تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872150293




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر احمدی‌نژاد کاندیدای نائب رییسی مجلس/ نظر فراکسیون مستقلین ابقای هیات رییسه فعلی است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیر احمدی‌نژاد کاندیدای نائب رییسی مجلس/ نظر فراکسیون مستقلین ابقای هیات رییسه فعلی است
نایب رییس نخست فراکسیون مستقلین ولایی از توافق این فراکسیون برای ابقای هیات رییسه فعلی مجلس خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز : غلامعلی جعفرزاد ایمن‌آبادی اظهار کرد: بنابر توافقی که شب گذشته در فراکسیون مستقلین حاصل شد، تصمیم گرفتیم به‌گونه‌ای وارد عمل شویم که هیات رییسه فعلی مجلس به‌طور کامل حفظ شود. پس از انجام این توافق آقای حاجی‌بابایی رییس فراکسیون نمایندگان ولایی در مصاحبه‌ای که انجام داد، اعلام کرد که در این صورت، توافق را نپذیرفته و این فراکسیون لیست مستقل خواهد داد.

به گزارش ایلنا ، نایب رییس نخست فراکسیون مستقلین ولایی خاطرنشان کرد: بر این اساس بنا داریم در جلسه‌ای با رییس مجلس شورای اسلامی در رابطه با این مسئله گفت‌وگو کنیم و از آقای لاریجانی بخواهیم از پیشنهاد فراکسیون مستقلین مبنی بر حفظ رییس و نواب رییس و همچنین ابقای دیگر کرسی‌های هیات رییسه فعلی حمایت کند.

او همچنین به جلسه بعدازظهر امروز این فراکسیون نیز اشاره و خاطرنشان کرد: درصورت عدم دستیابی به توافق برای ابقای هیات رییسه فعلی و درشرایطی که قرار باشد هر سه فراکسیون گزینه معرفی کنند، نهایتاً قرار است فراکسیون امید ۲ گزینه خود که گویا پزشکیان و مطهری است را معرفی کند، و فراکسیون مستقلین ۱ نفر و فراکسیون نمایندگان ولایی نیز ۱ نفر برای کرسی نایب رییسی معرفی خواهند کرد.

جعفرزاده ایمن‌آبادی در پایان اعلام کرد: در این صورت فراکسیون مستقلین احتمالاً به یکی از این اشکال عمل خواهد کرد که یا اعضا را آزاد می‌گذاریم که از میان همان دو گزینه موردنظر فراکسیون امید، به هر کسی که خواستند رای بدهند یا ما هم از گزینه امید حمایت خواهیم کرد اما قطعاً اعضای فراکسیون مستقلین به گزینه موردنظر نمایندگان ولایی رای نخواهند داد.

فراکسیون امید در چه صورتی لیست جدا در انتخابات رئیس مجلس می‌دهد؟

همچنین تسنیم نوشت؛

محمد‌رضا تابش با اشاره به جلسه فراکسیون متبوعش درباره انتخابات هیئت رئیسه مجلس، گفت: در این جلسه اعضای فراکسیون به این جمع‌بندی رسیدند که تا عصر امروز که جلسه مجمع عمومی فراکسیون امید برگزار می‌شود، منتظر بمانند که آیا سایر فراکسیونها نیز تعاملی با فراکسیون امید خواهند داشت یا خیر.

وی افزود: اگر سایر فراکسیونها با فراکسیون امید تعامل نکردند و در صورتی که این فراکسیونها به طور مستقل فهرستی درباره اعضای هیئت رئیسه ارائه دهند اعضای فراکسیون امید هم به صورت مستقل لیست ارائه می‌دهد.

در همین زمینه علی وقف چی عضو فراکسیون مستقلان ولایی مجلس نیز با بیان اینکه این فراکسیون ظهر امروز درباره انتخابات هیئت رئیسه مجلس تشکیل جلسه می‌دهد، تصریح کرد: قرار است در این جلسه اعضای فراکسیون فهرست فراکسیون مستقلان ولایی را درباره اعضای هیئت رئیسه مجلس تعیین کنند.

همچنین عبدالرضا مصری عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس از کاندیداتوری خود برای نایب رئیسی مجلس شورای اسلامی خبر داد.



۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن