تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829666603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فضای مجازی می‌تواند صدا و سیما را بایکوت کند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


عبدالله ناصری:
فضای مجازی می‌تواند صدا و سیما را بایکوت کند
روحانی با استفاده از فن جدل در مناظره‌ها حاضر شود.
روز نو : روحانی با استفاده از فن جدل در مناظره‌ها حاضر شود.
 
به گزارش روز نو؛  هر چه بیشتر به انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم نزدیک می‌شویم، تبلیغات کاندیداها رنگ و بوی جدی‌تری به خود می‌گیرد. یکی برخلاف گذشته به ایتام کمک می‌کند و دیگری با لباس کار در روز ثبت نام کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم حاضر می‌شود. حال اما در این میان حسن روحانی، هیچ کدام از برنامه‌های تبلیغاتی‌اش را آغاز نکرده است. در این حین اما هنوز حسن روحانی لب به سخن نگشوده، موتور تخریب علیه او مدت‌هاست که در رسانه‌های مختلف و از جمله صدا و سیما روشن شده است. اگر تا همین دیروز فقط اخبار موفقیت‌های دولت در صدا و سیما سانسور می‌شد اما امروز اکثر برنامه‌های صدا و سیما از طنز گرفته تا مستند در خدمت تخریب دولت به کار گرفته شده‌اند. در این میان اما برخی کارشناسان عرصه رسانه معتقدند که این اقدام به ضرر حسن روحانی نیست و تجربه تاریخی نشان داده است که این تخریب‌ها به نفع او در انتخابات تمام می‌شود و مدعای این مطلب را هم رابطه صدا و سیما با دولت سید محمد خاتمی بیان می‌کنند. عبدالله ناصری، کارشناس رسانه و فعال اصلاح طلب در این زمینه معتقد است که حسن روحانی باید به سمت استفادده از ظرفیت‌های فضای مجازی روی بیاورد.
 
مشروح مصاحبه عبدالله ناصری  با «امید ایرانیان» را در ادامه می‌خوانید:
 
 
 
 آقای ناصری رابطه صدا و سیما با دولت یازدهم را چه طور ارزیابی می‌کنید؟
 
باید به یک نکته درباره صدا و سیما توجه کرد، اینکه صدا و سیما فقط در این دولت عملکردی مخالف دولت نداشته است. دولت اصلاحات هم با صدا و سیما درگیری‌های خاص خودش را داشت و حتی صدا و سیما با وضعیت بدتری به دولت اصلاحات حمله می‌کرد. در این دوره از مدیریت صدا و سیما هم می‌بینیم که حتی برنامه‌های طنز و سریال‌هایی هم علیه دولت ساخته می‌شود. یعنی شما فقط در برنامه‌های خبری مقابله با دولت را نمی‌بینید. اما از آنجایی که در دولت‌های قبل مثل اصلاحات هم این چالش بین صدا و سیما و دولت وجود داشته است، می‌توان گفت که این پدیده عادی است که ما تجربه آن را سال 76 هم داشتیم.
 
آیا این رابطه که حسنه هم نیست، به ضرر آقای روحانی با توجه به در پیش بودن انتخابات، است؟
 
اینجا باید به تاریح بگردیم.  دفاعی که صدا و سیما از رقیب آقای خاتمی در آن سال‌ها کرد، یکی از عوامل پیروزی آقای خاتمی شد. دولت هم این را در نظر بگیرد که الزاماً برخوردهای صداو سیما علیه دولت به نفع صدا و سیما و علیه شخص رئیس جمهور تمام نمی‌شود. چراکه که جامعه ما  تشخیص خوبی دارد اگرچه صدا و سیما رسانه پر مخاطب و یا پر مخاطب‌ترین رسانه در کشور است. اما نوع برخوردش زمانی که می‌گوید من ضد دولت هستم، دقیقاً مردم عکس العمل مخالف نشان می‌دهند. می‌خواهم نتیجه بگیریم که دولت اگره راهکارهای خود را برای پیشگیری از روند دور از اخلاق و قانون صداوسیما می‌تواند راهکارهای قانونی خود را پیش گیرد. حتی تذکرهای قانون اساسی خود را بدهد. اما نباید خیلی نگران بود.
 
این عملکرد صدا و سیما درحالی که باید بی طرف باشد، مخالف قانون اساسی نیست؟
 
صداو سیما در دو دهه اخیر کاملاً اعلام کرده که یک طرف رقابت‌هاست و این  برخلاف روح قانون اساسی، قانون صدا و سیما و آنچه مورد تأکید بنیانگذار جمهوری اسلامی بود، است. در این میان هم گه گاه رهبری توصیه‌هایی دارند اما وقعیت این است که صدا و سیما یک مربع مدیریتی است که خیلی ربطی به ریاست فعلی، قبلی و حتی ماقبل از اینها هم ندارد. من این جمله را زمان مدیریت آقای ضرغامی هم گفتم و به آقای ضرغامی هم تأکید کردم که صدا و سیما اساساً جهت گیری خبری و سیاسی خود را از بیرون می‌گیرد و شما فقط یک مدیر هستید.
 
 
 
به نظر شما تا چه اندازه فضای مجازی در تبلیغات انتخاباتی اثرگذار است؟
 
فضای مجاری امروز عنصر بسیار تعیین کننده و تأثیرگذار بر رسانه‌هایی چون صدا و سیما و روزنامه‌ها به عنوان رسانه‌های سنتی، است. بنابراین نمی‌توان این فضا را دست کم گرفت و اتفاقاً در چند انتخابات اخیر نیز این موضوع اثبات شده است که فضای مجازی، فضایی است که مردم بیش از رسانه‌های سنتی در دنیای امروز از آنها استفاده می‌کنند. امروز همین طور که اشاره شد فضای مجازی، بسیار زیاد می‌تواند تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند و حتی صدا و سیما را بایکوت کند. وقتی میزان نظرسنجی‌ها نسبت به اقبال عمومی برابر صدا و سیما کاهش پیدا می‌کند، نشان می‌دهد که این روند در 2 دهه عملکردش در عرصه سیاسی غلط بوده و جامعه هم این را نشان داده است. از این روست که مخاطب به رسانه‌های خارجی و فضای مجازی روی می‌آورد.
 
با توجه به این موضوع، به نظر شما حسن روحانی به عنوان یکی از کاندیداهای اصلی انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، چه طور باید از این فضا استفاده کند؟
 
قطعاً وظیفه ستاد و تشکلات حسن روحانی این است که از این فضا بهره لازم را ببرند. یکی از الزامات استفاده از این فضا این است که رابطه دولت یازدهم و صدا و سیما تا حد زیادی درگیر چالش است. از این رو می‌توان گفت که تیم رسانه و ستاد روحانی باید روی این فضا با برنامه ریزی، حساب ویژه باز کنند.
 
به نظر شما با توجه به رابطه صد او سیما و دولت و با توجه به ظرفیت رسانه‌های مجازی، آیا الزامی برای حسن روحانی برای استفاده از موقعیت مناظره‌ها و یا نشست‌های انتخاباتی در صدا و سیما وجود دارد؟
 
مناظره‌ها فرصت خوبی است اما روحانی باید دست پر و با استفاده از روحیات ویژه و خاص روحانیون و با استفاده از فن جدل حضور پیدا کند. چراکه حسن روحانی ویژگی‌هایی در مناظره و گفت‌و‌گو از جمله، غافلگیری و استفاده صحیح از شیوه مجادله و فن بیان دارد. اما اگر سناریویی طراحی کرده باشند که بخواهند افکار عمومی را به هم بریزند، هیچ چیز فایده‌ای نخواهد داشت. مانند آقای هاشمی که در سال 72 در مناظره‌های صدا و سیما شرکت نکرد و فقط در برنامه‌های فردی شرکت کرد. اما توصیه من این نیست که فرصت مناظره‌ها را از دست بدهد. اگر مجهز با آمار و ارقام به صحنه بیاید و در موضع تدافعی نباشد و از 2 موضوع استفاده کند، فرصت خوبی است. اول اینکه واقعیت‌های هشت سال دولت نهم و دهم را به خوبی برای مردم باز کند که چه اتفاقاتی افتاده و دولت چه ویرانه‌ای را تحویل گرفته که امروز انتظارات جامعه متعادل باشد و در عین حال دستاوردهای خود را بیان کند. نکته سوم اینکه صادقانه مواردی که عملکرد ضعیف داشته و چینش مدیران استانی و ارشد اشکال داشته است را با مردم در میان بگذارد و به مردم قول دهد که آنها را اصلاح خواهد کرد. مردم نشان داده‌اند که عنصر اخلاق برایشان مهم است.  





تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن