واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آشنايي رييس جمهوري با رهبر معظم انقلاب ديرينه است/8 نماينده نامه نوشتند نه 80نفر
معاون امور مجلس رييس جمهوري آشنايي رييس جمهوري با رهبر معظم انقلاب را به سال هاي پيش از انقلاب مرتبط دانست و گفت: هشت نماينده نامه اي به رييس جمهوري نوشنه اند که برخي رسانه ها 80 نفر عنوان کرده اند.
آفتابنیوز : حسينعلي اميري روز سه شنبه در نشست خبري پايان سال 95، اين مطلب را در پاسخ به سوالي درباره نامه روز گذشته تعدادي از نمايندگان به رييس جمهوري بيان کرد.
وي افزود:دکتر روحاني سال ها نماينده رهبر معظم انقلاب در شوراي عالي امنيت ملي بوده اند و 16 سال دبيري اين شوراي حساس را بر عهده داشته اند.
معاون امور مجلس رييس جمهوري ادامه داد:آشنايي و ولايت پذيري رييس جمهوري سابقه طولاني دارد.
اميري خاطرنشان کرد:نمايندگان حق اظهار نظر، تذکر و نامه نوشتن دارند و هيچ ايرادي بر آن وارد نيست.
وي اضافه کرد:بعضي از روزنامه ها نعداد نماينده هاي امضا کننده اين نامه را 80 نفر اعلام کردند در حالي که تعداد آنها 8 نفر است و اسامي آنها نيز موجود است.
وي همچنين درباره استيضاح وزرا اضافه کرد:استيضاح دو وزير درمجلس مطرح است که بيشتر موضوعات محلي و منطقه اي است.
معاون رييس جمهوري اظهار کرد: وزرا با حضور در کميسيون هاي مربوطه مجلس درمورد سوال هاي مطرح پاسخ خواهند داد و اگر درخواست نمايندگان، قانوني و متناسب با امکانات و ظرفيت ها باشد، حتما اجرا خواهند کرد.
اميري تصريح کرد:خوشبختانه تا کنون وظيايف نظارتي مجلس در بستر کارشناسي انجام مي شود و اين موضوع هم حل خواهد شد.
جلسه ديروز فراکسيون اميد با رييس جمهوري انتخاباتي نبود
اميري در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اين که در جلسه روز گذشته فراکسيون اميد براي حمايت از دکتر روحاني شروطي گذاشته است، گفت: جلسه ديروز فراکسيون اميد با رييس جمهوري انتخاباتي نبود
وي افزود: اين جلسه که در فضايي کاملا صميمي برگزار شد، از قبل برنامه ريزي شده بود و پيش از آن نيز جلسه فراکسيون مستقلين ولايي برگزار شده بود.
معاون امور مجلس رييس جمهوري يادآور شد: نمايندگان در اين جلسه اظهار ناراحتي کردند که چرا اقدامات دولت به درستي منعکس نمي شود.
اميري تصريح کرد که نمايندگان براي حمايت از دکتر روحاني شروطي نگذاشته اند.
دولت از هيچ منتقدي شکايت نکرده و نمي کند
اميري همچنين درباره چرايي عدم پيگيري حقوقي تخريب کنندگان دولت گفت: هفته گذشته از من درباره يک نماينده سوال شد اما يک رسانه و يک روزنامه نقل کرده بودند که دولت از منتقدان شکايت مي کند.
وي افزود:دولت از هيچ منتقدي شکايت نکرده و نمي کند، رييس جمهوري هم بارها خواستار نقد شده اند اما هرگانه فعل يا رفتار شخصي جنبه مجرمانه داشته باشد، معاون حقوقي رييس جمهوري به خاطر دفاع از چند ميليون کارمند، چاره اي جز شکايت ندارد.
لايحه برنامه توسعه ششم به طرح تبديل شد
معاون امور مجلس رييس جمهوري همچنين در پاسخ به سوال ايرنا مبني بر اين که افزايش حدود 100 ماده در مجلس به لايحه برنامه ششم توسعه امکان اجرايي آن را گرفته است و اين به اهرمي براي فشار به دولت مبني بر اجرا نکردن برنامه تبديل مي شود راهکار دولت چيست؟ گفت: لايحه برنامه توسعه ششم به طرح تبديل شد.
اميري افزود: لايحه دولت در کميسيون تلفيق با تغييراتي مواجه شد که در عمل از حالت خارج و به طرح تبديل شد.
وي با تاکيد بر اين که شروع تقنين بر برنامه و بودجه بايد از دولت شروع شود، افزود: به همين دليل قانون اساسي پيش بيني کرده پيشنهاد نمايندگان در صورت داشتن بار مالي يا کاهش درآمد دولت مغاير اصل 75 قانون اساسي شناخته شود.
اميري تاکيد کرد: مهندسي لايحه برنامه ششم عملا تغيير يافت و بار مالي قابل توجهي هم ايجاد شد که در لايحه دولت نبود ضمن آن که اولويت ها هم تغيير يافت و دولت به طور کامل بي اولويت شد.
معاون امور مجلس رييس جمهوري با بيان اين که هر چه به قانون تبديل شود دولت موظف به اجراي آن است، اظهار کرد: هر جا که اين لايحه قابليت اجرايي نداشته باشد حتما دولت با تقديم لايحه در جهت اصلاح آن به گونه اي که اجرايي شود، بر خواهد آمد.
گزارش حقوق بشر عليه ايران سياسي است
اميري در پاسخ به سوالي درباره گزارش حقوق بشري گزارشگر شوراي حقوق بشر سازمان ملل تصريح کرد: نگاه اين شورا به حقوق بشر به طور کامل گزينشي و سياسي است. چرا شورا درباره کودکاني که در غزه و يمن به شهادت مي رسد واکنشي نشان نمي دهد.
وي ادامه داد: چرا به کشته شدن بي گناهان در بحرين يا مجازات قرون وسطايي برخي کشورها اعتراض نمي کند.
معاون رييس جمهوري با تاکيد بر اين که نبايد در موضوع حقوق بشر انفعالي عمل کنيم ، خاطرنشان کرد: حضور فعال در مجامع بين المللي و دفاع از کارهاي انجام شده مي تواند موثر واقع شود هر جا که موضع فعال داشته باشيم آن ها عقب نشيني مي کنند که نمونه آن منشور حقوق شهروندي است.
سوال از دولت درباره شهرداري تهران
اميري در پاسخ به اين سوال که چرا تعدادي از نمايندگان درباره عملکرد شهرداري تهران از دولت سوال کردند، گفت: شهرداري تهران با شهرداري مناطق متفاوت است و احکامي دارد که بر اساس آن دولت اشرافي بر کارهاي شهرداري ندارد.
وي افزود: سوال کردن از دولت درباره شهرداري تهران به جهت اين که اختياري در کارهاي شهرداري ندارد، عملا به جايي نمي رسد.
معاون امور مجلس رييس جمهوري همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اين که عده اي از نمايندگان اظهار کردند دولت 120 ميليارد تومان بودجه تصويب شده براي مساجد را اختصاص نداده است، گفت: دولت بر اساس قانون عمل مي کند و چگونگي اختصاص اين موضوع را مي توان از سازمان برنامه و بودجه يا ديوان محاسبات پيگيري کرد.
۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]