واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
رئیسی؛ کاندیدای منتخب مصباح یزدی
جمنا عقبنشینی کرد جبهه پایداری باز هم محور ائتلاف اصولگرایان شد.
روز نو :
جمنا عقبنشینی کرد جبهه پایداری باز هم محور ائتلاف اصولگرایان شد.
به گزارش روز نو؛ حالا به ضرس قاطع می توان گفت او آمدنی است، از شائبه استعفایش از هیئت نظارت برانتخابات گرفته تا سایتها و شبکههای مجازی وابسته به طرفداران او که نوشتهاند:
" خبر آمد خبری در راه است!"
از قرار معلوم حجت الاسلام رئیسی آستینهای عبایش را بالا زده؛ تا اینبار با ورود به سیاست به جای آستان قدس رضوی، رهسپار رقابت با حسن روحانی شود و تکیه بر مسند قوه مجریه زند. میگویند همین یکی دو روز آینده است که طی بیانیهای رسمی؛ از احساس تکلیفی بگوید که بر دوشش سنگینی میکرده و با قبول زحمت برای رقابت با رئیس دولت یازدهم، منت بر سر مردم گذاشته و ادای دین خدمت به ملت را در ردای قوه مجریه به جای آورد.
رئیسی را باید کاندیدای نهایی اصولگرایان و جدیترین رقیب حسن روحانی بدانیم اما آیا واقعا او همان گزینهای است که "جمنا" (جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی) آرزویش را داشت؟! و آیا رئیسی برآمده از قاطبه اصولگرایان است؟
**جمنا کم آورد!
اما جمنا؛ جبهه تازه کاری که با هدف وحدت بین تمام احزاب اصولگرا، قصد داشت فرمان هدایت جناح محافظهکار را بردست بگیرد و همه نامزدهای اصولگرا هرچه این جبهه بگوید بردیده بگذارند و
آن را بپذیرند، اکنون خود دنبالهرو رئیسی شده است.
واضحترین ادعا درباره جابهجایی مرید و مراد نامزد اصولگرا و جریان اصولگرا آنجایی است که خبرها از امتناع رئیسی از امضای میثاق نامه "جمنا" به گوش میرسد.
آن طور که انتخاب مینویسد ظاهرا حجتالاسلام رئیسی پس از آنکه حاضر نشده تعهدنامه «جمنا» را امضا کند، صرفا گفته شاید بپذیرد که نسخه خود از تعهدنامه یا میثاقنامهای را مطرح و امضا کند.
جمنا خود نیز میداند که مورد قبول همه اصولگرایان نیست از اعتراضات مهندس میرسلیم کاندیدای معرفی شده حزب موتلفه بگیرید تا اعتراضات شخصیتهای اصولگرای دیگر به این جبهه که نامشان از لیست جمنا خط خورده است! از امتناع سعید جلیلی برای همکاری با این جبهه و تشکیل جبههای جداگانه از سوی او تا اعتراضات جبهه پایداری به "جمنا" که معتقد بودند جمنا ظرفیت جذب همه اصولگرایان را در خود ندارد ... همه اینها نشان میدهد این جمنا نیست که "رئیسی" را برای اصولگرایان انتخاب کرده بلکه این "رئیسی" است که جمنا را وادار به انتخاب خود کرده است.
اما اگر تولیت آستان قدس رضوی از دل جبهه مردمی نیروهای اصولگرای انقلاب اسلامی برنیامده! پس او به پیشنهاد کدام جبهه و کدام جریان است که اکنون برای رقابت با حسن روحانی تا این حد جدی، مسیر پاستور را در پیش گرفته است؟
شاید اندک نگاهی به اعضای ستاد انتخاباتی " حجتالاسلام والمسلمین رئیسی" همه چیز را در اینباره آشکار سازد، آن طور که "تابناک" مینویسد علی اصغر عنابستانی »ریاست ستاد انتخاباتی تولیت آستان قدس رضوی "را برعهده خواهد داشت! و حتما یادمان نرفته که "عنابستانی"، رئیس ستاد انتخاباتی احمدینژاد در استان خراسان و از استانداران او در دولت دهم، بوده است. حتی میگویند "سید صولت مرتضوی"، شهردار مشهد یعنی همان فردی که رئیس ستاد انتخاباتی وزارت کشور در دولت «محمود احمدی نژاد» بوده است، اکنون برای " رئیسی سینه میدرد و دست به تبلیغات زودهنگام زده! نگاهی به سایر اعضای ستاد "حجتالاسلام رئیسی" هم که بیندازید آدمهایی از جنس "پایداریها " را در آن خواهید دید!
ترکیب اعضای احتمالی ستاد انتخاباتی رئیسی را بگذارید در کنار دیدارش با روحانی معنوی همان جبهه که زمانی نگاهش به احمدینژاد بود و زمانی به "هلوی احمدی نژاد" (کامران باقری لنکرانی وزیر سابق بهداشت) و زمانی هم به سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی او ... یعنی آیت الله مصباح یزدی ... به یک نتیجه واحد میرسیم بخصوص اگر بدانیم که بین او و مصباح چه گذشته است مثلا اینکه مصباح گفته: " به ائتلافها کار چندانی نداشته باشید، با اتکا به شخصیت خودتان وارد عرصه شوید."
و یا حاجی دلیجانی که در گفتگو با "انتخاب "درباره جزئیات دیدار گروهشان با مصباح پاسخ داده است: " در جلسهای که اعضای جبهه پایداری با آیتالله مصباح یزدی داشتند، ایشان توصیه فرمودند که برای انتخابات ریاست جمهوری به سراغ آقای رئیسی بروید و اگر شرایطی
فراهم شد که به صحنه رقابت انتخاباتی ورود پیدا کرد، از وی حمایت کنید.»
**کاندیدای آیت ا... مصباح
همه اینها؛ از عدم امضای میثاقنامه جمنا از سوی حجتالاسلام رئیسی (عطف به گفته مصباح است که میگوید با ائتلافها
کاری نداشته باشید) گرفته تا حمایت جبهه پایداری از او، یعنی، وی همان کاندیدای اصلی آیت الله مصباح است و نه جریان واحد اصولگرایی.
باید از همان زمانی که اختلافات بین جبهه پایداری و سعید جلیلی به اوج خود رسید تا جایی که سعید جلیلی اعلام کرد به دنبال تاسیس جبهه دیگری است، شستمان خبردار میشد که ...
این اختلافات نشان از تغییر بازی جبهه پایداری و آیتالله مصباح از سمت سعید جلیلی به سوی شخصی همچون حجتالاسلام رئیسی دارد! جلیلی از خاطر همین طردشدگی از سوی جریان مصباح و پایداریها بود که پایش را در یک کفش کرد تا جبههای مستقل تاسیس کند، دست پیش جلیلی برای پس نیفتادن از روی برگردانی پایداریها و آیت الله شان از او و اقبال آنها به سمت حجتالاسلام والمسلمین رئیسی بود.
اکنون حامی سرسخت احمدی نژاد در سال 84 و 88 و همین طور پشتیبان باقری لنکرانی (قبل از ردصلاحیت) و سپس سعید جلیلی در سال 92، پشت رئیسی سال 96 را گرفته است و کاندیدای خود را از پس پرده برون آورده است. هرچند گفته میشود" رئیسی" در قبایی شاید در ظاهر معتدل و جدای از تندروی؛ رقیب جدی حسن روحانی است اما حقیقت این است که همه شواهد نشان میدهد او همان کاندیدای معرفی شده از سوی آیت الله مصباح و پایداریهاست که جریان اصولگرا در تشتت موجود و بینظمیهایش چارهای جز این ندارد که از همین کاندیدای معرفی شده آیتالله مصباح حمایت کند و اجماعشان بر سر رئیسی باشد.
**ناچاری
اینبار پایداریها دست بر روی شخصی گذاشتهاند که از قضا میتواند تنها کاندیدایی باشد که سایر اصولگرایان نیز بر سر بودن او به توافق برسند و در این مجال، همراهی سایر جبهههای اصولگرا با حجت الاسلام رئیسی بدان سبب است که چارهای دیگر جز این ندارند و البته در این راه "جمنا" هم که از چندین ماه پیش میخواست خود را به عنوان تنها محور معرفی کاندیدای نهایی اصولگرا بشناساند ناچار است که اکنون با ساز پایداریها بسازد! و حتی وقتی حجتالاسلام رئیسی میثاق نامه آنها را امضا نکند و به خواست خودش یک میثاقنامه هم بنویسد؛"نه!" نیاورند و همراه و همگام با "رئیسی" او را کاندیدای جمنا نیز معرفی کنند.
جمنا اکنون، اندوهگین از تغییر شرایط خود پیرو راه آیت الله مصباح و پایداریها در پذیرش آقای رئیسی شده است و البته اصولگرایان نیز
همین طور.
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]