واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دركارگروه اجتماعي استان مركزي عنوان شد: تنها ٩/٦درصدمصوبات شوراهاي اسلامي استان درحوزه اجتماعي بودهاست آسيبهاي اجتماعي از اولويت اصلي مسوولان خارج شدهاست
خبرگزاري دانشجويان ايران - اراك
سرويس: شهرستانها
مديركل امور اجتماعي استانداري مركزي گفت: سه تشكل مردم نهاد(سمن) در استان مركزي در زمينههاي كاري كمك به افراد بيبضاعت، پيشگيري از اعتياد و آسيبهاي اجتماعي مجوز فعاليت خود را در استان دريافت كردهاند كه با آغاز فعاليتهاي آنان ارايه خدمات در اين بخش افزايش خواهد يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه مركزي، "غلامرضا فتحآبادي"، در جلسه كارگروه اجتماعي استان مركزي با بيان اينكه مجوز فعاليت انجمن ديابت در كشور لغو شده است، گفت: فعاليت انجمن ديابت استان در يكسال گذشته به حال تعليق درآمده است كه به منظور جلوگيري از بروز خلل در خدمت به افرد ديابتي استان، فراهم آوردن زيرساختهاي فعاليت يك تشكل قوي در اين بخش در دستور كار قرار گرفته است كه بزودي اين تشكل فعاليت خود را آغاز خواهد كرد.
وي با اشاره به فعاليت كارگروه اجتماعي استان در خصوص عملكرد شوراهاي اسلامي شهر و روستا در شش ماه گذشته، گفت: با بررسي صورت گرفته در اين مدت مشخص شده است ٩/٦ درصد از مجموع مصوبات شوراهاي اسلامي شهر و روستاي استان مركزي در حوزه مسائل اجتماعي بوده است كه اين ميزان ناچيز است هرچند كه شوراي شهر اراك با اختصاص ٤٠ ميليون ريال كمك به پنج سازمان مردمنهاد دراين خصوص عملكرد مثبتي داشته است.
فتحآبادي يادآور شد: با بررسي مصوبات شوراهاي شهر، هفت مصوبه ابطال و عضويت شش تن از اعضاي شوراي اسلامي استان سلب شده است، ضمن اينكه به منظور رسيدگي به وضعيت شوراي اسلامي شهر ساوه نيز كميتهاي تشكيل و تحقيق از آن آغاز شده است.
مديركل امور اجتماعي استانداري مركزي در ادامه با بيان اينكه هم اينك در زمينه صندوق اجتماعي روستاييان با وجود تاكيد قانون براي گسترش آن، با كمبود روبهرو هستيم، گفت: هم اينك از مجموع بيش از ٥٩ هزار خانوار روستايي استان تنها ٥٤ درصد آنان معادل ٣٢ هزار و ٥٧٣ خانوار تحت پوشش اين طرح هستند كه بايد نسبت به افزايش اين ميزان اقدام كرد.
وي به مشكلات اجتماعي موجود در استان مركزي اشاره و بيان كرد: حذف فوقالعاده شغل جذب معلمان مناطق محروم، پرداخت نشدن ٤٤٠ ميليارد ريال حق مربيان نهضت سوادآموزي، مطالبات انباشته فرهنگيان در برگزاري انتخابات و ساير فعاليتهاي معلمان، استفاده نكردن دستگاهها از توانمنديهاي تشكلهاي مردمنهاد، پرداخت نشدن حق بيمه مددجويان بهزيستي و كميته امداد و تفاوت تعرفههاي پزشكي و تمكين نكردن نظام پزشكي از مصوبه دولت در اين خصوص و مشكل در پرداخت سهام عدالت فرهنگيان از جمله چالشهاي اجتماعي استان است.
به گزارش ايسنا، "كاظم صالحي"، مديركل بهزيستي استان مركزي نيز گفت: براي اجرايي شدن اهداف پيشبيني شده در سند اجتماعي استان به همكاري تمام دستگاهها و متخصصان آنها نياز است.
"صالحي" افزود: به دليل بيتفاوتيهاي صورت گرفته به مسائل اجتماعي استان در گذشته، آسيبهاي اجتماعي از اولويت اصلي مسوولان خارج شده است كه بايد با دور شدن از فضاي فعلي و انجام امور به صورت فرابخشي و سازماندهي شده، نسبت به بررسي آسيبها و راهكارهاي كنترل و پيشگيري از گسترش آن اقدام كرد.
وي گفت: سند اجتماعي بصورت دقيق آسيبهاي اجتماعي را در استان هدف قرار داده است كه تدوين آن به صورت كارشناسي و با مشاركت متخصصان به انجام رسيده كه ميطلبد با استمرار فعاليت و همكاريها در اين بخش فعاليتها را اجرايي كرد.
صالحي، كمبود اعتبار، همراهي نكردن بخشي از دستگاههاي ذيربط، بخشينگري در تدوين برنامهها و نبود حساسيت لازم در اين حوزه را، از مهمترين مشكلات مربوط به پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي عنوان كرد.
دراين جلسه مقرر شد كميته هاي تخصصي به منظور بررسي همه جانبه طرحهاي پيشگيري و آسيبهاي اجتماعي تشكيل شود.
انتهاي پيام
سه شنبه 4 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 281]