واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: «یحَرِّفُونَ الْکلِمَ عَنْ مَواضِعِهِ» رییسجمهور اخیراً در جمع اساتید دانشگاه گفته است: « مبنای ولایت و حکومت از دیدگاه علی (ع) انتخاب و نظر مردم بود. ما دارای مذهب، مرام و دینی هستیم که امیرالمؤمنین علی (ع) مبنای حکومت را در آن، نظر، خواست و آراء مردم میداند.»
به گزارش تراز ،
اما بر مبنای این گفته رییسجمهور چند سؤال مطرح میشود؛
1- اگر مبنای ولایت و حکومت امام علی (ع) از نظر ایشان خواست و آرای مردم بود چرا امیرالمؤمنین (ع) با توجه به رأی مردم در سقیفه حاضر به بیعت نشدند و آنگونه که در تاریخ آمده است با جبر وارد خانه ایشان شده و همسر گرامی ایشان را مجروح کردند و با دست بسته و به جبر ایشان را به مسجد برای بیعت بردند؟ چرا ایشان رأی مردم را مبنا قرار ندادند؟
2- چرا ایشان در مدینه در خطبه معروف به طالوتیه (الکافی، ج8، ص31) میفرمایند: «به خداوند سوگند! اگر به اندازه اصحاب طالوت یا به شماره اهل بدر یاور داشتم، هرآینه شما را با شمشیر میزدم تا به سوی حق بازگردید و به راستی رو آورید» و سپس هنگامی که گلهای گوسفند که تعدادشان 30 عدد بود را میبینند ادامه میدهند: اگر به اندازه این گوسفندان مردانی داشتم قیام میکردم. برمبنای گفته رییسجمهور اگر امام علی (ع) مبنای حکومت را رأی مردم میدیدند دلیل ایشان برای قیام در مقابل رأی مردم چیست؟
3- بنا بر خطبه سوم نهجالبلاغه معروف به شقشقیه اگر حضرت علی (ع)رأی مردم مبنا میدانستند پس چرا ایشان خلافت و حکومت را «میراث به غارت برده خود» مینامند و عنوان میکنند که قصد جنگ برای احقاق حق خود را داشتهاند؟
4- چگونه ایشان مدتی پس از رسیدن به خلافت میفرمایند: اکنون حق به حقدار رسیده و خلافت به جایگاه خودش بازگشته است (خطبه دوم نهج البلاغه). اگر رأی قبلی مردم درست و حق بوده دلیل فرمایش ایشان چیست؟
آنچه از روایات آمده مبرهن و واضح است این است که حضرت، رأی مردم را برای جانشینی پیامبر (ص) نه حق و نه صحیح میدانستند، بلکه به سبب آن که غصب خلافت ایشان و مقبولیت خلفا توسط مردم، عاری از مشروعیت بوده است قیام را واجب میدانستند و در این مساله ایشان مشروعیت را فراتر از مقبولیت میدانستهاند؛ اما از آنجا که یاری نداشتند برای مصالح اسلام، صبر اختیار کردهاند. لذا نمیتوان گفت مبنای ولایت و حکومت از دیدگاه امام علی (ع) انتخاب و نظر مردم بوده است بلکه ایشان باتوجه به واقعه غدیر، تعیین حق ولایت و حکومت را تنها از جانب خدا میدانستهاند و عنوان اینکه امام علی (ع) از این مساله رضایت داشتهاند یا آن را قبول کردهاند تحریف یکی از اصلیترین وقایع تاریخ شیعه است.
حال باید از رییسجمهور پرسید وی به چه دلیل و قیمتی، حساسترین بخش تاریخ شیعه را دستخوش تغییر و تحریف قرار میدهد و بر زخم 1400 ساله شیعه نمک میپاشد و آیا بنای این عمارت دموکراسی بر زخم شیعه رواست؟
منبع: صبح نو
زمانبندی انتشار: 29 خرداد 1396 - 10:43
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]