تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817357882




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چاره اندیشی اسارئیل برای مقابله با تهدید موشکی ایران، حزب الله و حماس چیست؟‌


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چاره اندیشی اسارئیل برای مقابله با تهدید موشکی ایران، حزب الله و حماس چیست؟‌
روزنامه چپگرای اسرائیلی «هاآرتص» که از جمله منتقدان دولت نتانیاهو محسوب می شود در گزارش تازه ای اشاره می کند که دور تازه ای از مسابقه تسلیحاتی میان اسرائیل، حزب الله و حماس و گروه های ضد اسرائیلی دیگر آغاز شده است.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین الملل-این روزنامه اسرائیلی با اشاره به استقرار عملیاتی سامانه دفاعی زنجیر دیوید به عنوانی یکی از سامانه های سیستم دفاع موشکی اسرائیل اشاره می ند که این سامانه برای رهگیری موشک های میان برد طراحی شده است و مکمل سامانه موشکی پیکان اسرائیل بوده است که موشک های دوربرد را رهگیری می کند و هم چنین مکمل گنبدآهنین که راکت های کوتاه برد را هدف قرار می دهد. هم چنین زمان توسعه این سیستم رهگیری موشکی به اوایل دهه ۹۰ میلادی باز می گردد. 


به گزارش آفتاب نیوز هاارتص اشاره می کند که اگرچه نطفه اولیه این ایده مربوط به اواسط دهه ۸۰ میلادی بود (زمانی که امریکا در حال توسعه سیستم رهگیری موشک های بالستیک شوروی بود) موشک های اسکاد که عراق در طوب جنگ خلج فارس در سال ۱۹۹۱ میلادی به سوی اسرائیل پرتاب می کرد موجب توسعه سیستم دفاعی پیکان شد. تهدیدهای راکتی از سوی حزب الله نیز در طول جنگ دوم لبنان در سال ۲۰۰۶ میلادی سبب توسعه سامانه دفاعی و استقرار گنبد آهنین شد. 


این روزنامه اشاره می کند که هر سه سیستم با استفاده از قابلیت های فنی صنعت دفاع ملی اسرائیل تهیه شده اند. این روزنامه اما می نویسد:«بدون کمک امریکا و کمک های مالی از سوی مالیات دهندگان امریکایی این اقدامات امکان پذیر نبودند. اعلام استقرار سامانه دفاع موشکی زنجیر دیوید یک پیام روشن به کشورهای منطقه نیز می فرستد. نخست آن که اولویت ایران است. 


اسرائیل اعلام کرده که آماده مقابله با هر نوع تهدید موشکی است و دیگر نیازی افزایش استقرار گنبد آهنین و پیکان برای جبران محدودیت های عملیاتی پیشین خود به منظور مقابله با موشک های میان برد ندارد. این موضوع اردوگاه دشمنان اسرائیل یعنی ایران، حزب الله و تا حدی حماس و جهاد اسلامی (که هر دوموشک هایی دست ساز دارند) را واداشته تا برای دور زدن آخرین پیشرفت های فناوری نظامی اسرائیل مسابقه تسلیحاتی را شدت بخشند. مقام های ارشد دفاعی اسارئیل می گویند که زنجیر دیوید فقط یکی از پاسخ ها به موشک های میان برد است و می تواند به طور بالقوه موشک های کروز و موشک های ضد هوایی و هواپیمای بدون سرنشین را نیز رهگیری کند. 


اعلام خبر استقرار سامانه موشکی زنجیر دیوید در حالی صورت می گیرد که ماه گذشته، سامانه دفاع موشکی پیکان، موشک ضد هوایی سوریه که حریم هوایی اسارئیل را در دره اردن نقض کرده بودند را رهگیری کرد. این اولین رهگیری عملیاتی توسط سامانه دفاع موشکی پیکان بود که اسرائیل آن را تایید کرد. با این حال، سامانه دفاع موشکی اسرائیل هنوز هم در برابر تهدیدات موشکی آسیب پذیر است». 


هاارتص در ادامه با اشاره به مشکلات سامانه دفاع موشکی اسرائیل می نویسد:«در وهله نخست مشکل اقتصادی است. هزینه های اداره و استقرار سامانه ها زیاد هستند بیش از ۱۰۰ هزار دلار برای گنبد اهنین و ۳ میلیون دلار برای پیکان. این بدان معناست که شما نمی توانید بدون توجه به هزینه ها از سامانه های دفاع موشکی استفاده کنید. محاسبه ساده است. حزب الله در حدود ۱۰۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد در حالی که حماس چندین هزار موشک دارد. در نتیجه در زمان جنگ دشمن سعی خواهد کرد تا با موشک های خود به طور همزمان تاسیسات دفاع موشکی اسرائیل را اشباع کند. در نتیجه، اسرائیل نیازمند سیاستگذاری برای مدیریت بحران است تا اطمینان حاصل شود که می تواند موشک ها را رهگیری کند. 


در نوار غزه مشکل محدود شده است. ارزیابی اطلاعاتی اسرائیل در طول سال های اخیر اشاره کرده اند که سازمان های فلسطینی تعداد موشک های میان برد بسیار کمی دارند و بسیاری از آن ها ساخت داخل هستند به خصوص از زمانی که مصر تا حد زیادی قاچاق تسلیحات ایرانی به عزه در سال های اخیر را محدود کرده است. در نتیجه، در این حوزه گنبد آهنین مشکلی در رهگیری موشک ها ندارد و این موضوع در خنثی کردن راکت های شلیک شده به سوی تل آویو در طول جنگ غزه در سال ۲۰۱۴ میلادی اثبات شد. یکی از پاسخ های حماس به این مشکل ساخت موشک های سنگینی است که محدوده ای تنها چند کیلومتری را طی می کنند و می توانند به سوی نیروهای متمرکز و جوامع در نزدیکی مرز غزه شلیک شوند. امید این سازمان آن است که گنبد آهنین در چنین برد کوتاهی مشکل عملیاتی داشته باشد». 


هاارتص اشاره می کند که مشکل بزرگتر در جبهه شمال است.  این روزنامه می افزاید:«در آنجا حزب الله دارای زرادخانه عظیمی از موشک در تمامی محدوده ها است. ظاهرا موشک های با دقت بالایی را در اختیار دارد. اگرچه دستاوردهای فنی اسرائیل آن رژیم را قادر به موفقیت در رهیگری موشک ها در هر محدوده ای می سازد پرسش این است که چگونه می تواند با توده ای همزمان از موشک ها مقابله کند. 


وضعیت شلیک صدها موشک از نقاط متفاوت است و برای هر گونه جنگ احتمالی در آینده باید تدبیری برای آن اندیشیده شود. واقعیت آن است که اقدامات سال های اخیر ارتش برای مقابله با این تهدید از سوی حزب الله کافی نبوده اند. به همین خاطر است که افسران ارشد و وزرای کابینه اسرائیلی اخیرا گفته اند که ممکن است اسرائیل به تاسیسات اسراتژیک و زیرساخت های لبنان در صورت وقوع جنگی در شمال حمله کند. این تلاش با هدف ایجاد بازدارندگی در برابر حزب الله لبنان و دولت ان کشور است تا از هرگونه صدمه وارد شدن جدی به حیفا و یا تل آویو جلوگیری شود و در مقابل صدمه ای جدی تر به بیروت وارد شود». 




۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن