تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799310915




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد حکایت معلولیتی که از محبوبیت فرزندان یک مادر نمی‌کاهد/ درد رنجی که اجر دارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهدحکایت معلولیتی که از محبوبیت فرزندان یک مادر نمی‌کاهد/ درد رنجی که اجر دارد
خبرگزاری فارس: حکایت معلولیتی که از محبوبیت فرزندان یک مادر نمی‌کاهد/ درد رنجی که اجر دارد
مادر بیرجندی، 30 سال از عمر خود را فدای دختران معلولش کرده و معلولیت هیچ‌گاه از محبوبیت این دختران در پیش مادر نکاسته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، از قدیم شنیده‌ایم که دختر رحمت است که خداوند او را به خانواده هدیه می‌کند. دختران برای بزرگ شدن نیاز به مراقبت‌های خاصی دارند و خانواده‌های اسلامی مراقبت‌های ویژه‌ای را برای آنها در نظر می‌گیرند تا به درستی رشد کنند و در جامعه امروز که خطرات زیاد است، دچار بحران تربیت غرب نشده و تربیت درستی داشته باشند. برخی از خانواده‌ها معتقدند دختران بیشتر از پسران مراقب پدر و مادر خود هستند و در زمان پیری بیشتر از آنها مراقبت می‌کنند چراکه دختران دل رئوفی دارند و به سرعت آنها را فراموش نمی‌کنند. و اما گروهی از دختران نیز هستند که به هیچ عنوان یارای کمک به پدر و مادر را ندارند و خودشان تا آخر عمر نیازمند کمک والدینشان هستند که از جمله آن می‎توان به دو خواهر معلول گزارش‌مان اشاره کنیم. معلولیت یکی از مشکلاتی است که برخی از خانواده‌ها را درگیر خود می‌کند و محدودیت‌هایی را برای آنها ایجاد می‌کند.

فرد معلول علاوه بر اینکه خودش از برخی محدودیت‌ها رنج می‌برد خانواده‌اش را نیز دچار بخشی از محدودیت‌ها می‌کند. افراد معلول نیاز به کمک دارند و جامعه نیز باید در حد امکان نیازهای آنها را برطرف کند تا شاید اندکی از مصائب آنها کاسته شود. برخی از این افراد توانایی‌های زیادی دارند که با شکوفا شدن آن می‌توانند نیازهای خود را برطرف کنند که البته این امر نیاز به حمایت دستگاه‌های اجرایی دارد. برای آشنایی با مشکلات معلولان به سراغ مادری دلسوخته و دردآشنا رفتیم که دارای دو دختر معلول است که هر دوی آنها دچار معلولیت‌های ذهنی و جسمی هستند. مادر این دو فرزند از ذکر نام خود پرهیز می‌کند چراکه به نظر او شناخته شدن او سبب کم شدن اجر و پاداش او در نزد خداوند است. ش.غ امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: من مدت 30 سال است که دارای فرزند معلول هستم. وی با بیان اینکه فرزند نخست، 30 سال سن دارد، تصریح کرد: فرزند دومم 20 ساله شده است. مادر فداکار بیرجندی، علت معلولیت فرزندانش را ازدواج فامیلی عنوان کرد و یادآور شد: من و همسرم نسبت فامیلی داشته و دختر عمو و پسر عمو بودیم که به اصرار خانواده‌ها با یکدیگر وصلت کردیم و دارای فرزند معلول شدیم. ش.غ با بیان اینکه فرزند نخستم در اواخر سال 64 متولد شده است، ادامه داد: در آن زمان آزمایش ژنتیک وجود نداشت و کسی این آزمایش را قبل از ازدواج انجام نمی‌داد.

وی با بیان اینکه همسرم نظامی است، گفت: در زمان تولد فرزندم، همسرم در منطقه جنگی بود و به مدت پنج سال به تنهایی فرزندم را بزرگ کردم. مادر فداکار بیرجندی با بیان اینکه به سبب وجود فرزند معلول و مشکلات فراوان او درس خواندن را کنار گذاشتم، افزود: با وجود مشکلات، خانواده‌ام نیز در کنارم نبودند و به تنهایی مشکلات را تحمل می‌کردم. ش.غ با بیان اینکه به سبب تامین امورات زندگی و تامین دارو و درمان فرزند معلولم به کار قالیبافی نیز مشغول بودم، اضافه کرد: در آن زمان هیچ کمکی از بهزیستی نیز دریافت نمی‌کردم. وی با بیان اینکه بعد از گذشت 10 سال از تولد فرزند اول، فرزند دومم متولد شد، تصریح کرد: برای فرزند دومم آزمایشات ژنتیک را نیز انجام دادم و جواب آن نشان از متولد شدن فرزند سالم می‌داد که بعد از تولد مشخص شد دوباره نیز دارای فرزند معلول شده‌ام. مادر فداکار بیرجندی با بیان اینکه دوباره نیز خداوند به من دختر داده بود، یادآور شد: فرزندم در زمان تولد انگشتان پا و یکی از دستان او 6 انگشت داشت و مدت کمی بعد از تولد با انجام عمل جراحی آنها را برداشتیم. ش.غ با بیان اینکه در زمان تولد فرزند دومم همسرم از منطقه جنگی برگشته بود، ادامه داد: به سبب شرایط شغلی خود در خارج از بیرجند در حال خدمت بود و فرزند دوم را نیز بدون حضور پدر چهار سال به‌تنهایی بزرگ کردم. وی گفت: زندگی با یک نظامی در حالی که خودش جانباز است و با وجود دو دختر معلول کار دشواری است. مادر فداکار بیرجندی با بیان اینکه تاکنون که 20 سال از عمر دختر دومم می‌گذرد، چند عمل جراحی انجام داده است، افزود: فرزندانم همیشه دارو مصرف می‌کنند ولی برای تامین هزینه‌های آن بهزیستی کمکی به ما نکرده است.

ش.غ با اشاره به وزن بالای دخترانش، آن را مشکلی مضاعف دانست و اضافه کرد: فرزندانم از مشکلاتی مانند دیابت، فشارخون، تیروئید، بیماری صرع و کم بینایی شدید رنج می‌برند. وی با بیان اینکه به سبب سنگینی وزن و کم بینایی قادر به انجام کارهای شخصی خود نیستند، تصریح کرد: در زمانی که کوچکتر بودند اندکی پیاده‌روی داشتند ولی حالا قادر به پیاده‌روی نیستند چراکه پاهای آنها تحمل وزن سنگینشان را ندارد و همچنین چشمان آنها نیز روز به روز کم‌سو تر می‌شود. مادر فداکار بیرجندی با بیان اینکه دخترانم عصبی هستند و در خانه مدام با همدیگر درگیر می‌شوند، یادآور شد: خودم نیز از همان آغاز تولد دخترانم به بیماری فشارخون مبتلا شده‌ام. ش.غ با بیان اینکه به سبب حمل فرزندانم که وزن سنگینی داشتند اکنون دچار دیسک کمر و آرتروز شده‌ام، ادامه داد: خودم از دخترانم به مراتب بدتر شده‌ام و به سختی نیازهای آنها را تامین می‌کنم. وی گفت: برای کاهش امراض و سرگرم شدن آنها با هزینه‌ خودم برای فرزندانم وسایل ورزشی تهیه کردم تا در خانه آنها را سرگرم کند ولی به مقدار لازم از آنها استفاده نمی‌کنند. این مادر فداکار با اشاره به تحصیل فرزندانش افزود: با وجود تمام سختی‌ها سعی کردم فرزندانم را برای تحصیل به مدارس استثنایی که از طرف بهزیستی معرفی شده بود، ببرم تا اندکی بر توانایی آنها افزوده شود ولی چون هزینه‌های آن سنگین و رسیدگی نیز کم بود بعد از دو سال دیگر نتوانستم آنها را ببرم. ش.غ با بیان اینکه از طرف بهزیستی برای کاردرمانی و گفتار درمانی به منزل ما می‌آمدند، اضافه کرد: کاردرمانی در حق قانونی خود باید 45 دقیقه باشد که تنها 10 تا 15 دقیقه کار خود را انجام می‌دادند و هر دو ماه یکبار می‌آمدند و به اصرار خودم آنها را ترک کردم و در مجموع چهار بار برای کاردرمانی به منزل ما مراجعه داشتند. وی با بیان اینکه دختر بزرگم را به مدت یک هفته به توانبخشی بهزیستی بردم، تصریح کرد: رسیدگی در آن مکان بسیار پایین بود به حدی که به مشکلاتم به مراتب اضافه می‌شد و مجبور شدم فرزندم را از آنجا بیرون بیاورم.

مادر فداکار بیرجندی با بیان اینکه جوانان باید قبل از ازدواج مشاوره‌های ژنتیک را انجام دهند، یادآور شد: البته باید مشاوره‌ها به درستی انجام شود تا برای خانواده‌ها پشیمانی به همراه نداشته باشد. ش.غ با بیان اینکه از سال 85 پیاده‌روی دخترانم تعطیل شده است، ادامه داد: آنها دیگر توانایی رفتن به مطب دکتر برای درمان را ندارند که خودم به تنهایی با بیان شرح حال آنها برای آنها دارو دریافت می‌کنم. وی با بیان اینکه به سبب عقب‌ماندگی نمی‌توانند در موقع بیرون رفتن از ماشین نیز پیاده شوند، گفت: همچنین به سبب کم بینایی شدید از مردم نیز ترس دارند و نمی‌توان آنها را وارد اماکن شلوغ کرد. مادر فداکار بیرجندی با بیان اینکه بهزیستی برای ارتقاء توانمندی فرزندانم مرا ترغیب به خرید وسایل کمک آموزشی کرد، افزود: ولی به جای کم شدن مشکلات، دردی به دردهای ما نیز اضافه شد. ش.غ از بهزیستی درخواست می‌کند: حداقل اگر کمکی از سوی آنها نمی‌شود لااقل ابراز همدردی آنها می‌تواند اندکی از افسردگی ما را کاهش دهد. وی با بیان اینکه بهزیستی هیچ امکاناتی را برای دخترانم فراهم نکرده است، اضافه کرد: حتی این سازمان برای سرزدن از معلولانم سراغی از ما نمی‌گیرد. مادر فداکار بیرجندی با اشاره به ناتوانی خودش برای تامین نیازهای فرزندانش خاطرنشان کرد: کاش مسؤولان مربوطه حداقل امکانات را برای رفاه فرزندانم در منزل فراهم می‌کردند، چراکه با وجود مریضی نمی‌توانم نیازهای آنها را برآورده کنم و در حق آنها اجحاف می‌شود. اینگونه دختران در جامعه ما کم نیستند که با بزرگ شدن آنها امید به دستگیری خودشان ندارند بلکه بزرگ شدن آنها مشکلات بیشتری را بر دوش مادران آنها قرار می‌دهد و باید در این زمینه چاره‌اندیشی شود. :::::::::::::::::::::::::::::: گزارش از زهرا محمدی ::::::::::::::::::::::::::::::   انتهای پیام/69010/ج40/

95/05/15 :: 00:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن