واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
هرمیداس باوند در گفتگو با روزنو:
داعش از مرز ملی و منطقه ای گذشته و به مرز فرا جهانی رسیده/خرد اهالی کردستان ایران زبانزد است
17 خرداد سال 1396 را می توان برای ایرانی ها روز چهارشنبه سیاه ناميد به این دلیل که در این روز حمله داعش از جنس تروریست جهانی در پایتخت ایران موجب مرگ عده ای از شهروندان این مرز و بوم شدند. با ذکر این موضوع که چند ساعتی بعداز این اقدام، گروهک تروریستی داعش در شبکه العماق اقدام به بخش ویدوئوی ضبط شده نمود که تروریست ها داشتند با زبان کُردی حرف می زدند و از آن لحظه به بعد این شهروندان مناطق کردنشین هستند که در شبکه های اجتماعی می خواهند ضمن محکوم کردن داعش به جهانیان ثابت بکنند که تروریست نیستند.
روز نو : 17 خرداد سال 1396 را می توان برای ایرانی ها روز چهارشنبه سیاه ناميد به این دلیل که در این روز حمله داعش از جنس تروریست جهانی در پایتخت ایران موجب مرگ عده ای از شهروندان این مرز و بوم شدند. با ذکر این موضوع که چند ساعتی بعداز این اقدام، گروهک تروریستی داعش در شبکه العماق اقدام به بخش ویدوئوی ضبط شده نمود که تروریست ها داشتند با زبان کُردی حرف می زدند و از آن لحظه به بعد این شهروندان مناطق کردنشین هستند که در شبکه های اجتماعی می خواهند ضمن محکوم کردن داعش به جهانیان ثابت بکنند که تروریست نیستند.
هرمیداس باوند در گفتگو با سايت روزنو با بیان اینکه بعد از اعلام حکومت اسلامی عراق و شام و اقدام ناانسانی این افراد، جهان شاهد حضور مردی تنومند بود که به عنوان جلاد داعش مشهور بود و اکثریت سازمان های جاسوسی دنیا به دنبال کشف هویتش بودند تا اینکه مشخص گردید این جنایتکار، انگلیسی است، می گوید آیا بعد از مشخص شدن هویت این تروریست مردم انگلیس کتاب انجیل به دست گرفتند تاکه به دنیا ثابت نکنند تروریست نیستند؟ آیا حضور این شخص در داعش موجب ترد شهروندان انگلیس از جوامع بشری گردید؟
این کارشناس مسائل بین المللی با اشاره به اینکه اولا داعش از مرز ملی و منطقه ای گذشته و به مرز فرا جهانی رسیده و دیگر نمی توان انکار نمود، دوما حضور هر شخص از هر کشوری در صفوف تروریستی داعش نمی تواند ملاکی برای تروریست بودن آن کشور باشد، می افزاید: مردم کردستان در تاریخ سیاسی خود فراز و نشیب هائی را دیده اند و این می تواند نشان از خرد ساکنان این دیار باشد. اکنون با حضور گروهک تروریستی داعش و حامیانش در سراسر دنیا می بینیم که مردم درگیر این پدیده شوم هستند. شایسته نیست که با انکار این واقعیت های دنبال مقصر بگردیم. در کشورهائی با اقلیت زبانی و دینی وقتی اتفاقی براین مبنا می افتد و هر اقلیت زبانی با انکار تروریست نبودن خودش به دیگر ساکنان آن دیار می گوید شما تروریست هستید.
این فعال سیاسی در ادامه با افزودن این مطلب که متاسفانه حضور شبکه های مجازی موجب گردیده است که اکثر شهروندان این دیار در قالب عالم فی العلم بدانند و در تمام موارد تحلیل کنند، معتقد است: ذکر این امر هم خالی از بحث نیست که شاید عده ای دنبال به دست آوردن منافع شخصی خود همچون اوایل انقلاب هستند. خود تروریست پنداری شهروندان در شبکه های مجازی موجب گردیده که عده ای براین اصل راسخ گردند که روزهای حکومت مداریشان دوباره برمی گردد و می توانند دوباره دست به تسویه حساب های شخصی بزنند.
باوند در انتها خاطر نشان می کند: شایسته است به جای اینکه به فکر خود متهم نمودن کمی صادقانه فکر کنیم و این امر را راسخ بدانیم اگر شهروندان ایرانی ساکنان مناطق کردنشین را تروریست می دانستند در مراسم تدفین شهدای این حادثه بجای شعار مرگ بر تروریست، مرگ بر کُرد را بیان می داشتند.
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]