تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799064370




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران و ویتنام؛ تلاش برای توسعه مناسبات تجاری در پسابرجام


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ایران و ویتنام؛ تلاش برای توسعه مناسبات تجاری در پسابرجام
برگزاری نهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ویتنام فرصتی برای توسعه مراودات رو به گسترش اقتصادی دو کشور است، فرصتی که با اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک افق روشنی برای آن متصور است.
روز نو : برگزاری نهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ویتنام فرصتی برای توسعه مراودات رو به گسترش اقتصادی دو کشور است، فرصتی که با اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک افق روشنی برای آن متصور است.


به گزارش روز نو ، روابط دیپلماتیک ایران و ویتنام از سابقه 45 ساله برخوردار است، با این حال سفر مقام های عالیرتبه دو کشور در ماه های گذشته اوج این مناسبات بود.
دو کشور ظرفیت زیاد و همچنین اشتراکات فرهنگی فراوانی برای توسعه مناسبات خود دارند.ویتنام عضو سازمان تجارت جهانی است و 12 توافق توسعه تجارت آزاد با سایر کشورها امضا کرده است.
این کشور سیاست باز و همگرایی به سمت همکاری های اقتصادی و تجاری را با کشورهای منطقه و جهان در دستور کار خود دارد.
به گفته «نوین سون کونگ» وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام، حجم اقتصاد ویتنام سالیانه 20 میلیارد دلار است و توسعه روابط اقتصادی با ایران به حجم سالیانه 2 میلیارد دلار در کوتاه مدت را در دستور کار دارد.
این مقام مسئول ویتنامی که برای شرکت در نهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ویتنام به کشورمان سفر کرده بود، گفت: نتیجه مثبت امضای توافق ایران و 1+5 فرصت خوبی برای توسعه همکاری های ایران با سایر کشورهای جهان است که رشد 4.5 درصدی تولید ناخالص داخلی ایران در سال 2016 یکی از این دستاوردها بود که جای خوشحالی دارد.
به گزارش ایرنا، در این اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی، تفاهم نامه همکاری ایران و ویتنام با حضور «محمدرضا نعمت زاده» وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان و «نوین سون کونگ» وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام امضا شد.
در این مراسم نعمت زاده خواستار تسریع در برقراری روابط بانکی بین دو کشور و همچنین طراحی و آماده سازی نقشه راه همکاری های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دو کشور در 2 ماه آینده شد.
به گفته این مقام مسئول، حضور وزارت نفت ویتنام در میدان «دانان» و همچنین حضور یک شرکت دیگر از این کشور در منطقه آزاد قشم می تواند نویدی برای توسعه مناسبات اقتصادی دوجانبه باشد.
نعمت زاده خواستار حضور فعالان اقتصادی دو کشور در نمایشگاه های بین المللی این کشورها و همچنین راه اندازی تارنمایی برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور به سه زبان فارسی، ویتنامی و انگلیسی شد.
در همین پیوند «مجتبی خسروتاج» رئیس سازمان توسعه تجارت ایران به ایرنا گفت: ویتنام با وجود فاصله بسیار دور از ایران، اما نیازمند کالاهای ایرانی است.
به گفته این مقام مسئول، در حالی که سال 92 صادرات غیرنفتی کشورمان به این کشور آسیای شرق دور 185 میلیون دلار بوده، اما در چند سال گذشته رشدی قابل توجه داشته و پارسال به 395 میلیون دلار افزایش داشته است.
خسروتاج با اشاره به تنوع کالاهای صادراتی به ویتنام، اظهار داشت: کالای پتروشیمی، فلزی، غذایی و محصولات ساختمانی، عمده صادرات به این کشور را تشکیل می دهند که بخصوص در سه سال گذشته رشدی چشمگیر داشته است.
وی با یادآوری واردات برنج از ویتنام در سالیان گذشته، خاطرنشان کرد: امروز اما از آنجایی که وزارت بهداشت هنوز مزراع این کشور را تایید نکرده، واردات برنج از سوی وزارت جهاد کشاورزی و سایر واردکنندگان انجام نمی شود، اما ویتنامی ها در پی بهبود تراز تجاری خود با ایران با انجام صادرات برنج هستند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآوری کرد: سال گذشته مجموع صادرات ویتنام به جمهوری اسلامی ایران 40 میلیون دلار بوده و بر این اساس حتی بدون احتساب صادرات نفت، تراز تجاری کشورمان در قبال این کشور مثبت است.


** توسعه روابط بانکی
وی با اشاره به برگزاری نهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ویتنام که 25 تیرماه گذشته در تهران برگزار شد، تصریح کرد: توسعه همکاری ها و مراودات بانکی، نخستین خواسته ایران از طرف ویتنامی بود.
خسروتاج ادامه داد: تحقق این مهم به شرکت های مهندسی کشورمان در ارائه خدمات فنی و مهندسی بویژه برای حضور در مناقصه های آن کشوردر عرصه سدسازی ها و تصفیه آب و اخذ ضمانتنامه های مورد نیاز کمک خواهد کرد.


** افزایش همکاری های شیلاتی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به شیلات به عنوان دیگر محور توسعه همکاری های دو کشور، خاطرنشان کرد: قادر به صادرات انواع و اقسام ماهی های دریایی که در ایران بازارپسندی یا خوراک ندارند، به ویتنام هستیم.
وی با بیان صادرات این محصولات در سال گذشته به ویتنام، تصریح کرد: باید در بخش های قرنطینه های دامی و نباتی و مقرراتی که برای مبادلات این نوع کالاها مورد نیاز است به تفاهم مشترک برسیم که با برگزاری جلساتی بین تیم های فنی دو کشور در دست پیگیری است.
خسروتاج از ارائه پیشنهادی به طرف ویتنامی برای توسعه مناسبات اقتصادی با موافقتنامه تجارت ترجیحی خبر داد و گفت: مقرر شده کار با تعدادی از اقلام به صورت تعرفه های تجارت ترجیحی آغاز شود و در آینده به سمت تجارت آزاد برویم.
به گزارش ایرنا، برقراری تعرفه تجارت ترجیحی بین کشورها که معمولا با کاهش تعرفه واردات و حقوق گمرکی همراه است، یکی از روشهای مهم برای گسترش مبادلات تجاری و رونق اقتصادی محسوب می شود.
دراین روش براساس توافقی که بین دولت ها صورت می گیرد، تعدادی از کالاهای مهم و اصلی از کاهش و یا تخفیف عوارض گمرکی برخوردار می شوند. 
این اقدام موجب می شود کالا با قیمت مناسبتری به بازار هدف برسد و قدرت رقابت پذیری آن بیشتر شود.
به گفته خسروتاج، ویتنام از معادن غنی بوکسیت به عنوان مواد اولیه تولید آلومینیوم برخوردار است که پیشنهاد کردیم در تولید آلومینیا در ویتنام و پس از آن در تولید آلومینیوم در کشورمان سرمایه گذاری مشترک داشته باشیم.
وی در عین حال، تسهیل در صدور ویزا و توسعه توریسم و گردشگری بین دو کشور را از دیگر توافق های انجام شده برشمرد.
به گزارش ایرنا، جمهوری سوسیالیستی ویتنام که با نام رایج ویتنام معروف است، کشوری واقع در جنوب شرقی آسیا و پایتخت آن هانوی است. ویتنام با جمعیتی حدود 90 میلیون نفر و وسعتی افزون بر 329 هزار کیلومتر مربع یکی از کشورهای تابعه بلوک شرق و اقتصاد کمونیستی است که در سال های اخیر و بویژه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی تلاش موثری برای آزاد سازی اقتصاد خود به خرج داده و پس از حدود 11 سال گفت وگوی سخت با اعضای سازمان جهانی تجارت (WTO)، از سال 2007 به این سازمان پیوسته‌ است.


منبع: ایرنا


تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن