محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829228037
تلاشها برای رفع محدودیتهای رئیس دولت اصلاحات
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
محمدرضا تابش:
تلاشها برای رفع محدودیتهای رئیس دولت اصلاحات
محمدرضا تابش، نماینده اصلاحطلب مردم اردکان در چند دوره مجلس، در گفت وگو با همدلی، به تشریح وضعیت صداوسیما در آستانه انتخابات و اعمال سلیقه یک طیف خاص در این سازمان وترسیم شرایط روحانی برای انتخابات پیش رو پرداخت.
روز نو : محمدرضا تابش، نماینده اصلاحطلب مردم اردکان در چند دوره مجلس، در گفت وگو با همدلی، به تشریح وضعیت صداوسیما در آستانه انتخابات و اعمال سلیقه یک طیف خاص در این سازمان وترسیم شرایط روحانی برای انتخابات پیش رو پرداخت.
به گزارش روز نو؛ او که عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در انتخابات 96 و عضو فراکسیون امید است، درباره جلسه دیدار اعضای فراکسیون امید مجلس با سیدمحمد خاتمی، رئیس جمهور پیشین کشورمان گفت که این جلسه قدردانی از حمایت آقای خاتمی در انتخابات مجلس دهم بوده است و همه کسانی که در این جلسه حضور داشتند، معتقد بودند که باید زودتر برای قدردانی از ایشان اقدام میکردند. تابش همچنین تاکید کرد که اقداماتی دوسویه برای رفع ممنوعیتهای اعمال شده نسبت به رئیس دولت اصلاحات در حال انجام است و برخی تنگ نظر با رجز خوانی نمیتوانند نمایندگان مجلس را محدود کنند. عضو هیات رئیسه فراکسیون امید همچنین تصریح کرد که پس از رفع این مشکل، میتوانیم به رفع حصر معترضان نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال 88 امیدوار باشیم. آنچه میخوانید حاصل این گفت وگو است.
در آستانه انتخابات، صدا و سیمایی که باید رسانه ملی باشد، به نظر میرسد رویکردی یک سویه دارد و در اختیار یک طیف فکری خاص قرار دارد. ارزیابی شما از عملکرد این رسانه چیست؟
اداره صدا و سیما با این گستردگی کشور و تنوع سلایق و افکار مردم، کار سختی است، ولی سختتر آن است که سلایق و نظراتی در آن حکمفرماست که با طبع جوان جامعه ما فاصله زیادی دارد. همچنین برای اصلاح و نزدیک شدن به سلیقه و خواست جوانان هیچ تلاشی صورت نگرفته است. به عنوان مثال؛ برای انجام امور خیریه دیگر نمی توان کیسهای به دوش کشید تا به نیازمندان کمک کنیم بلکه باید بر اساس اقتضای زمانی، سیستمی طراحی شود که در فضای مجازی خدمات ارائه شود و نیازمندان را به صاحبان دارایی مرتبط کند. بنابراین معتقدم مهمترین معضل صدا و سیما این است که این سازمان در افکار و تکنولوژیهای گذشته متوقف شده است و این حاکمیت سلیقهای اجازه نمیدهد از لاک خودش خارج شود. اگر بتواند خودش را با واقعیات روز جامعه و تکنولوژی جدید منطبق کند و کار را برونسپاری کند و به افراد اعتماد کند، مشکلش تا حدی کاهش مییابد. مثلا زمانی سینمای کشور درانحصار قشر خاصی بود ولی دولت آن را از انحصار خارج کرد و بخشی از آن را به بنیاد سینمایی فارابی واگذار کرد و در این زمینه تحولی بزرگ ایجاد شد و به جوانان اعتماد کرد. نتیجه این اعتماد فیلم ابد و یک روز و ماجرای نیمروز است. با یک دهم هزینه این فیلمها ساخته شدند و اتفاقا بسیار دیده شدند. پس باید به جوانان و مردم اعتماد کنیم. ما که قرار نیست فقط ازحضور موثر مردم برای انتخابات استفاده کنیم و برای آنها هیچ نفعی نداشته باشیم. صدا و سیمای ما باید از لاک دفاعی خودش خارج شود و این مهمترین چالش پیش روی آن است.
متاسفانه در بدنه مدیران این سازمان فقط یک سلیقه حاکم است و دلیل ضعف و مشکل همین است. ولی در بین کارمندان آن طیف همسوی ما حضور دارند و وقتی برای شرکت در یک برنامه تلویزیونی به صدا وسیما میروم و 95 درصد کادر آنجا حال آقای خاتمی را از من جویا میشوند. ولی به طور کلی صدا و سیما متناسب با مقتضیات زمان و مکان ما نیست و این فضا باید شکسته شود. رمز رستگاری صدا وسیما برای اینکه مخاطبانش بیشتر شود این است که از این حصار بسته خودش را نجات دهد.
برخی معتقدند که این رسانه با ساخت برخی برنامههای خود به دنبال تخریب دولت فعلی است و خود را رقیب روحانی میداند، نظرشما در این باره چیست؟
نمیتوانم صراحتا این حرف را قبول کنم، ولی مجموعه تفکر سلیقهای که در این سازمان حاکم است تاکید دارد که اگر روحانی رئیس جمهور شود، عالم زیر و رو میشود. به نظرم صدا و سیما باید اجازه بدهد مردم خودشان تصمیمگیری کنند و همانطور که آنها را تشویق میکنند پای صندوقهای رای بروند، باید اجازه بدهند خودشان درباره نامزد مورد نظرشان تصمیم بگیرند و افکار مردم را به سمتی هدایت نکنند که خودشان میخواهند، چون این رفتار قطعا نتیجه عکس میدهد.
مردم باید خودشان تصمیم بگیرند و برای احترام گذاشتن به این رای و نظر هم باید اجازه بدهیم سلیقههای مختلف سیاسی در انتخابات نامزد شوند و در تلویزیون حضور داشته باشند و حرف بزنند و نباید از این صحبتها بترسند. بحثهای اول انقلاب شهید بهشتی از خاطرهها پاک نمی شود. او با گروههای مسلح، منافقان، چریکهای فدایی و کمونیستها صحبت میکرد ولی مردم نه بیدین شدند و نه به سمت آن گروهها گرایش پیدا کردن، بلکه پایمردی را تمرین کردند و عقلانیت و منطق آنها نسبت به انقلاب اسلامی بیشتر شد.
با توجه به تخریبهای جریان رقیب نسبت به روحانی شرایط او را در انتخابات 96 در مقایسه با انتخابات 92 چطور ارزیابی میکنید؟
کار دکتر روحانی به نسبت قبل سختتر است، ولی اگر برنامه داشته باشد میتواند موفق شود. ما نماینده مردم در مجلس هستیم، ولی برخی ما را از رفتن به برخی جلسات منع میکنند ،چون معتقدند ممکن است این ملاقات نارضایتی مردم را به همراه داشته باشد. مثلا ممکن است دیر به آنها سرزدهاید یا خواستهای داشتهاند و انجام ندادهاید پس ممکن است آن جلسه دچار تنش و تشنج شود، ولی من در آن جلسات حاضر میشوم. ممکن است مردم عصبانی باشند و حرفی بزنند ولی من زبان و منطق دارم و دلایل کار خودم را برای آنها توضیح میدهم. اگر منطق من صحیح باشد و مردم تنگناها و منطق من را بپذیرند، قانع میشوند اگر هم گروهی قانع نشوند، میگویند این فرد با حوصلهای است که به مردمش احترام میگذارد. بنابراین اگر دکتر روحانی و تیمش به این شیوه عمل کنند موفق خواهند شد. بنابراین کار برای ایشان کمی دشوار است، ولی سعه صدر باید داشته باشند. اگر روحانی و تیم تبلیغاتی اش با منطق و برنامهریزی موانع و مشکلات را برای مردم تشریح کنند و دستاوردهایی که کشور را نجات داده و سایه تهدید و جنگ را از سر کشور برداشته است، برای مردم تشریح کند و بگوید اگر سایه شوم جنگ را از سر کشور کم نکرده بودیم، سرنوشت افغانستان و عراق در انتظار ایران بود، مردم متقاعد میشوند و از او تشکر میکنند که اجازه نداده است کشور به آن شرایط مبتلا شود، ولی میگویند که مثلا معیشت و اقتصاد کشور هم مشکل دارد و باید حل شود. معتقدم دولت برای حل مشکلات اقتصادی نیاز به اصلاحات بنیادی دارد. به نظرم دولت باید تنگناها و مشکلات ساختاری را برای مردم تشریح کند و اصلاحاتی که قصد دارد در راستای احقاق حق مردم انجام دهد را برای آنها توضیح
دهد.
برخی نمایندگان درباره دیدار اعضای فراکسیون امید با آقای خاتمی، اعتراضاتی داشتند و به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کردند. نظر شما درباره این اقدام چیست؟
عرض خود میبری و زحمت ما میداری. در هر صورت این سختگیریها و ایجاد تنگناها باعث شد ما که در سطح اول 5 نفر و در حلقه دوم 15 نفر و در حلقه سوم 40 نفر بودیم به فراکسیون امید 140 -150 نفره تبدیل شدیم. این تنگناها و مضایق باعث شد مردم افرادی را انتخاب کنند که این دیدگاه و نظر را دارند. همه افرادی که به دیدار آقای خاتمی رفتند، عذرخواه بودند که دیر برای تشکر و قدردانی خدمت ایشان رسیدهاند و این دیدار را وظیفه اخلاقی خودشان میدانستند. این ملاقات تشکر از حمایت و اقدام آقای خاتمی بود. البته آقای خاتمی بسیار بزرگوار است که گفت اگر قرار است این ملاقات برای شما مشکلی ایجاد کند اصلا خبر آن منتشر نشود. بنابراین تفکر روز این است و کسانی که برای ایشان محدودیت ایجاد کردند، هنوز نمیدانند که با ایجاد محدودیت برای نمایندگان مردم که نماینده همه مردم ایران هستند، نمیتواند رجزخوانی کنند و با این رفتار راه به جایی نمیبرند.
فکر نمی کنید وقت آن رسیده است که این محدودیتها برای آقای خاتمی و معترضان نتیجه انتخابات 88 برداشته شود؟
به نظرم حرکت نظام به این سمت است که محدودیتها برداشته شود و باید کمی بیشتر رایزنی کرد و تلاش کرد و لازم نیست همه اقدامات و تلاشها علنی و رسانهای شود تا به نتیجه برسد. نسبت به این موضوع امیدوار هستم و حرکت به این سمت است.
برای رفع این محدودیتها تاکنون اقدام ویژهای انجام شده که امیدوار کننده باشد؟
مرحله به مرحله باید مشکل حل شود. اگر موضوع آقای خاتمی که تلاشهایی از سوی طرفین در حال انجام است به نتیجه برسد، میتوانیم به رفع حصر هم در مرحله بعد امیدوار باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
بی اطلاعی دفتر رئیس دولت اصلاحات از نامه مشایی
بی اطلاعی دفتر رئیس دولت اصلاحات از نامه مشایی دفتر رییس دولت اصلاحات از نامه اسفندیار رحیم مشایی اظهار بی اطلاعی کرد سایت دولت بهار که وابسته به دولتهای نهم و دهم است طی خبری اطلاع داد که اسفندیار رحیم مشایی نامه ای خطاب به رییس دولت اصلاحات در خصوص مسایل روز نوشته است این دردرخواست برخورد با 2 عضو هیات رئیسه مجلس به دلیل دیدار با رئیس دولت اصلاحات
درخواست برخورد با 2 عضو هیات رئیسه مجلس به دلیل دیدار با رئیس دولت اصلاحات شمار نمایندگان امضاکننده نامه به رئیس مجلس درباره لزوم اقدام عملی در قبال دیدار دو عضو هیأت رئیسه مجلس با رئیس دولت اصلاحات به ۸۰ رسید آفتابنیوز به گزارش میزان در این نامه که تعداد امضاهای آن رو بمأموریت نمادین انتخاباتی به عارف/ رئیس دولت اصلاحات در مورد عارف چه گفت؟
مأموریت نمادین انتخاباتی به عارف رئیس دولت اصلاحات در مورد عارف چه گفت چنــد نفــر از اعضــای گــروه ها و احــزاب اصلاح طلب با رئیس دولت اصلاحات دیداری داشــتند و در مورد انتخابات شــوراها ابراز نگرانی کردند که چرا خاتمی کار را به عارف سپرده است شنیده های خبرنگار تهران پرس حاکدیدار جمعی از نمایندگان مجلس با رئیس دولت اصلاحات
دیدار جمعی از نمایندگان مجلس با رئیس دولت اصلاحات جمعی از نمایندگان مجلس به دیدار رئیس دولت اصلاحات رفتند به گزارش آخرین نیوز به نقل از آنا جمعی از نمایندگان فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی به مناسبت سالگرد انتخابات 7 اسفند به دیدار رئیس دولت اصلاحات رفتند در این دیدار حدود 50درخواست محمدرضا باهنر از رئیس دولت اصلاحات/ قبول ندارم که او از سران فتنه است
درخواست محمدرضا باهنر از رئیس دولت اصلاحات قبول ندارم که او از سران فتنه است در حالی که بسیاری از نو راستگرایان سیاسی ایران مدام بر صور حذف رییس دولت اصلاحات میدمند و جمعی دیگر از این جناح برخلاف اعتقادشان سکوت کردهاند محمد رضا باهنر با صراحت اعلام کرده که فعالیت سیاسی سید محتوضیحات محسنیاژهای درباره شکایت رئیس دولت اصلاحات از سردار نقدی و بازداشت حسین هدایتی
توضیحات محسنیاژهای درباره شکایت رئیس دولت اصلاحات از سردار نقدی و بازداشت حسین هدایتیتاریخ انتشار يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۵ ۱۴ سخنگوی قوه قضاییه درباره برخی از پروندههای مهم مفتوح در دستگاه قضایی توضیحاتی ارائه کرد به گزارش ایلنا حجتالاسلام محسنی اژه ای در ادباهنر: قبول ندارم که رئیس دولت اصلاحات،از سران فتنه است،اما...
باهنر قبول ندارم که رئیس دولت اصلاحات از سران فتنه است اما آفتابنیوز اعتماد نوشت در حالی که بسیاری از نو راستگرایان سیاسی ایران مدام بر صور حذف رییس دولت اصلاحات میدمند و جمعی دیگر از این جناح برخلاف اعتقادشان سکوت کردهاند محمد رضا باهنر با صراحت اعلام کرده که فعالیتپرونده شکایت از مطهری، وکیلی و نعمتی بخاطر دیدار با رئیس دولت اصلاحات مختومه شد
پرونده شکایت از مطهری وکیلی و نعمتی بخاطر دیدار با رئیس دولت اصلاحات مختومه شدتاریخ انتشار سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۹ ۲۲ یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری جلسه هیات رسیدگی به تخلفات هیات رییسه مجلس بهمنظور بررسی حضور مطهری وکیلی و نعمتی در دیداردرخواست برخورد با 2 نماینده مجلس به دلیل دیدار با رئیس دولت اصلاحات
درخواست برخورد با 2 نماینده مجلس به دلیل دیدار با رئیس دولت اصلاحات روز نو شمار نمایندگان امضاکننده نامه به رئیس مجلس درباره لزوم اقدام عملی در قبال دیدار دو عضو هیأت رئیسه مجلس با رئیس دولت اصلاحات به ۸۰ رسید به گزارش روز نو در این نامه که تعداد امضاهای آن رونامه مشایی به رئیس دولتاصلاحات تله است
امير محبيان نامه مشایی به رئیس دولتاصلاحات تله است بعد از منع ورودش به انتخابات 96 خیلیها ساده لوحانه تصور میکردند که دیگر مانند جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام تنها تصویری از او در صحنه سیاست خواهد بود اما سکوت معنادار وی خبر از هیاهویی احمدینژادی داشت این هیاهو این روزها با-
گوناگون
پربازدیدترینها