واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیر دفاع آمریکا: کنار آمدن با ایران دشوار است/ ایران عامل ماندن اسد در قدرت است
وزیر دفاع آمریکا در مصاحبهای نادر با یک دانشآموز دبیرستانی خواستار تغییر نظام حاکم ایران شد.
آفتابنیوز : «جیمز متیس»، وزیر دفاع آمریکا در مصاحبهای نادر با یک دانشآموز دبیرستانی تصریح کرد که کنار آمدن با نظام حاکم ایران دشوار است.
وی در بخشی از این مصاحبه با بیان ادعاهای اثباتنشده علیه ایران گفت: «ایران رژیمی است که نیروهای نیابتی مانند حزبالله لبنان را به کار میگیرد تا اسرائیل را تهدید کند، تا نخستوزیر سابق لبنان را به قتل برساند و توریستهای اسرائیلی را بکشد.»
متیس اضافه کرد: «کنار آمدن با آنها سخت است. کاری که در نهایت با آنها باید انجام داد همان کاری است که هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا انجام داد که عبارت بود از وضع تحریمهای اقتصادی علیه آنها و وادار کردنشان به حضور در میز مذاکره؛ چون آنها میخواهند در قدرت باقی بمانند.»
این مصاحبه را دانشآموزی به نام «تدی فیشر» بعد از درز تصادفی شماره تلفن متیس در روزنامه واشنگتنپست در ماه «مه»، انجام داده است.
«متیس» بعد از تماس این دانشآموز از دبیرستان «مرسر آیلاند» در ایالت واشنگتن موافقت کرد با نشریه دانشآموزی وی به نام «آیلندر» گفتوگو کند.
وزیر دفاع آمریکا در بخش دیگری از این مصاحبه مدعی شد که در ایران «انتخابات واقعی» وجود ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که آمریکا بایستی چه سیاستی در قبال ایران پیش بگیرد گفت: «بنابراین نکته اینجا است که ایران کشوری است که بیشتر مانند یک نهضت انقلابی عمل میکند و نه در راستای منافع خودشو بنابراین، کار بسیار، بسیار سخت است.»
به گزارش فارس، وزیر دفاع آمریکا در ادامه با متهم کردن ایران به تلاش برای قتل سفیر وقت عربستان در واشنگتن گفت: «بنابراین میبینیم که به همین دلیل است که رئیسجمهور اوباما اینقدر خواستار آن بود که از دستیابی آنها به سلاح هستهای جلوگیری کند.»
وی تصریح کرد: «ایران تنها دلیلی است که باعث شده بشار اسد، رئیسجمهور سوریه بتواند در قدرت باقی بماند. این کشور مهمترین عامل بیثباتی در خاورمیانه است.»
۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]