تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشبخت كسى است كه سراى باقى را كه نعمتش پايدار است بر سراى فانى كه عذابش بى‏پاي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871465525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنگنه: مجلس تصویب کرد متن قراردادها منتشر نشود/ یا قانون را عوض کنید یا وزیر را


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: زنگنه: مجلس تصویب کرد متن قراردادها منتشر نشود/ یا قانون را عوض کنید یا وزیر را


وزیر نفت گفت: اگر تحریمی اتفاق بیافتد؛ ما هیچ پرداختی به توتال نمی کنیم؛ تا زمانی که تولید میدان آغاز شود.


به گزارش مهر؛ بیژن زنگنه امشب در گفتگوی ویژه خبری شبکه یک سیما افزود: شرکت نفت اجازه داشت در قرارداد توتال تا ۵۰ درصد تعهد درآمدی برای کنسرسیوم قایل شود؛ اما سهم کنونی ۱۴ درصد است و نیازی به آن کار نداشتیم.


وی افزود: اگر تحریمی اتفاق بیافتد؛ ما هیچ پرداختی نمی کنیم. تا زمانی که تولید میدان آعاز شود. ما هیچ پرداختی جز از محل تولید مخزن نخواهیم داشت. اگر تولید به هر دلیلی متوقف شود، بازپرداخت متوقف می شود.


زنگنه در این برنامه تلوزیونی با بیان اینکه قرارداد توتال یک نوع سرمایه گذاری خارجی است که دو میلیارد فوت مکعب گاز غنی در روز تولید می کند گفت: در مرحله اول ۲.۵ میلیارد دلار  هزینه دارد که در بازه زمانی سه سال و نیم باید به تولید اولیه برسد. این در حالی است که فازهای پارس جنوبی کم کم شروع به افت تولید می کنند؛ مهم این است که فشار را سر چاه ها نگه داریم که بتوانیم تولید را به خشکی برسانیم؛ برای این که فشار را سر چاه نگه داریم، یک سازه در دریا ساخته می شود که ۲۰ هزار تن وزن دارد این ۲۰هزار تن یک سرمایه گذاری جدی می خواهد که الان برای این فاز در حال انجام است؛ ما نه تنها برای این فاز احتیاج به این سازه داریم بلکه برای باقی فازها هم باید صاحب این تکنولوژی شویم تا از افت تولید جلوگیری کنیم.


این مقام مسوول ادامه داد: این قرارداد اولین قراردادی است که در قالب الگوی جدید قراردادهای نفتی اجرا می شود، قراردادهایی که قبلا هم هم صدا و سیما روی قراردادهای جدید بحث کرده ،البته فقط انتقاد، به هرحال ما بعد از یکسال به یک اجماع ملی رسیدیم، مصوباتی به آنها اضافه شد و نهایتا مورد تایید مجلس قرار گرفت و عملا قانون شد.


زنگنه تصریح کرد: به دنبال تصویب این قانون، متن قرارداد توتال را نوشتیم و بحث ها و به دنبال تفاهمنامه ای که از سال ۹۴ با توتال داشتیم، بالاخره توتال امد و در دوازدهم تیر قرارداد منعقد  شد.


وی گفت: عمده کاری که توتال در ایران انجام می دهد نرم افزاری است، نه چاه حفر می کند، نه لوله می سازد؛ تنها توتال مدیریت مهندسی  و تامین مالی انجام می دهد و مابقی را شرکت ایرانی انجام می دهد، یک شریک چینی هم توتال آورد که یک شرکت بزرگ بین المللی است.


این مقام مسئول ادامه داد: البته ما اجازه قانونی داشتیم که با ترک تشریفات عمل کنیم و من بر این اساس این قرارداد را با ترک تشریفات انجام دادم، و شرکت های خارجی بین المللی جز توتال به طور جدی دنبال این کار نبودند، برای همین هم با یک شرکت نمی شد به مناقصه رفت.


وی اظهار کرد: اما اینکه چرا ایرانی ها در این طرح شرکت نداشتند؟ به این دلیل که طبق برنامه توسعه ششم ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز داریم که ۱۳۰ تای آن باید از خارج  کشور وارد شود، خب اگر قرار است شرکتهای ایرانی وارد شوند پس پول چطور از خارج تامین شود؟ بحث دیگر هم این است که سرعت برای ما مهم است، هر سالی که این طرح انجام نشود خیلی ضرر می کنیم، ضمن اینکه توتال نه سکو می سازد نه پایه نه حفاری و نه لوله؛ تمام اینها به مناقصه می رود  و شرکتهای ایرانی می توانند در آن شرکت کنند.


وزیر نفت گفت: قراردادی که ما بستیم ۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری است که در دو مرحله انجام می شود، و در مرحله اول کار دو میلیارد فوت مکعب تولید می شود که در مرحله دوم باید این میزان حفظ شود.اضافه بر این ۵ میلیارد، یک میلیارد دلار هم توتال به خزانه ایران مالیات می دهند،؛ درآمدی که ما در ۲۰ سال داریم با نرخ ۲۰ سنت معادل ۸۴ میلیارد دلار می‌شود.


وی تصریح کرد: این که گفته می شود برای ۲۰ سال ما مخزن را به توتال دادیم، کاملا اشتباه است؛ این مبلغی که می گیریم برای ما ۱۴ درصد سود دارد.


زنگنه ادامه داد: یکی از انتقادهایی که شنیدم، این است که چرا قرارداد را منتشر نمی کنید؛ در پاسخ باید گفت قراردادهای تجاری عموما منتشر نمی شود در دنیا، ضمن اینکه قانون مجلس در سال ۹۰ تصویب کرد که قراردادها منتشر نشود، الان دو راه هست یا قانون را می توانید عوض کنید یا وزیر را عوض کنید.


تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - 24 July 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن