تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس حريم خدا را حفظ كند، حرمتش حفظ مى‏شود و هر كس خدا را اطاعت كند، اطاعت مى‏شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816915967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار خوزستان: مهاجرت 200 هزار نفر از استان در 5 سال گذشته


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: استاندار خوزستان: مهاجرت 200 هزار نفر از استان در 5 سال گذشته
استاندار خوزستان نسبت به کاهش جمعیت نخبگان و کارآفرینان استان هشدار داد و گفت: آمار جمعیتی سال های 90 تا 95 نشان می دهد که خوزستان یک استان مهاجر فرست بوده است.


به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری ها؛ غلامرضا شریعتی شنبه در همایش ملی جمعیت در تالار شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: آمار جمعیتی پنج ساله خوزستان در سال های 90 تا 95 ، این استان را مهاجر فرست نشان می دهد، اگرچه در سال 95 این روند متوقف شده است، اما این مساله سبب کاهش جمعیت افراد تحصیلکرده و کار آفرین در استان می شود.


وی تاکید کرد: لازمه خروج این استان از وضعیت مهاجرفرست این است که سطح رفاه زندگی در خوزستان افزایش یابد.


شریعتی با بیان اینکه جمعیت روستایی در کشور از 49 درصد در سال 45 به 25 درصد در سال 95 رسیده افزود: مهاجرت جمعیت از روستاها به شهرها علاوه بر تاثیر منفی روی تولید مواد غذایی، باعث افزایش حاشیه نشینی در شهرها می شود.


وی اظهار کرد: در خوزستان با اجرای طرح هایی همچون 550 هزارهکتاری کشاورزی (موسوم به طرح رهبری) برای ایستایی جمعیت در روستاها و یا بازگشت مردم به روستاها تلاش شده است.
به گفته وی، خوزستان رتبه اول تولید محصولات کشاورزی بوده و امسال با وجود کاهش 54 درصدی بارندگی، رتبه اول تولید گندم را دارد و یک میلیون و 360 هزارتن گندم خریداری شده است.


مهاجرت سالانه 40 هزار خوزستانی
مدیرکل حوزه استاندار نیز در این سمینار گفت: در پنج سال گذشته حدود 200 هزار نفر از خوزستان مهاجرت کرده اند.


سید لطف الله هاشمی آمار جمعیتی را برای برنامه ریزی در همه مباحث ضروری دانست و با ارائه تحلیلی از تحولات 50 ساله جمعیت در خوزستان اظهار کرد: نرخ رشد جمعیت در خوزستان قبل از انقلاب از متوسط کشور بالاتر بوده که در زمان جنگ به دلیل مهاجرفرست بودن این استان نرخ رشد جمعیت کاهش یافته و بعد از جنگ دوباره افزایش یافته است؛ اما در مجموع هم اکنون نرخ رشد جمعیت در خوزستان از نرخ کشوری کمتر است.


وی جمعیت استان را بر اساس آخرین سرشماری در سال 95 بیش از چهار میلیون و 711 هزار نفر عنوان کرد و افزود: در فاصله دو سرشماری سال های 90 و 95 خالص افزایش جمعیت استان در حدود 447 هزار نفر بوده، که در صورت اضافه کردن آن به جمعیت سال 90 باید جمعیت استان به چهار میلیون و 900 هزار نفر برسد ولی در واقع جمعیت 268 هزار نفر کمتر از پیش بینی هاست.


هاشمی ادامه داد: در صورتی که 80 هزار نفر از این تعداد را به حساب کم شماری بگذاریم، بخش اعظم این کاهش جمعیت، یعنی در حدود 200 هزار نفر، ماحصل مهاجرت افراد به سایر استان هاست.


وی تصریح کرد: خوزستان بعد از انقلاب یک استان مهاجرفرست بوده و حتی مهاجران زمان جنگ نیز کمتر به این استان بازگشته اند که این مساله در سرشماری ها دیده شده است.


مدیرکل سابق آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان، مهاجرفرست بودن را ناشی از وجود دافعه در استان مبداء و جاذبه در استان مقصد دانست.


وی تاکید کرد: در خوزستان به ویژه روستاها با وجود داشتن نرخ باروری بیشتر، مهاجر فرست بوده اند که پیامد آن تهدید شدن منابع تولید غذایی از یک سو و حاشیه نشینی و تبعات اجتماعی از سوی دیگر است.


هاشمی اضافه کرد: سهم جمعیت روستایی خوزستان از 41.7 درصد در سال 55 به 24.4 درصد در سال 95 سیر نزولی داشته است.


وی همچنین گفت: ساختار جمعیتی استان به صورتی است که وارد پنجره جمعیتی شده ایم و حداکثر یک سوم جمعیت استان را کودکان و سالمندان تشکیل می دهند که مهترین چالش آن بیکاری بخصوص در میان تحصیلکردگان است.


هاشمی افزود: اولین بار در سال 85 پنجره جمعیتی مشاهده شد اما باید توجه داشت که این شرایط همیشگی نیست و با تغییر جمعیت این وضع نیز تغییر می کند.


تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۱۰ تير ۱۳۹۶ - 01 July 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن