تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829624063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه می‌توان از حملات فیشینگ در امان ماند؟/با حیله‌ هکرها بیشتر آشنا شوید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چگونه می‌توان از حملات فیشینگ در امان ماند؟/با حیله‌ هکرها بیشتر آشنا شوید
حملات فیشینگ هر روز تکامل‌یافته‌تر می‌شوند. هکرها با حیله‌های گوناگون شما را به جایی هدایت می‌کنند که بی‌تردید اطلاعات خصوصی‌تان را با دست خودتان وارد کنید. این مطلب راهنمایی است برای مقابله با حیله‌های فیشینگ.
آفتاب‌‌نیوز : عموم کاربران اینترنت می‌دانند که نباید روی لینک‌ها و ضمیمه‌هایی که در ایمیل‌های مشکوک و سوال‌برانگیز وجود دارند کلیک کنند. کلیک کردن روی این لینک‌های مشکوک می‌تواند سیستم شما را آلوده و راه نفوذ هکرها به زندگی دیجیتال‌تان را باز کند.


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ اما مساله اینجاست که حملات فیشینگ دم به دم پیشرفته‌تر و تکنیک‌های هکرها تازه‌تر می‌شوند. به گزارش مجله فن‌آوری وایرد، اخیرا یک ایمیل فیشینگ جی‌میلی فراگیر شده که حتی خوره‌های تکنولوژی را هم به دام می‌اندازد. پروژه‌های مخوف هکرهای روس مثلا در نفوذ به عمق سرورهای یاهو هم روی پایه‌های فیشینگ سوار است. وقتی تشخیص فیشینگ حتی برای خوره‌ها و متخصصان هم دشوار است، چه می‌توان کرد؟


اساس حملات فیشینگ، ترغیب به کلیک روی لینک‌های مخرب، و هدایت کاربران به صفحاتی جعلی است که کاملا معتبر به نظر می‌رسند. هر ماه بیش از صد هزار حمله فیشینگ جدید گزارش می‌شود و هزاران نفر در دام آنها گرفتار می‌شوند. با رعایت این سه قدم که در راهنمای «وایرد» آمده، می‌توانید از شانس گرفتار شدن در دام فیشینگ بکاهید.


همیشه پیش از کلیک یک بار دیگر تامل کنید


کسانی که می‌خواهند با فریب کاربران آنها را به سوی کلیک سوق دهند، تورهای بزرگی پهن می‌کنند. آنها بازار ایمیل‌ها را به ظرافت می‌شناسند و همه دانش خود را به کار می‌گیرند تا مخاطب را به تعامل متقاعد کنند. این کار معمولا با تحریک احساسات انجام می‌شود. هکرها حملات را طوری طراحی می‌کنند که وقتی به محصول کارشان در ایمیل‌تان نگاه می‌کنید، زنگ خطری برای‌تان به صدا درنیاید.


به همین خاطر شما باید حتی وقتی همه‌چیز عادی به نظر می‌رسد هم با تردید به ایمیل‌ها نگاه کنید. در کل نباید تمایلی به دانلود فایل‌های ضمیمه شده به ایمیل‌ها داشته باشید. هکرها برای به دام انداختن کاربران معمولا تلاش می‌کنند در ایمیل‌ها احساس اضطرار را به مخاطب القا کنند. هر جا احساس اضطرار کردید، پیش از برداشتن گام بعدی باید بیش از دو بار تامل کنید. اگر مساله اهمیتی حیاتی برای‌تان ندارد، از دانلود کردن، یا کلیک کردن روی آن خودداری کنید و از سرعت‌تان هم بکاهید.


منبع را موشکافانه بررسی کنید؛ فرستنده کیست؟


بررسی هویت منبع ایمیل بسیار دشوار است، به‌خصوص به این خاطر که هکرها می‌توانند هویت منبع را جعل کنند. آنها می‌توانند وانمود کنند که این ایمیل از نزدیک‌ترین دوست‌تان، یا بانک‌تان برای شما ارسال شده است. موضوع وقتی پیچیده‌تر می‌شود که هکرها ایمیل منابع واقعا معتبر را هک می‌کنند و از طریق آنها شروع به ارسال سیل ایمیل‌های فیشینگ به قربانیان بالقوه می‌کنند.


یعنی ممکن است دوست شما یا حتی بانک‌تان هک شده باشد، و هکر از مجرای ارتباطی آنها سعی دارد شما را به دام بیندازد. همواره احتیاط مضاعف کنید. باید آدرس ایمیل فرستنده را موشکافانه بررسی کنید و محتوای لینکی که برای آدرسی ساخته شده را ببینید تا مطمئن شوید به آدرس چندان بی‌ربط نباشد، یا اینکه از خودتان بپرسید آیا کسی واقعا چنین ایمیلی برای‌تان می‌فرستد؟ اگر راه تماس مستقیم با افراد را دارید، مطمئن شوید که آنها خودشان ایمیل و فایل ضمیمه آن را فرستاده‌اند و پس از آن باز یا دانلودشان کنید.


نسخه‌های بک‌آپ خود را بشناسید


هر کسی، حتی متخصص آی‌تی، ممکن است به دام فیشینگ بیفتد، به همین خاطر مهم است که بدانیم پس از به دام افتادن چه باید کرد؟ باید پسورد دومرحله‌ای را به سرعت روی اکانتی که احتمالا به دست هکرها افتاده فعال کنید. ورود دومرحله‌ای را برای همه سرویس‌هایی که امکانش را ارائه می‌کنند فعال کنید.


گذشته از این، باید از نرم‌افزارهای مدیریت پسورد استفاده کنید تا برای ورود به هر سرویسی رمزهای عبور تصادفی و یگانه تولید کنند و اتوماتیک از داده‌های شما بک‌آپ تهیه کنند. مهم‌ترین نکته در مقابله با فیشینگ این است که گارد آماده‌ای داشته باشد.


منبع:‌ دویچه‌وله








۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن