واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: قاليباف : تحولات اجتماعي را براي زنان نتوانسته ايم مديريت كنيم
تهران -خبرگزاري ايسكانيوز:شهردار تهران با بيان اين كه نتوانسته ايم تحولات اجتماعي را در مورد زنان مديريت كنيم ،گفت:زنان در عرصه علمي 60 درصد خروجي دانشگاه هاي ما را تشكيل مي دهند ،اما در عرصه اشتغال 15 درصدو در مديريت 3 درصد بوده كه اين امر حاصلي جز احساس سرخوردگي براي آن ها نخواهد داشت.
به گزارش روز جمعه گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران"ايسكانيوز"،دكتر محمد باقر قاليباف روز گذشته درجشن بزرگ همراز ياس كه در تالار بزرگ وزارت كشور برگزار شد ، با اشاره به اين كه روز زن همواره به عنوان يك روز ارزشمند اسلامي گرامي داشته مي شود ، افزود : حضرت فاطمه (س) انساني سازنده ، سخت كوش ، با ايمان ، صبور ، شجاع و امام شناس بودند كه هم در زندگي خانوادگي و تربيت فرزندان و هم در نقشي كه در اقتصاد خانواده ايفا مي كردند در اوج بودند .
وي درادامه گفت : ما نيز در انقلاب اسلامي و در حوزه نظري و رويكردي و مباحث و مباني فكري به همان سيره نبوي توجه داشته ايم و همه بزرگان انقلاب ما و امام خميني(ره) نيز با همين شيوه به مقام زن نگاه مي كردند.
وي خاطر نشان كرد : وقتي به همه مباحث فكري و مباني انقلاب نگاه مي كنيم ، حضور زنان در عرصه هاي تربيتي ، عاطفي و نقش معنوي و حمايتي كه از همسران خود انجام مي دادند را بسيار درخشان مي بينيم .
شهردار تهران افزود : انقلاب عرصه را براي حضور زنان در اجتماع فراهم كرد و در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامي رشد زنان را در عرصه هاي اجتماعي و علمي شاهد بوديم .
قاليباف با بيان اين كه ما با آن كه در مباني فكري بر اساس سيره نبوي حركت كرديم ، اما در عرصه عمل و بستر سازي كارهاي قابل دفاعي در سطح جامعه انجام نداده ايم ، افزود : چالش هايي كه براي حضور زنان در اجتماع وجود دارد اين است كه با آن كه همه ما باور داريم كه بايد حضور زنان در جامعه براي توسعه كشور بيش تر شود ، اما در عمل براي عامليت اين كار هيچ نقشي به بانوان نمي دهيم ، در صورتي كه اگر بخواهيم اين باور محقق شود بايد اين بستر سازي را به دست خود زنان شكل دهيم .
شهردار تهران در ادامه اظهار كرد : دومين چالش آن است كه با اين كه باور داريم بر اساس مباني انقلاب بايد پيوند عميقي ميان نقش مادري و تربيتي و معنوي زنان در خانواده وحضور آنان در جامعه وجود داشته باشد، اما ديدگاه هاي افراطي و تفريطي كه از يك طرف نگاهي ابزاري و بدون توجه به عفت و پاكدامني به مقام زن در اجتماع دارد و از سوي ديگر ديدگاهي كه قائل به حضور زن در اجتماع نيست و به نوعي عقب ماندگي و عدم درك صحيح از شرايط جامعه و مباني دين و اسلام است ، مشكلاتي را در اين زمينه فراهم كرده است .
وي افزود : سومين چالش اين است كه نتوانسته ايم تحولات اجتماعي را مديريت كنيم ، چراكه وقني زنان در عرصه علمي 60 درصد خروجي هاي دانشگا ه هاي ما هستند، اما در عرصه اجتماعي و اشتغال و مديريت حضور كمرنگي دارند ، اين امر حاصلي جز احساس سرخوردگي و افسردگي زودرس براي آن ها نخواهد داشت .
قاليباف در ادامه اظهار كرد : بايد سعي كنيم همان طور كه مباني فكري و نظري مستحكم و قابل دفاعي براي بانوان داريم در عرصه عمل و در عقل نظري و ابزاري نيز اين شرايط را كه مكمل يكديگرند آماده و بستر را براي حضور زنان در اجتماع فراهم كنيم .
شهردار تهران با بيان اين كه بايد بپذيريم كه تقصيرها و ناكارآمدي هايي در حوزه اجرا و عمل براي تحقق اين باورهاي فكري داريم ، ابراز اميدواري كرد كه در شهرداري تهران با همه توان در بهبود اين شرايط تلاش مي كنيم و نيازمند همكاري و حضور همه بانوان در اجراي اين مهم هستيم ./187/120
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]