تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817539831




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جایگزین غیر منتظره چین برای تأمین ذغال سنگ


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: جایگزین غیر منتظره چین برای تأمین ذغال سنگ
چین که بزرگترین وارد کننده ذغال کک در جهان است سخت در تلاش است تا اختلالات عرضه این ماده اولیه از استرالیا را با کمک آمریکا جبران کند. طوفان دِبی استرالیا را در بر گرفته است و باعث بروز خساراتی بر معادن و ریل های این کشور شده است و حالا چین سعی دارد تا با رجوع به یک منبع غیر عادی مشکل تأمین ذغال کک خود را حل کند.
آفتاب‌‌نیوز : چین که بزرگترین وارد کننده ذغال کک در جهان است سخت در تلاش است تا اختلالات عرضه این ماده اولیه از استرالیا را با کمک آمریکا جبران کند. طوفان دِبی استرالیا را در بر گرفته است و باعث بروز خساراتی بر معادن و ریل های این کشور شده است و حالا چین سعی دارد تا با رجوع به یک منبع غیر عادی، مشکل تأمین ذغال کک خود را حل کند.


به گزارش تابناک اقتصادی و به نقل از رویترز، طوفان دبی که هفته گذشته کوینزلند استرالیا را درنوردید باعث تخلیه چندین معدن و تخریب قطارهای ذغال سنگ شد. این قطارها برای ارسال محموله ها به پایانه های صادرات استفاده می شوند و حالا بدنبال تخریب آن ها دو معدن «یانکول استرالیا» و «کیوکول» مجبور به اعلام وضع اضظراری برای تحویل محموله ها شده اند. سایر معادن مانند «بی اچ پی بیلتون» و «گلنکور» نیز از طوفان آسیب دیده اند و احتمالا اختلالات بیشتری نیز در راه است.


جایگزین غیر منتظره چین برای تأمین ذغال سنگ


اعلام وضعیت اضطراری یا همان فورس ماجور یک اصطلاح تجاری است که یعنی خریدار یا فروشنده نمی توانند وظایف محوله خود را بخاطر عوامل بیرونی و خارج از کنترل انجام دهند. این وضعیت معمولا بدنبال فواجع طبیعی یا اتفاقات غیر قابل پیشبینی اعلام می شود.


استرالیا که بزرگترین صادر کننده ذغال سنگ جهان است، بزرگترین تأمین کننده این ماده اولیه برای چین نیز می باشد. با بسته شدن بازارهای آن جا در روز دوشنبه و سه شنبه، تولید کنندگان فولاد چین در تلاش هستند تا برای تأمین منابع خود یک جایگزین پیدا کنند.


یک تاجر ذغال سنگ که از این مسئله اطلاع داشت گفت "ممکن است بازارها در روزهای دوشنبه و سه شنبه بسته باشند اما یقینا فعالیت هایی نیز وجود دارد. چینی ها بدنبال قطعی کردن محموله از ایالات متحده آمریکا هستند تا جایگزین کمبود محموله های استرالیا شود". او که حق نداشت تا درباره معاملات تجاری سخنی بگوید به شرط عدم افشای نام افزود "به زودی حجم بیشتری محموله از آمریکا به سمت چین خواهد آمد."


هنوز مشخص نیست که کدام معادن ایالات متحده این محموله ها را تأمین می کنند اما اطلاعات تامسون رویترز ایکون نشان می دهد که چین پیش از این 500 هزار تن ذغال کک از آمریکا در سال 2017 وارد کرده است. قبل از این به مدت دو سال هیچ محموله ای از ذغال کک بین این دو کشور رد و بدل نشده بود.


چین با طولانی شدن وقفه در عرضه استرالیا به ذغال سنگ بیشتری احتیاج خواهد داشت که می تواند آن را بلافاصله از آمریکا تأمین کند.


«ردریگو اکوری» سرپرست تحلیلگران انرژی ذغال سنگ در «نوبل گروپ» که یک خانه تجاری مواد اولیه است گفت "حداقل تأثیری که انتظار داریم تا هفته های آینده شاهد آن باشیم در منطقه 14 میلیون تن ذغال سنگ خواهد بود (11.5 میلیون متالورژی، 2.5 میلیون تن حرارتی)". او افزود که با توجه به برآوردهای موجود، وقفه حاضر در استرالیا تا حدود 5 هفته ادامه پیدا خواهد کرد.


اطلاعات حمل و نقل در «ایکون» نشان می دهد که در حال حاضر حدود 70 کشتی منتظر بار زدن ذغال سنگ در بنادر «آبوت پوینت»، «ماکای»، «دالریمپل بی» و «هی پوینت» کوینزلند هستند.




۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن