محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829719804
اصولگرایان تندرو چه می خواهند؟/ کابینه دوازدهم از نگاه عطریانفر
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اصولگرایان تندرو چه می خواهند؟/ کابینه دوازدهم از نگاه عطریانفر
عضو حزب کارگزاران سازندگی میگوید: ذهنیت تندروهای اصولگرا به این نقطه بر میگردد که سال 1400 با همان دست فرمانی که احمدینژاد را به پیروزی رساندند، پیروز انتخابات شوند؛ ولو اینکه برای مردم خسارت داشته باشد.
آفتابنیوز : نواصولگراها بعد از انتخابات ریاست جمهوری میخواهند غلیان درونی خود را پنهان کنند، گویی انتخاباتی در 29 اردیبهشت 96 برگزار نشده است. در واقع نواصولگراها با سرو صدا و هیاهو و بازی نقشهای مختلف قصد دارند دولت آنها را پیگیری کننده مطالبات مردم تلقی کند. حال آنکه حنای این سلیقه سیاسی، حتی پیش همجناحیهايشان هم رنگی ندارد چه رسد به دولت.
محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، پیروزی روحانی را برای تندروهای اصولگرا اتفاقی خیلی سنگین، سخت و شگفتانگیز توصیف می کند و معتقد است: همه ذهنیت تندروهای اصولگرا به این نقطه بر می گردد که سال 1400 با همان دست فرمانی که احمدی نژاد را به پیروزی رساندند، پیروز انتخابات شوند ولو اینکه برای مردم خسارت داشته باشد. بر همین اساس با روحانی مخالفت می کنند تا چهره ای منفی از او در ذهن مردم به تصویر بکشند.
توقع جمنا از سهم داشتن در کابینه آینده و پیشنهاد آتش بس یکطرفه زاکانی که بلافاصله پس گرفته شد، از دیگر موضوعاتی بود که عطریانفر نسبت به آنها واکنش نشان داد.
مشروح این گفتوگو را در ادامه بخوانید:
40 روز از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم می گذرد. در هفتههای اخیر شاهد افزایش تخریب ها نسبت به آقای روحانی هستیم، به نظر شما چرا با وجود اعلام و تأیید نتایج انتخابات همچنان برخی جریانات در فضای رقابت خود را حس می کنند و بنا هم ندارند رفاقت را جایگزین رقابت کنند؟
پیروزی آقای روحانی برای تندروهای اصولگرا یک اتفاق خیلی سنگین، سخت، شگفت انگیز و غیرقابل پذیرش بود. چون این جماعت تصور می کردند که در یک اتفاقی که پیش از برگزاری انتخابات رخ داد، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شکل گرفت و توانست به صورت فراگیر همه را زیر چتر وحدت سیاسی اصولگرایی جمع کند و هیچ نیرویی خارج از این خیمه نماند. آنها فکر ميکردند می توانند بر جریان اصلاح طلبی و آقای روحانی در انتخابات پيروز شوند اما انتخابات برگزار و نتیجه کاملا خلاف انتظار آنها شد.
ریشه داستان هم به این بر می گشت که آقای روحانی اگرچه از اردوگاه اعتدال و با پایه و قاعده اصولگرایی در سال 92 به عرصه قدرت راه پیدا کرد، اما از آنجا که او سیاستمدار پرتجربه و با ریشه های اصیل انقلابی است، همه ظرفیت خودش را در مسیر مصالح ملی و اراده اصلاح طلبی به کار بست. این کار خلاف توقع، باور و تصور حضرات بود. چون آنها نمی توانستند چنین وضعیتی را تحمل کنند. پس این موقعیت را علیه او تدارک دیدند. به هر حال این اتفاق رخ داد و آقای روحانی پیروز شد؛ این پیروزی بر حضرات سنگین آمد.
آقای رئیسی چهره میان سالی بود که تندروهای اصولگرا همه امید و آرمان خود را در چهره او به تصویر کشيده بودند. آقای قالیباف هم با یک رفتار خشن و به دور از منطق و اخلاق سیاسی، وارد رقابت با آقای روحانی شد. اما با این اتفاق نیز معادلات صحنه انتخابات را به نفع حضرات تغییر نداد.
این مجموعه حوادث تندروهای اصولگرا را به سمت نوعی مقاومت و مخالفت پس از انتخابات سوق داد. البته آقای روحانی بلافاصله بعد از پیروزی انتخابات پیام صلح ارائه کرد و گفت «بیاییم دست به دست هم دهیم و مشکلات کشور را مرتفع کنیم». معتقدم آقای روحانی 4 سال دیگر مدیریت کشور را به عهده دارد و مدیریت قابل دفاعی هم خواهد داشت. لکن تندروهای اصولگرا تلاش می کنند یک تصویر منفی و بد از آقای روحانی به جا بگذارند و اجازه ندهند، او در مسیر خود موفق شود، تا در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 بتوانند به یک دستاورد بزرگ دست پیدا کنند و پیروز میدان رقابت لقب گیرند.
آقای باهنر نیز اخیر گفت «ما نتوانستیم چهره قابل اعتباری برای انتخابات ریاست جمهوری عرضه کنیم». طبعا در چنین وضعیتی اصولگرایان نمی توانستند پیروز شوند. در مجموع هدفی که اصولگرایان تندرو دارند، برای سال 1400 است. چون خاطرات سال 84 و پیروزی آقای احمدی نژاد خیلی برای آنها شیرین و جذاب بود. هر چند یک خسارت ملی و تلخ کامی بزرگی برای مردم به همراه داشت. همه ذهنیت تندروهای اصولگرا به این نقطه بر می گردد که سال 1400 با همان دست فرمانی که احمدی نژاد را به پیروزی رساندند، پیروز انتخابات شوند ولو اینکه برای مردم خسارت داشته باشد. بر همین اساس با آقای روحانی مخالفت می کنند.
آقای روحانی در جلسه ای که مسئولان و مدیران بلند پایه کشور با مقام معظم رهبری داشتند، نزدیک یک ساعت با بهترین بلاغت و فصاحت سخن گفت. او از گذشته تصویر دقیقی ارائه کرد و توانست از دستاورد و عملکرد دولت یازدهم خوب دفاع کند و در پایان صحبت خودش هم به تصویر کشيد که چه راه سخت و دشواری پیش رو است و همه باید دست به دست هم دهند تا کار بزرگی انجام شود ولی متأسفانه رقبای آقای روحانی هیچ علامت مثبتی را به دعوت او نشان ندادند.
آقای زاکانی اخيرا از «آتش بس» یکطرفه با دولت صحبت کرد. به نظر شما این حرف را از ته قلب گفت؟ چون در کمتر از 48 ساعت حرف خودش را به «آتش به اختیار» درباره یک قرارداد نفتی تغییر داد و اعلام کرد آتش بس یکطرفه جایز نیست؟
در صحبت آقای زاکانی یک کجتابی وجود دارد. این پیام می خواهد دلالت کند به اینکه طرف مقابلی در برابر آقای روحانی وجود دارد که حقش است سخن بگوید. در حاليکه این حرف درستی نیست. آقایان یک کار بسیار زشتی را علیه رئیس جمهور مستقر و کسی که با رأی مردم به پیروزی رسید، شروع کردند. مفهوم آنکه «آتش بس» بدهیم، یعنی آنکه دو طرف یک تخاصمی میانشان وجود دارد و هر کدام حقی دارند. اما به هیچ عنوان این طور نیست. جریانی که علیه آقای روحانی اظهار مخالفت و توهین می کند و تئوری های بنیصدر سازی را پیش رو قرار دادند، باید مورد پیگرد و تعقیب قضايي واقع شوند.
در محتوا و فحوای سخن آقای زاکانی نوعی توهین دوباره ديده مي شود. به این معنا که او به زبان بی زبانی، مخالفان و توهین کنندگان به آقای روحانی را تطهیر می کند. اساسا این حرف منطق ندارد، اگر صحبت آقای زاکانی معطوف به چهره هایی مثل خودش است که یک منطق روشنی برای مخالفت با دولت دارند، قابل دفاع است. حتي اگر به کسانی بر می گردد که از منطق قانون در مخالفت پیروی می کنند، این هم قابل دفاع است. اما اگر صحبت آقای زاکانی معطوف به تطهیر توهین کنندگان و تحقیرکنندگان و پنجه افکنان به صورت رئیس جمهور مستقر است، طبیعتا این صحبت قابل پذیرش نیست.
برخی اعضای جمنا می گویند رئیس جمهور در چینش کابینه 16 میلیون رأی نامزدهای اصولگرا را نیز در نظر بگیرد، نظر شما چیست؟ آیا می خواهند سهمی از کابینه بگیرند که چنین سخن می گویند؟
این سخن ریشه در دولت اصلاحات دارد. وقتی آقای خاتمی با رأی 20 میلیونی به پیروزی رسید، سخن از این بود که آقای ناطق هم رأی 7 میلیونی دارد بنابراین تعدادی از کسانی که در کابینه قرار می گیرند، بهتر است از طیف نامزد مغلوب باشند و این اتفاق افتاد. چند نفر از وزرا کسانی بودند که میل به اصولگرایی داشتند. از این حیث این یک سنت زیبایی بود که آقای خاتمی گذاشت. اما بعد از آقای خاتمی ادامه این مسیر را هیچ گاه ملاحظه نکردیم. یعنی ندیدیم آقای احمدی نژاد از نیروهای رقیب خودش در کابینه استفاده کند، به هیچ وجه این اتفاق رخ نداد. اما چرا امروز این مسئله مطرح می شود؟ فارغ از آنکه چه کسی مطرح کرده باشد؛ صحبت از آن است که وقتی دولتی تشکیل می شود، رئیس جمهور همه ملت ایران است. خواه موافقش باشند خواه مخالف.
معتقدم اشکالی ندارد چهره های معقول و منطقی از جریان اصولگرایی هم برای حضور در کابینه دعوت به کار شوند. تصور می کنم نفس اين پیشنهاد اگر پشتش برنامه و ترفندی وجود نداشته باشد، قابل احترام است؛ بخصوص اینکه بر این باورم چون آقای روحانی با پایه اصولگرایی رفتارهای سیاسی پیشینی خودش را تعریف می کند و از درون آن جبهه برخواسته، خود به خود رویکردش به سمت نیروهایی است که متعلق به هر دو جریان سیاسی کشور (هم اصولگرا و هم اصلاح طلب) به حساب می آیند. به خصوص که اصلاح طلبان قبل از سال 92 در آستانه برگزاری انتخابات، پیامشان به آقای روحانی این بود: «به هیچ عنوان هیچ توقعی از شما نداریم. شما درس سیاست را می دانید، طراحی های مدیریتی خود را داشته باشید. ما هیچ انتظاری نداریم ولو اینکه به طور کامل از شما دفاع کنیم». این دوره نیز همه اصلاح طلبان چه در سطوح چهره های عالی و شاخص و چه نیروهای بدنه، همواره سخنشان این بود که «هیچ عامل فشار و تحمیلی برای آقای روحانی قائل نیستیم».
وقتی این روحیه از ناحیه اصلاح طلبان وجود دارد طبیعتا آقای روحانی به سمت انتخاب نیروهایی می رود که خود او بپسندد. پسند آقای روحانی نیروهای معتدل اصولگرا و اصلاح طلب است. لذا کسانی که از ناحیه جمنا این پیام را برای آقای روحانی صادر می کنند، این پیامشان تحصیل حاصل است. خیلی نگران این جنبه نباشند. آقای روحانی نیروهایی را در کابینه خودش به کار می گیرد که طبیعتا برخیشان تصویر و سبقه اصولگرایی دارند و البته نیروهای معتدلی هستند و حتما تأمین کننده خواست کل کشور خواهد بود.
منبع: خبرآنلاین
۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
اصولگرايان از تندروها برائت ميجويند
غلامرضا مصباحيمقدم اصولگرايان از تندروها برائت ميجويند موضع جريان اصولگرايي در مقابل توهينهاي اخير به رئيسجمهور چيست آيا عقلاي جريان اصولگرايي حاضر هستند در مديريت كشور با آقاي روحاني همراهي كنند مهمترين دلايل شكست اصولگرايان در انتخابات رياستجمهوري چه بود چرخش قدرت ازتقدیر سخنگوی دولت از سپاه/توضیح درباره کابینه دوازدهم، موسسات مالی و پرداختهای فرهنگیان/حمله موشکی با اطلاع
تقدیر سخنگوی دولت از سپاه توضیح درباره کابینه دوازدهم موسسات مالی و پرداختهای فرهنگیان حمله موشکی با اطلاع کجا بود محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت در ابتدای نشست خبری تصریح کرد پاسخی که نیروهایی مسلح و سپاه عزیز به تروریست های داعش دادند نمادی از اقتدار ملی است همسایگان ایرانموسویلاری؛ وزیر کشور کابینه دوم روحانی میشود؟ /وزرایی که احتمالا ابقا خواهند شد
موسویلاری وزیر کشور کابینه دوم روحانی میشود وزرایی که احتمالا ابقا خواهند شد روز نو یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت معرفی حداقل سه وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم از بین خانمها گفت که احتمالا ۵۰ درصد کابینه بعدی تغییر خواهد کرد سیده فاطمه ذوالقدر اظهارروحانی:اعضای کابینه در مسیر جوانگرایی انتخاب خواهند شد
روحانی اعضای کابینه در مسیر جوانگرایی انتخاب خواهند شد روز نو رییسجمهور با بیان اینکه اعضای کابینه دوازدهم در مسیر جوانگرایی انتخاب خواهند شد گفت که دولت دوازدهم باید دارای کابینهای باشد که بتواند کارآمدی بیشتری برای تحقق اهداف دولت دوازدهم داشته باشد به گزارش &nوزرای دولت دوازدهم باید همسو با رئیس جمهور باشند/ دولت سهم زنان در کابینه را افزایش دهد/پایین آمدن سن کابینه ب
مرتضی مبلغ در گفتگو با روزنو وزرای دولت دوازدهم باید همسو با رئیس جمهور باشند دولت سهم زنان در کابینه را افزایش دهد پایین آمدن سن کابینه بی شک می تواند قدم مهمی باشد تا چندی دیگر حسن روحانی باید اعضای احتمالی کابینه دولت دوازدهم را جهت احراز صلاحیت به مجلس شورای اسلامی که نسبتتازه ترین گمانه زنی ها از ترکیب کابینه دوازدهم
تازه ترین گمانه زنی ها از ترکیب کابینه دوازدهم ۳۲ روز مانده به برگزاری مراسم تحلیف ریاست جمهوری در صحن علنی مجلس گمانه زنی ها از چینش کابینه جدید بالا گرفته است و عبدا… ناصری از فعالان سیاسی اصلاح طلب نیز در گفت و گو با ایلنا تصریح کرد که رییسجمهور در مورد چینش کابینه گزارشات ردلیل سکوت اصولگرایان مقابل تندروی یک نماینده چیست - ایران آنلاین
این روزها کریمی قدوسی به برندی تبدیل شده است البته برندی در حوزه اشاعه سخنان خلاف واقع و تحریف شده جالب آنکه هرچقدر او در این زمینه تند تر می رود واکنش ها به وی کم رمق تر می گردد یعنی اگرچه کریمی قدوسی سخنان محرمانه مقامات در جلسات غیرعلنی را انتشار می دهد و یا بعضا اخبار دروغ راتوصیه موتلفهایها به روحانی درباره نحوه چینش کابینه دوازدهم /50درصد تغییر کند /اهل فتنه نباشند
توصیه موتلفهایها به روحانی درباره نحوه چینش کابینه دوازدهم 50درصد تغییر کند اهل فتنه نباشند دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت در چینش دولت یازدهم عناصر فتنه ۸۸ در برخی مسئولیتها راه پیدا کردند امیدواریم در ترکیب دولت دوازدهم جلوی این خطای بزرگ گرفته شود آفتابنیوز محمدنبیواکنش دستیار رییسجمهور به احتمال حضور اقلیتهای دینی و مذهبی در کابینه دوازدهم/روحانی مصمم است دولت کارآمدتر
در گفتوگو با ایلنا مطرح شد واکنش دستیار رییسجمهور به احتمال حضور اقلیتهای دینی و مذهبی در کابینه دوازدهم روحانی مصمم است دولت کارآمدتر و جوانتر شود دستیار رییسجمهور تاکید کرد آقای رییسجمهور حتما از کسانی برای همکاری دعوت میکنند که حامی دولت و همراه با دولت باشد و بتواندواکنش امین زاده و مولاوردی به احتمال حضورشان در کابینه دوازدهم
واکنش امین زاده و مولاوردی به احتمال حضورشان در کابینه دوازدهمتاریخ انتشار جمعه ۲ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۸ ۵۰ با نزدیک شدن به پایان عمر دولت یازدهم گمانه زنیها درباره اعضای کابینه دولت آینده به اوج خود رسیده و اخباری هم مبنی بر حضور وزرای زن در دولت دوازدهم به گوش میرس-
گوناگون
پربازدیدترینها