تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درهاى آسمان در اولين شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرين شب آن بسته نخواهد شد. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833734557




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هافینگتون‌پست: برخی نهادها و شبکه‌های مخفی علیه روحانی و به‌نفع تندروها‌ کار می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


اگر ترامپ موضع سرسختانه خود را علیه ایران ادامه دهد این به‌نفع رئیسی و به ضرر روحانی تمام خواهد شد
هافینگتون‌پست: برخی نهادها و شبکه‌های مخفی علیه روحانی و به‌نفع تندروها‌ کار می‌کنند
موضع سرسختانه ترامپ چه تاثیری بر انتخابات ایران خواهد گذاشت؟ /شواهد نشان می‌دهد که نهادهای موازی و پشت‌پرده عزم خود را برای یک دوره‌ای کردن روحانی و جایگزین کردن یک نامزد محافظه‌کار یا تندرو با او جزم کرده‌اند/انتخابات ایران تاثیر مهمی در سیاست منطقه‌ای و خارجی ایران نیز خواهد داشت./روحانی کلید ثبات در خاورمیانه و عادی‌سازی روابط با غرب پس از توافق هسته‌ای را در دست دارد.
روز نو : موضع سرسختانه ترامپ چه تاثیری بر انتخابات ایران خواهد گذاشت؟ /شواهد نشان می‌دهد که نهادهای موازی و پشت‌پرده عزم خود را برای یک دوره‌ای کردن روحانی و جایگزین کردن یک نامزد محافظه‌کار یا تندرو با او جزم کرده‌اند/انتخابات ایران تاثیر مهمی در سیاست منطقه‌ای و خارجی ایران نیز خواهد داشت./روحانی کلید ثبات در خاورمیانه و عادی‌سازی روابط با غرب پس از توافق هسته‌ای را در دست دارد.

 یک تحلیلگر مسائل سیاسی ایران و استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی با انتشار مطلبی تحلیلی در نشریه «هافینگتون پست» اشاره می‌کند در صورتی که دولت ترامپ موضع سرسختانه خود علیه تهران را حفظ کند ممکن است این موضوع به تقویت نامزد اصولگرایان و علیه روحانی در انتخابات تبدیل شود.  
 
به گزارش روز نو؛ در ادامه این گزارش آمده است: «انتخابات ریاست جمهوری ایران به سرعت نزدیک می‌شود و مانند همیشه محافظه‌کاران، میانه‌روها و اصلاح‌طلبان تا تندروهای افراطی در تلاش بوده‌اند که موقعیت خود را برای انتخابات و رقابت‌ها تحکیم بخشند. اما آنچه در زمان کنونی متفاوت از دوره‌های پیشین است آن‌که نهادهای موازی و شبکه‌های مخفی مرتبط با آن تلاش می‌کنند تا حمایت مقام‌های عالی و ارشد نظام را علیه روحانی و به سوی خود جلب نمایند.  
 
در حال حاضر ائتلافی از اصلاح‌طلبان و محافظه‌کاران میانه‌رو به نفع نامزدی حسن روحانی و تداوم کار او برای دور دوم ریاست جمهوری ایجاد شده است. محافظه‌کاران سنتی که خود را اصولگرا می‌خوانند تلاش کرده‌اند تا نامزد واحدی را در برابر روحانی مطرح کنند و بر سر این موضوع به اجماع دست یابند اما شکاف عمیق در صفوف آنان ممکن است از امکان ایجاد اتحادشان پشت سر یک نامزد واحد جلوگیری کند.  
 
در انتخابات گذشته نیز این شرایط به نفع روحانی تمام شد و اصلاح‌طلبان و میانه‌روها پشت سر او قرار گرفتند. با این حال شواهد نشان می‌دهد که نهادهای موازی و پشت‌پرده عزم خود را برای یک دوره‌ای کردن روحانی و جایگزین کردن یک نامزد محافظه‌کار یا تندرو با او جزم کرده‌اند. هر کسی که برنده انخابات پیش‌رو شود می‌تواند به روند امکان ایجاد خلاء قدرت در سال‌های پیش‌رو در ایران جهت دهد، در نتیجه، نهادهای موازی نگران هستند که در آن شرایط در صورت برد روحانی در انتخابات، آنان بازنده میدان باشند. انتخابات ایران تاثیر مهمی در سیاست منطقه‌ای و خارجی ایران نیز خواهد داشت. در حالی که تندروها اصرار دارند که باید از اسد و در قدرت ماندن او حمایت کرد، میانه‌روها و روحانی معتقدند که باید منافع ملی واقعی را در قبال مسائل مرتبط با سیاست خارجی در پیش گرفت. در حالی که تندروها لحن تندی را در قبال عربستان به کار گرفته‌اند، دولت روحانی لحن ملایمی را در پیش گرفته و حتی پیشنهاد مذاکره دوجانبه را نیز داده است.»  
 
نویسنده در ادامه علت مخالفت نهادهای موازی با دولت روحانی را این‌گونه بیان می‌کند: «آنان باور دارند که توافق هسته‌ای با قدرت‌های غربی برآمده از دیدگاه به گمان‌شان لیبرال روحانی بود و نظام ایران را تهدید می‌کند. روحانی همچنین در عرصه اقتصادی نیز حاضر به باج‌دادن در پروژه‌های کلان اقتصادی نشده است. همین موارد دلایل اصلی برای رویارویی آنان با روحانی است. از سوی دیگر برخی جریان‌ها نمی‌خواهند روابط ایران و غرب بهبود پیدا کند.»
 
نویسنده در ادامه با اشاره به نامزدی ابراهیم رئیسی می‌نویسد: «او ریاست بخش مهمی از آستان قدس رضوی را در استان خراسان برعهده دارد. عمده زمان کاری‌اش را در دستگاه قضایی گذرانده و دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت بوده که وظیفه نظارت بر اعمال روحانیون و تخلفات آنان را برعهده داشته و یکی از اعضای مجلس خبرگان بوده است. علاوه بر آن، او با علم‌الهدی، امام جمعه مشهد نیز نسبت خویشاوندی دارد. به‌نظر می‌رسد اصولگرایان به‌شدت از نامزدی او استقبال می‌کنند. مطبوعات تندروها در مارس سال ۲۰۱۶ میلادی زمانی که گمانه‌زنی درباره نامزدی او مطرح شد از عنوان «آیت‌الله رئیسی» استفاده کردند این در حالیست که او تاکنون با عنوان حجت الاسلام شناخته می‌شد. همچنین در دیدارهایی محمدعلی جعفری فرمانده سپاه و سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس او را مورد تحسین قرار داده‌اند. در همین حال صدا و سیما نیز برنامه‌های متعددی را درباره رئیسی به طور خاص پیرامون نظرات او درباره فقر و لزوم مقابله با آن پخش کرده است.»
 
نویسنده در ادامه اشاره می‌کند برای کسانی که از خارج از ایران نظاره‌گر وضعیت سیاسی در داخل ایران هستند انتخاب دوباره روحانی به معنای حفظ سیاست خارجی اعتدالی است. روحانی کلید ثبات در خاورمیانه و عادی‌سازی روابط با غرب پس از توافق هسته‌ای را در دست دارد. اگر دولت ترامپ در برهه زمانی کنونی بخواهد علیه ایران موضع‌گیری کند این مسئله به ضرر اصلاح‌طلبان و روحانی و به‌نفع محافظه‌کاران تمام می‌شود و شانس او برای برنده‌شدن در انتخابات را کاهش خواهد داد. تحت شرایط عادی راه برای پیروزی روحانی هموار بود اما اکنون شرایط عادی نیست. دولت ترامپ موضع جنگ‌طلبانه‌ای علیه ایران دارد، ایران در سوریه و عراق درگیر مبارزه است و عزم محافظه‌کاران برای کنار زدن روحانی از قدرت، جزم و جدی است؛ همه این‌ها در کنار یکدیگر باعث ایجاد عدم قطعیت پیش از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری  در ایران شده‌اند.»



تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن