليد مواد مخدر در افغانستان است و هر چه كه باشد، مورد قبول جامعه جهاني نيست كه با حضور مدعيان قدرتهاي بزرگ، شاهد افزايش توليد مواد مخدر در افغانستان باشيم.
وي با طرح اين پيشنهاد، خطاب به مدعيان قدرتهاي بزرگ كه اگر توانايي كنترل مواد مخدر در افغانستان را ندارند، اين كار را به ديگراني بسپارند كه توانايي انجام آن را دارند، اظهار كرد: ما امروز قرباني دو نوع مواد، اعم از ترياك و مشتقات آن و روانگردانها كه دستپخت كشورهاي صنعتي است، هستيم.
مصري، ايران را اولين قرباني مواد مخدر به دليل هم مرزي با افغانستان ذكر كرد و با اشاره به همكاري سازمانهاي بينالمللي با ايران در زمينه مبارزه با مواد مخدر، تصريح كرد: همكاريها به دليل تلاشهاي ايران خوب بوده، اما انتظار خيلي بيش از اين است و علاوه بر اين، اميدواريم با تغيير برنامه، آنهايي كه مسووليت مبارزه با مواد مخدر در افغانستان را دارند، بتوانند انتظار جامعه جهاني را برآورده كنند؛ البته ما خوشحال هستيم كه با اقدامات خود در مقابله با ترانزيت مواد مخدر، باعث ميشويم، آسيب به كشورهاي ديگر نرسد، اما آنها نيز بايد همكاري كنند.
وزير رفاه كمك به توسعه مراكز متادون درماني، پشتيباني از سازمانهاي مردم نهاد و حمايت مالي از آسيب ديدگاني كه امكان تامين منابع درمان اعتياد خود را ندارند را از جمله اقدامات وزارت رفاه براي كاهش آسيب اعتياد برشمرد و گفت: ما بايد با همكاري همه ارگانهاي دستاندركار از جمله ستاد مبارزه با مواد مخدر كمك كنيم، تا روزي برسد كه هيچ معتادي در خاك ايران نداشته باشيم.
انتهاي پيام//
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 265]