محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829466152
وزیر علوم یکی از گزینههای تغییر در کابینه
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
وزیر علوم یکی از گزینههای تغییر در کابینه
روز نو : انتخاب وزیر علوم چالش جدی دولت دوازدهم است. چالشی که مجلس نیز در عمیقتر شدن آن شریک است. معرفی دو نامزد از سوی حسن روحانی در دولت یازدهم و موافقت نکردن نمایندگان مجلس قبل با گزینههای پیشنهادی دولت باعث شد تا سختگیریها درباره انتخاب وزیر علوم به مجلس دهم هم کشیده شود. مهرماه سال 92 بود که فرجيدانا بهعنوان وزير پيشنهادي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري معرفي شد. پيش از فرجيدانا، جعفر ميلي منفرد براي تصدي اين وزارتخانه به مجلس معرفي شده بود که موفق به اخذ رأي اعتماد از مجلس نشد. درحاليکه پيشتر پيشبيني ميشد جعفر توفيقي، پس از دو ماه سرپرستي وزارت علوم براي تصدي وزارت معرفي شود، فرجيدانا براي اين سمت به مجلس معرفي شد.
فرجيدانا در آبان 92، توانست با ۱۵۹ رأي موافق، ۷۰ رأي مخالف و ۳۲ رأي ممتنع، رأي اعتماد نمايندگان براي وزارت علوم را به دست آورد. هرچند طولي نکشيد که به خاطر مسئله بورسيهها و فشار اصولگراها عليرغم حمايت روحاني استيضاح و از وزارت علوم برکنار شد. پس از آن محمدعلي نجفي چند مدتي سرپرستي وزارت علوم را به عهده گرفت تا گزينه جديدي براي اين وزارت معرفي شود که به دنبال آن محمد فرهادي براي وزارت علوم معرفي شد. در دوره محمد فرهادي تحولات آنچناني در حوزه علوم و تحقيقات در طول اين دوره رخ نداد و نقدهاي جدي به عملکرد او وارد بود.
انفعال در مقابل فشارهاي سياسي، نارضايتيها در مجموعه تشکلهاي دانشجويي، بيتوجهي به وضعيت پرديسهاي پولي، بحران فروش پاياننامه، مقاله و... گوشهاي از موضوعات فراموش شده در اين دوره است. درحالحاضر که روحاني در حال مشخص کردن ليست وزراي پيشنهادي به مجلس است، سؤال در مورد وزير علوم اين است که باتوجه به شاخصههاي وزارت علوم، آيا ميتوان نسبت به حضور مجدد او در رأس اين وزارتخانه اميدوار بود؟ عملکرد او در حوزههاي مختلف وزارت علوم تا الان چطور بوده است؟8 هزار نفر همراه با نجات دانشگاهبه دنبال انتقادات وارد شده به وزير علوم دولت يازدهم، جمعي از دانشجويان کمپيني با عنوان نجات دانشگاه به راه انداختند. دانشجوياني که در راهاندازي اين کارزار مطالبه محور نقش دارند، درواقع حاميان رئيس دولت دوازدهم در انتخابات رياستجمهوري اخير بودند و حالا از حسن روحاني ميخواهند به دغدغههايشان براي انتخاب وزيري شايسته براي نشستن بر مسند وزارت علوم توجه کند.
اين کمپين با تکيه بر مطالبات دانشجويان و با رويکردي انتقادي توسط جمعي از دانشجويان دغدغهمند در حوزههاي مختلف براي بهبود وضع دانشگاه تشکيل شده است اين کمپين نامهاي خطاب به رئيسجمهوري نوشته که ضمن بيان انتقادات به عملکرد دولت در حوزه وزارت علوم خواستار تغييرات اساسي در سطوح مديريتي اين وزارتخانه شدهاند. تا اين لحظه تعداد حاميان نجات دانشگاه به هشت هزار نفر رسيده است که علاوه بر دانشجويان تعدادي از استادان نيز حامي اين کمپين شدهاند.
در بخشي از اين نامه آمده است: «در دولت يازدهم بسياري از برنامهها و سخنرانيها بهدليل مداخله نهادهاي فراقانوني لغو شد و جمع زيادي از فعالين دانشجويي احضار شدند؛ حال آنکه وزير محترم و معاونين ايشان حتي يکبار به اين روندها واکنش قاطعي نشان ندادند و در اکثر موارد رؤساي دانشگاهها نيز به تاسي از وزير، همصدايي با سرکوبگران را بر ايستادگي ترجيح دادند. اکنون وقت بازگشت به قانون است تا با بهرهبرداري از ظرفيتهاي قانوني و تکيه بر پشتوانه مردمي، دست مداخلهجويان بروندانشگاهي که خود را قيم هر چيزي در اين کشور ميدانند از محيط امن و علمي دانشگاه قطع شود و با حضور مديراني شجاع، توانمند و مقتدر در جايگاه رؤساي دانشگاهها، پرونده دخالت نهادهاي غيرمرتبط و موازي در دانشگاه براي هميشه بسته شود.»بيتوجهي به مشکلات صنفيدر اين دوره فضاي امنيتي از دانشگاه برداشته شد و آرامش تا حدودي به دانشگاه بازگشت. هرچند شايد فعاليتهاي جدي دانشجويي در دانشگاه شکل نگرفته باشد اما بسياري از تشکلهاي دانشجويي مجوز فعاليت گرفتند و فضاي سنگيني که در هشت سال فعاليت دولت احمدينژاد بر سايه دانشگاه بود از بين رفت. اگر فضاي دانشجويي در اين دوره بهتر يا دلخواه نشده، از گذشته بهتر يا در آن سطح باقي نمانده است.
علاوهبراين فضاي دانشگاهها براي فعاليت تشکلهاي دانشجويي در دوره روحاني نسبت به دوره گذشته نهتنها بستهتر نشده، بلکه بازتر نيز شده است اما همچنان محدوديتهايي وجود دارد که دانشجويان را بر آن داشت تا مطالبهگرانه از روحاني حمايت کنند. برخوردهاي انضباطي، مشکل در برگزاري برنامهها، نشستها و... از مشکلاتي بود که در اين دوره پيش آمد. وضعيت شوراهاي صنفي اما در شرايط خوبي نبود؛ تجمعات و اعتراضات صنفي از وضعيت خوابگاهها تا افزايش قيمت خدمات دانشجويي در بيشترين ميزان خود بود که کمکاري سازمان دانشجويان را در پي داشت.
سازماني که مسئوليت پيگيري مشکلات دانشجويان را دارد و در اعتراضات و تجمعات دانشجويي آخرين نفر براي پيگيري و بررسي مشکلات دانشجويان، نماينده اين سازمان بود. اين عوامل نشاندهنده آن است که دولت يازدهم نتوانسته است قشر دانشگاهي جامعه را در راستاي سياستهاي خود به نحو ايده آل همراه کند.
علاوهبراين يکي از مهمترين نقدها به وزارت علوم را بهآشفتگي در برگزاري کنکورها از کارشناسي تا دکترا دانست. در اين دوره کنکور در دورههاي کارشناسي، ارشد و دکترا در وضعيت نابساماني قرار داشت و حاشيههاي زيادي را به وجود آورد. يکي ديگر از چالشهاي اساسي دوره فرهادي ماجراي پرونده بورسيهها بود که بدون هيچ نتيجهاي بسته شد.پروندهاي که بدون نتيجه بسته شدماجراي پرونده بورسيهها از آنجا آغاز شد که مجتبي صديقي، رئيس سازمان امور دانشجويان اعلام کرد، دانشجوياني که از سال 1385 تا 1392 به خارج اعزام شدهاند، شرايط اعلام شده در فراخوان را نداشتند و در تبديل وضعيت بورس خارج به داخل ،وزارت علوم دولت قبل غيرقانوني عمل کرده است. پس از اين عبارتي با عنوان «سه هزار دانشجوي بورسيه غيرقانوني» در برخي رسانهها مطرح شد، همزمان اسامي حدود 750 نفر از دانشجويان بورسيه شده با عنوان «بورس شدههاي غيرقانوني» در شبکههاي اجتماعي منتشر شد ولي مسئولان وزارت علوم اسامي منتشر شده را غيراستناد خواندند.
پس از ورود مجلس به پرونده بورسيهها و برگزاري جلسات متعددي در کميسيون آموزش و تحقيقات اين پرونده به کميسيون اصل 90 مجلس کشيده شد. پس از استيضاح فرجيدانا و مخالفت مجلس با حضور مجدد او در دولت، محمدعلي نجفي مسئوليت سرپرستي وزارت علوم را بر عهده گرفت و مسئول پيگيري پرونده بورسيهها شد. پس از برگزاري جلسات متعدد با کميسيونهاي مختلف مجلس و ديوان محاسبات وزارت علوم آبان ماه در اطلاعيهاي، آماري رسمي از دانشجويان بورسيه مطرح کرد.
در اين اطلاعيه تنها 36 نفر بهدليل ارائه اطلاعات غلط از ادامه تحصيل محروم شدند. در نهايت و پس از کش و قوسهاي فراوان فرهادي، وزير علوم در شهريورماه سال گذشته از بسته شدن اين پرونده خبر داد. مسئله دانشجويان بورسيه مشکلي است که درحالحاضر بسياري از دانشجويان بورسيه با آن مواجه هستند و مسئولان سازمان امور دانشجويان نيز به آن اشاره ميکنند. هنوز پرونده برخي دانشجويان بورسيه در محاکم قضايي در حال بررسي است و اين پرونده بدون هيچ نتيجهاي از سمت فرهادي تمام شده فرض شد.لايحهاي که بازدارنده نيستبحث درباره دانشجويان بورسيه طي سال گذشته باعث مشغول شدن فضاي دانشگاهي به حاشيه و ايجاد اضطراب در بين دانشجويان و خانوادههاي آنان شد. اين ماجرا عليرغم وعده مسئولان براي نهاييشدن نتيجه تا پايان سال ۹۳، به سال ۹۴ کشيده شد.
تا اينکه پايان فروردينماه کميسيون اصل ۹۰ اعلام کرد بهجز ۳۰ مورد، بقيه بورسيهها قانوني بوده است اما وزارت علوم با بيتوجهي، يک هفته بعد طي اعلاميهاي ۳۹ نفر را از تحصيل محروم و بيش از ۸۰۰ نفر را مشمول ادامه تحصيل با هزينه شخصي و بازگرداندن هزينههاي پرداختي به خزانه کرد. در نهايت کميتهاي جهت رسيدگي فوري به اين موضوع بين نمايندگان کميسيون اصل ۹۰ و وزارت علوميها تشکيل شده که آن هم پس از گذشت چند ماه هنوز خروجي خاصي نداشته است.
براساس قانون اعزام و آييننامههاي اجرايي اين قانون، تمام اختيارات بورسيهها به شوراي بورس و وزير علوم واگذار شده است. گفتني است کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس درخواست تحقيق و تفحص در رابطه با بورسيهها از سال ۱۳۶۸ تاکنون را داده است که خود نشانگر ايرادات موجود در قوانيني است که امکان بورسهاي نامعقول را فراهم ميآورد. به نظر ميرسد باز بودن دست وزير علوم تا جايي که هر تصميم او مبنيبر بورس افراد، قانوني لحاظ شود، نياز به بازنگري دارد.
در کنار اين موضوع مسئله پيگيري لايحه برخورد با تقلب در آثار علمي است. در سالهاي اخير تقلب علمي ضررهاي زيادي به بدنه علمي آموزشي کشور وارد کرده؛ تا جايي که آگهي فروش مقاله و پاياننامه اطراف همه دانشگاهها ديده ميشود.
لايحه برخورد با تقلب علمي بالاخره در مجلس تصويب شد و بنا بر مصوبه نمايندگان مجلس، متقلبان، خريداران و فروشندگان پاياننامهها تا سقف ۵۵ميليون تومان جريمه مالي خواهند شد. هرچند در کارآمدي اين قانون هم ترديد وجود دارد و تا زماني که اطلاعات علمي کشور بهطور شفاف در دسترس محققان قرار نگيرد، زمينه تقلب در نظام علمي وجود خواهد داشت و اين قانون بازدارنده نخواهد بود.باز گذاشتن دست بازنگران علوم انسانيآنچه در عملکرد محمد فرهادي در وزارت علوم در حوزه بازنگري در علوم انساني باقي ماند، باز گذاشتن دست بازنگران بود. بازنگران در علوم انساني در دولت يازدهم عمدتا چهرههاي دانشگاهي نزديک به اردوگاه اصولگرايان بودند که در صدر آنها غلامعلي حداد عادل حضور داشت. آنچه عملکرد محمد فرهادي را در اين حوزه منفي ميکند عدم نظارت بر کار آنها بود. درواقع بازنگري در علوم انساني از سوي سياسيون با آن چيزي که بدنه دانشگاه به آن نظر دارند، متفاوت است.
به اين معنا که بدنه دانشگاه در انديشه نوسازي منابع و سرفصلهاي دانشگاهي با توجه به عرف مرسوم در دنياست اما بازنگران علوم انساني سعي در غربيزدايي اين سرفصلها و منابع دارند. نمود اين بيتوجهي به آنچه در ميان بازنگران علوم انساني ميگذرد و فرهادي از آن غافل بود در نامه گروهي از جامعهشناسان به رئيسجمهوري قابل رؤيت است.
بهطوريکه در بهمن ماه سال 1395 تهيه پيشنويس برنامه جامعهشناسي در دوره کارشناسي ازسوي شوراي تحول در علومانساني با واکنش جامعهشناسان ايراني همراه شده و آنها نامهاي سرگشاده به رئيسجمهوري نوشتند و از رئيسجمهوري نسبت به ناديده گرفتن بدنه دانشگاه در جريان بازنگري علوم انساني اينگونه انتقاد کردند: «فرايند بازنگري و تدوين برنامه آموزشي و برنامه درسي رشتههاي موردنظر شوراي تحول جز با مشارکت استادان کشور و همراهي وزارت علوم ميسر نبوده و از اين طريق است که از اتفاق و اعتبار کافي برخوردار خواهد شد.» اين وضعيت يکي از نکات انتقاد برانگيز در کارنامه فرهادي است. حتي همراهي او با غلامعلي حداد عادل بدون درنظرگرفتن نظرات در بدنه دانشگاه نيز در اين فرايند فضاي انتقادبرانگيزي را ايجاد کرد.پيشرفت ديپلماسي علمي در سايه توافقديپلماسي علمي و تبادل علمي با ديگر کشورها ازجمله مسائلي بود که در دوره فرهادي به آن توجه شد و در سايه رفع تحريمها جان گرفت. اتفاقي که بيش از آنکه متأثر از سياستهاي وزارت علوم باشد، ناشي از فضاي باز ايجاد شده پس از تحريمهاي بينالمللي بود. همکاري با مراکز علمي و دانشگاههاي کشورهاي مختلف عليرغم تبادل علم و تکنولوژي تا حدودي توانست به جذب بيشتر دانشجويان خارجي و استفاده از تجربيات ساير کشورها در حوزه سياستگذاري و اجرائيات علم و فناوري منجر شود.
يکي از اقدامات مثبت وزارت علوم ميزباني اولين اجلاس وزراي علوم و فناوري کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد بود که هدف از برگزاري اين نشست سياستگذاري کلان علم و فناوري در کشورهاي عضو جنبش غيرمتعهدها و توسعه ديپلماسي علم و فناوري عنوان شد. آمريکا، آلمان و ژاپن از اولين کشورهايي بودند که با جذب دانشجويان خارجي، تبادل استاد و دانشجو و همچنين انجام تحقيقات و فعاليتهاي علمي مشترک با ديگر کشورها، آغازکننده تبادل علم و ديپلماسي علمي بودند.
در اين سياست هم کشورهاي توسعهيافته با استفاده از ظرفيتهاي دانشجويي کشورهاي در حال توسعه به اهداف خود ميرسند و هم کشورهاي در حال توسعه با مشارکت بيشتر توان علمي خود را تقويت ميکنند. با توجه به اينکه ديپلماسي علمي به رشد علم کمک ميکند اما نظراتي وجود دارد که ما بايد حداکثر استفاده را از علم ديگران ببريم.
در صورتي که ما بايد بتوانيم توليد علم کنيم و اين جريان يک سويه را به رابطهاي دو سويه تبديل کنيم. به عبارت ديگر، توافق ايران با کشورهاي1+5 تا حدودي توانست تأثير مثبتي بر حوزههاي علمي و آموزشي بگذارد اما وزارت علوم ميتوانست با بهرهگرفتن از تجربه کشورهاي موفقي چون چين، آلمان و... دراينزمينه و پرورش داخلي کيفيت علم، کارکرد بهتري از اين نوع ديپلماسي ارائه دهد.راه کجي که به مقصد نرسيديکي ديگر از مسائل و مشکلات، وضعيت مبهم رياست دانشگاهها و انتخاب پشت سر هم سرپرست بهجاي سرپرست بود که موجب شد ۳۴ دانشگاه و مؤسسه آموزشي کشور مدت زيادي بدون رئيس اداره شوند. اين درحالياست که طبق قانون، حداکثر بازه حضور هر سرپرست در دانشگاه سه ماه است و در شرايطي ممکن است براي يک دوره ديگر و در مجموع به اندازه ۶ ماه تمديد شود و بيش از اين، يک دانشگاه نبايد با سرپرست اداره شود.
اين اوضاع تا مرحلهاي پيش رفت که اعتراضات فراواني از طرف اعضاي شورايعالي انقلاب فرهنگي و نمايندگان مجلس شنيده ميشد. اين ماجرا نيز به سال ۹۴ کشيده شد و بالاخره اوايل خردادماه بود که شورايعالي انقلاب فرهنگي کميته انتخاب رؤساي دانشگاهها را تشکيل داد که پنج عضو داشت و قرار بر اين شد که اين افراد پس از بررسي صلاحيت افراد براي رياست روي اشخاص اجماع کنند.
از فوايد تشکيل کميته اين بود که موجب شد شورايعالي انقلاب فرهنگي به مباحث اساسيتري بپردازد و انتخاب رؤساي دانشگاه را از دستور کار اصلي خود خارج کند. انتقاداتي هم در ميان اعضا به ترکيب کميته وارد ميشد که بيشتر عطف به ترکيب افراد و سهم بيشتر دولتيها در اين کميته بود. سرانجام اعضاي اين کميته، حدود 36 دانشگاه را با تأخير انتخاب کردند. درواقع فرجيدانا به فرايند دموکراتيک براي انتخاب رؤساي دانشگاه وفادار بود اما فرهادي اين راه را ادامه نداد و به مقصد نرسيد.
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
تذکر نمایندگان مجلس به وزیر علوم درباره علت ورود به تغییر اساسنامه دانشگاه پیام نور
تذکر نمایندگان مجلس به وزیر علوم درباره علت ورود به تغییر اساسنامه دانشگاه پیام نورتاریخ انتشار يکشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۳ ۴۴ نمایندگان محلات و اراک در تذکری به وزیر علوم خواستار توضیح درمورد علت ورود به تغییر اساسنامه دانشگاه پیام نور شدند به گزارش فارس تذکرات کتبی نمایندگانتاجرنیا: دوسوم کابینه تغییر کند/ جلودارزاده: کابینه دوازدهم وزیر زن ندارد
تاجرنیا دوسوم کابینه تغییر کند جلودارزاده کابینه دوازدهم وزیر زن ندارد علی تاجرنیا با بیان اینکه رویکرد اصلاحطلبان به دولت دوازدهم حمایت است نه سهمخواهی گفت دو سوم دولت یازدهم باید تغییر کند آفتابنیوز یک نماینده مجلس ششم تاکید کرد سرنوشت چهار سال آینده نیز تا حدود بسیکی از الزامات کابینه بعدی، تغییر کامل تیم اطلاعرسانی دولت است
یکی از الزامات کابینه بعدی تغییر کامل تیم اطلاعرسانی دولت است روز نو یک استاد دانشگاه و کارشناس رسانه با تأکید بر ضرورت تغییر تیم اطلاعرسانی دولت گفت یکی از الزامات کابینه بعدی روحانی این است که تیم اطلاعرسانی دولت بهصورت کامل تغییر کند البته آقای روحانی هم در مصاحبههایسرنوشت نامشخص وزیر کشور در کابینه دولت دوازدهم/ اصلاح طلبان بدنبال تغییر رحمانی فضلی
سرنوشت نامشخص وزیر کشور در کابینه دولت دوازدهم اصلاح طلبان بدنبال تغییر رحمانی فضلیبخش سیاسی الف 2 مرداد 96تاریخ انتشار دوشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ ۴۷ وزارت کشور یکی از کلیدی ترین وزارتخانه ها در جمهوری اسلامی ایران می باشد از دلایل اهمیت آن می توان به برگزاری انتخابات و تکمکابینه نیوزیلند ترمیم شد/ تغییر وزیر خارجه
کابینه نیوزیلند ترمیم شد تغییر وزیر خارجه کوالالامپور - ایرنا - دولت نیوزیلند حدود سه ماه بعد از در دست گرفتن قدرت توسط بیل انگلیش روز دوشنبه تغییرات عمده ای در کابینه انجام داد و ترمیم شد به گزارش ایرنا بیل انگلیش نخست وزیر نیوزیلند گری برونلی را به عنوان وزیر امور خارجه45 میلیارد ریال اعتبار ره آورد سفر وزیر علوم به اسدآباد
45 میلیارد ریال اعتبار ره آورد سفر وزیر علوم به اسدآباد همدان - ایرنا - اختصاص 45 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه عمرانی دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی ره آورد سفر امروز وزیر علوم تحقیقات و فن آوری به اسدآباد است به گزارش ایرنا وزیر علوم تحقیقات و فناوری عصر شنبه از دانشگاه سیمعاون وزیرعلوم: ادعای بیکاری 35 درصد از فارغ التحصیلان غلط است
درپاسخ به یک نامزد ریاست جمهوری معاون وزیرعلوم ادعای بیکاری 35 درصد از فارغ التحصیلان غلط است تهران-ایرنا- معاون آموزشی وزیرعلوم تحقیقات و فناوری با اشاره به گفته یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری مبنی بر اینکه 35 درصد از فارغ التحصیلان کشور بیکار هستند گفت این رقم غلط است آمامعاون وزیر علوم: تایید 2300 رشته محل دانشگاه آزاد را تکذیب میکنم
معاون وزیر علوم تایید 2300 رشته محل دانشگاه آزاد را تکذیب میکنم معاون آموزشی وزیر علوم با تاکید بر اینکه آمار رشته محلهای جدید دانشگاه آزاد فردا اعلام خواهد شد گفت اطلاعات اولیه رشتهمحلهای جدید این دانشگاه ظرف ۴۵ روز آینده مورد بررسی قرار میگیرد در صورتی که شورای گسترش آمردم مشروط به روحانی رای دادند/ تغییر وزیر کشور و مدیران استانی لازم و ضروری است/ وزرای مسن اما موفق باید بمان
گیل نگاه آواربرداریها از مشکلات به جا مانده همچنان ادامه دارد اگرچه سکانس اول با همه فراز و نشیبهایش به پایان رسیده است و روحانی با بحرانهای کمتری در دولت دوازدهم روبروست اما بدون تردید جاده پیش روی او صاف و هموار نخواهد بود از سویی او علاوه بر وعدهها با مطالبات بیشماری در7 وزیر کابینه یازدهم در کمیسیونهای تخصصی
7 وزیر کابینه یازدهم در کمیسیونهای تخصصی وزرای بهداشت نیرو کشور دفاع صنعت آموزش و پرورش و کار هفته آینده برای پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان و مرور آخرین اخبار و تحولات در کمیسیونهای تخصصی مجلس حضور مییابند آفتابنیوز کمیسیونهای تخصصی مجلس هفته آینده جل-
گوناگون
پربازدیدترینها