تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر شما باد رجوع به كتاب خدا (قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872123998




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ولایتی: هیچ راهی بر روی ما بسته نیست/ تصمیم‌‌های لازم و قدرتمندانه‌ای اتخاذ خواهیم کرد


واضح آرشیو وب فارسی:الف: ولایتی: هیچ راهی بر روی ما بسته نیست/ تصمیم‌‌های لازم و قدرتمندانه‌ای اتخاذ خواهیم کرد

تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۹
[ولایتی]عضو هیئت نظارت بر برجام در واکنش به تصویب تحریم‌های جدید مجلس نمایندگان آمریکا علیه ایران گفت: همه گزینه‌ها پیش روی ماست و تصمیم‌های لازم، مقتضی و قدرتمندانه‌ای را اتخاذ خواهیم کرد. به گزارش ایسنا، علی اکبر ولایتی در ارتباط تصویری با بخش خبری 21 شبکه یک سیما در پاسخ به این پرسش که هدف آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران چیست؟ افزود: آنچه آمریکایی‌ها انجام دادند برای ما ناشناخته نیست. آقای ترامپ هم در سیاست داخلی و هم خارجی خود، روشی را در پیش گرفته است که در نهایت به ضعف آمریکا هم در داخل و هم در صحنه بین المللی منجر خواهد شد. وی ادامه داد: ترامپ با این کارش با دنیا درافتاده است،  فقط روسیه، ایران و کره شمالی مخاطب مستقیم آمریکایی‌ها نیستند؛ بلکه آنها توقع دارند اروپایی‌ها از آنها تبعیت کنند اما اروپایی ها موضع گرفتند و از آمریکا تبعیت نمی‌کنند و این موضوع منجر به شکاف در غرب خواهد شد. ولایتی گفت: همان بی‌حساب و کتابی که در سیاست داخلی ترامپ است، در سیاست خارجی‌اش هم وجود دارد و جواب نمی دهد. عضو هیأت نظارت بر برجام افزود: اگر آمریکایی‌ها تصور می کنند که نفوذ غیرقانونی و نامشروع از دست رفته آنها در منطقه با این حرف‌ها احیا می شود احیا نخواهد شد و نفوذ آن‌ها در منطقه رو به زوال است. ولایتی افزود: اگر آنها تصور می‌کنند ایران با یک تشر یا فشار آمریکا تسلیم آنها می‌شود اشتباه می‌کنند زیرا قطعاً ایران مانند برخی کشورهای منطقه نیست که با یک تشر آمریکا تسلیم باج خواهی آنها شود. وی با تاکید بر اینکه در کمیته نظارت بر برجام تصمیمات لازم، مقتضی و قدرتمندانه‌ای را اتخاذ خواهیم کرد، اضافه کرد: دستمان در حوزه‌های مختلف باز است به طوری که در عین اینکه برجام را به هم نمی‌زنیم اما می‌توانیم اقداماتی را انجام دهیم که حکایت از اقتدار رو به افزایش هسته‌ای ما خواهد بود بدون اینکه برجام را نقض کنیم. ولایتی افزود: تجربه گذشته نشان داده است و آمریکایی‌ها بدانند که همه گزینه‌ها برای جمهوری اسلامی ایران روی میز است. وی با اشاره به نقض عهد گذشته غربی‌ها در مقابل جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: آمریکا و غربی‌ها از ما خواستند که مدت کوتاهی همه کارهای هسته‌ای را متوقف کنیم و ما هم متوقف کردیم اما اینها قول سه ماه داده بودند، اما بیش از دو سال طول کشید؛ بعداً جمهوری اسلامی تصمیم گرفت و فعالیت های هسته ای خود را از سر گرفت. عضو هیأت نظارت بر برجام افزود: بنابراین هیچ راهی بر روی ما بسته نیست، اما متناسب با تدابیری که در کشور اتخاذ خواهد شد، تصمیم درست را اتخاذ خواهیم کرد. ولایتی تاکید کرد: همه گزینه ها پیش روی ماست و متناسب با استقلال و اقتدار ایران تصمیم گرفته خواهد شد.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن