تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869600715




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتودنسی محدودیت سنی ندارد/ بهترین زمان ارتودنسی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ارتودنسی محدودیت سنی ندارد/ بهترین زمان ارتودنسی
بهترین زمان ارتودنسی قبل از بلوغ و زمانی است که آخرین دندان‌های دائمی در حال رویش هستند.
روز نو : دکتر حوریه میرمحمد صادقی، متخصص ارتودنسی در برنامه «فراسو» شبکه رادیویی سلامت با بیان اینکه ارتودنسی هم از نظر زیبایی و هم از نظر درمانی اهمیت دارد، گفت: یعنی عملکرد فک و دندان‌ها اصلاح می‌شود. کسی که فک پایینش جلو است باید ضمن ارتودنسی، ‌اصلاح فک را هم انجام بدهد؛ اگر فقط ارتودنسی انجام دهد، باعث می‌شود دندان‌ها با هم تماس درستی نداشته باشند و سرانجام باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. از آنجا که جویدن خوب انجام نمی‌شود، روی گوارش او اثر می‌گذارد و با هر بار جویدن، ضربه به فک می‌خورد و روی مفصل فک پایین هم اثر می‌گذارد.
وی با اشاره به باور غلط  در 30 سالگی باید همه دندان‌ها را بکشید، افزود: ما در مراقبت‌های بهداشت دهان و دندان پیشرفت‌های زیادی داشته‌ایم و با مراقبت صحیح از دندان‌ها، در قالب بهداشت و مراجعه به دندانپزشک می‌توانیم دندان‌هایمان را در دوره سالمندی هم حفظ کنیم. از بین رفتن یک دندان طبیعی آنقدر عوارض دارد که حتی اگر بهترین دندانپزشک یا بهترین تجهیزات و صرف هزینه سنگین، دندان را جایگزین آن کند، باز هم نمی‌تواند شبیه دندان طبیعی باشد. 
این متخصص ارتودنسی با بیان اینکه برخی درمان‌های اردتودنسی، از سن افتادن دندان‌های شیری و بیرون آمدن دندان دائمی باید انجام شود، ادامه داد: شاید حول و حوش چهار سالگی نیاز به درمان باشد. بنابراین بهتر است کودک را نزد دندانپزشک ببریم تا اگر مشکلی در این زمینه وجود دارد، برطرف شود.
وی با تاکید بر اینکه برای ارتودنسی محدودیت سنی نداریم، گفت: حتی فرد 70 ساله هم ممکن است قبل از ایمپلنت به ارتودنسی نیاز داشته باشد. بهترین زمان ارتودنسی قبل از بلوغ و زمانی است که آخرین دندان‌های دائمی در حال رویش هستند یعنی تا سن 15 ،16 سالگی.
صادقی در ادامه بیان کرد: اگر فرد نزد متخصص برود و کارها درست انجام شود و فرد هم بهداشت را رعایت کند، ‌امکان پوسیدگی دندان وجود ندارد. این افراد باید بیشتر به بهداشت دهان و دندان توجه کنند. اطراف براکت را بدرستی و بادقت تمیز کنند. لکه‌های سفید و قهوه‌ای رنگ اطراف براکت نشان‌دهنده رعایت نکردن بهداشت است.
وی تنها راه ردیف کردن دندان ها را ارتودنسی دانست و افزود: گاهی اوقات برای تغییر ظاهر دندان می‌توان با دادن تراش به دندان و قرار دادن موادی خاص روی آن، به این هدف رسید؛ اما این کار در شرایط خاص انجام می‌شود. یا شاید بیمار ارتودنسی را نمی‌پسندد. برخی دندانپزشکان با وجود اختلافات بیشتر هم این روش را انتخاب می‌کنند که البته این روش، مضراتی هم دارد.
این متخصص ارتودنسی در مورد کاربردهای درمانی ارتودنسی گفت: اول این که باید دو فک روابط مناسبی با هم داشته باشند تا فرد بتواند خوب غذا بجود. معمولا آنچه در سنین پایین‌تر شایع‌تر است و نیاز به درمان دارد، تنگی فک بالاست که با استفاده از یک پلاک ساده در کوتاه‌مدت درمان می‌شود و افزایش عرض فک بالا، هم فضای کافی برای رویش دندان ایجاد می‌کند هم رابطه دندان‌های فک بالا و پایین را مناسب می‌کند. 
وی ادامه داد: در مورد دیگری که اهمیت دارد، ممکن است فک پایین عقب‌تر باشد که این مورد اگر در زمان مناسب، یعنی قبل از بلوغ با یک پلاک ساده یک فکی یا دو فکی درمان شود، حتما این که تناسب در فک ایجاد شود، وجود دارد. در این صورت فرد از نظر عملکردی تا آخر عمر شرایط خوبی دارد و ظاهرش بهبود می‌یابد.
صادقی با بیان اینکه ارتودنسی، رشد فکی را هم تحریک می‌کند، تاکید کرد: این نوع درمان با نقشی که دارد، در محدوده خاص باعث رشد فک جلو می‌شود. البته این مساله در شرایط خاص و بیمار خاص و با مهارت خاص امکان‌پذیر است.
وی در پایان اظهارداشت: مردم برای انجام درمان‌های ارتودنسی به مراکز دانشگاهی که دانشجوی دندانپزشکی یا دستیاران دندانپزشکی تربیت می‌کنند مراجعه نمایند، چراکه فعالیت این دانشجویان توسط اساتید هدایت می‌شود و کار آنها مطمئن است. در غیر این صورت می‌توانند به مطب متخصص ارتودنسی مراجعه کنند.






تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن