تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 21 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828271349




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد سنگرسازان رسانه بی‌سنگرند/ وقتی یارانه 3 میلیاردی به خبرنگاران نمی‌رسد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهدسنگرسازان رسانه بی‌سنگرند/ وقتی یارانه 3 میلیاردی به خبرنگاران نمی‌رسد
خبرگزاری فارس: سنگرسازان رسانه بی‌سنگرند/ وقتی یارانه 3 میلیاردی به خبرنگاران نمی‌رسد
خبرنگاران در حقیقت سنگرسازان بی‌سنگری هستند که اگرچه مسائل همه حوزه‌ها را گزارش می‌دهند اما کسی نیست که اخبار مشکلات و معضلات پیش روی آن‌ها را منتشر کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، عدم حمایت‌های مادی و معنوی مناسب از خبرنگاران یکی از مشکلاتی است که خبرنگاران را با مسائل و مشکلات زیادی روبرو می‌کند، دستمزد ناچیز و عدم امکانات لازم برای فعالیت آن‌ها هم از جمله معضلاتی است که خبرنگاران با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. *امنیت شغلی خبرنگاران در بلاتکلیفی به سر می‌برد در عین حالی که باید اقدامات لازم برای رفع مشکلات خبرنگاران توسط مسئولان صورت گیرد اما نباید حریت یک خبرنگار به خاطر کمک‌های مالی زیر سوال برود چراکه خبرنگار باید بتواند بی‌طرفانه به مسائل بپردازد و اخبار مختلف را پوشش دهد است، بنابراین حمایت‌ها باید به گونه‌ای صورت گیرد تا خبرنگار را مدیون هیچ گروه و یا نهادی نکند. حسین انتظامی معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه معتقد است:‌ دولت‌ها نباید حمایت مستقیم مالی از رسانه‌ها داشته باشند، چراکه استقلال آن‌ها و رسالت‌شان زیرسؤال می‌رود؛ یکی از وظایف دولت‌ها در قبال خبرنگاران فراهم کردن امنیت شغلی و حرفه‌ای برای آنان است که بخشی از آن در بیمه خبرنگاران متجلی است. وی متذکر می‌شود: وقتی می‌گوییم امنیت شغلی خبرنگاران یعنی فضایی فراهم شود که خبرنگاران در ایفای وظایف خود دچار مشکل نشوند و کسی بدون جهت برخورد تندی با آنها نکند؛ قانونی به نام دسترسی آزاد به اطلاعات داریم که یک قانون مترقی است و طبق این قانون آن اطلاعاتی که حق مردم است همه دستگاه‌های حاکمیتی مؤظف هستند، در صورت مراجعه مردم آن‌ها را ارائه داده و انتشار نیز بدهند.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه مبنایی مبارزه با فساد را شفافیت دانسته و یکی از ابزار کار جدی برای خبرنگاران را قانون می‌داند؛ امنیت شغلی از جمله مواردی است که متاسفانه در فضای کار خبری و رسانه‌ای برای بسیاری از خبرنگاران هنوز محقق نشده و بیمه بازنشستگی آن‌ها هم بلاتکلیف است، این در حالی است که خبرنگاران در بسیاری از کشورها در شرایط مطلوب‌تری از نظر تجهیزات، امکانات، بیمه و دستمزد قرار دارند. منصور گلناری؛ رئیس خانه مطبوعات استان اصفهان ضمن پاسداری از یاد و خاطر شهیدان اهل‌قلم و تبریک روز خبرنگار اظهار کرد:  ایجاد بسترهای لازم برای فعالیت رسانه‌ای مطلوب، حل مشکل امنیت شغلی خبرنگاران و آموزش آن‌ها از مواردی است که برای رسیدن به رسانه‌ای شایسته و درخور در اصفهان احساس می‌شود. *جای خالی جریان مذهبی و متعهد در میان خبرنگاران فضل‌الله سلطانی؛ رئیس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران اصفهان نیز نظام‌مند شدن مطبوعات و اصلاح قوانین و مقررات در حوزه رسانه را دو امر ضروری دانست و گفت: بحث قوانین و مقررات، باید مشخص شود تا فقط با محدودیت‌ها رو به رو نشویم بلکه اختیارات نیز بوجود آید؛ نظام‌مندسازی راه‌حل نهایی برای حل مشکلات متعدد قشر خبرنگار است؛ افزایش سطح آگاهی و دانش جامع به‌واسطه مطبوعات صورت می‌گیرد که برای حرکت در این مسیر نیازمند حل مشکلات این بخش هستیم. جای خالی جریان مذهبی و متعهد در میان خبرنگاران و رسانه‌ها کاملا محسوس است و چراکه این فضا نیازمند جریان‌سازی رسانه‌ای و تولید اخبار ارزشمند و در راستای اهداف انقلاب اسلامی است، از این رو می‌طلبد که شرایط برای ورود خبرنگارانی که دغدغه مبارزه با جنگ نرم دشمن را دارند باز شود تا عرصه خبری جریان‌ساز گفتمان انقلاب اسلامی باشد. رضا صفری؛ رئیس سازمان بسیج رسانه استان اصفهان در خصوص افراد آموزش‌دیده در بسیج رسانه خاطرنشان کرد: در سال گذشته 250 الی 400 نفر از طرف بسیج رسانه استان اصفهان آموزش‌های لازم را دیده‌اند که هم‌ اکنون این افراد آموزش‌دیده در پایگاه‌های خبری استان مشغول به فعالیت خواهند شد.

وی در خصوص ایجاد جریان‌های انقلابی در رسانه‌ها عنوان کرد: ترویج این جریان‌ها باید با رسانه‌های متخصص این کار انجام شود که خبرگزاری فارس یکی از آن رسانه‌ها است و باید به دست همین خبرنگاران انقلابی این کار به سرانجام برسد. رئیس سازمان بسیج رسانه استان اصفهان بیان کرد: کل مجموعه خبرنگاران رسانه‌های استان اصفهان افرادی محدود به تعداد 50 الی 60 نفر است و در این بین رویش جریان خبرگزاری فارس که خبرنگاران انقلابی در آن فعالیت می‌کنند برای ما رویش یک جریان انقلابی است؛ اگر این طیف برای کمک به این عرصه پا به میدان نگذارند، فضای رسانه‌ای از نیروهای ارزشی خالی مانده و برای کمک به این فضا نیاز به خبرنگارانی همچون خبرنگاران خبرگزاری فارس استان اصفهان است. *وقتی یارانه 3 میلیاردی مطبوعات به خبرنگاران اصفهانی نمی‌رسد صفری با تاکید بر لزوم تقسیم عادلانه یارانه مطبوعات استان اصفهان گفت: میزان یارانه مطبوعات استان اصفهان بالغ بر 3 میلیارد تومان است و این یارانه به دست افرادی در روزنامه‌هایی می‌رسد که هیچ‌گونه فعالیتی روشن و جریان‌سازی در این زمینه نداشته‌اند در حالی که بار پوشش اخبار را شما خبرنگاران در رسانه‌های مجازی و خبرگزاری‌ها به دوش می‌کشید. به تبع عدم پوشش بیمه بازنشستگی برای خبرنگاران، سابقه کار برای آن‌ها ثبت نشده و آینده شغلی آن‌ها در خطر است، در هر لحظه ممکن است به دلایل مختلف از رسانه خود جدا شوند که در این صورت نه تنها بیمه بیکاری به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد بلکه هیچ‌گونه حمایتی از آن‌ها نخواهد شد. مریم یاوری، خبرنگار و فعال رسانه‌ای اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: اینجانب در رشته علوم اجتماعی گرایش خبرنگاری مشغول به تحصیل هستم و سابقه فعالیت من در عرصه خبر حدود 6 سال است که در این مدت افتخار همکاری با چندین خبرگزاری‌ را داشته‌ام، با توجه به اینکه سرعت در ارسال اخبار در خبرگزاری بسیار مهم است نیازمند وسایل و تجهیزاتی هستیم که بتوانیم به صورت آنلاین مخابره کنیم و این در حالی است که در بسیاری از همایش‌ها مراسمات و نشست‌های خبری این امکانات در اختیار خبرنگاران نیست.

وی افزود: لحظه ارسال خبرهای فوری و مهم، پراسترس‌ترین زمان برای یک خبرنگار است به همین لحاظ ضروری است تا خبرگزاری‌ها امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای ارسال سریع اخبار را برای خبرنگاران فراهم کنند چراکه یک خبرنگار در حین رفت و آمد در طول مسیر همواره دغدغه ارسال سریع اخبار را دارد. خبرنگار خبرگزاری مهر استان اصفهان با اشاره به مسائل معیشتی و دریافتی‌های حاصل از شغل خبرنگاری تصریح کرد: درآمد ماهیانه خبرنگاران بسیار ناچیز است و کفاف هزینه‌های رفت و آمد و قبض تلفن همراه را هم نمی‌دهد چه برسد به خرید خودرو و مسکن، به همین دلیل بعضا خبرنگاران به شغل دوم روی آورده و انگیزه کاری خود را از دست می‌دهند. یاوری خاطرنشان کرد: پس از 6 سال فعالیت هنوز هیچ بیمه‌ای برای من در نظر گرفته نشده و حتی با توجه به اینکه به سایت سمان نیز مراجعه کردم همچنان موفق به تهیه کارت حرفه‌ای و بیمه خبرنگاری نشده‌ام، متاسفانه قوانین این سایت هم دائما در حال تغییر است و ثبت‌نام را برای خبرنگاران مشکل کرده است. *سردرگمی خبرنگاران در سامانه جامع رسانه‌های کشور پس از ایجاد سایت سمان با طراحی اولیه، «سامانه جامع رسانه‌های کشور» از ابتدای سال جاری فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد و اعلام شد خبرنگارانی که پیشتر به سامانه «سمان» مراجعه کرده و متقاضی صدور کارت حرفه‌ای خبرنگاری و روزنامه‌نگاری بودند به همراه متقاضیان جدید می‌توانند با مراجعه به این سامانه نسبت به بارگذاری اطلاعات خود اقدام کنند. راه‌اندازی این سامانه اگرچه می‌تواند موانع زیادی را از جلوی پای خبرنگاران بردارد اما شیوه ارائه خدمات، اطلاع رسانی و راهنمایی خبرنگاران برای ثبت‌نام در این سایت بسیار ضعیف بوده و بسیاری از خبرنگاران همچنان موفق به ثبت‌نام و ارسال مدارک در این سایت نشده‌اند، علاوه بر همه این مشکلات خبرنگاران باید برای استفاده از تسهیلات سایت جدید، حساب کاربری جدیدی در سامانه جامع رسانه‌های کشور (e-rasaneh.ir) تشکیل دهند.

حجت‌الاسلام امیر ارزانی؛ معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان شرط انتخاب خبرنگار برتر را ثبت‌نام در پایگاه جامع رسانه‌ای سمان دانست و گفت: برای تجلیل از خبرنگار برتر، این افراد از میان کسانی که در سایت ثبت‌نام کرده‌اند و کسانی که مطبوعات معرفی می‌کنند یک نفر انتخاب خواهد شد. محمدحسین امینی هرندی؛ خبرنگار خبرگزاری فارس استان اصفهان با تاکید بر لزوم تخصص‌محوری در رسانه‌ها، استفاده از نیروهای متخصص و غربال‌گری خبرنگاران در خبرگزاری‌ها ادامه داد: متاسفانه افرادی با سابقه تحصیلات مرتبط با رسانه و خبر کمتر در میان خبرنگاران دیده می‌شود، در حالی که باید با حداقل پیشینه‌ رسانه‌ای به عنوان خبرنگار به خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها ورود پیدا کنند. *کار سخت خبرنگاران در کنار حق‌الزحمه‌های پایین امینی هرندی عنوان کرد: همچنین در استان اصفهان خبرنگار تخصصی برای هر حوزه وجود ندارد، برای مثال در رشته‌های اقتصادی، شهری، فرهنگی، ورزشی خبرنگارانی با تحصیلات مربوطه ورود پیدا نکرده‌اند؛ البته دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و شرکت گاز استان اصفهان اخیرا با رویکردی جدید به آموزش تخصصی خبرنگاران می‌پردازند که جای تقدیر دارد. این فعال رسانه‌ای استان اصفهان با انتقاد به خبرگزاری‌های سراسری و رسمی کشور بیان داشت: یکی از مسائل دیگری که مورد انتقاد خبرنگاران واقع شده این است که هیچ حمایتی از طرف مرکز خبرگزاری‌ها به دفاتر صفحات استانی نمی‌شود و این باعث کاهش انگیزه خبرنگاران برای فعالیت است. وی تاکید کرد: حق بیمه و دیگر تسهیلات شغلی تنها به خبرنگاران پایتخت‌نشین رسیده و در این میان حقوق خبرنگاران استان‌های دیگر تضییع خواهد شد؛ همچنین میزان حق‌التحریر خبرنگاران بسیار پایین است به طوری که برخی مسئولان برای مصاحبه به

خبرنگاران می‌گویند:«مگر شما برای هر خبر چقدر دستمزد می‌گیرید که تا این حد دغدغه و سماجت در پیگیری اخبار دارید.» امینی هرندی اذعان داشت: ساعات کاری خبرنگاران از 8 صبح آغاز شده و تا 4 بعد از ظهر ادامه می‌یابد، حتی در برخی از موارد تا 2 بامداد نیز مشغول نوشتن و تایپ اخبار هستند که نهایتا دریافتی ماهانه آن‌ها 700 تا 800 هزار تومان خواهد بود. وی با اشاره به لزوم ایجاد آئین‌نامه‌ای مدون برای ورود به شغل خبرنگاری گفت: باید برای پذیرش خبرنگار در هر رسانه آئین‌نامه‌ای تدوین شود تا حداقل شرایط خبرنگاری و یا پیشینه کاری را دارا باشد تا دغدغه پوشش اخبار را داشته باشد، متاسفانه بسیاری از خبرنگارنماها هیچ‌گونه دغدغه‌ای نسبت به رسالت خبری خود ندارند و بیشتر نگاه کسب درآمد دارند. *انتقاد به شیوه برگزاری مراسم روز خبرنگار در اصفهان/خبرنگاران بروند تقدیرنامه‌های خود را دریافت کنند! مراسم بزرگداشت روز خبرنگار هفته گذشته در اصفهان برگزار شد که با انتقادات شدیدی از سوی اصحاب رسانه همراه بود، این در حالی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل آن در استان اصفهان مسئول برگزاری آن بود و در کنار آن حامیان مالی و معنوی زیادی در آن حضور داشتند که شیوه برگزاری ضعیف آن جای بسی تاسف دارد. محمدحسین کیانی؛ خبرنگار خبرگزاری فارس استان اصفهان با انتقاد از شیوه برگزاری مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در اصفهان عنوان داشت: باعث تاسف است که بسیاری از همکاران ما در رسانه به اتفاق چندین همراه در این مراسم حضور یافتند که این امر باعث کمبود جا برای نشستن بسیاری از خبرنگاران شد و میزبانان پیش‌بینی چنین ظرفیتی را نکرده بودند.

وی با انتقاد از شیوه تجلیل امسال خبرنگاران استان اصفهان اظهارداشت: در طول سال یک روز به عنوان روز خبرنگار وجود دارد و انتظار ما این بود که در این روز با احترام تجلیل شویم و اسم تک تک ما خبرنگاران پشت تریبون خوانده شود اما متاسفانه طی اقدامی شرم‌آور اعلام شد که خبرنگاران به باجه‌های مربوطه برای دریافت بسته‌های هدیه خود در صف بایستند. شیوه برگزاری این مراسم به گونه‌ای بود که ابتدا چند سخنران به بیان موضوعات مرتبط با روز خبرنگار پرداختند و در پایان مراسم به تجلیل از خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و عکاسان پیشکسوت اصفهان پرداخته شد، اگرچه تجلیل از مقام بزرگان اصحاب رسانه ضروری است اما چشم‌انتظاری خبرنگاران در این مراسم برای یک تجلیل ساده نهایتا به این جمله مجری برنامه منتهی شد که«خبرنگاران بروند براساس حروف الفبا تقدیرنامه‌های خود را دریافت کنند و سپس برای صرف شام به سالن پذیرایی مراجعه کنند»، این در حالی بود که علاوه بر عدم وجود صندلی برای نشستن خبرنگاران در مراسم، میزبان در پایان بسیاری از خبرنگاران را گرسنه بدرقه کرد. کیانی بیان داشت: من به عنوان خبرنگاری که در طول سال مشغول به کار بی‌وقفه هستم و حتی یک روز تعطیلی هم ندارم به طوری که روزهای تعطیل و جمعه نیز باید به ارسال اخبار بپردازم، انتظار دارم تا ارشاد و یا هر نهاد دیگری به صورت محترمانه از خبرنگاران تجلیل به عمل آورد. وی یادآور شد: جالب است که در مراسم پاسداشت روز خبرنگار امسال استان اصفهان، اداره ارشاد از کسی تجلیل کرد که در طول 20 ماه، 1200 خبر تولید کرده بود و این در حالی است که اینجانب از ابتدای سال تاکنون(یعنی 5 ماه) 2098 خبر تولید کرده‌ام اما هیچ تجلیلی از من صورت نگرفت. این فعال رسانه‌ای اضافه کرد: همچنین زمان برگزاری این برنامه بسیار نامناسب (از ساعت 21 الی 23:30) بود و با توجه به اینکه من به عنوان یک خبرنگار باید اخبار این مراسم که دارای چندین سخنران بود را پوشش می‌دادم هیچ چیزی از برنامه تجلیل خبرنگار متوجه نشدم و پس از اتمام مراسم تا پاسی از نیمه شب مشغول تایپ خبر بودم. *مشکلات خبرنگاران همچنان پابرجاست/مسؤولان را همتی لازم است جای بسی تعجب است که جایگاه خبرنگاران در استان اصفهان به عنوان یکی از استان‌های مهم کشور همچنان وضعیت نامطولبی را تجربه می‌کند و بسیاری از خبرنگاران از مشکلات متعدد شغلی خود رنج می‌برند، مسئولان نیز می‌توانند هر کدام به سهم خود بدون هیچ انتظاری از خبرنگاران از آنان حمایت کنند. مهدی جمالی‌نژاد در مراسم تقدیر از خبرنگاران خبرگزاری فارس استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد که رسانه‌ها می‌توانند بار اقدام‌های مسئولان را در استان اصفهان، برای مردم روشن کنند و فعالیت مسئولان در استان اصفهان را دقیق برای مردم تبیین کنند.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم همراهی نقد و حفظ اعتماد مردم، بیان کرد: رسانه‌ها باید علاوه بر نقدها و بیان نقصان‌ها همراهی لازم را با مسئولان داشته باشند که اعتماد مردم به مسئولان بیشتر شود چراکه نتیجه این اعتماد، افزایش سرمایه اجتماعی است؛ اگر سرمایه اجتماعی بالا رود امنیت ملی هم بالا می‌رود و رسانه‌ها این را مدنظر قرار دهند که شهر اصفهان نیازمند این سرمایه اجتماعی است. وی با اشاره به توانمندی‌های خبرگزاری فارس تأکید کرد: خانواده خبرگزاری فارس یک خانواده بسیار دوست‌داشتنی و دارای یک عقبه بسیار ارزشمند است؛ چرا که خبرگزاری فارس مجموعه‌ای است که دلسوز، دغدغه مند و دردشناس است و می‌تواند پیشرو و پیشگام افزایش سرمایه اجتماعی باشد. جمالی‌نژاد در ادامه اظهار کرد: خبرگزاری فارس همیشه در مسائل نکته‌سنج بوده و نقدها را به‌ طور زیبا بیان کرده است که البته این رسانه در همه مسائل کار خود را به بهترین نحو انجام داده است؛ امید است خبرگزاری فارس روزبه‌روز در همه زمینه‌ها به‌ خصوص در افزایش سرمایه اجتماعی تأثیر داشته باشد و برای تمام خبرگزاری‌ها به‌ عنوان یک الگو در بعد افزایش سرمایه اجتماعی باشد. *دغدغه‌های خبرنگاران ارزشی و متعهد دغدغه‌مندی نسبت به مطالبات رهبر معظم انقلاب از جمله ویژگی‌هایی است که یک خبرنگار ارزشی و متعهد باید به آن‌ها اهتمامی ویژه بورزد اما متاسفانه این موضوع در برخی از رسانه‌های معلوم‌الحال جدی گرفته نشده و موضوعاتی بی‌اهمیت جای مطالب ارزشمند را گرفته است به طوری که برخی رسانه‌ها گاها از منابع بیگانه جهت‌گیری می‌کنند. اصغر آذربایجانی؛ رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر اصفهان خطاب به خبرنگاران خبرگزاری فارس اصفهان گفت: آنچه در بیانات رهبر معظم انقلاب متبلور است را به‌ عنوان فصل‌الخطاب حرکت‌های فرهنگی ببینید چراکه اگر این دغدغه در شما باشد، قطعاً در سمت‌وسوی حرکت مردم یک‌جهت بسیار خوبی ایجاد می‌شود و دقت داشته باشید که باید این حرکت در خبرگزاری فارس متبلور باشد. وی افزود: دغدغه در خصوص فعالیت‌های منطقه‌ای را مدنظر قرار دهید و همیشه به دنبال آن خبرهایی باشید که مردم به آن‌ها علاقه دارند، نظام دچار چالش‌ها در مسائل مختلف است و این چالش‌ها ناشی از مسئولانی است که دغدغه‌های لازم را برای نظام نداشتند؛ باید آب زلال را در خبرگزاری‌هایی مانند خبرگزاری فارس دید، آنچه به صلاح نظام است را به‌ راحتی در اختیار مردم بگذارید. رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه بیان کرد: متأسفانه استان اصفهان در دهه‌های اخیر دچار چالش‌هایی شده که برای اصفهان این چالش‌ها نوعی تهدید شده است، اصفهان درگذشته یک سرمایه برای کشور بوده است و الگوی شهرها در ایران بوده است. وی تصریح کرد: رسانه‌های استان اصفهان باید نگاه به شهر اصفهان را به عنوان یک سرمایه تنظیم کنند، آنچه انتظار داریم باید استان اصفهان به‌ عنوان یک سرمایه غنی و تمدنی در کشور معرفی شود چرا که اگر این شهر سرمایه نباشد چالش‌های بیشتری را برای استان به وجود خواهد آورد. آذربایجانی در پایان تأکید کرد: رسانه مکتوب ملی زیاد نداریم و یکی از این معدود رسانه‌های ملی در فضای وب، خبرگزاری فارس است که باید خبرنگاران فعال در این رسانه باید این خبرگزاری را به‌ عنوان خبرگزاری ویژه کشور نگاه کنند چراکه قطعاً این دید در جایگاه خاص خودش نقش‌آفرین خواهد بود. **************** گزارش از: حمید وکیلی **************** انتهای پیام/63056/ر40/

95/05/17 :: 18:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن