تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833906931




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بمب افکن سلطنتی با آلومینیوم نامرغوب!(+عکس)


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بمب افکن سلطنتی با آلومینیوم نامرغوب!(+عکس)
ویکرز از زمان جنگ جهانی دوم به عنوان یکی از شرکت های برجسته جهان در عرصه تولید و توسعه صنایع هوا فضا، وارد میدان رقابت با دیگر کمپانی های مشابه خود شد.
عصرایران؛ مجله تصویری سلاح- ویکرز والینت یا ویکرز شجاع، بمب افکنی مجهز به 4 موتور جت است که قابلیت رها سازی بمب ها از ارتفاع بالا را داشته و نخستین بار توسط شرکت مهندسی Vickers-Armstrongs طراحی شده است. این بمب افکن از سال 1955 تا 1965 میلادی جزئی از پروژه بمب افکن های هسته ای سری V نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا بود. جالب است بدانید که ویکرز شجاع در مقایسه با همتایان خود، پیشرفت کمتری داشته اما در عین حال یک بمب افکن سری V محسوب می شود که از توانایی آزادسازی سلاح های هسته ای برخوردار بوده است. همان طور که اشاره شد این بمب افکن قابلیت اجرای عملیات در ارتفاعات بالا را دارد و با توسعه هر چه بیشتر آن نیز، احتمال استفاده به عنوان یک بمب افکن استراتژیک قوت بیشتری می گرفت. در اواخر دهه 1950 در واکنش به پیشرفت سریع تکنولوژی موشک های سطح به هوا، ویکرز شجاع نیز در تست های پرواز با ارتفاع کم شرکت داده شد. علاوه بر نقش بازدارندگی هسته ای، نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا از ویکرز شجاع برای مقاصد دیگری نظیر هواگرد های شناساگر و همچنین تانکر های سوخت گیری هوایی بهره برداری کرده است. بازدارندگی هسته ای یک نظریه در امنیت بین الملل است که به معنای مجموعه ای از تهدید ها برای قانع کردن طرف مقابل به عدم انجام یک عمل نامطلوب از جمله حمله نظامی به یک کشور خواهد بود. در واقع این بمب افکن توانایی به کار گیری تسلیحات هسته ای را داشته و می تواند بدین ترتیب از تهدید حمله نظامی به کشور خود جلوگیری کند. ««برای مشاهده تصاویر در اندازه بزرگ روی آنها کلیک کنید»»
بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)
در اواخر سال 1964 مشخص شد که تمام مدل های ویکرز شجاع دچار خوردگی زودرس شده اند و دلیل اصلی آن استفاده از آلیاژ آلومینیوم ضعیف DTD683 در ساخت بمب افکن ها بود. در ادامه به جای برنامه ریزی برای پروژه بازسازی که هزینه های زیادی را طلب می کرد، ویکرز شجاع در سال 1965 به طور کامل بازنشسته شد. وظایف این بمب افکن توسط سایر بمب افکن های V که تا دهه 1980 خدمت رسانی می کردند، ادامه داده شد.
بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)
طراحی و توسعه ویکرز از زمان جنگ جهانی دوم به عنوان یکی از شرکت های برجسته جهان در عرصه تولید و توسعه صنایع هوا فضا، وارد میدان رقابت با دیگر کمپانی های مشابه خود شد. این شرکت در ابتدا اقدام به ساخت نوعی بمب افکن جت 6 موتوره مطابق با مشخصات B.35/46 کرد، اما به علت توسعه سریع موتور های جت قوی تر، این پروژه نیز در قالب طرحی دیگر که از حضور 4 موتور جت بهره مند بود دنبال شد. در مجموع طرح پیشنهادی ویکرز نسبتا ساده به شمار می رفت و از پیشرفت آئرودینامیکی کمتری نیز برخوردار بود. با این وجود در تاریخ 18 ماه مه سال 1951، اولین نمونه از این بمب افکن با شماره سریال WB210 نخستین پرواز آزمایشی خود را به انجام رساند. یک ماه پس از این رویداد، ویکرز نوع 660 نام رسمی ویکرز شجاع را دریافت کرد. پیش از این، نام مذکور برای هواپیمای دو باله ویکرز نوع 131 در سال 1931 استفاده می شده است. این عنوان با اتفاق نظر اکثر کارکنان شرکت ویکرز برگزیده شد.
بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)
در تاریخ 11 ژانویه سال 1952، اولین نمونه از ویکرز شجاع طی یک تست آزمایشی به علت آتش سوزی حین پرواز در بال سمت راست، مفقود شد. تمام خدمه موفق به فرار موفقیت آمیز از بمب افکن در حال نابودی شدند اما متاسفانه سرنوشت برای کمک خلبان چیز دیگری رقم زده بود. پس از اعمال تغییرات مهم در سیستم سوخت که به نظر می آمد دلیل اصلی آتش سوزی بوده باشد، دومین نمونه از ویکرز با شماره سریال WB215 یا همان ویکرز نوع 667، پرواز اولیه خود را در تاریخ 11 آوریل سال 1952 انجام داد. تاخیر کوتاه تا فرا رسیدن زمان معرفی نمونه دوم ( معادل 3 ماه)، به این معنا بود که از دست رفتن نمونه اولیه مشکل جدی در برنامه تولید ویکرز شجاع به وجود نیاورده است.
بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)
انواع به همراه 3 نمونه اولیه، مجموعا 107 فروند از این پرنده نظامی تولید شده است. Valiant B.1: این مدل شامل 39 بمب افکن منحصر به فرد می شود. 5 بمب افکن نوع 674 به صورت پیش تولید که مجهز به موتور های Avon RA.14 بودند و همچنین 34 بمب افکن نوع 706 به صورت تولید کامل مجهز به موتور های RA.28 204 و یا 205. Type 710 Valiant B(PR).1: هشت بمب افکن شناساگر در این مدل جای می گیرند. هر کدام از بمب افکن ها حداکثر 12 دوربین در اختیار دارند که از این میان 8 دوربین مجهز به وضوح تصویر بالا و 4 دوربین نیز مخصوص شناسایی و بررسی هستند. Type 733 Valiant B(PR)K.1: در این مدل 13 بمب افکن شناساگر با کاربری های متعدد مانند تانکر سوخت گیری هوایی جای می گیرد. Type 758 Valiant B(K).1: 44 بمب افکن و تانکر سوخت گیری هوایی. سیستم تانکر قابل جداسازی بوده و در محفظه حمل بمب قرار می گیرد.  
بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)
مشخصات ویکرز شجاع (Valiant B.1)   + مشخصات عمومی - خدمه: 5 نفر ( 2خلبان- یک نفر مسریاب و هدایتگر/ یک نفر مسئول تسلیحات(بمب ها)/ یک مهندس الکترونیک) - طول: 32.99 متر - پهنای بال: 34.85 متر - ارتفاع: 9.80 متر - مساحت سطح بال: 219 متر مربع - وزن خالی: 34،491 کیلوگرم - بیشینه وزن برخاست: 63،600 کیلوگرم - موتور هواگرد: 4 موتور توربوجت رولز- رویس اون RA28 Mk 204   + عملکرد - حداکثر سرعت: 913 کیلومتر بر ساعت - برد: 7،245 کیلومتر - سقف پرواز: 16،500 متر   + جنگ افزار - بمب ها: 1 بمب هسته ای  Blue Danubeبا وزن 4500 کیلوگرم و یا 21 بمب 450 کیلوگرمی  
بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)

بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)

بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)

بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)

بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)

بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)

بمب افکن سلطنتی با آلومنیوم نامرغوب!(+عکس)



تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۳۰ تير ۱۳۹۶ - 21 July 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن