تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798279589




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۷ درصد مردم ایران نسبت به موادمخدر نگرش مثبت دارند / زنان در معرض خطرند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ۱۷ درصد مردم ایران نسبت به موادمخدر نگرش مثبت دارند / زنان در معرض خطرند
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان آخرین آمار اعتیاد در کشور از نگرش مثبت ۱۷ درصد مردم ایران نسبت به مصرف مواد مخدر خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز : حمیدرضا صرامی امروز، ۲۷ تیرماه، در همایش علمی تخصصی «بررسی آسیب‌های روانی و اجتماعی اعتیاد در بانوان» که در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه افزایش تهدیدات اجتماعی امروز جامعه‌ ما را به یک جامعه پر مسئله تبدیل کرده است، اظهار کرد: این مساله باعث ایجاد مشکلات و آسیب‌های بسیاری همچون اعتیاد در جامعه شده است.


صرامی با اشاره به رویکرد سطحی کشور در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی در سال‌های گذشته گفت: این رویکردهای نادرست باعث پیچیده شدن آسیب‌های اجتماعی شده و نتیجه این شد که ما با نسلی کم‌تحرک، واگرا، نوگرا، تنوع طلب، نوخواه، فردگرا، دنبال لذت جویی افراطی و بعضا با ضعف مبانی ایدئولوژیک که مهارت‌های زیستن در قرن ۲۱ را یاد نگرفته‌اند مواجه شدیم.


وی با بیان اینکه در کنار این نگاه ما با معضل توسعه و تقویت آسیب‌ها مواجه شدیم، گفت: مواد به صورت سیستماتیک عمل می‌کند و ما بدون سیتماتیک با آن مقابله می‌کنیم، این موضوع باعث توسعه و تقویت آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد خواهد شد.


مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به ویژگی‌های «سیستم مواد مخدر»، افزود: بر این اساس اگر ما بخواهیم با یک مسئله اجتماعی به نام اعتیاد مبارزه کنیم باید دائما دانشمندان و اندیشمندان فکر و اندیشه تولید کنند که امروز باید چه کنیم.


وی با اشاره به موضوع اعتیاد در بانوان و افزایش چشمگیر آن در سال‌های اخیر، گفت: نباید با رویکردهای ساده‌سازی در حوزه اعتیاد زنان گام برداشت، در این حوزه باید از نگاه واقع‌گرایانه به آن بنگریم تا بتوانیم با آن مبارزه کنیم.


صرامی با بیان اینکه اعتیاد زنان یک چالش جدی در حیطه سلامت در ایران و جهان است، افزود: در گذشته موضوع اعتیاد زنان مطرح نبود اما ابتدا حضور زنان را به طور آهسته در الکلی‌های گمنام مشاهد می‌کنیم و بعد از آن موضوع اعتیاد از تک جنسیتی مردان به دو جنسیتی تبدیل می‌شود و حدود ۲۷ سال است که اعتیاد زنان به صورت یک موضوع جدی مطرح شده است.


وی ادامه داد: در حال حاضر در جامعه جهانی از هر ۱۰ معتاد ۳ نفر زن هستند و در واقع نرخ اعتیاد در زنان حدود ۳۳ درصد است؛ همچنین در ایران در گذشته ما پدیده اعتیاد زنان را ملاحظه نمی‌کردیم، اما متاسفانه در حال حاضر بیش از ۱۵۶ هزار نفر که حدود ۶ دهم درصد معتادان را شامل می‌شوند، زن هستند اما نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در آنان رو به افزایش است.


مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به آخرین آمار اعتیاد در کشور و همچنین نقش زنان در آن، گفت: بر اساس آخرین آمارها در سال ۹۴ جمعیت مصرف کننده مستمر ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است، یعنی نرخ شیوع مواد در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال در کل کشور حدود ۵.۴ درصد است.


وی ادامه داد: در این میان سهم زنان ۶ دهم درصد است، یعنی حدود ۱۵۶ هزار نفر و همچنین میانگین سن اعتیاد در کشور ۲۴ سال است که در میان زنان ۲۶ سال است، در خراسان رضوی نیز میانگین نرخ مصرف مواد مخدر ۲.۷۶ درصد است.


صرامی همچنین با اشاره به آخرین آمار مصرف مواد مخدر در میان دانش آموزان، اظهار کرد: در جمعیت دانش‌آموزی نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در متوسطه دوم در کل کشور ۲.۱ است که این آمار در استان خراسان رضوی ۲.۲۵ درصد بوده و از متوسط کشوری بالاتر است.


وی گفت: همچنین میانگین نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در جمعیت دانشجوی کشور در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم ۲.۶ درصد و در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم حدود ۱.۵ درصد است.


مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به سنجش نگرش مردم نسبت مصرف مواد مخدر، گفت: تمایل به مصرف مواد مخدر در کشور ۱۷ درصد است که این رقم در استان خراسان رضوی ۱۷.۴ درصد برآورد شده است.


منبع: ایسنا




۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن