محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832177638
شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در مورد نحوه شکل گیری لیست ۲۱ نفری امید شفاف سازی کرد
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در مورد نحوه شکل گیری لیست ۲۱ نفری امید شفاف سازی کرد
تشریح روند شکلگیری فهرست ۲۱نفره نامزدهای شورای شهر تهران از سوی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان
آفتابنیوز : دبیرخانه شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان با صدور اطلاعیهای ضمن تشریح چگونگی شکل گیری فهرست ۲۱ نفره نامزدهای شورای اسلامی شهر تهران برای اولین بار مبادرت به انتشار اسامی ۱۶۱ و نیز ۴۲ نامزد برگزیده مراحل اولیه شکل گیری فهرست شورای شهر تهران کرد.
به گزارش آفتابنیوز؛متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
توفیق شورای عالی سیاستگذاری در مدیریت اجماع نظرات اصلاحطلبان در نتایج انتخابات سالهای ۹۴ و ۹۶ خرسندی دوستداران این تفکر را فراهم کرده است. هر چند مسیر شکل گیری این شورا با نقایصی همراه بوده و سیر تکاملی فعالیت آن میتواند در آینده ظرفیت رو به تزایدی را برای مدیریت این جریان فراهم آورد.
بدیهی است اطلاع مردم شریف ایران بالاخص مردم شریف تهران از روند اقدامات این شورا در ارائه لیست با توجه به شبهاتی که برخی دلسوزان و بعضی از مخالفان این موفقیت مطرح کردهاند، میتواند در ادامه روند فعالیت این شورا راهگشا باشد.
اهم اقدامات شورای عالی در خصوص تنظیم لیست شورای اسلامی شهر تهران به شرح ذیل است:
مرحله اول:
۱. تدوین شاخصهای امتیازدهی به نامزدها با تاکید بر تخصصهای مورد نیاز شورای شهر و تصویت آن در شواری عالی سیاستگذاری
۲. تفویض اختیار شورای عالی به هیات رئیسه که پس از بررسی نامزدها، چهل ودو نفر از آنان را گزینش نموده و به شورای عالی برای انتخاب ۲۱ نفر نهائی ارائه نماید.
۳. طراحی فرم مناسب با شاخصها جهت تکمیل توسط نامزدهای شورا
۴. فراخوان نامزدهای اصلاح طلب متمایل به پر کردن فرم و جمع آوری فرمهای تکمیل شده توسط نامزدها (جمعاً ۶۷۰ نفر فرمها را تکمیل و ارائه نمودند)
مرحله دوم:
۱. تشکیل کمیته ۷ نفره از میان اعضا شورای عالی و هیات رئیسه، توسط هیات رئیسه با وظیفه: (الف): رساندن تعداد نامزدها به حدود ۱۶۰نفر و (ب): پیشنهاد ۴۲ نفر (دو برابر تعداد موردنیاز) به هیات رئیسه.
۲. تشکیل کارگروه کارشناسی ۱۴ نفره امتیازدهی و غربالگری توسط کمیته ۷ نفره با ماموریت امتیازدهی فرمهای تکمیل شده و غربالگری نامزدها و پیشنهاد حدود ۱۶۰نفر از نامزدها به کمیته ۷نفره
۳. آغاز به کار کارگروه کارشناسی امتیازدهی
مرحله سوم:
۱. ارائه فهرست ۱۳۳ نفر توسط کارگروه کارشناسی به کمیته ۷نفره. (در اینجا گروه کارشناسی با مبنا قراردادن امتیاز ۲۵ به بالای نامزدها که از زیرگروههای کاری جزء به دست آورده بود و بررسی و جمع بندی تلفیقی نتایج زیرگروهها فهرست مذکور را ارائه کرد.)
۲. بررسی فهرست ۱۳۳ نفره در کمیته ۷نفره. (در اینجا پس از بررسیهای مختلف و طولانی پیرامون تعداد نامزدهای ارائه شده و برخی کاستیهای امتیازدهیها و آشکار شدن برخی کاستیهای شاخصهای امتیازدهی و لزوم افزایش تعداد نامزدهای پیشنهادی به حدود ۱۶۰نفر مقرر میگردد که نامزدهایی که امتیاز بین ۲۰ تا ۲۴ آوردهاند نیز پس از بررسی و جمع بندی تلفیقی به فهرست ۱۳۳ نفره اضافه شوند.
۳. با بررسی فهرست ۱۳۳ نفره پیشنهادی کارگروه کارشناسی و بررسی و جمع بندی تلفیقی امتیازهای (۲۰-۲۴) و اضافه کردن به فهرست قبلی، کمیته ۷نفره به فهرست ۱۶۱ نفری نامزدها میرسد.
مرحله چهارم:
۱. تعیین ۱۰ گروه تخصصی برای شورا در کمیته ۷نفره پس از بررسیها و ارزیابیهای لازم و تصویب آن در هیات رییسه شورایعالی
۲. تعیین سهمیه هر گروه تخصصی از ۲۱ نفر و تصویب آن در هیات رییسه شورایعالی
۳. توزیع ۱۶۱ نامزد در گروهای تخصصی ۱۰ گانه بر اساس مدرک تحصیلی و سوابق و تجارب حرفهای نامزدها
مرحله پنجم:
این مهمترین قسمت فرآیند کار بود زیرا در این مرحله باید برای رسیدن به ۴۲ نفر، غربالگری از بین نیروهایی که همگی مورد تایید بودند انجام میگرفت و برای این امر باید سازوکار مناسبی که حتی الامکان کمترین مشکل را در برداشته باشد در نظر گرفته میشد زیرا کمیته ۷ نفره و هیات رییسه بخوبی بر حساسیت امر و مشکلات گزینش ۴۲ نفر و در نهایت ۲۱ نفر از بین ۱۶۱ نفر که همگی صاحب صلاحیت بودند آگاهی داشتند به ویژه آنکه اکثریت این نامزدها تلقی و انتظارشان این بود که باید در فهرست نهایی قرار گیرند. لذا کمیته ۷ نفره از قبل با برخی صاحب نظران، احزاب و فعالان سیاسی رایزنی کرده و پیشنهادهای آنها را اخذ کرده بود و طی بحثهای فشرده و با استفاده از پیشنهادهای مطرح شده و بررسی ابعاد مختلف موضوع به این جمع بندی رسید که با دعوت از نامزدها و ارائه گزارش روند کار نظرآنان را در نحوه گزینش ۴۲ نفر اخذ نماید و حتی پیشنهاد دهد که خود آنان در هر گروه تخصصی از بین خودشان به میزان سه برابر مورد نیاز انتخاب و پیشنهاد دهند. لذا در این مرحله از ۱۶۱ نفر نامزد دعوت به عمل آمد که ۱۵۴ نفر آنان در جلسه حضور یافتند و پس از ارائه گزارش روند کار و اعلام اسامی ۱۰ گروه تخصصی از آنان خواسته شد که هر یک از گروههای تخصصی با تشکیل جلسه نسبت به نحوه ادامه کار به ویژه انتخاب و پیشنهاد سه برابر مورد نیاز سهمیه آن گروه تخصصی از بین خودشان اقدام نمایند. اما در نهایت همه گروهها به این جمعبندی رسیدند که راهکار مناسب آن است که فرآیند انتخاب ۴۲ نفر و در نهایت ۲۱ نفر به عهده هیات رئیسه شورایعالی باشد و نظر خود را در این زمینه به شکل مکتوب و با امضا اعلام کردند.
همچنین در این مرحله تعدادی از نامزدها به نحو مکتوب و با ارائه دلیل خواهان تغییر گروه تخصصی خود شدند که پس از بررسی توسط کمیته ۷ نفره چند مورد جابجایی افراد در گروههای تخصصی انجام گرفت (اسامی گروههای تخصصی ۱۰ گانه در جدول پیوست آمده است.)
مرحله ششم:
۱. بررسی و تعیین سهمیه زنان و جوانان در کمیته ۷ نفر و تصویب آن در هیأت رئیسه (گروههای ۱۰ گانه و سهمیه هر گروه و سهمیه زنان و جوانان در جدول پیوست آمده است).
۲. تعیین ساز و کار گزینش نامزدها در هر گروه تخصصی به میزان دو برابر مورد نیاز در این مرحله به دلایل مختلف امکان اتکاء صرف به امتیازها وجود نداشت. زیرا اولاً از ابتدا هم امتیاز بندی برای غربالگری اولیه تا رسیدن به حدود ۱۶۰ نفر مد نظر بود و نه مرحله بعد. ثانیا با توجه به اینکه فرمها بر اساس خود اظهاری داوطلبان پر شده بود و برخی نامزدها فرمها را کامل و مفصل و برخی خیلی خلاصه تکمیل کرده بودند و امتیازها نیز بر اساس خود اظهاری داده شده بود لذا امتیازها نمیتوانست ملاک اصلی گزینش در مراحل بعدی قرار گیرد. ثالثا با توجه به توزیع تخصصی نیروها و سپس سهمیه هر تخصص و در نهایت سهمیه زنان و جوانان، استفاده صرف از امتیازها از یک سو، بررسی و ارزیابی ابعاد دیگر نامزدها که سنجش آنها از طریق فرمهای پر شده فراهم نبود را منتفی میساخت و از سوی دیگر فرایند توزیع تخصصی و سپس سهمیه بندی تخصصی و در نهایت سهمیه بندی زنان و جوانان را با اختلال جدی مواجه میکرد. لذا با اجماع نظر کمیته ۷ نفره و تصویب هیات رئیسه قرار شد که ارائه غربالگری بر اساس تلفیقی از عوامل «امتیازها، بررسی و ارزیابی و در نهایت رأی گیری» انجام پذیرد.
۳. تعیین ۴۲ نفر از نامزدها در چهارچوب گروههای تخصصی و سهمیه هر تخصص و سهمیه زنان و جوانان توسط کمیته ۷ نفره بر اساس «امتیازها، سایر بررسیها و در نهایت رأی گیری» و پیشنهاد به هیات رئیسه همراه با اسامی همه ۱۶۱ نامزد در قالب گروههای تخصصی
مرحله هفتم:
۱. بررسی ۴۲ نفر پیشنهادی کمیته ۷ نفره و سایر نامزدها و در نهایت تعیین ۴۲ نفر نهایی توسط هیأت رئیسه در قالب گروههای تخصصی و سهمیهها بر اساس رأی گیری برای ارائه به شورایعالی
مرحله هشتم:
۱. ارائه ۴۲ نفر تعیین شده توسط هیأت رئیسه به شورایعالی
۲. رأی گیری در شورایعالی به تفکیک گروههای تخصصی و سهمیهها برای انتخاب ۲۱ نفر نهایی
۳. شمارش آرا و تعیین ۲۱ نفر نهایی
در پایان ذکر نکات ذیل ضروری به نظر میرسد:
۱. شورا بههیچ وجه مدعی آن نیست که روند کار فاقد اشکال و نقاط ضعف بوده بویژه آنکه شورا از این نکته که برخی از چهرههای ارزشمند و متخصص و با سابقه امکان حضور در لیست را پیدا نکردند بسیار متاسف است و همین جا ضمن پوزش از آنها مراتب تشکر و تقدیر خود را تقدیم آندسته از نامزدهایی مینماید که با حضور فعال در صحنه و پایبندی صمیمانه به میثاقنامه و انصراف خود، از فهرست ۲۱ نفره اعلام پشتیبانی نمودند.
۲. اصلاحطلبان ورود به چنین فرآیندی را در یک روند متفاوت تجربه میکردند. بدین معنی که تلاش شد بایک سازو کار از پیش اعلام شده و نسبتاً شفاف و از طریق اعلام فراخوان از بین تعداد بسیار زیادی از نامزدها که اکثریت قریب به اتفاق آنها واجد صلاحیت بودند تعداد محدودی (۲۱ نفر) آنهم با رعایت سهمیههای مختلف تخصصی و زنان و جوانان برگزیدند.
۳. مهمترین عوامل مربوط به پارهای نقاط ضعف و کاستیها را میتوان به شرح ذیل برشمرد:
الف: تعداد بسیار زیاد افراد صاحب صلاحیت و تعداد محدود کرسی مورد نیاز که در هر صورت بسیاری از افراد صاحب صلاحیت از فهرست خذف میشدند.
ب: مشکلات مربوط به امتیازدهی کمی به عوامل کیفی
ج: فرصت زمان بسیار محدود قانونی برای ارزیابی و گزینش نامزدها، در شرایطی که اطلاعات مربوط به نامزدها بر اساس خوداظهاری بوده و رسیدگی همه جانبه به آنها نیازمند زمان طولانی تری از فرصت زمان قانونی بود.
د: سازو کار اصلی و نهایی گزینش افراد از بین حدود ۱۶۰ نامزد نیمه نهایی، الزاماً مبتنی بر تصمیم گیری جمعی و رایگیری بود و طبیعی است که با توجه به تفاوت نظرات و دیدگاههای افراد، چارهای جز پذیرش رای اکثریت نبوده است.
ه: الزام رعایت سهمیههای تخصصی و زنان و جوانان که از پیش توسط شورایعالی تعهد و اعلام شده بود. مثلا در گروه تخصصی بهداشت محیط که صرفاً یک سهمیه آن هم به بانوان تخصیص یافته بود، الزاماً همه نامزدهای مرد این گروه تخصصی از گردونه حذف میشدند.
در کنار کاستیها و نقاط ضعف باید به پارهای از نقاط قوت و دستاوردهای مهم کار نیز توجه جدی مبذول داشت که از جمله آنها میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
الف: اصلاحطلبان تلاش کردند در یک روند متفاوت، بر اساس یک سازو کار و برنامه مشخص و از پیش اعلام شده و با آماده کردن شرایط حضور همه نامزدهایی که خود را صاحب صلاحیت میدانستند، فهرست نامزدهای انتخاباتی را تهیه و اعلام نمایند.
ب: رعایت و تحقق تعهدات و مصوبات اعلام شده شورای عالی مبنی بر اصلاحطلبی، سلامت و پاکدستی نامزدهای اعلام شده.
ج: رعایت سهمیه زنان و جوانان که برای اولین بار ۳۰ درصد بانوان و ۳۰ درصد جوانان (در مجموع ۵۰درصد) در فهرست قرار گرفتند و ترکیب متنوع و جدیدی از فهرست شکل گرفت که زمینه را برای ورود نیروهای جدید و شایسته و رشد و ارتقاء آنان فراهم ساخت.
د: رعایت تخصص در گزینش نامزدها از طریق تجزیه ترکیب شورا به تخصصهای مورد نیاز و تعیین سهمیه مناسب برای هریک از تخصصها و توزیع نامزدها در گروههای تخصصی بر اساس مدرک تحصیلی و تجزیه حرفهای آنان.
ه: تاکید بر گردش نخبگان و پرهیز از سهم خواهی، عدم استفاده از رانت و رابطه در گزینش نامزدها که در مجموع ترکیب قابل قبول و مطابق با اصول و مواضع اعلام شده را در فهرست ۲۱ نفره فراهم کرد که در عین حضور چهرههای شناخته شده و با سابقه، زمینه و فرصت لازم برای حضور چهرههای جدید و شایسته بویژه زنان و جوانان به وجود آمد.
اسامی ۱۶۱ نفر برگزیده:
۱- سیده لیلا ابراهیمی، ۲- حسین احمدی، ۳- علی اعطا، ۴- امیر آریازند، ۵- ملیحه باقری، ۶- علی بخشی، ۷- مجتبی بدیعی، ۸-حسین توسل، ۹-مصطفی خانزادی، ۱۰- محمود زنجانیان، ۱۱- محی الدین فاضلیان، ۱۲- نصرت ا.. کاشانی، ۱۳- سیدمصطفی موسوی لاری، ۱۴- سید احمد میری، ۱۵- علی نوذرپور، ۱۶- سید مناف هاشمی، ۱۷- ابراهیم اصغرزاده، ۱۸- سروش اکبرزاده، ۱۹- مرتضی الویری، ۲۰-محمد رضا بهمنی، ۲۱- حبیب الله تاجیک اسماعیلی، ۲۲-محمد مهدی تندگویان، ۲۳- علی اکبر جعفری، ۲۴- محمد حقانی، ۲۵- احمد حکیمیپور، ۲۶-محمد رضا خون چمن، ۲۷- اسماعیل دوستی، ۲۸- احمد دنیا مالی، ۲۹- حسن رباطی، ۳۰- مهدی رسول پناه، ۳۱-ولی ا.. شجاع پوریان، ۳۲-محمد باقرشریعتی، ۳۳-مجید صبایی، ۳۴-علی صوفی، ۳۵-اسدا... عابدی، ۳۶-مهرانگیزمروتی، ۳۷-سید افضل موسوی، ۳۸-عباس میرزا ابوطالبی، ۳۹-داود تاجران، ۴۰-سید آرش حسینی میلانی، ۴۱-علیرضا زمانی، ۴۲-مصطفی سلیمی، ۴۳- زهرا صدر اعظم نوری، ۴۴-اللهیار عرب امیرآبادی، ۴۵-فریبا فتحی، ۴۶-همایون کتیبه، ۴۷-محمد کاظم کوهی، ۴۸-ایرج محمد فام، ۴۹-حامد منتظری، ۵۰-سید حسن موسوی، ۵۱-سید مجتبی موسویاجاق، ۵۲-رسول مهر پرور، ۵۳-اصغر نصیری، ۵۴-حسین نیکخواه ابیانه، ۵۵-فتح الله استرکی، ۵۶-سید حسن الحسینی، ۵۷-زهرابهروز آذر، ۵۸-عباس تقیپور، ۵۹-محمد جوادحقشناس، ۶۰-حسن خلیل آبادی، ۶۱- فاطمه راکعی، ۶۲-محمد علی زم، ۶۳-مجید سرسنگی، ۶۴-پریچهر سلطانی، ۶۵-صالح آبادی، ۶۶-عباسی منجم، ۶۷-مهردادفرید ابوطالبی، ۶۸-مصطفی فقیهی، ۶۹-عبدالحسین مختاباد، ۷۰-احمد مسجد جامعی، ۷۱-علی محمد مصلحی، ۷۲-فرحناز میناییپور، ۷۳-علی نظری، ۷۴-غلام حیدر ابراهیم بای، ۷۵-مژگان اثباتی، ۷۶-لیلاارشد، ۷۷-سعید اله بداشتی، ۷۸-غلامرضا انصاری، ۷۹-حسین ایمانی جاجرمی، ۸۰-زهرا آقاباقری، ۸۱-بهاره آروین، ۸۲-شهر بانو امانی، ۸۳-عماد بهاور، ۸۴-حدیث پازوکی، ۸۵-محمد رضا جورکش، ۸۶-نسیم چالاکی، ۸۷-معصومه حجتی، ۸۸-فاطمه دانشور، ۸۹-سید معروف صمدی، ۹۰-طاهره طاهریان، ۹۱-محمد رضاعلی حسینی عباسی، ۹۲-طاهره عیدیزاده، ۹۳-الهام فخاری، ۹۴-مهدی فرنیان، ۹۵-فاطمه فکوریان، ۹۶-داریوش قنبری، ۹۷-مرادکاویانی راد، ۹۸-احمد مرادی، ۹۹-محمود مرتضایی فرد، ۱۰۰-عبدا.. مومنی، ۱۰۱-طاهره میرساردو، ۱۰۲-میرعرب، ۱۰۳-محمدباقراعلایی، ۱۰۴-یعقوب امینزاده، ۱۰۵-محمدپرتویی، ۱۰۶-عزت الله تقواییان، ۱۰۷-افشین حبیبزاده، ۱۰۸-محسن سرخو، ۱۰۹-حسین عسگریان ابیانه، ۱۱۰-محمد علیخانی، ۱۱۱-داود فدایی، ۱۱۲-احمدقدیانی، ۱۱۳-غلامرضاکاظمی، ۱۱۴-علیرضاکفشکنان، ۱۱۵- غلامعلی رجایی، ۱۱۶-منصور کمالی، ۱۱۷-محسن هاشمی رفسنجانی، ۱۱۸- امیدوار تجریشی، ۱۱۹-علی سلطانی فر، ۱۲۰- احمد شکوری راد، ۱۲۱-امین صارمی، ۱۲۲-بهمن صالحی جاوید، ۱۲۳-داود عسکری، ۱۲۴-فخرالسادات فاطمی حاجی آقا، ۱۲۵-مجید فراهانی، ۱۲۶-سید مصطفی قاضیزاده هاشمی، ۱۲۷-سید حامد محتشمیپور، ۱۲۸-داورنظری اردبیلی، ۱۲۹- نبی الله احمدلو، ۱۳۰-سیدابراهیم امینی، ۱۳۱-محمدعلی باقری عدالت، ۱۳۲-خانم راغب، ۱۳۳-مجید راوندی، ۱۳۴-علی صابری، ۱۳۵-سیدمحمدتقی طباطبایی حکیم، ۱۳۶-حجت نظری، ۱۳۷-حسین نقاشی، ۱۳۸- سید حسن رسولی، ۱۳۹-اسماعیل شجاعی، ۱۴۰-ایوب فرامرزی، ۱۴۱-محسن مهرعلیزاده، ۱۴۲-زهرانژاد بهرام، ۱۴۳-فاطمه مقیمی، ۱۴۴-جهانبخش امینی، ۱۴۵-محمد علی بند پی، ۱۴۶-علی تاجرنیا، ۱۴۷-ناهید خداکرمی، ۱۴۸-سعید صفاتیان، ۱۴۹- سالاری، ۱۵۰- سید محمود میرلوحی، ۱۵۱- مهدی نادمی، ۱۵۲- سید محمود علیزاده طباطبایی، ۱۵۳- نادره رضایی، ۱۵۴-قادر مرزی، ۱۵۵-عادل عبدی، ۱۵۶-محبوب پناهی، ۱۵۷-میثم شهبازی، ۱۵۸-علی محمد مصلحی، ۱۵۹-علی توکلی یرکی، ۱۶۰-صدرالدین علیپور، ۱۶۱- سودابه رادفر
ردیفعنوان بلوک تخصصیتعداد کل سهمیهسهمیه جوانانسهمیه زنانلیست42 نفر1معماری و شهر سازی311(غیر جوان)1- ملیحه باقری، 2- زهرا نژادبهرام، 3- علی اعطا، 4- حسین احمدی، 5- افشین حبیب زاده، 6- علی نوذرپور 2مدیریت شهری4001- مرتضی الویری، 2- محمد مهدی تندگویان، 3- حسن رباطی، 4- محمد جوادحق شناس، 5- محمد رضا خون چمن، 6- سالاری، 7- محسن مهرعلیزاده، 8- سید محمود میرلوحی، 9- سید معروف صمدی3محیط زیست211(غیر جوان)1- زهرا صدراعظم نوری، 2- طاهره طاهریان، 3- زمانی نوری، 4- سید آرش حسینی میلانی4فرهنگی و آموزشی201(جوان)1- زهرا بهروز آذر، 2- الهام فخاری، 3- حسن خلیل آبادی، 4- سید حسن الحسینی5اجتماعی302(یک جوان ویک غیر جوان)1- بهاره آروین، 2- نادره رضایی، 3- شهربانو امانی، 4- طاهره میرساردو، 5- احمد مسجد جامعی، 6- مهدی فرنیان6عمران حمل و نقل و زلزله2001- عزت الله تقواییان، 2- محسن سرخو، 3- محمد علیخانی، 4- محسن هاشمی رفسنجانی7خدمات پیشرفته و شهر هوشمند1101- مجید فراهانی، 2- مهدی نادمی8حقوقی1001- ابراهیم امینی، 2- سید محمود علیزاده طباطبایی9بودجه مالی و اقتصاد2101- ایوب فرامرزی، 2- حجت نظری، 3- سید حسن رسولی، 4- احمد حکیمی پور10بهداشت عمومی101(غیر جوان)1- ناهید خداکرمی، 2- مهرانگیزمروتی
منبع: ایلنا
۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]
صفحات پیشنهادی
تشریح روند شکلگیری فهرست ۲۱نفره نامزدهای شورای شهر تهران از سوی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان
در اطلاعیه مطرح شد تشریح روند شکلگیری فهرست ۲۱نفره نامزدهای شورای شهر تهران از سوی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان دبیرخانه شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان با صدور اطلاعیهای ضمن تشریح چگونگی شکل گیری فهرست ۲۱ نفره نامزدهای شورای اسلامی شهر تهران برای اولین بار مبادرت به ارسانه ها و کانال های تلگرامی مشابه به شورای عالی سیاستگذاریاصلاحطلبان مورد تایید نیست
رسانه ها و کانال های تلگرامی مشابه به شورای عالی سیاستگذاریاصلاحطلبان مورد تایید نیست شورای عالی سیاستگذاریاصلاحطلبان اعلام کرد رسانه ها و کانال های تلگرامی با نام های مشابه مورد تایید شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نیست آفتابنیوز به گزارش ایسنا شورای عالی سیاستگعدم تایید رسانهها و کانالهای تلگرامی مشابه به شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان
در اطلاعیهای مطرح شد عدم تایید رسانهها و کانالهای تلگرامی مشابه به شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان شورای عالی سیاستگذاریاصلاحطلبان اعلام کرد رسانهها و کانالهای تلگرامی با نامهای مشابه مورد تایید شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان نیست به گزارش ایلنا شورای عالی سیاستگشورايعاليسياست گذاري در رابطه با نحوه بستن ليست توضيح دهند
محسن هاشمي شورايعاليسياست گذاري در رابطه با نحوه بستن ليست توضيح دهند مردمی که از پیروزی روحانی شادمان بودند صبح یکشنبه 31 اردیبهشت خوشحالیشان مضاعف شد چرا که اتفاق 7 اسفند 94 در 29 اردیبهشت 96 تکرار و خبر راهیابی همه اعضای لیست امید این امیدواری را به وجود آورد تا شهرحزب اعتدال و توسعه در جلسات شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان حضور می یابد
حزب اعتدال و توسعه در جلسات شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان حضور می یابد تهران- ایرنا- دبیر ستاد انتخابات شوراهای حزب اعتدال و توسعه اعلام کرد که در جلسات شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان شرکت خواهد کرد به گزارش ایرنا سیدعلی آقازاده امروز- یکشنبه- با بیان این مطلب گفت هم افمنتجبنیا:شورایعالیسیاستگذاری اصلاحطلبان نماد استبداد است
منتجبنیا شورایعالیسیاستگذاری اصلاحطلبان نماد استبداد استتاریخ انتشار يکشنبه ۴ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۱ ۴۳ رسول منتجبنیا تحزبگرایی را بهترین راه برای ادامه مسیر اصلاحطلبان میداند و معتقد است شورای عالی سیاست گذاری نمودی از یک نوع استبداد رای و فردگرایی است و امنتجبنیا:شورایعالیسیاستگذاری اصلاحطلبان نمود استبداد است
منتجبنیا شورایعالیسیاستگذاری اصلاحطلبان نمود استبداد است اختلافات در انتخابات هیات رئیسه مجلس میوه تلخ شورای عالی بود|شورای عالی باید منحل شود رسول منتجبنیا تحزبگرایی را بهترین راه برای ادامه مسیر اصلاحطلبان میداند و معتقد است شورای عالی سیاست گذاری نمودی از یک نوع استبدادهجمه به شورایعالی با هدف از بین بردن انسجام اصلاحطلبان است/ رسانهها را متهم به ضدیت با منافع ملی نکنید
عارف در دیدار با مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاریها هجمه به شورایعالی با هدف از بین بردن انسجام اصلاحطلبان است رسانهها را متهم به ضدیت با منافع ملی نکنید رییس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان با درخواست از رسانهها برای نقد منصفانه عملکرد فراکسیون امید و شورای عالی سیاستگبرجام را مطالعه کردم؛ توافق ضعیفی است / سیاست خارجی آمریکا در مورد تهران در حال شکلگیری است
وزیر خارجه آمریکا برجام را مطالعه کردم توافق ضعیفی است سیاست خارجی آمریکا در مورد تهران در حال شکلگیری است وزیر خارجه آمریکا اظهار داشت پس از مطالعه برجام توافق هستهای با ایران را توافقی ضعیف یافته است رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا میگوید سیاست ایالات متحده پشتیبانی املاحظاتی در باب لیست اصلاحطلبان شورای شهر
ملاحظاتی در باب لیست اصلاحطلبان شورای شهر تهران- ایرنا- قرار است تا پایان هفته لیست 21 نفره اصلاحطلبان برای پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر تهران اعلام شود ولی الله شجاع پوریان درسرمقاله ای در روزنامه همدلی نوشت پیرامون این موضوع ذکر چند نکته حائز اهمیت است 1 لیست نه-
گوناگون
پربازدیدترینها